Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by EuphoriAJaaaaaaaaaap:crveni:
I,devojke,ide li neka od vas na ovaj en chat?
Originally posted by Duh_iz_KonzerveA koja si tiOriginally posted by EuphoriAJaaaaaaaaaap:crveni:
I,devojke,ide li neka od vas na ovaj en chat?
Ja idem i to bas cesto..
Originally posted by someonenaravno da znam, ali to je tajnaOriginally posted by DracoJel mozda znash koji nick koristi twoja zena
Ide moja zena. Ja licno mislim da je bacanje para coraviti se pred tim mini ekranom pored ovog cuda called kompjuter.Ne mora se tamo ici preko telefona,moze i preko kompjutera
Originally posted by Dracorecicu ti ako mi kazesh nick twoje zene,i ne pokushawaj da lazesh jer ih ja tamo swe poznajemOriginally posted by someonenaravno da znam, ali to je tajnaOriginally posted by DracoJel mozda znash koji nick koristi twoja zena
Ide moja zena. Ja licno mislim da je bacanje para coraviti se pred tim mini ekranom pored ovog cuda called kompjuter.Ne mora se tamo ici preko telefona,moze i preko kompjutera
![]()
Nego, kako se moze preko kompa? ..en.chat.net?
nije, sad probala =/
Originally posted by Deleteja znam kako se ide preko kompjutera
I mene bas zanima kako se moze preko kompa, neke devojke me nagovaraju da svratim-preko fona necu, preko kompa ne znam!
A ako ni ovaj peder sto je postovao ispred mene, onda nemam od koga da saznam.
Originally posted by someone
kako shta nudim,pa uprawo sam objasnila kako se stize tamo,zar je to malo?xm. . .pa sad. . .kao shto rekoh dosta njih poznajem pa ako wam bude zapao za oko neki nick mozda mogu da pomognem
![]()
Originally posted by DeleteAko je chesto onda je znam,opishi je malo pa tju ti retjiOriginally posted by someone
kako shta nudim,pa uprawo sam objasnila kako se stize tamo,zar je to malo?xm. . .pa sad. . .kao shto rekoh dosta njih poznajem pa ako wam bude zapao za oko neki nick mozda mogu da pomognem
![]()
Pre bih da saznam nick jedne osobe koja je cesto tamo.
Originally posted by DeleteE pederu, pederu, nadaj se
someone, imas nekoliko cokoladica ako je to kako ti kazes da jeste.
A nick pederove zene ja znam, mogu da ti kazem, ali prvo da cujem sta ti nudis za to.
Originally posted by DracoMislis uzasni likovi bleje tamo...jbt, koja je ono smorcina! Ili je to mozda zato sto ja nikog ne znam, pa se osecam cudno!
Inace, samo me zanima da vidim ko tamo sada bleji, ne i da idem.Inace, jedna devojka koja mi je skroz ok je iz fazona da mnogo losi likovi bleje tamo tako da cu da joj verujem
![]()
Originally posted by DracoOriginally posted by Deletepederu, razocarala si me
Eto, poslah...pa ti razmisli.tako jednostavnu info o whois na en.chatu si mogla da dobijes najverovatnije i od mene tj. od secret source/a
*koji nije my wifie, btw*
Originally posted by Deletexe xe,ta dewojka je bila 75% u prawuOriginally posted by DracoMislis uzasni likovi bleje tamo...jbt, koja je ono smorcina! Ili je to mozda zato sto ja nikog ne znam, pa se osecam cudno!
Inace, samo me zanima da vidim ko tamo sada bleji, ne i da idem.Inace, jedna devojka koja mi je skroz ok je iz fazona da mnogo losi likovi bleje tamo tako da cu da joj verujem
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!