Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Pitanje za sve zene, lezbejke i biseksualke, za fem, andro i buch...
:)

Da li vam se dogodilo da povredite ruku (ili prste) i da se zbog toga osecate "impotentno" ili frustrirano sve dok traje period oporavka jer ne mozete da je koristite u seksu?

Naravno, onda se snalazite na druge nacine, (druga ruka, jezik, dildo itd) ali ipak se osecate uskraceno? :(

Potpitanje na ovoj temi bi bilo u vezi uloge ruke u zenskom seksu, naime, da li je za vas ruka nesto vise od ekstremiteta, da li je mozda i seksualni organ? :eureka:
By Çâðê_DUP
mislim da taj seks toliko rabljen u prici, u odnosu zena prema istom, da je izgubio svoj prvobitni smisao, uzivanje, pa cak i sa emocijama. toliko je sve to iskliseizirano, da ja zaista nemam poriv da gledam zensku ruku vise sa onoliko zelje i pobuda kao sto sam je gledala na pocetku. samo zamisljam (mada izbegavam, ali sve za dobrobit teme) kako otresaju sekret s picke u pepeljare i pale cigarete, a pritom u sobi organizuju orgije (a navodne drugarice!) i zgadi mi se i zivot i zenska ruka.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Angelina777
samo zamisljam (mada izbegavam, ali sve za dobrobit teme) kako otresaju sekret s picke u pepeljare i pale cigarete, a pritom u sobi organizuju orgije (a navodne drugarice!) i zgadi mi se i zivot i zenska ruka.
:bljak: upravo si mi ubila apetit:rida: :seronjo: :bljak:
By Paranoid Androgynoid
mislim da taj seks toliko rabljen u prici, u odnosu zena prema istom, da je izgubio svoj prvobitni smisao, uzivanje, pa cak i sa emocijama. toliko je sve to iskliseizirano, da ja zaista nemam poriv da gledam zensku ruku vise sa onoliko zelje i pobuda kao sto sam je gledala na pocetku. samo zamisljam (mada izbegavam, ali sve za dobrobit teme) kako otresaju sekret s picke u pepeljare i pale cigarete, a pritom u sobi organizuju orgije (a navodne drugarice!) i zgadi mi se i zivot i zenska ruka.
:smeh: ali i :up: :up: :up:

ont:
ne, nikada nisam povredila ruku ali i da jesam, nije to najbitnije. neko je pored mene imao povredjenu ruku, mesec dana, ali ni u jednom trenutku to nije izgledalo kao problem. nije ruka sve sto zena ima, ne?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a zaaaato si ti untouchable hahahahahahahah
By Paranoid Androgynoid
hau jes nou.. :smilegrin:

jednostavno, ne gledam na zene kao "vlasnice ruku", jbt, ruke imaju i muskarci so what? nije poenta u rukama..
By J...
Pitanje se odnosi na to kako bi se osecala kada bi bila onemogucena da koristis ruku u seksu? Znaci, nije pitanje kako bi podnela "impotentnost" svoje partnerke vec sopstvenu nemogucnost da partnerku zadovoljis na taj nacin? Da li te to frustrira?

Naravno, ne iskljucujem druge nacine za seks, to sam vec i pomenula, samo treba citati pazljivo.
Korisnikov avatar
By anche
svasta u zivotu moze da frustrira. ruke cuvam, kao uostalom i ostale delove tela (mada mozda ipak sake ponajvise pazim :D )
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by J.
Pitanje se odnosi na to kako bi se osecala kada bi bila onemogucena da koristis ruku u seksu? Znaci, nije pitanje kako bi podnela "impotentnost" svoje partnerke vec sopstvenu nemogucnost da partnerku zadovoljis na taj nacin? Da li te to frustrira?

