Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
Slika

evo, sve je tu.. duga plava kosa, lepa frizura, dugi nalakirani nokti, preplanuo ten, shminka, roza boja, prava femica :merlinka:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by xyz
Slika

:lol:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
SlikaSlika
Ovako nesto npr.
Mada vise volim crnke,sta mi bi da stavim fotkice plavusica:lol:
Jbg tako su slaaaatke:bale:
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz
Slika

evo, sve je tu.. duga plava kosa, lepa frizura, dugi nalakirani nokti, preplanuo ten, shminka, roza boja, prava femica :merlinka:
:lol: :lol: :lol:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Jelena_Bliss
SlikaSlika
Ovako nesto npr.

mmmmmmmm ...... :drama:

evo, ovako nesto volim. baby face, nezne crte lica, senzualnost, visina ... u principu volim femice svetlije kose i ochiju, punih, senzualnih usana.
By жњ
SlikaSlika
Ovako nesto npr.
Mada vise volim crnke,sta mi bi da stavim fotkice plavusica:lol:
Jbg tako su slaaaatke:bale:

jao kako mozes, pa takvih je pun grad. svaka druga riba izgleda tako,ne zna covek prosto kuda bi od njih. kada navale da spopadaju, ne da ih se covek otarasiti. pu, pu!!! :nope:
By Çâðê_DUP
nerado i teska srca se slazem sa xyz. ponekad je lepo, jednostavno, obicno. buch devojke su primer ciste egzotike (i pored svega, treba biti objektivan) :kafa:

uostalom, ovakve devojke koje mi se svidjaju mogu i da sretnem na strejt mestima, e sad sto ja nisam strejt i sto me one nece, ko mi je kriv :(

mislim da je istina negde na sredini.:hiphip:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm........

Daleko da volim bas femm femm..........zapravo........ :nerd: vise andro......iliti nesto kao.....da izgleda zenstveno (sto nije nuzno kao ovo sa fotkica, ove cice), i da nalikuje zeni, ali da se ne ponasa tipicno femm............to mi je bitno, kako se ponasa, kako razmislja......ne volim tipicna misljenja i kokoskasta ponasanja.......

Jebi ga sad.......:nerd:
By жњ
@xyz ma kakvi,ovakvih nema:nono:

a mene takve stalno spopadaju. stalno se zaljubljuju i nesto patetishu, iskrena ljubav, nja nja.... iskljucila sam i mobilni ne bi li me ostavile na miru, ali dzaba. evo vidim ih ispred prozora kako prave red pred ulazom. :maska:
Korisnikov avatar
By Zoe
Bolje da mi ne ulazimo u ova sranja..........ko bre, jos moze da se definise?! :doh:
Ja sebe nikad nisam mogla, ne znam sto pokusavam uopste, pogotovu na ovim delikatnim temama.......

:bye:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by xyz

a mene takve stalno spopadaju. stalno se zaljubljuju i nesto patetishu, iskrena ljubav, nja nja.... iskljucila sam i mobilni ne bi li me ostavile na miru, ali dzaba. evo vidim ih ispred prozora kako prave red pred ulazom. :maska:
:smeh:
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz

joj blago tebi :radosnice:
pa..pa...pa... kako bre?!!!

sta im radis? kako uspevas? daj mi neki savet, ocajna sam !!!! sta da ucinim da i mene primete? svuda ih i ja vidjam, ali ne obracaju paznju na mene. a ja volim tu klasicnu lepotu koje ima posvuda!!!!

ima tu nesto .... mozda mi fali harizma, mozda sto sam fem, pa nema te fem'buch dinamike. milion pitanja, filozofija citava, a odgovora nigde. pomisljam na najgore.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Angelina777

.......pomisljam na najgore.
[/quote]

Hahahahahaha, e ovo je dobro......
Korisnikov avatar
By Blady
jao kako mozes, pa takvih je pun grad. svaka druga riba izgleda tako,ne zna covek prosto kuda bi od njih. kada navale da spopadaju, ne da ih se covek otarasiti. pu, pu!!! :nope:
[/quote]
A mene butchice :lol:
Aj se menjamo :D
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Angelina777
Originally posted by xyz

joj blago tebi :radosnice:
pa..pa...pa... kako bre?!!!

sta im radis? kako uspevas? daj mi neki savet, ocajna sam !!!! sta da ucinim da i mene primete? svuda ih i ja vidjam, ali ne obracaju paznju na mene. a ja volim tu klasicnu lepotu koje ima posvuda!!!!

ima tu nesto .... mozda mi fali harizma, mozda sto sam fem, pa nema te fem'buch dinamike. milion pitanja, filozofija citava, a odgovora nigde. pomisljam na najgore.
:smeh: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
[/quote]
A mene butchice :lol:
Aj se menjamo :D
[/quote]joj i mene :lol:
ajde xyz dam ti jednu butchicu,a ti meni jednu od tih sto te jure:giggle:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by xyz
Slika

Da nema ovolike misice, ne bi bila riba i po :)
By Dionysus
Volim femme, jer su zenstvene, a ja je li volim ribe, ne tipove, ali to nikako ne znaci da treba da budu "kokoshke"...
Korisnikov avatar
By Hys.
ahaaa....devokica voli i femice...mozem u obe teme da vas smaram:prst2:
ali striktno sub femice...a one nesto plasljive, tesko ih naci...cule kakav je deda :cvrsta ruka : :sveca:
evo vam jedne koju bi rado oplela sa par gordijevih cvorova i pokazala chari kaisha:bale:
Slika
By жњ
Originally posted by devokICA

Slika

suvishe je "bebilish"!

PEDOFILKO!! :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by devokICA
ahaaa....devokica voli i femice...mozem u obe teme da vas smaram:prst2:
ali striktno sub femice...a one nesto plasljive, tesko ih naci...cule kakav je deda :cvrsta ruka : :sveca:
evo vam jedne koju bi rado oplela sa par gordijevih cvorova i pokazala chari kaisha:bale:
Slika

Yap, deluje bas mladje, ali nije losa uopste :D
Korisnikov avatar
By Loni
Prava je sviterka.
Ali ko je ona?
Liči mi na glumicu iz filma ,,Lud za Ejmi''.

I Ejmi je takođe bila azijatkinja sa imidžom belkinje-plavuše.
Korisnikov avatar
By tramp
:love:

Slika

i jos jedna od njenih slika

Slika
Korisnikov avatar
By tramp
hm ... zasto se ne vidi prva slika?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!