- 29 Maj 2008, 14:35
Ne znam bas kako, ali znam, vidi se to u pokretima tela, stavu, nacinu na koji govori o onome o cemu govori, nacinu na koji me gleda kad misli da ne obracam paznju, nacinu na koji reaguje na neke stvari koje radim ili izgovaram. Recimo da je vise od 80% govor tela. Nemam ja tu neke stavke u glavi koje checkiram ili ne, prosto socijalna i emocionalna inteligencija to skontaju cak iako nisam svesna da analiziram. Jbg to se razvija vremenom, pre 5-6 godina sam bila clueless.
Provalim ja negde koga bih mogla da odvedem u krevet na keca, a za koga bih morala posteno da se pomucim, da li cica zeli da joj pridjem ili ne i slicno, recimo da budem u pravu u 98% slucajeva, ako ne i cesce.
E sad, da bih na to uopste obratila paznju, moram prvo da budem zainteresovana da skontam. Dakle ako mi se ne svidja ili mi nije interesantna neka zena, moze da se lozi na mene do neba, ja to necu znati, osim ako slucajno ne obratim paznju, ili ako bude veoma upadljivo. A i kada provalim da nesto mogu, to ne znaci da cu nesto i uraditi po tom pitanju...
Jbg, dok ne zagorim do ushiju veoma sam izbirljiva, kad zagorim samo spustim kriterijume, al ne nesto mnogo.
Anyways u zivotu se nisam za to raspitivala kod drugih ljudi.