Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Svedoci smo da postoji mnogo lepih, zgodnih, i obrazovanih lez devojaka....

ali smo isto tako svedoci da te iste devojke ne mogu da nadju srodnu dusu......

stekao sam utisak da dobar deo devojaka koje nemaju kvalitete, ostvaruju kvalitetne veze i seksualne odnose....a nemaju puno toga da ponude...

u cemu je problem ?

Kako da resimo problem ovih devojaka koje imaju sve osim ljubavi ....
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Isto se i ja pitam. Hm..
Ocigledno je da mnogo vise devojaka ima koje nisu bas za vezu, nisu nesto kvalitetni ljudi, ali imaju mnogo vise devojaka na tacni.
Sta je tu problem???
Ja bih prva volela da upoznam kvalitetnu, emotivno stabilnu i sredjenu devojku, ali takve su ili zauzete ili ne postoje jbg.:puzzle:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Zivi sam svedok toga da jedna devojka, koja mi nista nije uradila a organski je ne podnosim, predstavlja centar sveta oko koje se vrti jedno 10-ak riba...

kad god odem u Toxic zaticem je kako se ljubi cas sa jednom, cas sa drugom, cas sa trecom....

da li su nekim devojkama fetishi "retardirane ribe"...

ne bih zeleo da ikoga uvredim, ali smatram da je mnogo dobrih devojaka samo.... dok one koje ne vrede ni za prelaznu ocenu oko sebe okupljaju sijaset zgodnih cica.....

zasto ?

jel to prokletstvo ili nesto drugo, ali sam video mnogo parova gde je jedna devojka EXTRA a druga nikakva.... gde su im oci....

doduse, pre bih se zapitao, gde im je mozak ? :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Status, ne staj mi na muku molim te ! :njuska:

Kako je meni koja isto to vidim plus jos poznajem te luzerke koje svakog vikenda imaju nove ribe.
Mislim da nije problem da su ime fetish retardirane ribe, nego jednostavno nemaju kriterijum i nije im bitno sa kime ce da se ljube, spavaju itd., ionako ce novu naci za sl. vikend i tako u krug.

Mislim da je nas problem sto biramo i biramo i sto NECU da budem sa bilo kojom, pre cu biti sama i masturbirati po potrebi nego biti sa nekom nikakvom personom koja mi se onako svidja. :neznam:

Da li ja imam problem? Previse ocekujem i trazim?
Moguce, vrlo.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
statuse, ovaj put si ubo u sredu. evo i ja isto kao zvezdica sa duplim v - lepa, zgodna (jes' da sam se sad malo ugojila), obrazovana, kvalitetan ljud, malo emotivno nestabilna, doduše (ali to je samo little imperfection kojim dobijam na šarmu), ma ponos majci svojoj - a nijedna me neće. sve se ljube s tamo nekim ni do kolena mi ženama.
garant je to zato što i ja previše biram.
jebem ti život.

:kokice:
Korisnikov avatar
By Hys.
Evo krepac, ako ti nije mnogo gastli, ja volontiram da se ljubimo ako ostanemo same i odbacene na nekoj zurezi :kokice:

Nisam zgodna, al' imam velike sise i umem da izgovaram vel'ke reci. A ljubim se ko zmaj, leba mi.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Da damo oglas?

TRAZI SE KVALITETNA LEZBEJKA, USELJIVA DO 30 GD.???

:hug: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
:radosnice:

i računala sam na to da će se neka sažaliti! fala, sestro!
:kiss:
oću reći: :merlinka:

;)

edit: upućeno nanny ogg i njenoj ljubeznoj ponudi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma nema na cemu, moramo da se pomazemo u ova teska vremena!

A sada posto cuh tvoje preference sto se tice intimnih frizura, nema sta da brinemo :colorado:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
a walk through the woods is always a healty thing to do.
:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
And when I find a little red riding hood....
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Hys.
Nemoj tako, ja uvek ozbiljno prilazim pojavi red riding hood...posebno onom sto je ispod hood :smeh:

:pucaodsmeha:

Nego, da se mi vratimo na temu. Gde upoznati dobru lez devojku :opatica: ?
By Çâðê_DUP
Hm..pa verovatno kvalitetne devojke imaju i kriterijume i ne vucaraju se sa svakakvim ojebinama. Inteligencija je prokletstvo. (ako ne ume da se koristi) Ljudi koji su manje inteligentni cesce popustaju animalnim nagonima, ne razmisljaju (naravno)..kazu da su npr bolesnici iz Pcelica seksualno najaktivniji..

Mozda je to jedan od razloga sto se pametne devojke ne eksponiraju na sajtovima rotkva i smokva, ne trude se da privuku paznju podrumskih flasherki koje se gadjaju flasama piva i glume urbane cice, dok im praziluk viri iz ..uveta.

