Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Koji su to znaci koje je davala vasa ex partnerka npr kad ste se upoznale? Uopsteno, kako i sami dajete "znake", pustate li dimne signale, dizete obrve, kako se sami generalno ponasate? I kako prepoznajete da se vi nekom svidjate? Nabrojte znake kojih mozete da se setite, bilo da je gestikulacija u pitanju ili nesto drugo. :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kezim se...idiotski....uglavnom sam lako provaljiva....(sasvim slucajno, jel'te)
Korisnikov avatar
By decko
Uhm...pa jedino ako taj neko na celu napise GO 4 IT :lol:

Salu na stranu, ili ja napravim prvi korak, sasvim spontano i bez obzira na to da li je neko davao znakove ili cekam da to uradi ta osoba. Oslanjam se na neki svoj hint ili samo cekam i trepcem, posto me ti 'znakovi' samo zbune ako na njih obracam suvise paznju.

:trep: :trep:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ako mi se neko bas, bas svidja (sto je retko, jel`te), ja se trudim da pokazem-pogledima, osmesima.......svim visoko sofisticiranim dostupnim metodama :alexis: :D Pravi sam kreativac.......
Ako sam, pak, neopredeljena, indiferentna, ta osoba bi morala da se Neznamkako dovija da bi mene osvojila.......prosecne price i osrednjost me samo odbija....
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja bih volela da mi neko kaze "ks, ks", jer nikad nisam sigurna.
Prvo mi se, na osnovu par reakcija, ucini da se svidjam nekom, a onda nastupi faza skepse. I tako u krug. Ili tripujem da mi se neko svidja, ili tripujem da tripujem. :shrug:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Zoe
Ako mi se neko bas, bas svidja (sto je retko, jel`te), ja se trudim da pokazem-pogledima, osmesima.......svim visoko sofisticiranim dostupnim metodama :alexis: :D Pravi sam kreativac.......
Ako sam, pak, neopredeljena, indiferentna, ta osoba bi morala da se Neznamkako dovija da bi mene osvojila.......prosecne price i osrednjost me samo odbija....
mico, nije to pitanje :neto:

ont: promena energije - sta god to bilo. ne lupam glavu nego uzivam u trenutku :fuck:
Korisnikov avatar
By Neve
Nastvovala me. Inače ne bi ni skužila. :lizalica:
Što će reći da ne kužim.
:bubbles:
Korisnikov avatar
By bigirl
Gledala me sa kjut iskrenutom glavicom i smeškala se na sve što kažem. I daaa... Kad smo sedele na klupici u parkiću, približavala mi se onako "neprimetno"... :andjelak:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ja bih volela da mi neko kaze "ks, ks", jer nikad nisam sigurna.
:lol:

Huh, ja da cujem to 'ks, ks' verovatno bih poceo da se smejem! :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Sećate li se onog talasanja rukom i rečenice "Šta TI radiš ovih dana?"
Korisnikov avatar
By Blady
Hipnotisu se u moje oci....a ja kada sam.. malo se gubim, jednom mi je vilica ostala otvorena.. itd- nikad nisam zelela da poverujem u to....
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam bas kako, ali znam, vidi se to u pokretima tela, stavu, nacinu na koji govori o onome o cemu govori, nacinu na koji me gleda kad misli da ne obracam paznju, nacinu na koji reaguje na neke stvari koje radim ili izgovaram. Recimo da je vise od 80% govor tela. Nemam ja tu neke stavke u glavi koje checkiram ili ne, prosto socijalna i emocionalna inteligencija to skontaju cak iako nisam svesna da analiziram. Jbg to se razvija vremenom, pre 5-6 godina sam bila clueless.
Provalim ja negde koga bih mogla da odvedem u krevet na keca, a za koga bih morala posteno da se pomucim, da li cica zeli da joj pridjem ili ne i slicno, recimo da budem u pravu u 98% slucajeva, ako ne i cesce.
E sad, da bih na to uopste obratila paznju, moram prvo da budem zainteresovana da skontam. Dakle ako mi se ne svidja ili mi nije interesantna neka zena, moze da se lozi na mene do neba, ja to necu znati, osim ako slucajno ne obratim paznju, ili ako bude veoma upadljivo. A i kada provalim da nesto mogu, to ne znaci da cu nesto i uraditi po tom pitanju...
Jbg, dok ne zagorim do ushiju veoma sam izbirljiva, kad zagorim samo spustim kriterijume, al ne nesto mnogo.
Anyways u zivotu se nisam za to raspitivala kod drugih ljudi.
Korisnikov avatar
By m..
Btw kad se meni neko svidja to bude ocigledno. Navalim ko leshinar, lol.
Mislim ne bas tak, ali se osmehujem, flertujem, orna sam za razgovor i slicno.
By Çâðê_DUP
Ukoliko me dodiruje, kao ovlas, meni je to gotovo siguran znak. Jos propraceno diskretnim osmehom i pogledom koji govori sve, potpuno sam sigurna da se osobi dopadam. Ukoliko se meni osoba dopada, uzvratim dodir i onda.. :auto:
vidi se to u pokretima tela, stavu, nacinu na koji govori o onome o cemu govori, nacinu na koji me gleda kad misli da ne obracam paznju, nacinu na koji reaguje na neke stvari koje radim ili izgovaram.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Kad sam mislila da znam-nisam znala
kad sam mislila da nisam -..bilo je
tako da
apsolutno nemam pojma:oskar:
By J...
Ako sedim sa nekim, gledamo se u oci i razgovaramo, pogled i osmeh govore mnogo toga, uvek osetim da li nam se energije uklapaju.
By J...
Sad sam se setila! :eureka:
Neke devojcice ne znaju da sakriju poznati gest grickanja donje usne. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Dok ne osetim njen jezik u mojim ustima, uglavnom verujem da se tripujem.
Mislim, jedan deo mene moze da sumnja /gestikulacija, ovlas dodiri, osmeh, nacin na koji igra samnom.../ ali ja to nish' ne verujem dok nisam pred/u svrsenim cinom.