Naravno, ne iskljucujem druge nacine za seks, to sam vec i pomenula, samo treba citati pazljivo.
ne mogu da odgovorim na to pitanje jer mi se nije desilo. to sam i napisala, ali mi se desilo da moja partnerka ima povredjenu ruku, mesec dana u zavoju je poprilicno dug vremenski period iako je veza trajala godinama.. nebitno. ali se niti ja niti ona nismo osecale frustrirano iz razloga sto nije to najbitnije. ako cemo vec o rukama, postoje 2 ruke i druga je bila zdrava i sposobna. a cinjenica da je jedna povredjena, ukoliko nekoga volis i stalo ti je do nekoga, moze jos samo vise da te priblizi tom nekome i probudi neka visa osecanja: brines o zeni koju volis, stalo ti je da se oseca sto je bolje moguce s obzirom na situaciju, pazis i mazis, pricas, volis.. bez obzira na sve, zar ne? :)

ako bi se to meni desilo, verovatno mi ne bi bilo bas svejedno ali bih uzivala u onome sto mogu da radim i sigurna sam da bih uzivala u paznji voljene osobe koju bih dobijala jos vise i vise zbog povredjene ruke. emocije su mi uvek bile bitnije od ruku i upotrebe istih. ako bi neko (ili ja) doziveo hendikep emocija, onda bih bila frustrirana svakako. za ruku to ne mogu reci.

valjda tako ljubav i normalna veza funkcionisu. ili sam ja ovde izuzetak?
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by jukie
samo zamisljam (mada izbegavam, ali sve za dobrobit teme) kako otresaju sekret s picke u pepeljare i pale cigarete, a pritom u sobi organizuju orgije (a navodne drugarice!) i zgadi mi se i zivot i zenska ruka.

jao siroti dzuki! evo da pokusam ja da pomognem:

'samo zamisljam (mada izbegavam, ali sve za dobrobit teme) kako otresaju spermu s kurca u pepeljare i pale cigarete, a pritom u sobi organizuju orgije (a navodno drugari!) i zgadi mi se i zivot i kurac'

e'l bolje? :mljac:
By Paris
Originally posted by J.
Znaci, nije pitanje kako bi podnela "impotentnost" svoje partnerke vec sopstvenu nemogucnost da partnerku zadovoljis na taj nacin? Da li te to frustrira?
Frustrirala bi me vise cinjenica da ona ne moze da se strpi dok se ja oporavim. U tom slucaju ima svoje ruke pa nek se jebe sama.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ZAVOJI SU SEXY.
obozavam zavoje, gipseve itd. sad ozbiljno. jes da zvuci bolesno al mi je such a turn on.

btw ja sam bas skoro imala povredjenu ruku, doduse desnu, a ja sam levoruka.. u svakom smislu ;)
mada akcije nije bilo u svakom slucaju :cekam:
By Paris
i meni je sexy. i nekako sm.
By Çâðê_DUP
Pa zar su zenske ruke zapravo kurac? Nikad nisam o tome razmisljala na taj nacin. Uostalom, jezik nam svakako preostaje kao izrazajno sredstvo :jezik:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Paris
i meni je sexy. i nekako sm.
dobro je. ;) sad se vise ne brinem, barem nisam jedina lol
By Paris
pa povredjena strana je pomalo bespomocna :blush: a onda nepovredjena strana moze da joj uradi svasta :fuck:
mislim ne vidim sta je tu bolesno :blush:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ljudi misle da je sama cinjenica da mi je to sexy bolesna. meni je savrseno okej, ali svi se nesto iscudjavaju... :neznam:

mada meni upravo ta ranjivost koju si spomenula, u kombinaciji sa privlacnom personom i izaziva turn on...
By Paris
i meni je ta ranjivost turn on. :) narocito ako sam ja u toj ulozi :blush:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by jukie

jednom godishnje svratim ovde i onda se prisetim i zashto .... :zvezdice:
By Paris
O pa sad znate kako je nama kad vidimo teme: 'Koje vam je boje sperma' i tome slicno ;)
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam davno na jednoj temi pricala kako meni nije potrebna penetracija da bih uzivala u seksu, tako da........valjda bi odgovor bio-ne.
Osim, naravno, sto mene frustrira svaka moja eventualna fizicka onesposobljenost, tipa da ne mogu da ustanem iz kreveta i nista uradim sto zelim jer imam grip, ili kada dobijem pa ne mogu nesto zbog toga........

