Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

zanima me jeste swe slazete da svako mora da prodje onaj klasican period kao da se izivish..pa budes sa trista tipova/riba na 1 wece..i onda kao nadjes ribu/tipa swog zivota kako god..i ostane te sa tom osobom..kao kad mozete da se poswetite toj osobi..
Zato sto srecem swe wise ljudi koji upoznaju nekog ko im se kriticno swidi..al useru tu wezu i pobegnu od te osobe..jer kao isuwise su mladi da bi se toliko wezivali..jer osete da bi toj osobi dali swe..a to mi nje shit..ako upoznash THE ONE..jbt to je to..i stick to that person..gde ces bolje.. :mazi:
Al whatever..jer ste prosli taj perios nebitnih veza da biste dosli do one prawe..jer werujete da je to swima potrebno..ili jednostawno ne..neko nije u tom filmu..i samo pristaje na weze..ne kompromise..i moze da s eposweti nekom uwek!!:andjelak:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja mislim da sam spremna....
a opet ne bih da mi se zivot ugasi zbog toga....
Ipak, sudeci po svemu, cini mi se da se cu se jos iziveti... dok ne naidje ona prava...
jbg-a... tako valjda mora...
Korisnikov avatar
By scout_finch
nisam se izivela.
nisam jos ni blizu toga.
sad i da naidje prava ne bih znala sta cu s njom.
Korisnikov avatar
By Minie
Meni to nije bilo potrebno, niti je sad...Nikad mi to nije bilo zanimljivo. Devojka i ja smo zajedno vise od 2 god...dok je ona bila otprilike takva pre.
ODLICNO zapazanje!!:carica:
By Çâðê_DUP
Izivela? U smislu da sam se poseksala s pola Srbije? Pa nije da nisam zelela, nego naprosto ne moze da mi se svidi toliki broj devojaka :lol:

..

Uvek sam za djuskanje i zezanje, ali nisam prosla gomilu kreveta. nazalost :noob:

..

Uvek sam zelela jednu osobu pored sebe. Uvek sam bila za real thing.
I kad god mi se desilo, bila sam verna. :onjegin: :livtylermonologue:

VER-NA! yap! that's me :alien:

..
Korisnikov avatar
By Modesty
ne slažem se ni ja,svaka djevojka sa kojom sam bila sam voljela na neki način i to je trajalo koliko toliko.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pa mislim, nije zivot sa jednom osobom dozivotna robija, ako cemo tako gledati na to onda se niko ne bi vezivao...
:drama:
I ko kaze da sa tom jednom osobom ne mozes da se izivis...jos ti bude mnogo bolje nego da ides od jedne do druge...od druge do trece ;)

Al ja bih volela da ih probam sto vise :lol:
By Paranoid Androgynoid
nije da sam se nesto (mnogo :giggle: ) izivljavala.. nije ni da volim da se izivljavam, sta vise ne volim at all..
ali definitivno nisam spremna za "stick to it". :nazalost:
ustvari.. kad malo pokrenem sive celije dodjem do sl. zakljucka - zavisi od osobe.. mozda bih i bila spremna ako dodje ta "the one", za sada nije (ili [mislim da] jeste ali se sticajem okolnosti nije zadrzala :sigh: ) a ja da se "stikujem" bez toga necu.
kad pomislim da cu biti, jel, vezana "dozivotno" za nekoga a da ispred mene prodje neko ko je :bale: a ja ne mogu ni da razmisljam o tome da nesto/nekada sa njim/njom radim ever.. dodje mi to, nekako, prison-like.

all in all .. cekam for "the one", a onda mozemo da pricamo. ako je neko zaista "the one" ne vidim zasto bi sve gore navedeno bilo tesko, daj boze da dodjem u situaciju da se 'stikujem' :hail2:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zaljubljena
Pa mislim, nije zivot sa jednom osobom dozivotna robija, ako cemo tako gledati na to onda se niko ne bi vezivao...
I ko kaze da sa tom jednom osobom ne mozes da se izivis...jos ti bude mnogo bolje nego da ides od jedne do druge...od druge do trece ;)
Pametno dete :up:
Korisnikov avatar
By IriS
nisam nikad imala potrebu da se iživim. prosto nisam tip osobe koja će svoj ego da bilduje brojem sexualnih partnera.
samim tim sam valjda u svoj život uvek privlačila ljude koji vole duge veze...
Korisnikov avatar
By Khons
beshe mi dovoljno kad mi je bilo potrebno.

