Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
Ide moja zena. Ja licno mislim da je bacanje para coraviti se pred tim mini ekranom pored ovog cuda called kompjuter.
Korisnikov avatar
By tramp
ne i inace mi je previse virtuale u zivotu
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by tramp
ne i inace mi je previse virtuale u zivotu
:up:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by EuphoriA
I,devojke,ide li neka od vas na ovaj en chat?
Jaaaaaaaaaap:crveni:
Ja idem i to bas cesto..
Korisnikov avatar
By Draco
I ti se jos hvalis time? =/
Korisnikov avatar
By ns.happy
cet kao i svaki drugi... drkadzije, kompleksasi, i poneki ok... upoznao jednog, zaljubili se, raskinuli... instant...
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by Draco
Ide moja zena. Ja licno mislim da je bacanje para coraviti se pred tim mini ekranom pored ovog cuda called kompjuter.
Jel mozda znash koji nick koristi twoja zena :D Ne mora se tamo ici preko telefona,moze i preko kompjutera
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by Duh_iz_Konzerve
Originally posted by EuphoriA
I,devojke,ide li neka od vas na ovaj en chat?
Jaaaaaaaaaap:crveni:
Ja idem i to bas cesto..
A koja si ti :D ako idesh chesto mozda te znam :P
I da. . .najpametnije je ne ici tamo-nemojte sebi da komplikujete ziwot :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by someone
Jel mozda znash koji nick koristi twoja zena :D Ne mora se tamo ici preko telefona,moze i preko kompjutera
naravno da znam, ali to je tajna :P :) Nego, kako se moze preko kompa? ..en.chat.net? :smirk: nije, sad probala =/
Korisnikov avatar
By Delete
I mene bas zanima kako se moze preko kompa, neke devojke me nagovaraju da svratim-preko fona necu, preko kompa ne znam!
A ako ni ovaj peder sto je postovao ispred mene, onda nemam od koga da saznam.
Korisnikov avatar
By someone
naravno da znam, ali to je tajna :P :) Nego, kako se moze preko kompa? ..en.chat.net? :smirk: nije, sad probala =/
recicu ti ako mi kazesh nick twoje zene,i ne pokushawaj da lazesh jer ih ja tamo swe poznajem :P
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by Delete
I mene bas zanima kako se moze preko kompa, neke devojke me nagovaraju da svratim-preko fona necu, preko kompa ne znam!
A ako ni ovaj peder sto je postovao ispred mene, onda nemam od koga da saznam.
ja znam kako se ide preko kompjutera :bouncy: samo da znate,nekad je jako sporo,nekad je ok :) i da,tamo ima swakakwih "likowa",dosta njih koji idu na taj chat poznajem uziwo. . .
E sad da chujem shta tju dobiti ako wam objasnim kako da odete tamo,moze neka chokoladica? :hyper: bash mi se jede slatko u poslednje wreme :pms: xe. . .ma shalim se,recicu wam ;)

odete na www.wapsilon.com i u polje http:// upishete en.chat.wap3.net i izacice wam spisak zemalja. . .e sad bi trebalo da listate dok ne dodjete do SCG,mislim da je bila pod brojem 7 ali kako wishe ne idem tamo mozda se promenilo. . .Zatim ce wam se pojawiti strana gde bi trebalo da se ulogujete,ukoliko tamo ranije niste dolazili imate opciju regisracije. . .i onda kada udjete na chat idite na opciju "korisnichke sobe",pojawice wam se puuuno soba,trebalo bi da bude i lez soba,ako ne,naprawite je i chekajte,mozda neshto upecate :evilgrin:
Korisnikov avatar
By Delete
someone, imas nekoliko cokoladica ako je to kako ti kazes da jeste.
A nick pederove zene ja znam, mogu da ti kazem, ali prvo da cujem sta ti nudis za to.
Korisnikov avatar
By someone
kako shta nudim,pa uprawo sam objasnila kako se stize tamo,zar je to malo? :nope: xm. . .pa sad. . .kao shto rekoh dosta njih poznajem pa ako wam bude zapao za oko neki nick mozda mogu da pomognem ;)
Korisnikov avatar
By Delete
Registrovah se i...malo sam se smorila za pocetak...valjda ce biti bolje.
Korisnikov avatar
By Delete
kako shta nudim,pa uprawo sam objasnila kako se stize tamo,zar je to malo? :nope: xm. . .pa sad. . .kao shto rekoh dosta njih poznajem pa ako wam bude zapao za oko neki nick mozda mogu da pomognem ;)

