Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Lez devojke vs fizicki izgled !?

Ne posvecuju paznju izgledu
32
35%
Sve su skockane, samo se to ne vidi
8
9%
Crni Staty, sta ti bi da se mesas u izgled lez riba
52
57%
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Drage moje i dragi moji, dosao sam do zakljucka da mnoge lez devojke ne brinu dovoljno o svom fizickom izgledu...
Susrecem se sa lez devojkama koje ne pridaju paznju svom izgledu vec sebi dozvole da se pojave na ulici i u drustvu kao da su tek ustale iz kreveta. Zar je tako tesko ocesljati se i makar staviti diskretnu sminku, cisto da bi se razlikovale od muskaraca.... :mirnatetko:

Ako napravimo paralelu izmedju muskaraca i zena, dolazimo do surovog zakljucka da muskarci vise paznje pridaju izgledu... Stalno su namirisani, skockani, doterani, na pojediim mestima depilirani i svesni da ne mogu bilo kako da se pojave na nekom mestu.... dok, kod nekih zena, je najnormalnije da se pojave sa masnom kosom, nedepiliranim predelima ispoid pazuha, ne sredjenim obrvama a hit mi je kada vidim da nisu brkove skinule depilacijom...

Zar mora 80 posto devojaka da nosi trenerku, sportske patike, kratku kosu i da iz daleka potsecaju na muskarce... :regan:

Slazem se da je feminiziranost nesto sto dolazi "iznutra", ali isto tako smatram da niko ne moze da nas naruzi toliko koliko mozemo mi sami.... :ruzan:

Nemam nameru da bilo koga uvredim, ni najmanje, samo zelim da konstatujem da je moje misljenje takvo, a zelim da cujem i vase.... :tushe:

Da li se slazete sa mnom ?

:hvala:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by *STATUS*Zar je tako tesko ocesljati se i makar staviti diskretnu sminku, cisto da bi se razlikovale od muskaraca....
:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne slazem se s tobom.
Meni su, recimo, urnebesno smesni tipovi koji se skockaju , utegnu, nagelishu frizuru, nakostrese se kao patke i uopste ponasaju se kao da su pred kamerama Fashion Tv-a, a zapravo su krenuli u obicnu popodnevnu setnju do obliznjeg kafica ( ili shumice ) .

Osnovna higijena je, naravno, bitna i nedopustivo je da neko neopran i smrdljiv ide u drustvo, a ako neka riba, kako kazes, nije skinula brcice sa nausnica, verujem da je toga itekako svesna, ali da je bas briga i da joj eto odgovara da ide sa neizdepiliranim brcicima, bez sminke i obucena u trenerku i patike.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
deni, ovde nisu tema momci, nego devojke...

a i to sto kazes, mozda ta sa diskretnim brkovima ide da nadje fem ribu :)
(misli da su joj sanse tako vece) :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *STATUS*
..a i to sto kazes, mozda ta sa diskretnim brkovima ide da nadje fem ribu :) (misli da su joj sanse tako vece) :)
:rotflmao:
Idi u pershun !
Korisnikov avatar
By *STATUS*
deni, nemoj da se smejes kada su ovako ozbiljne teme u pitanju...

Neki bi rekli, kada sam ja u pitanju da su moje teme neozbiljne... a zapravo, svaka nosi neku ozbiljnu poruku, samo je treba prepoznati...

:alexis:
Korisnikov avatar
By KiWi
deni, ovde nisu tema momci, nego devojke...

a i to sto kazes, mozda ta sa diskretnim brkovima ide da nadje fem ribu :)
(misli da su joj sanse tako vece) :)

Pa pojedine lezbe koje znam su muževnije od mnogih str8 momaka koje poznajem i oblače se veoma muževno (farmerke sa dugmićima, košulje koje se kopčaju muški, duksevi sa grbovima fudbalskih timova ...) ... i meni to uopšte ne smeta. Svako neka se oblači kako želi. Ako toj konkretnoj devojci ne smetaju ti brčići, meni još manje smetaju.

Jedno je biti čist i umiven, a drugo depiliran i propisno negovan.
Korisnikov avatar
By Zoe
Higijena je jedno, image drugo.

Te devojke koje "izgledaju kao muskarci" popularno nazivamo buch, i one zele tako da izgledaju, dobro se osecaju u svojoj kozi, a evo, sad vidimo i kako nekima mogu izgledati. Ja sam odavno rekla da me taj tip devojaka ne privlaci (bar do sad nije).