sad sam (nadam se) trajno vezana, i ako je ovo "robija" onda je NAJBOLJA robija u mom zivotu! :happy:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ne volem izivljavanje...

and i was born ready ;)
Korisnikov avatar
By EYA
ne znam da li to mora da se prodje, al znam da sam se ja izivela i da sam izivljavajuci se samo trazila da mi neko ljubav da i ljubav koji dajem primi, i kad se nebo otvorilo za mene ja sam bila spremna da to prihvatim :love:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by EYA
ne znam da li to mora da se prodje, al znam da sam se ja izivela i da sam izivljavajuci se samo trazila da mi neko ljubav da i ljubav koji dajem primi, i kad se nebo otvorilo za mene ja sam bila spremna da to prihvatim :love:
da, i ja kontam da je to izivljavanje u stvari trazenje
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne kontam tu vrstu izivljavanja...
Ustvari, nikad nisam ni osecala potrebu da se poseksam sa x ljudi.
A opet, naravno da osecam potrebu da naucim sto vise, budem na sto vise mesta, upoznam sto vise ljudi, ali to 'izivljavanje' nema veze sa sexom. Sex se desi ako osetim leptirice u donjem stomaku i ako mi se neko svidi. Nije poenta doziveti sto vise osoba kvantitativno, nego kvalitativno.
Tako da... da, osecam potrebu za novim iskustvima. I da, spremna sam na dugu i kvalitetnu vezu, ako se pojavi odgovarajuca osoba.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by MinaHarker
Ne kontam tu vrstu izivljavanja...
Ustvari, nikad nisam ni osecala potrebu da se poseksam sa x ljudi.
A opet, naravno da osecam potrebu da naucim sto vise, budem na sto vise mesta, upoznam sto vise ljudi, ali to 'izivljavanje' nema veze sa sexom. Sex se desi ako osetim leptirice u donjem stomaku i ako mi se neko svidi. Nije poenta doziveti sto vise osoba kvantitativno, nego kvalitativno.
Tako da... da, osecam potrebu za novim iskustvima. I da, spremna sam na dugu i kvalitetnu vezu, ako se pojavi odgovarajuca osoba.

:up:
By Swanheart
izivljavanje tog tipa nesto ne volem, to sto mi se moze da budem sa kim hocu ne znaci da cu i biti sa tim osobama samo zato sto mi se moze.
trenutno nisam za neku vezu jer sam svesna da bi to trajalo relativno kratko jer trenutno imam neke druge ciljeve koji su vise vezani za poslovne planove nego za privatne.
By J...
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by Zaljubljena
Pametno dete :up:
:up:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Khons

sad sam (nadam se) trajno vezana, i ako je ovo "robija" onda je NAJBOLJA robija u mom zivotu! :happy:
Robijasice :) )))
Korisnikov avatar
By Zaljubljena

:sweet:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by QDF

Robijasice :) )))
ponesi mi sledeci put cigare, da placam reket muriji :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Pa nije bas da sam se izivljavala. Nije bas ni da sam samo jurila sex. To je vise bilo trial and error dok nisam skontala neke stvari, iskristalisala sta je to sto trazim, i stekla dovoljno iskustva i samopouzdanja da bih mogla to da imam. Vec 5 meseci sam u monogamnoj vezi i ne mislim da ista propustam zato sto sam tu. A pre toga nisi mogao da mi stanes na rep.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by sleepingsun
jer ste prosli taj perios nebitnih veza da biste dosli do one prawe..jer werujete da je to swima potrebno..ili jednostawno ne..neko nije u tom filmu..i samo pristaje na weze..ne kompromise..i moze da s eposweti nekom uwek!! :andjelak:
Nisam prošla taj period i nikada neću. Niti sam se ikada uplašila onoga što nosi veza, pa pobegla. Naravno, ne mogu "uvek" nekome da se posvetim... Nekada sam išla iz veze u vezu, a sada više nije tako. Prođe dosta dug period između veza... Međutim, nijednog trenutka mi ne padne na pamet da pokupim nekog na jedno veče. To mi je baaaaaaaš bljak. I totalno nezrelo.
Korisnikov avatar
By Khons
hm.
ja sam te vezice na nedelju dve ili pak na jedno vece dozivljavala na drugi nacin.
dugo vremena nakon ozbiljne veze nisam mogla ni za koga da se vezem (emotivno) a imala sam neke potrebe fizicke prirode. i naravno da necu zbog toga da imam bash vezu pa da dodjem u situaciju da nekoga povredim kada se ta "veza" na kraju zavrsi vrlo brzo. takodje nisam osecala da sam sposobna da se nekome u potpunosti posvetim pa sam i izbegavala veze i to naglasavala na pocetku svake te "instant-veze".