A i primetila sam da mnoge (ma sta mnoge-sve!) devojke sa kojima sam bila fizicki intimna imaju tu potrebu za penetracijom i to me ponekad frustrira, jer nemam kurac, a one se nabijaju sve vise i vise i uprkos mojim jako dugackim prstima, osecam da nije dovoljno. Uzas. To mene frustrira.
Korisnikov avatar
By Khons
buduci da cesto spavam u najneudobnijim pozama sa uvrnutim zglobovima, itd (a vala i sanjam svashta) cesto me bole zglobovi ruku ali se zbog toga ne osecam isfrustrirano, bar ne u sexualnom smislu. vise sam isfrustrirana sto me malo pa malo uvek nesto bolucka.
By Paris
Originally posted by Zoe
A i primetila sam da mnoge (ma sta mnoge-sve!) devojke sa kojima sam bila fizicki intimna imaju tu potrebu za penetracijom i to me ponekad frustrira, jer nemam kurac, a one se nabijaju sve vise i vise i uprkos mojim jako dugackim prstima, osecam da nije dovoljno. Uzas. To mene frustrira.
pa jbg, sta da rade kad se osecaju nedojebano :shrug: treba da nabavis nesto gumeno/plasticno sto ce ti spasiti prstice:bicikl:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by jovanabeograd
ZAVOJI SU SEXY.
obozavam zavoje, gipseve itd. sad ozbiljno. jes da zvuci bolesno al mi je such a turn on.

btw ja sam bas skoro imala povredjenu ruku, doduse desnu, a ja sam levoruka.. u svakom smislu ;)
mada akcije nije bilo u svakom slucaju :cekam:
a sto? nije bilo zavoja/gipsa, pa zato? :trep:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Zoe
to sto ti je rekla parizerka plus nemo' se tripujes nije stvar u velicini neg' teJnici :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by J.
Pitanje za sve zene, lezbejke i biseksualke, za fem, andro i buch...
:)

Da li vam se dogodilo da povredite ruku (ili prste) i da se zbog toga osecate "impotentno" ili frustrirano sve dok traje period oporavka jer ne mozete da je koristite u seksu?

Naravno, onda se snalazite na druge nacine, (druga ruka, jezik, dildo itd) ali ipak se osecate uskraceno? :(

Potpitanje na ovoj temi bi bilo u vezi uloge ruke u zenskom seksu, naime, da li je za vas ruka nesto vise od ekstremiteta, da li je mozda i seksualni organ? :eureka:
Vrlo zanimljivo pitanje, ja cu se skoncetrisati na jedan deo posta.
Procitala sam pre nekog vremena bas slicno pitanje na www.butch-femme.com:
Do you consider your butches hands as sex organs?
Da li ruka/saka moze da predstavlja za osobu seksualni organ onda? Zanimljivo glediste svakako, da li postavljamo saku kao seksualni objekat, gledamo, zelimo pripisujemo atribute kao sto recimo uobicajeno se to radi kada su u pitanju grudi?

Naravno, jasno je da kao sto postoje "butT men" pa "breast men" tako i zene imaju preference, zavisno od svojih zelja, jel.

Ja sam definitivno "hand girl" :giggle: Posmatram sake svoje ljubavnice kao seksualni organ. Naravno, u adekvatnoj atmosferi manje ili vise nego obicno. Da ne volim penetraciju, na sto i jedan nacin, sigurno ne bih imala tu vrstu atrakCije, jel.

Inace, sto se tice drugog dela, to jest da li bih bila isfrustrirana da mi je povredjena ruka-bih jer mi be onemugucavalo u svakodnevnom zivotu, a da je njoj-iz istog razloga /uostalom, do god joj je druga ruka citava.... :namig2: /
Korisnikov avatar
By anche
ako su minijaturne ruke ondaK su idealne za fisting :trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!