Desilo se da sam imala neku dogovorenu sifrovanu recenicu sa devojkom ukoliko je orna jelte, da bih kada je ona upotrebila ja bila ubedjena da je zaboravila na "sifru" :shrug:
Sad iz ove perpektive mislim da nije zaboravila, no sam ja bila smotana i previse uljudna :kreten:
Korisnikov avatar
By Zoe
Aaaaa, ja nemam pojma.....i ocigledne znakove ja "ne zelim da prejudiciram", pa sto rece Nanny, dok stvarno nesto jako konkretno ne ppocne da se desava, ja nemam pojma.
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Zoe
dok stvarno nesto jako konkretno ne ppocne da se desava, ja nemam pojma.
"honey, you should take your stuff to unpack."
pause. "what if i unpack here?"
"then all your clothes would be here."
"...what if all my clothes were here?"
"then you'd have to move back and forth all the time."
pause... "ok...what if we live together, and you understand what i'm talking about??"

ont- ako 2/3 veceri/vremena provedenog u vecem drustvu gledam uglavnoom jednu osobu, time saljem signale. a ako smo same...e onda ne mogu ni samu sebe da provalim.
slicno je i u obrnutom slucaju.
Korisnikov avatar
By sofia
pa ne znam...a i ne verujem...
By Çâðê_DUP
Originally posted by J...
Sad sam se setila! :eureka:
Neke devojcice ne znaju da sakriju poznati gest grickanja donje usne. :)
To je poznati gest? :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pojma nemam.
Obično se iznenadim kada konačno skontam. :zid:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Marvin
Pojma nemam.
Obično se iznenadim kada konačno skontam. :zid:
:blush:

:giggle:
By J...
Originally posted by Angelina777

Verovatno vecina zna sta znaci.
By Çâðê_DUP
Originally posted by J...

Verovatno vecina zna sta znaci.
kako bismo to pretochili u rechi :blush:
By J...

kako bismo to pretochili u rechi :blush:
Andjo, ti si pisac, pretaci u reci koliko hoces, meni je to nekad zamorno.

Ont. Ne mogu da znam da li je neko zainteresovan dok ne bude nesto konkretno, do tada mogu samo da osecam.
Korisnikov avatar
By Mahoney
kad sam ja zainteresovan za nekoga - tada pravim pogresnu strategiju: lovim pogledom tu osobu neko vreme, a onda kada nam se pogledi sretnu, ja se pogubim i brzo ga sklonim (pogled). ubrzo taj neko skonta (ili bar ja mislim tako) i onda nista od svega. svaki naredni susret se izbezumim od straha i sklanjam pogled, pa taj neko definitivno kapira da se nesto cudno desava. i tako gubim simpatiju po simpatiju.

bolje je iz potaje, kao nekim poslom, prici toj osobi, druziti se izvesno vreme, zezati se... i onda korak po korak. medjutim, taj nivo komunikacije jos nisam savladao, jer se po pravilu uvek pogubim kad treba da pricam sa nekim ko me UZASNO privlaci.

a da li je neko zainteresovan za mene?
neam pojma... to ne pratim. vise volim da izaberem, pa se nadam ulovu, nego da budem izabran i ulovljen.

:gitara:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!