e sad, ko me je smatrao nekom tamo koju bole uvce za sve ostale, koja je jack i samo su joj zenske suknje u glavi, njihov problem. bar nisam od onih koji kad god im se neko malo barem svidi, odma' gube glavu i pricaju o nekoj bogznakakvoj ljubavi.
Korisnikov avatar
By maribia
Ja nekako mislim da zabvaljanje sa vise osoba iscrpljuje emotivnu energiju i da nakon svake te veze ostajem praznija za jedan deo i siromasnija. A istovremeno bogatija iskustvom.

Vremenom sam shvatila da mi je sopstena energija dragocenija od iskustva i da u jednoj osobi mogu naci vecinu stvari koje su mi potrebne a za ostalo su tu prijatelji, ali oni pravi.
Korisnikov avatar
By bigirl
hm.
ja sam te vezice na nedelju dve ili pak na jedno vece dozivljavala na drugi nacin.
dugo vremena nakon ozbiljne veze nisam mogla ni za koga da se vezem (emotivno) a imala sam neke potrebe fizicke prirode. i naravno da necu zbog toga da imam bash vezu pa da dodjem u situaciju da nekoga povredim kada se ta "veza" na kraju zavrsi vrlo brzo. takodje nisam osecala da sam sposobna da se nekome u potpunosti posvetim pa sam i izbegavala veze i to naglasavala na pocetku svake te "instant-veze".
Ja ipak tada bivam totalno single. Jebem li ga... Ne mogu da se pružim telom ako nisam emotivno.
Korisnikov avatar
By Khons
100 ljudi, 100 cudi, pa navali narode
Korisnikov avatar
By Skyen
sa prvom devojkom sam bila nezrela i naravno da sam kontala da zelim da vidim sta to jos postoji na ovome svetu. nakon poslednje veze, znam da sam ready for it. ali poenta is: da je prva bila TA, do druge ne bi doslo. sto znaci, potraga se nastavlja. imam viziju sta zelim, pa kad znas sta zelis, velika je verovatnoca da ces to naci.

sto se tice varijanti i tako tih stvari, no way. toliko sam sada daleko od toga. bas sam skoro pricala sa drugaricom, kontam da sada ne bih mogla ni da se poljubim sa nekim tek tako, a kamo li nesto drugo. a tako nije bas bilo pre, bar sto se tice prve stavke. kriterijumi porasli, sta da radim.
By SUNNY B
ja nikada nisam imala zelju da se tendenciozno izivljavam. kao, mlada sam, luda sam, gledajte me svi, mada se gomila ovih koji me znaju verovatno ne bi slozila. nekako sam se spontano izivljavala ni ne primecujuci sta radim i tek sad kad se osvrnem i pogledam gde sam sprcala u dupe poslednjih 6 godina, paaaa, jedini odgovor koji mi preostaje jeste cisto izivljavanje. i nekako ti mir dodje sam po sebi. kao primirje koje preplavi izmucenu vojsku posle dugogodisneg rata....i posle svih alkoholnih noci, sada mi je najvece blago zaspati pored nje bez straha da cu ujutro imati glavobolje...misli o zajednickoj buducnosti se izrode same od sebe, a planovi se ispune ako ti to zelis...i sada govorim iz te mirne pozicije nekoga za koga drustvo samtra da se dobro iziveo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!