Isto tako, ne privlace me ni te 24/7 napirlitane i namazane pojave, vazda opterecene kako izgledaju, sto se i vidi. Ponekad se samo to i vidi na njima....

:sweet:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Zoe
Higijena je jedno, image drugo.

:sweet:

Niko ne spori higijenu.... a image je nesto sto me cudi

cemu furanje imidza koji potseca na muskarce....

desilo mi se da sam video jednu ribu i pomislio u sebi "Da je za nijansu muzevnija, startovao bih je..."

:yes:
Korisnikov avatar
By Zoe
˙˙˙˙˙ǝʞɯoɯ "ǝuǝʌʇsuǝz" ı sɐɯı oʞɐʇ oʇsı˙˙˙
Korisnikov avatar
By *STATUS*
zenstveni momci su nesto sto mene u ovoj temi ne zanima... tema su previse muzevne zene koje ne vode racuna o svom izgledu... a moge bi da budu jako privlacne i atraktivne kada bi se sredile..... to je drustveni gej problem.....

:flasher:
Korisnikov avatar
By Zoe
Znam ja o cemu ti pricas, ali hocu da izbegnem generalizaciju i predrasude.

Kazem ti da se meni takve devojke ne dopadaju...ja sama tako ne izgledam, i ne znam sta bih ti jos rekla.......ǝɔoɥ oʞɐʞ ɐpǝlƃzı oʞɐʌs ɐʞǝu, a da mi se ne svidja-ne svidja mi se.
By Paranoid Androgynoid
Zar je tako tesko ocesljati se i makar staviti diskretnu sminku, cisto da bi se razlikovale od muskaraca.... :mirnatetko:
:smeh:
kako si ti urnebesan!
pa jel znas ti koliko zena u zivotu ne pipne sminku a izgleda X puta zenstvenije od onih napirlitanih sto tom istom sminkom prekrivaju sve i svasta na svom licu/vratu/dekolteu?! ne kapiram zasto ti je sminka merilo zenstvenosti ili uopste faktor po kome ce se zena nuzno razlikovati od muskarca?! ..imas i muskarce koji se sminkaju, kako ces njih da okarakterises?!

Originally posted by *STATUS*Ako napravimo paralelu izmedju muskaraca i zena, dolazimo do surovog zakljucka da muskarci vise paznje pridaju izgledu... Stalno su namirisani, skockani, doterani, na pojediim mestima depilirani i svesni da ne mogu bilo kako da se pojave na nekom mestu....
super ti je ovaj zakljucak, nema sta.
to sto mi se pripovraca automatski kad prodje pored mene neki uzgajivac znoja, zarastao i neumiven.. to je onda kul, sta, muskarac je pa mu je dozvoljeno da smrdi?! ma daj.. isto tako kao sto ti vidjas te skockane, doterane, depilirane muskarce isto to ja mogu reci za sve zene koje su u mom okruzenju. tako da se bolje ostavi ovako glupavih generalizacija, jer, ako cemo generalno, muskarci sigurno vise smrde i vise su neizdepilirani od zena. :bljak: nemoj da si naivan, samo zato sto se kreces u krugovima skockanih i nasminkanih pedera (izvini na terminologiji, znas da ne mislim nista lose samo mi odgovara termin za upotrebiti ga ovde) .. to nije razlog da mislis da su svi takvi, daleko od toga.. nazalost.
Originally posted by *STATUS*dok, kod nekih zena, je najnormalnije da se pojave sa masnom kosom, nedepiliranim predelima ispoid pazuha, ne sredjenim obrvama a hit mi je kada vidim da nisu brkove skinule depilacijom...
:pucaodsmeha:

dok, kod vecine muskaraca, je najnormalnije da se pojave sa masnom kosom, nedepiliranim predelima ispod pazuha, ne sredjenim obrvama a hit mi je kada vidim da nisu brkove skinuli depilacijom....