Mislim, koliko covek treba da spusti kriterijume, iskljuci mozak da bi se kikotao na chatu, o smislenom razgovoru nema ni govora (malo lose sroceno, ali 3.30 ujutro je)..da ne govorimo o tome da ti se neki smrad unosi u lice u Iksu, bazdeci na alkohol, kukastog nosa i poluludackog pogleda i ocekuje da joj se bacis u narucje, a ti bi samo da te nema..na tom mestu.

Sto se tice dihotomije ekstra-nikakava, ova sto je "ekstra", mozda nije mnogo pametna, mozda zna da ta "nikakva" nece nikad da je ostavi i ima prostora i da svrlja.

Mnogo tu ima kombinacija, a kvaliteta nigde. Kvalitetne devojke radije biraju samocu, nego da se odreknu sebe i svega lepog sto nose u sebi, a zarad cega? poznato je da je tesko svrsiti s nekim ko ti je odbojan, zar ne? tako da je preporucljivije trljati se o radijator, em greje, em je lepsi.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by *STATUS*

stekao sam utisak da dobar deo devojaka koje nemaju kvalitete, ostvaruju kvalitetne veze i seksualne odnose....a nemaju puno toga da ponude...

u cemu je problem ?
sto Zoe retko izlazi :D
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Nanny Ogg
Evo krepac, ako ti nije mnogo gastli, ja volontiram da se ljubimo ako ostanemo same i odbacene na nekoj zurezi :kokice:

Nisam zgodna, al' imam velike sise i umem da izgovaram vel'ke reci. A ljubim se ko zmaj, leba mi.
:smeh: devokice obozavam te !!!!!
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Lepa Krepa
statuse, ovaj put si ubo u sredu. evo i ja isto kao zvezdica sa duplim v - lepa, zgodna (jes' da sam se sad malo ugojila), obrazovana, kvalitetan ljud, malo emotivno nestabilna, doduše (ali to je samo little imperfection kojim dobijam na šarmu), ma ponos majci svojoj - a nijedna me neće. sve se ljube s tamo nekim ni do kolena mi ženama.
garant je to zato što i ja previše biram.
jebem ti život.

:kokice:
Slazem se... eh... nemam srece :(
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Zwezdica
... USELJIVA ....???
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Prvi put se slazem sa Angelinom..

Jeste, na chatovima su uvek neki isprazni razgovori i ispricane teme po 50x o istom dvosmislenostima.. Jeste, nekada mi je to zanimljivo, ali nekada, do tog nekada ja otpadnem od smora...
Prva ja ne volim non stop neku duboku filozofiju i konstantno pravljenje pametnim, ali mi isto tako ide na zivce kada je neciji ceo wokabular pokupljen iz nove knjige, novog Andrica "Grabljivica"... :smeh:

Auh.. Znate kako kazu?
Svaka krpa nadje zakrpu..

Da odem kod snajdera, m?
Mozda tamo ima zakrpa 4 me? :smeh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zato sto je prava zena lovac na krupnu divljac (to je neciji potpis, da me ubijes ne mogu da se setim ciji, ali pogadja u sredu).
Sasvim je normalno i ocekivano da osobe koje godinama izgradjuju sebe i svoju licnost (sto materijalno, sto emotivno, sto intelektualno) ne mogu da u losim i osrednjim osobama pronadju odgovarajuceg partnera. I tako se godinama izbor sve vise i vise suzava...
Znam da se sada ovo sto sam napisala moze tumaciti i kao diskvalifikovanje na osnovu strucne spreme i materijalnog stanja, ali mislim da svako ipak najbolje funkcionise sa sebi slicnim.
Opet, diskutabilno je koliko neko koga ne krase dobre osobine moze ostvariti dobru i kvalitetnu vezu... od toga sta se smatra pozeljnim osobinama do toga sta znaci kvalitetna veza... ali je cinjenica da ljudi koji su uslovno receno manje spremni da rade na sebi srecniji u ljubavi... pa vecina drugarica iz srednje vec drugi ili treci put gura kolica i 'cveta' u braku... a i dalje misle da je Michurin 'neki tamo politicar'....
By Çâðê_DUP
Zato sto je prava zena lovac na krupnu divljac (to je neciji potpis, da me ubijes ne mogu da se setim ciji, ali pogadja u sredu).
Sasvim je normalno i ocekivano da osobe koje godinama izgradjuju sebe i svoju licnost (sto materijalno, sto emotivno, sto intelektualno) ne mogu da u losim i osrednjim osobama pronadju odgovarajuceg partnera. I tako se godinama izbor sve vise i vise suzava...
:up:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by *STATUS*

u cemu je problem ?
sto Zoe retko izlazi :D
:giggle:

ontopic:

