Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

navigacija

cutim i uzivam
3
17%
dajem instrukcije
4
22%
kako kad
11
61%
Korisnikov avatar
By anche
da li razgovarate sa svojim partnerkama o tome sto volite, ili ne volite, kako se ponasate, usmeravate li ih? ovo se odnosi na seks naravno.

da li je vam je lakse ako ste prethodno saznale neke stvari (sta voli ili sta bas ne voli ) ili idete nasumce, pa kako ispa'ne?

el bi vam bilo neugodno usmeriti ih? jeste li skroz opusteni i predani?

e pa tako :)
By Çâðê_DUP
oh, gospode :opatica:

seks je spontana stvar, bar je bila nekada :novine:
By Çâðê_DUP
anche, daj ako ti je dosadno, neki predlog da napravim anketu.

forumasica s najvecim klitorisom?

ja ne znam ali vi iz labrisa ste mozda presle na seminaru prosecne duzine, obime i precnike? ispipavale (praxa)
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Angelina777

a pa ne tvrdim ja da nije spontano, ali da li je nekada ta spontanost toliko spontana da moras reci npr. 'lakse/brze/jace/dublje malo' :)
Korisnikov avatar
By anche

nije losa ideja. :eureka:

a kako cemo da merimo? svaka svoj ili...? :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
zavisi od partnera ili partnerke (odnosno da li je njima takva prica neugodna)

....licno, nije mi problem da kazem, odnosno da navedem na to sto mi prija....ali samo ukoliko to nece razbiti trenutak.....konkretno pitanje sta bih ja u datom trenutku najvise volela, ako nije dobro tempirano, zna da me o'ladi.....

...u stvari....ne volim to da se mi sad unapred sve lepo dogovorimo, pa da pocnemo...zanimljivo mi je da usput otkrivam....i pitanjima, a i principom pokusaja i pogodaka...

...eto tako
Korisnikov avatar
By anche
mene na ovo inspirisala ona tema o romantici :kafa:
By Çâðê_DUP
Originally posted by anche

nije losa ideja. :eureka:

a kako cemo da merimo? svaka svoj ili...? :D
pa moze. nego, nemam lenjir, ne znam kako cu. moze da se udare neke recke na vibrator? a opet, bice neprecizno..ajd smisli nesto pa mi javi :burner:
By Çâðê_DUP

a pa ne tvrdim ja da nije spontano, ali da li je nekada ta spontanost toliko spontana da moras reci npr. 'lakse/brze/jace/dublje malo' :)
samo spontana spontanost ili sexa nema :D

zato ja i retko imam sex :surfer:

edit: aaaaa

sad znam na sta mislis..

ovako npr: mhm..ahhmmm... to to tooo!! brze, dublje, stisni je, jace jace JACE, volim kad mi to radis, brze trljaj, vadi taj nokat, sad levo, levo, levo..le.ee.ee..aaa..aa.a..a.a.a.a.a....a.a.a....aahhahhhhhh!!!!

jel to? :luda:
Korisnikov avatar
By anche
pozovi komsinicu na kafu pa je zamoli da te premeri na brzaka :nokti:
By Çâðê_DUP
ne odrzavam dobre odnose sa komsilukom. jos nesto ingeniozno?

dodji ti da me premeris. cekam te. ne pitaj s cim u ruci.
Korisnikov avatar
By anche

jao mico, pa tebi ce pre doci ti ljudi sto te znaju nego ja :)
By Çâðê_DUP

jao mico, pa tebi ce pre doci ti ljudi sto te znaju nego ja :)
jao, cico, kako rece ona paris..dosadna i neispirativna?

hocu nekog s kim mogu cestito da se "ishamaram". eh dobra stara forumaska vremena :sigh:
By Çâðê_DUP
nego, gde sam zaturila krojacki metar?

a nije ni zanimljivo da samo ja merim :smug:

ko se jos prijavljuje? :shok:
By Çâðê_DUP
varas se..ova tema bar do veceras imace sigurno 2 strane, a u nastavku vidim stalno dizanje i navigaciju iste, dok se ne popuni na 5/6 strana. ovde samo inteligentne i kreativne teme ne cvetaju, so don't worry, chicks! :peca:
By Çâðê_DUP
Originally posted by hlaefdige
nisam na to mislila....nevazno....brisem u svakom slucaju obe ove poruke....
znam na sta si mislila :)
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by hlaefdige

...u stvari....ne volim to da se mi sad unapred sve lepo dogovorimo, pa da pocnemo...zanimljivo mi je da usput otkrivam....i pitanjima, a i principom pokusaja i pogodaka...

pa da, definitivno odlazak u sitna crevca tehnikalija ume da razbije trenutak.