jel vidis kako ista ova tvoja izjava moze da se preokrene u "korist" muskaraca i bude jos tacnija?! da se ja pitam stavila bih svakog petog muskarca CELOG u bure sa voskom pa da vidite malo sta mi zene mora da trpimo da neki od vas (ah, tako kompetentnih i pametnih!) ne bi mislili ovo sto ti mislis tj. lupetali gluposti. naravno da postoje izuzeci i kod jednih i kod drugih, ali si preterao.. ako se druzis sa takvim ljudima to je vec tvoj problem, ja bih rekla, ne njihov. i zapitaj se zasto se druzis sa njima. :smug:
Originally posted by *STATUS*Zar mora 80 posto devojaka da nosi trenerku, sportske patike, kratku kosu i da iz daleka potsecaju na muskarce... :regan:
pffff.. vecu glupost ne procitah u skorije vreme.
ako 80% zena nosi trenerku, to bi znacilo da bar 30 njih koje dobro znam nosi trenerku. a znas sta?! - ne nosi ni jedna! opet bulaznis i opet lupas gluposti i OPET prenosis sopstvene frustracije na zenski rod.
Statuse, zasto ti stalno nosis trenerku?! koliko videh, na svakoj slici si u trenerci?!?! sta hoces onda od zena koje nose trenerku, ti mozes a one ne mogu?! sta si ti, visa klasa, uzvisena vrsta pa mozes da nosis trenerke 24h a one ne?!
svasta.. :pop:

Originally posted by *STATUS*Slazem se da je feminiziranost nesto sto dolazi "iznutra", ali isto tako smatram da niko ne moze da nas naruzi toliko koliko mozemo mi sami.... :ruzan:
slazem se.. ajde sad okreni se i idi presvuci tu trenerku i obuci nesto normalno, izdepiliraj se ceo, namirisi se i napuderisi pa se vrati da citas ovo. :pop:

jel vidis sad kako zvucis?
By Swanheart
Originally posted by untouchable
ajde sad okreni se i idi presvuci tu trenerku i obuci nesto normalno, izdepiliraj se ceo, namirisi se i napuderisi pa se vrati da citas ovo. :pop:

:up:

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Statusela hajde idi opet zalij cvece kiselom vodom, mozda te ovog puta stvarno pojede u snu :nokti:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Originally posted by Swanheart
ajde sad okreni se i idi presvuci tu trenerku i obuci nesto normalno, izdepiliraj se ceo, namirisi se i napuderisi pa se vrati da citas ovo. :pop:

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Statusela hajde idi opet zalij cvece kiselom vodom, mozda te ovog puta stvarno pojede u snu :nokti:

:pucaodsmeha:
By Çâðê_DUP
OMG, Statuse..
Ne znam gde si ti susretao te izrode ženskog roda koje opisuješ. Ja zaista nemam takvo iskustvo. Nijedna lez devojka koju sam ikad upoznala nije bila masna, neoprana, neočešljana, nije nosila radničke kombinezone, moto čizme i patike, armani bokserice koje vire ispod muškog kaiša sa italijanskom šnalom koji je loše sročen sa tri četvrt pantalonicama.. Ne postoji žena koja nije lepa, naprosto sve zrače, sve su onako fluorescentne i snažno radijantne.

Kažeš da lezbejke ne peru kosu. A kad bi to bilo istina, ta zatrovana kosa bi ubrzo prenela razne crevne zarazne i parazitarne bolesti o kojima bi verovatno odmah izvestio Kurir. Već vidim naslov: VIRUSNE BRADAVICE USLED NEHIGIJENE NA PEDERBALU. KONTAMINACIJA KOSA.
Dakle, nehigijena bi dala svoje rezultate.
Osim toga, Ja sam čitala neka naučna istraživanja o štetnom uticaju gela na ljudsku kosu.

Apropos devojaka koje izgledaju kao da su tek ustale iz kreveta..pa mnoge od nas imaju osmeh vedre sreće na licima kad dožive multipli orgazam, koji većina devojaka oseti najpre u krevetu. Možda je od sreće zaboravila da uvije desnu trepavicu podjednako kao levu. Ono što mogu da pohvalim jeste da si se ogradio i pomenuo diskretnu šminku, dakle, ne govorimo o napirlitanim striptizetama.

Čak kod pedeset odsto žena postoji pojačano lučenje muških hormona. Kod nekih je to pojačano lučenje upadljivo- tako te žene dobijaju diskretne brčiće, na primer. Možda se devojke i izdepiliraju, ali im brkovi porastu dok čekaju bus da ih odveze na žurku.

Testosteron, tj upadljivo lučenje istog daje i kod str8 žena veću mišićnu masu. Možda devojka i želi da obuče suknjicu, ali onda iskoče te snažne, pulsirajuće mišićave noge i onda će je zezati u klubu zbog tih nogu, da je debela, ili muškobanjasta. Farmerke i trenerka prikrivaju sve.

