Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Evo, sedim, kod dve izrazito napaljene korisnice foruma ...think Nicole kidman and Naomi watts miles and miles away in some prikolica na snimanju nekog indie filma, (koje su me naterale da ih tako oslovim......lažem.) i pijem tekilu. Zapravo pijemo je svo troje.
I tako blabla bla, pade meni na pamet nešto jako glupo

Da li žene mogu biti idealno zahtevne. i istovremeno sa najnizim mogućim zahevima? dakle zele apsolutno a zadovolje se a najmanjim....

Znam da je ovo jako jako jako glupo pitanje, ali, eto, mene ovoga trenutka baš zanima, jer eto tripujem da bi meni takva "komplikovana osoba po prirodi odgovarala. Otud imam osećaj da bi mi prijala jedna takop eka izuzetno komplikovana osoba, ne znam zašto, jako dopala.

Ne znam zašto svakui put kada popijem imam želju da nešto piskaram u ovom folderu, iako, iskren da budem, ne ynam mnogo o ženama, a voleo bih. :)

Izvinjavam se još jednom, ali ovo govori alkohol iz mene......okej pomalo ima i mene u ovome........zapravo, prisutan sam ceo. :)

P.S. Spomenute korisnice fožruma su mi striktno yabranile da upotrebljavam njihove nikove.

Zahvaljujem. ;)

*Post editovala jedna od spomenutih korisnica ovog foruma.
Korisnikov avatar
By Skyen
xaxaxaxa

pazi, ti si u jednom vrlo komplexnom drustvu izrazito karakternih "glumica", tako da je tvoje pitanje ad hock i potpuno ocisceno od generalizacije. u to ime, cheers
Korisnikov avatar
By Skyen
Na nagovor Naomi, moram izneti svoj stav i ovu nepravedno zapostavljenu temu ponovo aktiviram.

u vezama sam davala i pokazivala mnogo vise nego sto sam govorila. i tu nastupa taj jedan zenski paradox. ako imas to sto trazis, trazices da to traje vecno i uvek se uplice buducnost koja mora biti unapred obecana, da ne kazem, zavetovana.
i mislim da to kvari mnoge veze. u potrazi za sigurnom buducnoscu, komplikuje se sadasnjost, koja bi bez takvih zahteva bila izvesnija.
naravno da ne treba govoriti o momentu sampouzdanja, posto je on jedan od kljucnih uzroka izrazite zahtevnosti.

epilog: sigurno da ima zena koje su izrazito zahtevne, a pri tome zadovoljne onim sto dobijaju, dokle god cuju pricu koja im ispunjava sve te zahteve. no, mislim da je to kratkog daha. i da su ljudski apetiti bezgranicni.

i tada se postavlja trilema, da li da:
1. raskines vezu
2. naucis da govoris slatke lazi (da draga, kako ti kazes draga...)
3. nadjes ljubavnicu

u takvim vezama lako se upada u zamku manipulacije ili u politici i psihologiji poznatoj tehnici "ispiranja mozga" - pocinje se sa manjim zahtevima, dok se ne postigne zadovoljavajuca kontrola nad drugom osobom. ko nema stomak i dovoljno samokontrole, bolje da ne upada u takve veze/igre, a ni to cesto nije dovoljno.
By pčelica
@ Skyen:
Mene mi, ja tako ponekad pomislim
kako si ti pametna!
Originally posted by Skyen
u vezama sam davala i pokazivala mnogo vise nego sto sam govorila.

Flundro!
To li je dakle tvoj recept za uspešne
veze...
Manje priče, više :flasher: and :dude:

:sweet:
Korisnikov avatar
By Skyen
nemoj da se kunes u sebe samu, samoubices se :P

@smajlici - to tebi bolje polazi za rukom, ovaj kukom, ovaj sta god da sam htela rec'
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Skyen
....ako imas to sto trazis, trazices da to traje vecno i uvek se uplice buducnost koja mora biti unapred obecana, da ne kazem, zavetovana.
i mislim da to kvari mnoge veze. u potrazi za sigurnom buducnoscu, komplikuje se sadasnjost, koja bi bez takvih zahteva bila izvesnija.
naravno da ne treba govoriti o momentu sampouzdanja, posto je on jedan od kljucnih uzroka izrazite zahtevnosti.

epilog: sigurno da ima zena koje su izrazito zahtevne, a pri tome zadovoljne onim sto dobijaju, dokle god cuju pricu koja im ispunjava sve te zahteve. no, mislim da je to kratkog daha. i da su ljudski apetiti bezgranicni.

i tada se postavlja trilema, da li da:
1. raskines vezu
2. naucis da govoris slatke lazi (da draga, kako ti kazes draga...)
3. nadjes ljubavnicu

u takvim vezama lako se upada u zamku manipulacije ili u politici i psihologiji poznatoj tehnici "ispiranja mozga" - pocinje se sa manjim zahtevima, dok se ne postigne zadovoljavajuca kontrola nad drugom osobom. ko nema stomak i dovoljno samokontrole, bolje da ne upada u takve veze/igre, a ni to cesto nije dovoljno.

e, ZHeno moUja, uZE mi miSSli iz ova 2,5 neuRRona :love:

p.s. samo sTO ja te 'prazne price' ne podnosim, i Fala Bogu, nadam se da ih ne SLuSSam (znam da raNije nisam, niko ni pokuSSavao nije, jer... niti sam bila sa taKima, a i da jesam, izvajujem na miLJu- i tad bih raSkinula :yes: ).
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Cripple-Pig
Evo, sedim, kod dve izrazito napaljene korisnice foruma ...think Nicole kidman and Naomi watts miles and miles away in some prikolica na snimanju nekog indie filma, (koje su me naterale da ih tako oslovim......lažem.) i pijem tekilu. Zapravo pijemo je svo troje.
nakon što sam iz poverljivog izvora saznala ko se krije iza ovih filmskih alijasa, moram da dodam da se nikako ne slažem sa izborom istih. aj min, ju dont du dem di onor dej dizrv baj nejming dem nikol & naomi. aj vud gou vid emmanuelle béart & scarlett johansson, pa sad koja se u kojoj prepozna... :lol:

da, ovo vam se šlihtam ne bi li me pozvali na sledeću pijanku. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!