Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Brushalter - za i protiv

Za nosenje brusa
41
72%
Protiv nosenja brusa
16
28%
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Evo ovako.. U mom okruzenju ima dve velike grupacije lezbejki. Jedne su striktno protiv nosenja brushaltera iz raznoraznih razloga, a druge su za njegovo koriscenje.

Ja licno nekada nosim, nekada ne, u zavisnosti od toga
kako se osecam i gde idem, i da li smatram da mi treba
u tom trenutku, a i grudi mi nisu toliko velike da tandrljaju,
tako da nemam problem sa tim.

Koji je vas razlog za nosenje i protiv nosenja?
Korisnikov avatar
By Modesty
nemam pojma,valjda navika a i ljepše izgledaju grudi onako ispod majice ili košulje mada ljeti ga rijeđr nosim zbog majičica na bretele.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne nosim ga kad god mogu...

..obucem kad moram...i dune mi nekad...prosto jer ponekad bolje izgleda kad ga imam...
Korisnikov avatar
By Modesty
toliko sam navikla na njega da mogu i spavati sa njim
Korisnikov avatar
By starsailor
ja ne nosim nikada, a dal ce neko nositi to nije moje da oducim, mada volim da se poznaje preko majice da nema brusa :bananica:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
secam se kad sam prvi put gledala L word bila sam sokirana kako je retko koja od glumica nosila brus, uglavnom u kombinaciji sa onim obicnim, jednobojnim tank majicama...

jer nekako u mom okruzenju niko to nikad nije praktikovao pa mi je bilo cudno...

ne znam da li zbog toga, ali pojam nenosenja brusa nekako cesto vezujem za lez devojke..
ispravite me ako gresim ili ako je to jos jedan u nizu (ne)opravdanih stereotipa vezan za lezbejke...

ja inace stalno nosim brus, nekako bih se osecala kao da me cela ulica gleda kad ga ne bih nosila... :neznam: ponekad mi se i svidja kako izgleda i bez brusa, ali zavisno od kombinacije...

eto toliko.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
nosim, imam previse velike :dude: pa mi smeta kad trcim ili energicnije hodam (a uvek tako hodam)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nosim uvek...i ne volim da vidim devojke bez brusa...ne znam zasto...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by KissQueen
nosim, imam previse velike :dude: pa mi smeta kad trcim ili energicnije hodam (a uvek tako hodam)
Isti slucaj.
Korisnikov avatar
By password
Ja volim da vidim devojke bez brusa i mislim da jako mali broj zena ovo praktikuje, na zalost.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Nanny Ogg
Isti slucaj.
Takodje :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nosim, mada nemam potrebe da nosim jer imam chvrste i lepe grudi.. Nosim jer mi je lepse kada ga imam na sebi..

Mnogo puta sam videla lezz devojke bez brusa i smucio mi se zivot na sta to lici.. To su grudi opustenje, razdrndane, na sve strane, skoro ispod miske, fujjj.. One koje imaju sta da pokazu ne treba da nose brus, a ostale .... Hm , pa ako im je to uzitak neka ga ne nose ni one..:psiholog:
Korisnikov avatar
By Khons
napolju nosim, chim udjem u stan skinem. isti sluchaj ko KissQ i NannyOgg jbg
By Tresh-grl
Brushalter nocas steze kao malter
upija mi grudi, odmah cu ga sada skinuti
brushalter ne ide mi uz karakter
sakriva mi grudi lepe, cvrste
ne znam sta ce mi

:peva:

Nosim ga
Korisnikov avatar
By sleepingsun
narawno da nosim.Najlepse mi zenske grudi izgledaju u nekom preslatkom brusu ili kao ona scena iz Femme Fatale kad ona riba igra za Banderasa u crnom cipkanom brusu jojjjjj:gric: :gric: :gric:
al volem da budem bez brusa u onoj beloj atlet majici,to mi je sexy:dance:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Khons
napolju nosim, chim udjem u stan skinem. isti sluchaj ko KissQ i NannyOgg jbg
..me too.
Korisnikov avatar
By starsailor
jedan mali off, ima ovde neka sa malim sikama? :molise:
Korisnikov avatar
By Modesty
ko kažu da i male nisu slatke...imaju i one svoje prednosti...moje su srednje i nosim brus
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by starsailor
:durenje: :namig2:
By Swanheart
nosim a i ne moram
dobro izgledaju i sa i bez brusa :vogue:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Nanny Ogg
:durenje: :namig2:
znas da pravim izuzetke :cuddle:
Korisnikov avatar
By ljubav91
ja ne nosim nikada, a dal ce neko nositi to nije moje da oducim, mada volim da se poznaje preko majice da nema brusa :bananica:
moramo se upoznati :D
Korisnikov avatar
By ljubav91
i sa tobom :D
Korisnikov avatar
By m..
jbt zavisi od velicine grudi pod jedan (one velike, kontam, ako ne ukrotis, em ce da se vremenom otegnu do zemlje, em ce da se otmu kontroli i zauzmu sav prostor), licnih preferenci pod 2 (ja izasla 3-4 puta bez brusa, em mi je bilo cudno sto mi sagovornici bulje u sise i dekoncentrisani su, em su me muvale neke batice u pozamasnim kolicinama, sto mi nikako nije trebalo, pogotovu sto su to bili tipovi koje zelis da ignorises ako ti se obrate na ulici), dana u mesecu (jebiga mene u gadnom PMS-u sise bole na svaki korak, tako da moram da ih ufaclujem u nesto sto im ne da da landaraju i poskakuju, ama ni za mm, a plus porastu za citavu velicinu, pa se osecam ko pokretna mlekara) i pod 4 nadrazivosti bradavica (onamad su nekako uspele da se vide kroz brus, potkosulju, majicu sa kratkim rukavima, duks i koznu jaknu, devojka riknjavala od smeha u neverici). Anyways, ja ih nosim, manje vise uvek, tj uvek kada izbivam iz kuce, po kuci tu i tamo, zavisi da li sam obucena ili ne. Ne nosim nista sa zicama i tapacirunzima, korpama i slicno, nego one najobicnije sportske, ili najobicniji pamucni na trouglove ili sta se vec nadje u woman's secretu a da nema zicu, cipku, korpu, sundjer ili tako nesto. U svakom slucaju nesto sto ne dozvoljava bradavicama da kolonizuju prostor, drze sise manje vise u mestu (jebiga, hodam ko furija) a pritom ne zulja i ne steze i manje vise ga ne osecas.
Korisnikov avatar
By m..
btw setam solidnu b korpu, osim u pms-u kada mi sise zauzmu sav kadar.
By pipinveliki
jednom sam obukao drugaricin
osecao sam se skroz prirodno :D
dakle za :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!