A šta je sa ženama koje povećano luče estrogen? Kod njih često dolazi do pojavljivanja masnih naslaga po svim delovima tela, što opet tera devojke da nose trenerke.

Statuse, ponekad je trenerka samo trenerka, nikako imidž muškarca i želja da mu se podilazi trenerkom kao fetišom.
Zato na ovoj temi nikako ne mogu da se složim s tobom.

A sad- fenomen bejzbol kape...ah nisi to naveo. :bisou:

OFF:

Ti impliciras, o nevaljalče, da kad uđeš u neki klub vidiš neke male, ružne, muškobanjaste devojke masnih kosa čiju ružnoću jedino može da smanji mrak u istom? A ja ti kažem da je mnogo veći problem to što u klubu NEMA devojaka, jer muškarcima je u patrijarhalnom društvu dozvoljeno sve, pa i da budu pederi (naravno, ne javno). Ženska homoseksualnost i njena egzistencija su mnogo skrivenije i većina devojaka živi povučeno i pod presijom, pa i ne izlazi na žurke, a i drugačije i teže se odlučuju na spajanje putem seks pijace. Naprosto, ženski mozak je drugačiji od muškog, što je i naučno dokazano, pride dodajmo patrijarhalne stege. Ja sam skoro na facebook-u preko search opcije pronašla i dodala jednu bisex devojku koja je prihvatila moj request. Danas sam je kontaktirala na facebook chatu. Pitala me je kako sam ja nju uopšte našla. Rekla sam joj. Ona se kikotala i rekla je kako je dobro to znati. Pitala me je za moju seksualnu orijentaciju (doduše, ona je upotrebila izraz OPREDELJENJE)Đ
Potom je rekla da joj zvoni telefon. Ja sam odmah pogledala njen profil i videla da je promenila interesovanja, dakle, izbacila je ono WOMEN, i ostavila je samo MEN. Eto primera straha i paranoje naših devojaka koje ne smeju ni da chatuju na facebook-u, a kamoli da zakorače u ozloglašeni IKS.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Kako neko kenja, bouze me sacuvaj....

Higijena je must, ali stil oblacenja je ipak strogo individualna stvar.
Zapravo, zasto bi bilo koja lez devojka po svaku cenu morala da podpadne pod heteroseksisticki i patrijarhalni model savrsene zene?

No, vice versa, i sama nosim sakoe, kosulje, kravate, koristim malo shminke i ne mislim da me to cini manje zenom ili manje zenstvenom.
By Çâðê_DUP
Originally posted by MinaHarker
Zapravo, zasto bi bilo koja lez devojka po svaku cenu morala da podpadne pod heteroseksisticki i patrijarhalni model savrsene zene?

No, vice versa, i sama nosim sakoe, kosulje, kravate, koristim malo shminke i ne mislim da me to cini manje zenom ili manje zenstvenom.
I ja nosim košulje (doduše strukirane), koristim malo šminke i to isključivo kad izađem. Sad kad si pomenula heteroseksistički model savršene žene, pošto verujem da svaki model ima svoj pandan, ja ću uvesti homoseksistički model savršene lezbejke.
Korisnikov avatar
By EYA
ja izlazim u grad u majici u kojoj spavam, samo navucem sorc ili pantalone preko gacica, u kojima isto spavam.
i to radim zato sto sam jako zgodna i kad se obucem kao zensko, smaraju me tipovi, pa ne mogu da slusam muziku, niti da djuskam sa drustvom, eto :sigh:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by *STATUS*Zar mora 80 posto devojaka da nosi trenerku, sportske patike, kratku kosu i da iz daleka potsecaju na muskarce... :regan:
ako 80% zena nosi trenerku, to bi znacilo da bar 30 njih koje dobro znam nosi trenerku. a znas sta?! - ne nosi ni jedna! opet bulaznis i opet lupas gluposti i OPET prenosis sopstvene frustracije na zenski rod.
Statuse, zasto ti stalno nosis trenerku?! koliko videh, na svakoj slici si u trenerci?!?! sta hoces onda od zena koje nose trenerku, ti mozes a one ne mogu?! sta si ti, visa klasa, uzvisena vrsta pa mozes da nosis trenerke 24h a one ne?!

ja nosim musku trenerku, muske patike i muski duks
a kada se zena, a vecina tih zena se uvucu u musku trenerku, muske Nike, Reebok, Fila sportske patike, onda da ih ne gledam u glavu, mislio bih da je musko..... u tome je poenta... devojka moze da bude jako sexy u zenskoj trenerci, zenskim patikama i zenskoj majci... a ako se obuce kao deckic, e onda tu nastaje problem o kojem ja pricam.....

