Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Koji si lik iz L-Worda?

Bette
Nema glasova
0%
Tina
3
19%
Shane
1
6%
Alice
1
6%
Dana
3
19%
Marina
1
6%
Jenny
3
19%
Hellen
3
19%
Karmen
1
6%
Moira
Nema glasova
0%
By жњ
Hajmo girls... Da osvezimo nam jedinu nasu aktuelnu ekranizaciju! U cijoj se kozi prepoznajete (pitanje za anketu), iz koje sezone (faze) i zasto? ;)

E da, i koga prizeljkujete?
Korisnikov avatar
By Kittrie
hahhahhahha,jel ouVO zbog onog mog shaNE??? ajde priZnaj :kasalj:

lm, ufffffffff....

raniJE mi je najpribliznija bila jeNNY *1st.season*- pogubljena,nekako naivna, auTOdestruktivna, umetNixki nastrojena, sexy, i naPaljena do bola.

kasnije su me tripovali da sam u shane tripu, psiho=fiz, iaKO se niSAm jebaLa tek tako....

uvek sam kao aliCE, volim sex, i brbljiFo sam smouRno- zanimlJifa :lol:

nekako, ko da sam sVe po malo.... i tina kad bila papucarka, i bette koJA je rizikovala onakvu vezu ,a ONDA pukla...

saD idem ka mesavini staro-Nofe shane,carmen,i pomaLo nove heleN...

fuf. pripita sam. :rock:
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmmm, recimo da sam trenutno u fazi Tine iz doba papucarenja :D A prizeljkujem... ma sta prizeljkujem. ZELIM Marinu i Helenu!!!! :bale:
Korisnikov avatar
By wroom
hmmm...ne mogu da se odlucim od uzbudjenja :lizalica:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ah daAAaaa. to ZAborAvih...
helenUUUU....
jenny iz 1. ili 3. ciklusa...
marinu da kreSnem bar.... moze malo i karMen...
ma..........
ja ovo vec imam napisano na temi o l=wordu... samo ME niko nijE isPratio
Korisnikov avatar
By m..
Ja to nisam gledala. Jel ma neka femica koja dobro barata srafcigerom?
By жњ
Originally posted by m..

ima! ljubavnica (inace stolarka) od beth porter iz prve(ili druge) sezone.
eto, za svaku po nesto :njami:
Korisnikov avatar
By Skyen
ja se bas ni u jednoj ne prepoznajem. moj lik jos nisu stvorili, stizem tek u 4. sezoni :protest:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Skyen
ja se bas ni u jednoj ne prepoznajem. moj lik jos nisu stvorili, stizem tek u 4. sezoni :protest:
mali, ti si unikat, ne mogu takav lik da stvore ni da se debelo potrude :minibounce:

:giggle: :kiss:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by amnesia
Originally posted by m..

ima! ljubavnica (inace stolarka) od beth porter iz prve(ili druge) sezone.
eto, za svaku po nesto :njami:
e, bRate, ako ona kaRpenterka reprezenTuje femice, onDa sam ja paMela :sise:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Kittrie
oMG...
totutaLno boyKotujem ofaj Post :protest:

misSim, ne treBa da se poIstovetis sa likom (sem ak nisi GlumaJa, ali i tu ima zackoljiCa - narafsKi ak' nisi metodicar glumac ) - sasFim je dofolJno pronaci mini slicnosti :miniMi: ( to ja kao oSbiljno '(k)analniziram oFo tvouje), stafis sfe to na papiR, saberes bambije, I dobijeS riZalt !
sta ti ono beSe studiraS?? :misli:

ak' ne moZes ti, eve, ja cu da ti naBudZim celu postaFu i jos poneku guest straR :oskar:

p.s. ak' ti niS od ofog ne apiluJE dusi, ondaK znaj Da se pola planeTe (i ti medj njiMA) moli da ne naStave pakao od seRije, prema tome, pRotive se radjanju tFog lika :preOpasnoZaMase: :luda:
Korisnikov avatar
By Skyen
@addict - konacno neko ko me je rezumeo :D :kiss:

@kit - aman zeno nista ti ne razumes, zato se konsultiraj sa ovcicom, mozda ti pomogne da shvatis komplexnost MOG lika ;)

a rekoh da cu se pojaviti u 4. serijalu, bas zato sto ga biti nece, citaj izmedju redova, unikat je unikat :whatever:

madaaa, ako vec moram da se pronalazim u ovim fikcijskim likovima nemoralnog bihejviora :opatica: doslo bi do sukobe multiple licnosti u mome krhkom egu.

negde mi najvise odgovara Bet, bez onog stolarskog ispada, ali samo psihicki, a kamo srece i da je fizicki :smug:
mozda i Alis po naivnosti i pogubljenosti u medjuljudskim odnosima, a Dejna po interesovanju za sport i omladinu. E sad, najvise bih volela da sam Shane - ali samo zbog, citaj, Carmen :love: inace po svemu ostalom, sa njom imam najmanje slicnosti, mada bih volela da imam taj njen magnet, pa da mi ni jedna ne odoli :lol:

za svakog ponesto, za nekog sve...sve u svemu :protest:
Korisnikov avatar
By IriS
@addict - konacno neko ko me je rezumeo :D :kiss:

@kit - aman zeno nista ti ne razumes, zato se konsultiraj sa ovcicom, mozda ti pomogne da shvatis komplexnost MOG lika ;)
pitaj Klitt, sve ?u da ti pojasnim... mada, kad malo bolje razmislim... i kad bi makar sli?an lik napravili, potpuno bi razbio koncepciju 4. serijala :lol:
By жњ
Odacu vam moj pakleni plan:

Kad diplomiram pretvoricu se u Helen (emotionles cold business bitch), a onda cu smuvati Marinu buahuahahahahagrok :zavera: :eevil: :zmija: :ugriz:
Korisnikov avatar
By m..
??? Moracu da pisem scenaristi(ci), ovako nece moci. Kad mu/joj pripretim stiklom!
Korisnikov avatar
By Kittrie

...

a rekoh da cu se pojaviti u 4. serijalu, bas zato sto ga biti nece, citaj izmedju redova, unikat je unikat :whatever:

madaaa, ako vec moram da se pronalazim u ovim fikcijskim likovima nemoralnog bihejviora :opatica: doslo bi do sukobe multiple licnosti u mome krhkom egu.

....

aJ rest maj kejs !! :oskar:

misSim da poUsle ofoga ovcica treba da se konsultuJe sa mnom.... :yay:

ko ne razume, gluP je !!
Korisnikov avatar
By Skyen
Konacnoooooo!!!!! nesto je IPAK uslo pod taj crni sesiric :alexis: makar i preko Tiranije - Mora filosofije (udice)

Sada moj krhki ego konacno moze na :psiholog:

ajmooo svi zapjevajmo u poletu oslobodjenja Ch-ch-ch-ch-changes :peva:
Korisnikov avatar
By Kittrie
cemu poTencirAnje na krhkom eGu? :misli:

p.s. bOnus piTanje : (tReba li naM stoUperica ??)
da lI je viSe vremenA trebalo da nEsto udje pod Taj sesiriC, ili da se To konsTatuje sa stRane?? :kaslje:
Korisnikov avatar
By Skyen
U tell me :nerd:

Extrafastspeedturborapid answer: reotirko, svaka ti se pozlatila! odgovor lezi u logaritmu unetih koraka koji odredjuju tacan i neophodan broj skakuta koje pile mora naciniti da bi preslo ulicu po dijagonali, a da izbegne sve nedace modernog drustva, citaj! tehnologije

:pilence: :protest:
Korisnikov avatar
By Kittrie
piLE moUje, beZi sa netaa -oFde vole da Broje i racunaju teHnoloske dijagonaLe izneTE iz foBicnoG drustVa i modeRnih komukaciOnih spoUsoBnosti preKontanih sa kanTara od Kanta naM !!

:wtf:

:djindjic: ??
Korisnikov avatar
By Skyen
ali kapica je tako na mestu :pionir:
kako da ostavim svoju cast i krv prolivenu za oslobodnjenje divljih lemura ove ravnice, :kopa: ----> potpuno uzaludno kao i postavljanje prve brazde oko ekvatorijalnog pojasa Sahare
By жњ
PRETVORILE STE MI TEMU U OFFTOPIC!!! GRRrrrRRrr!!! MOLE SE MODERATORI DA REAGUJU U SKLADU SA PRAVILNIKOM, HEheHhEeHEheHeGROK... :durenje:

:roflmao:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Skyen
jel ti znas da si upravo prekrsila pravilnik tolikim dranjem :P
Korisnikov avatar
By Kittrie
jel ti znas da si upravo prekrsila pravilnik tolikim dranjem :P
hohohohoHOhoohohohHOohoHOhoohohoohohHOHOooho
:smeh: smeh: :smeh: :smeh: smeh: :smeh: :smeh: smeh: :smeh:

VRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Korisnikov avatar
By Goran Smith
... dok prava moderatorka estrogena osvaja planete po nekim dalekim galaksijama, mora?u da delujem ja :misici:
Koja ho?e opomenu nek se javi :D

On Topic: mogu da se vidim kao Bette u I sezoni vs Alice u drugoj sezoni vs Karmen sada vs Shane u 3 sezoni ...neki koktel tih li?nosti :blender:
Korisnikov avatar
By Skyen
ja necu opomenu, to je za sitne ribe. moja ambicija je :procitajpravilnik:
Korisnikov avatar
By Oziris
ja necu opomenu, to je za sitne ribe. moja ambicija je :procitajpravilnik:
:roflmao:

Eto, a taman pomislis da poznajes osobu... Ljudski mozak je najperverznija stvar... :bic:
Korisnikov avatar
By Skyen
eeee komsinice, predvidljivost je glavni turn off, vidis da moram da :zongler:

This is a man's world...
But it wouldn't be nothing,
without a woman :jbg:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hmm
ma, zeNE treBa istreBiti :raid:, ili ih sAmo bacIt na TV u niCefe :lol:
By жњ
opet ste u offtopicu (ne vicem, ali moj kursor polako kruzi oko dugmeta "Prijavi post administratoru" buahahawahahahahahaGROK) ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!