Pre bih da saznam nick jedne osobe koja je cesto tamo.
Korisnikov avatar
By someone
xe xe,pa malo je sporo a zna da bude josh sporije :D inache treba ubosti wreme kada se skupi prawa ekipa,onda je zanimljiwo a owako nekad zna i da smori. . .obichno u wechernjim chasowima (chitaj oko 12) skoro swi dodju :) mislim . . dolaze i preko dana ali kao shto rekoh,treba "ubosti" prawo wreme :D
Korisnikov avatar
By someone

Pre bih da saznam nick jedne osobe koja je cesto tamo.
Ako je chesto onda je znam,opishi je malo pa tju ti retji :D
Korisnikov avatar
By Delete
Aj poslacu ti u2u, ona je inace moja drugarica, ali me nije interesovao nick, jer sam mislila da nikad necu uci na taj chat, pa da se malo zezam sa njom.
Korisnikov avatar
By someone
ok,poshalji,nadam se da tju znati koja je :)
Korisnikov avatar
By Delete
Eto, poslah...pa ti razmisli.
Korisnikov avatar
By Draco
someone, imas nekoliko cokoladica ako je to kako ti kazes da jeste.
A nick pederove zene ja znam, mogu da ti kazem, ali prvo da cujem sta ti nudis za to.
E pederu, pederu, nadaj se :P Moja zena je ucila od mene :P tj. znaci ne da ne znas nick, nego ne znas nick :P

Inace, samo me zanima da vidim ko tamo sada bleji, ne i da idem. :P Inace, jedna devojka koja mi je skroz ok je iz fazona da mnogo losi likovi bleje tamo tako da cu da joj verujem :rock:
Korisnikov avatar
By Draco
pederu, razocarala si me :doh: tako jednostavnu info o whois na en.chatu si mogla da dobijes najverovatnije i od mene tj. od secret source/a :lol: *koji nije my wifie, btw*
Korisnikov avatar
By Delete
Inace, samo me zanima da vidim ko tamo sada bleji, ne i da idem. :P Inace, jedna devojka koja mi je skroz ok je iz fazona da mnogo losi likovi bleje tamo tako da cu da joj verujem :rock:
Mislis uzasni likovi bleje tamo...jbt, koja je ono smorcina! Ili je to mozda zato sto ja nikog ne znam, pa se osecam cudno!
Korisnikov avatar
By Delete
pederu, razocarala si me :doh: tako jednostavnu info o whois na en.chatu si mogla da dobijes najverovatnije i od mene tj. od secret source/a :lol: *koji nije my wifie, btw*

Pa cak ni someone ne zna za to, tako da verovatno ne znas ni ti.
A i svakako sam odlucila da tamo vise ne zalazim, ali ako ti mislis da mozes saznati za taj nick...hehe, mozda ti posaljem u2u koji nece biti o pink carapicama :lol:
Korisnikov avatar
By someone
Mislis uzasni likovi bleje tamo...jbt, koja je ono smorcina! Ili je to mozda zato sto ja nikog ne znam, pa se osecam cudno!
xe xe,ta dewojka je bila 75% u prawu :D ali ima i ok ljudi :) Pa tada kad si ti ushla,ushla sam i ja da widim koga ima i odmah izashla,tu su swe bili neki bezweze nickowi,kad se okupi standardna ekipa onda je super :hyper:
Draco,'tjesh ti da prichash koji ti dewojka ima nick ili . . . :sw: nemo' me sad terash da se bacam u isptaziwanje :D ae kazi nije ti fora,netju ti pojesti dewojku :P samo me zanima poznajem li je :]
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!