Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
Devojke kopka me situacija sa jednom mojom rodjakom
devojka ima tridesetak i nesto godina nesto se ne secam da je setala tipove a ima jednu bas nerazdvojnu drugaricu sa kojom se druzi jos od osnovne skole .
Nedavno sam upoznao i tu drugaricu , njih dve mi nekako deluju kao sjajan par , vidi se da su jako bliske nekako se cudno gledaju jedna drugoj zavrsavaju recenice i sl a mene zivo interesuje da li tu ima nesto vise od prijateljstva ....
Tu i tamo se provuce nesto o nekom bivsem decku pa me to malo pokoleba .....
Sve u svemu treba mi vas savet sta bi sve govorilo u prilog tome da su u vezi a sta tome da nisu ???

naravno ako kojim slucajem posecuju forum pa ovo procitaju dilema ce biti resena :)
Korisnikov avatar
By Delete
Jedna od mogucih opcija: Mozda su bisex, pa u periodima kad nemaju frajere, nadju se jedna drugoj pri ruci, jer smatraju da nije u redu da budu u vezi i da je neprirodno da privlace jedna drugu...bla bla bla i tako setaju od frajera do frajera u potrazi za svojom srecom. Moje 2 drugarice su u nekoj slicnoj kombinaciji i potrosila sam 2 meseca ubedjujuci jednu od njih da mi to i prizna jer to kriju kao sto zmija krije noge...opet, mozda to u slucaju tvoje rodjake.
Korisnikov avatar
By Zibro
totalno su slatkice i sjajno idu jedna uz drugu
bilo bi mi surovo da tu zaista ima nesto vise a da ih gusi ta prica o neprirodnosti i sl ..........
zivo me interesuje da li ljudi mogu da budu bas toliko bliski a da tu ipak ne bude nista vise od prijateljstva ....
znam da tipovi ne mogu , a mogu li devojke ?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Otkud ti to da tipovi ne mogu?
Korisnikov avatar
By tramp
vise mogucnosti ... to sto spominju bivse tipove ne znaci da sad nisu zajedno

to sto su bliske ne znaci da su zajedno .. ja recimo imam jako bliske str8 prijateljice sa kojima se i grlim i leze mi u krilu dok ih ceskam i to mozda izgleda sa strane kao da ima nesto vise ali nema niti mi je ikad palo na pamet sa njima
By Paris
Premalo informacija, previše mogućnosti. :shrug:
Korisnikov avatar
By Galadriel
sacekaj malo, posmatraj, mada nikad ne mozes biti siguran ako se sama ne otkrije. ja znam cesto da istripujem za mnogo tipova da su par.a volela bih da to ne radim.
Korisnikov avatar
By tramp
uostalom a sto ih ne pitas?
Korisnikov avatar
By Sandra123
Ne vjerujem da je tu nesto vise,jer kazes da se druze od osnovne skole..onda je normalno da je njihova veza veoma bliska-sestrinska,i da se poznaju veoma dobro.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by tramp
vise mogucnosti ... to sto spominju bivse tipove ne znaci da sad nisu zajedno

to sto su bliske ne znaci da su zajedno .. ja recimo imam jako bliske str8 prijateljice sa kojima se i grlim i leze mi u krilu dok ih ceskam i to mozda izgleda sa strane kao da ima nesto vise ali nema niti mi je ikad palo na pamet sa njima
Upravo tako :)
Mozda bi trebao da zapocnes neku temu, indirektno, pa bi ti sve bilo jasno :)
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Paris
Premalo informacija, previše mogućnosti. :shrug:
Korisnikov avatar
By anche
ma lezbejke su dok se ne dokaze suprotno :smug:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Sandra123
Ne vjerujem da je tu nesto vise,jer kazes da se druze od osnovne skole..onda je normalno da je njihova veza veoma bliska-sestrinska,i da se poznaju veoma dobro.
I ja mislim da se samo radi o jako dobrom prijateljstvu...pa isto to se desava i u musko-zenskim odnosima i onda mnogi cesto pomisle da postoji nesto vise a radi se samo o toj posebnoj 'bliskoj' vezi izmedju dve osobe koja je opet samo prijateljska...
Ako te bas bas zanima ti (kao sto je vec neko rekao) posmatraj pa ces saznati ili jednostavno pitaj! :D
Korisnikov avatar
By Dina
Ja primetim da je neki odnos veza po govoru tela, dodirima, slucajnim i namernim. Naravno, dodiruju se i ljudi koji su prijatelji ali drugacije se dodiruju ljudi koji su u nekoj kres semi, drugacije opet oni koje povezuju neka duboka osecanja... Sta znam, meni se to razdvoji u glavi cim vidim i pomislim da je to ovo ili ono... Cak to i ne volim, nekad me taj dar zapazanja opterecuje, volela bih da malo manje vidim. :povez: Naravno i govor tela nije sasvim pouzdan,ali cesto se potvrdjivalo ono sto sam pomislila. Reci, pogledi moze i to biti ali je nepouzdanije, jako bliski prijatelji mogu isto dovrsavati recenice jedni drugima, cak je to vrlo cesto. Inace, ne slazem se sa tobom da muskarci ne mogu biti jako bliski prijatelji.
By Bombina
i kako to mislis dina,da je prijatelj mogu da bude bliski za prijateljicu uglavnom nemora da bude ljubavnik ili ljubavnica ,i to nema nicega,i to znaci zajednicki bliski prijateljstvo
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Imam i ja dve drugarice koje se slino ponašaju, gotovo da sam sigurna da s u vezi...al i mene pokolebaju te priče o bivšima itt....mada ove moje nemaju 30 godina i druže se samo 3-4 komada, godina.... Ko zna...:minibounce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!