:sigh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
status se samo cepi angelini777 :giggle: sto ne porice da je andja fascinantna, naprotiv. ali motiv za temu je ovo sto sam rekao.
Korisnikov avatar
By Dzi
.. hmm, citam vase postove i :predaja: ..zaista ne znam sta bih mogla "pametno" da kazem ovog momenta.. dopada mi se tema jako :) .. dosta tacnih stvari je receno.. s' tim sto sam osoba koja nikad ne gubi nadu i veruje zaista u dugine boje :) .. mislim da ce svaka od nas kasnije ili pre ( mozda ne bas jednog lepog suncanog dana ili dan ranije :) ) ali svoju drugu polovinu naci.. upravo onog momenta kad se najmanje nada.. ko zna..
Korisnikov avatar
By m..
Gsus, pa i ja sam se tako ljubila s kim sam stigla dok nisam upoznala ono sto sam trazila. Kvalitetne devojke ne rastu na drvetu, na njih se retko nalece i ipak treba neka kilometraza da bi covek znao sta trazi i da prepozna kad nadje (bar u mom slucaju, nisam se rodila znajuci sta ocekujem od sveta i koje mi opcije nudi, maglu sam morala da razbijam lutajuci kroz nju). Ne mora da znaci uopste da ta neka sto se hvata sa svima ne moze da bude ozbilja sa nekim, i da ne moze bog zna sta da pruzi, i da to nesto prosto ne nalazi tu. Sto je Jupiteru nije i volu.
By Çâðê_DUP
Originally posted by ns.happy
status se samo cepi angelini777 :giggle: sto ne porice da je andja fascinantna, naprotiv. ali motiv za temu je ovo sto sam rekao.
istina je da imam sve sem ljubavi, jer nisam naisla na pravu. i verovatno nikad i necu, jer u srbiji zivim. no, necemo sad biti pateticni, ali cisto uvertira u bit onog sto zelim reci: gresis shinko, silno greshish. nemam ja veze sa ovom temom niti znam kad je status ovo postovao, odakle ti to? mislim da je njemu motivacija neka druga devojka, but procitaj again postove :kiss:
Korisnikov avatar
By ns.happy
andjo nisam rekao da si ga ti nagovorila, vec vidim da je on potajno jako impresioniran tobom pa ti se na ovaj nacin udvara :giggle:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by MinaHarker
Znam da se sada ovo sto sam napisala moze tumaciti i kao diskvalifikovanje na osnovu strucne spreme i materijalnog stanja, ali mislim da svako ipak najbolje funkcionise sa sebi slicnim.
Opet, diskutabilno je koliko neko koga ne krase dobre osobine moze ostvariti dobru i kvalitetnu vezu... od toga sta se smatra pozeljnim osobinama do toga sta znaci kvalitetna veza... ali je cinjenica da ljudi koji su uslovno receno manje spremni da rade na sebi srecniji u ljubavi... pa vecina drugarica iz srednje vec drugi ili treci put gura kolica i 'cveta' u braku... a i dalje misle da je Michurin 'neki tamo politicar'....
Pa osnovno je da nadjes nekog kompatibilnog ko ima iste sklonosti, zelje i na tvojoj je talasnoj duzini (ako hoces - intelektualnom nivou, mada tu ima toliko parametara, ne znam sto svi uvek to svode na inteligenciju i lepotu).
Pa bila frizerka - sponzorusa ili doktorka filozofije, mozes imati ono sto ti licno podrazumevas kvalitetnom vezom, sto naravno ne predstavlja iste stvari sa strane gledano. Naravno da prva ima vise sanse na to da naleti, jer postoji vise ljudi u njenom miljeu, doktorka filozofije, pa ako jos ima i neke specijalne prohteve, teshko da ce naci ono sto trazi, jer je za to statisticki manja sansa (pogotovu ako pritom ne trazi, nego ceka da joj padne s neba, i ako pritom nije to sasvim dobro definisala sebi u glavi pa da ne ume da ga prepozna).

Mislim da to ne znaci da neka frizerka (jbg, malo je to lose poredjenje i nezahvalno na kraju, ali znate sta zelim da kazem) nece imati ispunjenu vezu, ili Minine ortakinje iz srednje, one iz svoje perspektive mogu i te kako da imaju sve sto im srce ishte, druga je stvar sto ja ili Angelina777 ili Lepa Krepa u takvom odnosu ne bismo nasle zadovoljenje nekih osnovnih potreba, prosto nama treba nesto drugo, vise, drugacije. Mi imamo neke druge potrebe, svaka za sebe, i trazimo ili nalazimo nekoga ko moze da ih zadovolji.
Ja zaista ne smatram da je ta frizerka ista manje ispunjena i srecna u skladu sa svojim potrebama i ocekivanjima.
Korisnikov avatar
By ns.happy
a da li neko zapravo poznaje tu neku frizerku koja je u srecnoj vezi sa doktorkom filozofije? svi kazu da je moguce, ali ja ne videh primer.
Korisnikov avatar
By m..
Ja ne znam, upravo pricam da je nemoguce. ili moguce kratkotrajno. Prosto da bi imao kvalitetnu vezu treba ti osoba koja ti odgovara po svojim kvalitetima. S tim da ti postavljas prohteve glede tih kvaliteta i da je to krajnje individualna stvar.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!