nego je meni eto tako romanticno ako recimo devojka zapamtila da sam ja nesto rekla u razgovoru, a onda ona to primeni :) ja i to racunam u navigaciju :tuc:
Korisnikov avatar
By anche
varas se..ova tema bar do veceras imace sigurno 2 strane, a u nastavku vidim stalno dizanje i navigaciju iste, dok se ne popuni na 5/6 strana. ovde samo inteligentne i kreativne teme ne cvetaju, so don't worry, chicks! :peca:
pa to svakako zavisi od mnogo faktora, ali ne znam zasto mislis da je verbalizovanje seksualnosti neinteligentno?
Korisnikov avatar
By Dzi
oho! :djavo: licno poznajem osobu kojoj se dize(DIZE) klitoris(KLITORIS) :smeh: :lol: ...bez daljih komentara, sorry .. :smeh:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hehe,e, jeste smesne :lol:

Ne, ja mislim da u toku samog seksa nikad nisam rekla sta mi tacno prija, ili sta osoba treba da uradi-prosto se prepustim trenutku i nadam se najboljem :lol:
Ako bas zelim nesto odredjeno, onda stavim nezno ruku te osobe na to mesto, ali to se retko desavalo, mislim........ :cekam:

Treba se prisetiti...........
By Çâðê_DUP
Zasto je neinteligentno? Pa mozda nije neinteligentno, ali za mene je ova tema preintimna. No, ipak, evo jedne clitoris torture story. Devojka sred oralnog seksa pokazuje kaziprstom na klitoris kaziprstom i muče.

/treska kaziprstom tako da podrhtavaju ramena i lakat, a zubi ispadaju kao u Leptirice/

Valjda je uzbudjena i ne moze da politički korektno izgovori ili nekako to artikulisanije izvede, njoj je samo bitno da se nastavi liz liz/trljanje tog predela.

Slika

MU!

:roflmao:

Sta znam, ja sam malo osecajnija i smatram ovakva iskustva, price, navigacije i instrukcije tragikomicnim. Kada postoji energija izmedju devojaka, fluid, hemija, mislim da to nekako dolazi samo po sebi, bez nekih isprogramiranih shema: oblizhi, zaokruzhi, levo, desno, cimaj, guraj, pipaj.

:milkacanic:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Zoe

Ako bas zelim nesto odredjeno, onda stavim nezno ruku te osobe na to mesto, ali to se retko desavalo, mislim........ :cekam:

jao meni je taj oblik neverbalne komunikacije vrlo, vrlo seksi! kad osoba b(e) \nije 'mu' andzo :lol: \ meni to uradi onda mi je to skroz super popaljivo, a i (na)cula sam da i drugoj strani to isto prija. :)

pa priseti se zoe, priseti se - nije valjda da pamtjenje otkazuje :qqlele:
Korisnikov avatar
By Manon

pa to svakako zavisi od mnogo faktora, ali ne znam zasto mislis da je verbalizovanje seksualnosti neinteligentno?
ne samo da nije neinteligentno, vec je veoma pozeljno. Neprekidna komunikacija svim culima pa i verbalna je veoma bitna za podizanje seksualne energije na visi nivo, kao i protok tj kruzenje energije izmedju dva bica.. Tome se tezi u svakom razvijenom seksualnom odnosu, koji prestaje da bude stvar instikta, vec se razvija u voljnu radnju koja pruza uzivanje i zadovojstvo onoliko koliko to mi zelimo, a ne prepusta da strast i instikt pali i gasi nasu pozudu i zadovoljenje
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Zoe

jao meni je taj oblik neverbalne komunikacije vrlo, vrlo seksi! kad osoba b(e) \nije 'mu' andzo :lol: \ meni to uradi onda mi je to skroz super popaljivo, a i (na)cula sam da i drugoj strani to isto prija. :)

pa priseti se zoe, priseti se - nije valjda da pamtjenje otkazuje :qqlele:

Pa ja sam ti, Anice dusho, i inace vrlo popaljiva :kosa:

:lol:

Otkazuje, otkazuje pamet......:baba:
Korisnikov avatar
By Manon
:hail: manon.

a el si glasovala? :blenta:
evo sad kako kad ;)
Korisnikov avatar
By anche
jao mico opet si tak'a :pinknaocari:

a bre nije ovde rec o tome koliko si ti, i da li si, popaljiva, paljiva, zapaljiva, upaljiva vetj koliko si u stanju da saopstis to sto zelis svojoj partnerki :potapsava:

@manon
zawaljujem :)
Korisnikov avatar
By Minie
pa zavisi....volim pre svega da saznam sta najvise voli. I onda isprobavam ostalo, polako...
Korisnikov avatar
By Zoe
jao mico opet si tak'a :pinknaocari:

a bre nije ovde rec o tome koliko si ti, i da li si, popaljiva, paljiva, zapaljiva, upaljiva vetj koliko si u stanju da saopstis to sto zelis svojoj partnerki :potapsava:

Eeeee, c,c,c......... :nope: ista si k`o neki :lukavi: nemas smisla za humor!

Ja to karikiram samu sebe ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!