:sise:
Korisnikov avatar
By EYA
a kako raspoznajemo musku trenerku od zenske trenerke ?
ja sam neobavestena, pa ako moze neko da me malo poduci :eya:
By Çâðê_DUP
Originally posted by EYA
a kako raspoznajemo musku trenerku od zenske trenerke ?
ja sam neobavestena, pa ako moze neko da me malo poduci :eya:
:google:
Korisnikov avatar
By EYA
skapirala sam, krive su prodavacice/ci u sporstkim radnjama.
trebalo bi na ulazu da stoji jedna osoba koja bi bila nesto kao sportski saobracajac, pa odmah sa vrata pistaljkom i pokretima rukom jasno da upucuje ljude tamo gde im je mesto.... a ne da se neko zabuni pa kupi na pogresnom odeljenju :tuc:
By Çâðê_DUP
Originally posted by EYA
skapirala sam, krive su prodavacice/ci u sporstkim radnjama.
trebalo bi na ulazu da stoji jedna osoba koja bi bila nesto kao sportski saobracajac, pa odmah sa vrata pistaljkom i pokretima rukom jasno da upucuje ljude tamo gde im je mesto.... a ne da se neko zabuni pa kupi na pogresnom odeljenju :tuc:
Mene uvek povedu na žensko odeljenje i ja se ne bunim :blush: (mada se obično i sama tamo uputim)

ON (ili Off?) Obično to prodavačice i rade. Ako izraziš želju da te ne "upućuju", one će se skloniti.
Korisnikov avatar
By Andre87

ja nosim musku trenerku, muske patike i muski duks
a kada se zena, a vecina tih zena se uvucu u musku trenerku, muske Nike, Reebok, Fila sportske patike, onda da ih ne gledam u glavu, mislio bih da je musko..... u tome je poenta... devojka moze da bude jako sexy u zenskoj trenerci, zenskim patikama i zenskoj majci... a ako se obuce kao deckic, e onda tu nastaje problem o kojem ja pricam.....

:sise:
Ne mogu da citam celu temu..
Zacopao si se u neku devojku jer si mislio da je muskarac? Pa u cemu je tu problem? Da li to "ugrozava" tvoju homoseksualnost?Uopste,da li je to bitno u recimo prijateljskim odnosima?
Meni nije bitno da li je muskarac zenskast ili zena muskobanjasta,uvek zasnivam komunikaciju na ljudskoj osnovi,prihvatam osobu kako se izjasnjava i ne opterecujem se time sta ce ko da misli ako me vidi u takvom i takvom drustvu jer nije vazno...Zivela raznovrsnost!I postujem osobe koje su svoje u svakom trenutku :)
Korisnikov avatar
By EYA
pa u tome i jeste problem!
zamisli saobracajca na prometnoj raskrsnici koji sa svakim vozacem il pesakom prvo poprica, pa onda, ako ga ova/j zamoli da ga ne upucuje, to ne uradi.... to stvara zbrku. zato sportski saobracajci/ke treba da imaju ovlascenja da te upute tamo gde oni smatraju da treba da ides, bez rasprave. sigurna sam da bi to resilo statusov problem.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
muski model

Slika

zenski model

Slika

muski model
Slika

zenski model
Slika

ne znam sta tu nije jasno ? :)
Korisnikov avatar
By EYA
meni i dalje nije... sem sto je ova riba digla ruku da namesti kosu, a osoba u crvenoj trenerci nema glavu pa samim tim ni kosu koji bi namestala :puzzle:

a patike mi izgledaju kao patike za odrasle (ove bele) i deciji model (ove roze) :ribica:
Korisnikov avatar
By KiWi

I ko sad može da zabrani nekoj lezbi da nosi muški model trenerke? Nemaju sve lezbe liniju kao ova modelsica pa da mogu tako da se šepure ... lepo uzmu muževniju veću, prekriju delove koji su im problematični i bog da te vidi ... Uostalom, jedna od prednosti žena je što bez blama mogu da nose mušku odeću i da ih niko ne pogleda popreko. Blago njima.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
a joj EYA

razlika je u velicini
u modelu
u boji
u izgledu
i generalno u mozgu zene da obuce muski model trenerke a ne zenski... i u tako muskom modelu meni izgleda smesno... kao decacic....

:gatara:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!