Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Zene!

Svedoci smo da estrogen lagano zamire.

Smorili ovi muski. Gdegod se okrenem na forumu vidim muske sise i gola dupeta. Jeste da smo mi malo suptilnije, ali hajde na mi napravimo invaziju cica. GAY BLIZNAKINJE CICE, najbolje grudi, velicanje zenske lepote, nabudzene grudi u uskoj majici, tangice koje ne ostavljaju mesta mashti. hajde da osnujemo zenski kutak, ne jedan, nego trista ako treba :panker:
da otvaramo vise zenskih tema. ispada da muskarci mnogo vise cene svoje telo, nego mi zene svoje, kao i telo drugih zena.
udjimo u sustinu zenske seksualnosti, udjimo u unutrasnjost dodira. zenskoga dodira.

Slika

zene su najdivnija bica koja postoje. zheneeee :love:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Slika

sigurno sam je vec negde postavljala....ali eto...
By Çâðê_DUP
Zonce, svuci to malo :lol:
Korisnikov avatar
By anche
Slika

ja pa volim kad zene izgledaju kao da nisu od plastike :kafa:
By Çâðê_DUP
Slika
By Çâðê_DUP
Originally posted by anche
Slika

ja pa volim kad zene izgledaju kao da nisu od plastike :kafa:
anche, govorimo o zenskoj lepoti.. :nokti:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Angelina777
Slika
ju sto su joj dobre usne :lol:
By Çâðê_DUP
Slika
ju sto su joj dobre usne :lol:
mackica :love:

tako bih se valjala sad s njom po morskoj peni :D
By Çâðê_DUP
Slika

:yes:
Korisnikov avatar
By anche
sto se ne skine na plazi i osunca te sise kad ih vec slika :down:
Korisnikov avatar
By anche
e, a andzo - el ti vec neko rek'o da imas estetiku strejt muskarca? :)
By Çâðê_DUP
e, a andzo - el ti vec neko rek'o da imas estetiku strejt muskarca? :)
jao nemoj sad o estetici i podelama estetike..tako ja tebi mogu da kazem, sto si lezbejka, kad ti se u stvari svidjaju "deckici"...mislim, hajde izadji vec jednom iz tih feministickih fijocica...prhni kao leptirica i poleti visoko, ka uvazavanju razlicitosti i nijansi cak neotkrivenih identiteta..a kad smo kod identiteta, imaj svoj, nemoj da prisvajas tudj..tipa ja sam buchica pa moram da izgledam po kalupu, moram izgledati bas kako je labris propisao. Izgledaj, brate, ovaj sestro, kao ANCHE. Ne kao buchica andro, sta si vec..
andza voli sisate plavuse, ona ima estetiku str8 muskarca..ma ko je to odredio uopste? i ako i imam, sta je tu lose? Sta fali estetici str8 muskarca?
lezbejka ne sme imati estetiku str8 muskarca. nije nego. labris ce da mi propise. izele vas kategorije i podele.

lepota, iako postoje parametri za istu koje su odredili najdublji geniji i ucitelji ljudskog roda, pa ne bih da izmisljam toplu vodu trenutno, ipak je relativan pojam i svako je dozivljava na sebi svojstven nacin. iako postoje neka pravila koja su utvrdjena od antike, da je lepota sklad, red, sredjenost, simetrija, ali to je druga tema..
Korisnikov avatar
By anche
iako postoje neka pravila koja su utvrdjena od antike, da je lepota sklad, red, sredjenost, simetrija, ali to je druga tema..

upravo. zato i predlozih da ova tvoja no-name ali za potrebe ovog posta dodelicu joj indijansko ime 'belicasta sisa' proseta nudistickom plazom i malko osunca iste.

da bi, jel'te, zadovoljila visoke estetske kriterijume koje postavlja antika, heteropatrijarhat, pa i ti, draga andzo :kafa:
By Çâðê_DUP
iako postoje neka pravila koja su utvrdjena od antike, da je lepota sklad, red, sredjenost, simetrija, ali to je druga tema..

upravo. zato i predlozih da ova tvoja no-name ali za potrebe ovog posta dodelicu joj indijansko ime 'belicasta sisa' proseta nudistickom plazom i malko osunca iste.

da bi, jel'te, zadovoljila visoke estetske kriterijume koje postavlja antika, heteropatrijarhat, pa i ti, draga andzo :kafa:
anche dear, sto ti imas toliki animozitet prema lepim i zenstvenim devojkama? :)
Korisnikov avatar
By anche
honey, pogresila si - animozitet je iskljucivo prema 'belicastoj sisi' :lol:
By Çâðê_DUP
pa sto ne kazes da si ti za NUDIZAM, ancheza! zena se lepo suncala u brusu. jel to greh? jel greh? :tuc:
By Çâðê_DUP
evo, samo za anche, sisa u crnom

Slika
Korisnikov avatar
By anche
pa sto ne kazes da si ti za NUDIZAM, ancheza! zena se lepo suncala u brusu. jel to greh? jel greh? :tuc:

:doh:

uvek je greh kad se sise ne puste da slobodno vise :cheer:
By Çâðê_DUP
anche, ajd nam ti pusti svoje sise za promenu, da malo uzivamo, a? :pinknaocari:
By Çâðê_DUP
Slika :surfer:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 82
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!