Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
juce ja isla tako gradom... i u prolazu sretnem moju tetku... nije me prepoznala, al ja jesam nju! :serlok:
a sa njom je bila i jedna njena koleginica sa posla... vidjala sam je kod tetke u kancelariji, kad ponekad svratim tamo.
a ta zena fenomenalno izgleda :drama:
medjutim, ja dugo nisam odlazila kod tetke na posao jer se moja mama sa njom nesto posvadjala oko nekog nasledstva. pa sam tako i na njenu koleginicu zaboravila... iako mi se jos od ranije svidjala. jako svidjala!
i tako juce u prolazu, namigne ona meni :wink:
a ja se ukopala toliko da zamalo nisam u tetku udarila i oborila je.
i jedva dodjoh sebi od soka :shok: i nekako uspem da se stabilizujem i izbegnem grdosiju da se ne sudarimo, a jos i da okrenem glavu da me ne propozna jer bi me izljubila i za obraze stipala, a mozda i ugusila, onako debela, u svom zagrljaju, od srece. :bljak:
puna ulica ljudi, malo prohladno vreme... svi u nekoj zurbi...
ljudi nastavise svojim putem, a ja ostadoh da cucim pored nekog izloga, sakrivena u starhu da ce ponovo naici na mene i,ne daj Boze, opet mi namignuti, sto bi me ovaj put sigurno ubilo...
ja ne mogu da vam opisem kako je sve to delovalo na mene!
sad znam sta znaci kad kazu: Kao Grom Da Te Udario ! :elektro:
prosto ne mogu da spavam od tada, ne mogu ni oci da sklopim, a da mi njeno zmijsko telo i bezobrazan pogled ne dodju u osvajacke pohode... borim se sumanuto. svim snagama! pokusavam da je oteram. ali, avaj! ona me opseda i ne da mira, ni trena mi ne dozvoljava da malo danem dushom.
a tesko mi je :slinavko:
ne znam sta da radim :merlinka:
moja mama mi nikad ne bi oprostila to sto sam izdala porodicu i pomirila se sa tetkom, a ne znam kako drugacije da dodjem do nje, sem ako ne odem kod tetke u kancelariju...
zbog predivne zene koja mi je srce zarobila kao zvezde sto zarobe sjaj, zauvek! :carica:
Korisnikov avatar
By tramp
jebes familiju kad je seks u pitanju - ako te mama napadne reci joj nek cita romea i juliju ili tristan i izoldu i tako nek vidi sta se sve radi ... pa le cid - zena se udade za ubicu svog oca... nista posaljes mamu meni na obradu - ja sam u stanju sve da opravdam a ti navali na zemsku :jezik:

o bouze ona jos razmislja porodica ili picka :doh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa ko se to nama zaljubiškao :kiss: ...

Što se ti?e žene, ne idi preko tetke, ve? iznaði na?in... saznaj kako se zove, prati je posle posla, namigni joj, plati joj pi?e i pitaj šta je zna?io onaj mig ... i sre?no :kissing:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja bih džedžila pred zgradom i ?ekala da joj se završi posao, a onda onako slu?ajno naletela na nju... :bouncy:
Korisnikov avatar
By Val
EYO, ko ti se logovao na nick? Ili si ovo zaista ti nashla da nas zajebavash? :smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
val - ne budi neozbiljna ja vec krenula da pisem eya i tetkina koleginica a ti bi da prekines temu :vatrica:
Korisnikov avatar
By Val
Joj, pa nisam skontala da si ti ta tetkina prijateljica. Sorrryyyyyyyy... :pivce:
Korisnikov avatar
By EYA
laku noc, dame i gospodo... odoh da je snivam :drama:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Val
EYO, ko ti se logovao na nick? Ili si ovo zaista ti nashla da nas zajebavash? :smeh:
:lol: :lol: :lol: :lol:

....ma jok, ona je mrtva ozbiljna....
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by bigirl
Ja bih džedžila pred zgradom i ?ekala da joj se završi posao, a onda onako slu?ajno naletela na nju... :bouncy:
jesi li ti luda, zeno ?
pa kad ona izlazi sa posla, i moja tetka u isto vreme uvek je tu.
njih dve se cak druze i van posla, setaju, kupuju, po ceo dan su zajedno...

cak sumnjam da izmedju njih dve ima nesto vise :durenje:
By Bombina
:boxer: hehe
eyo,zasto tvoja tetka tebe zaboravila,moras da ides kod tvoje tetke cesce
ja idem cesce ,porodica je
tramp je u pravu,kaze jebes familiju
a moj drug kaze jebes politiku
a moja sestra kaze jebes zurku
Korisnikov avatar
By EYA
ma jebem ja sve vas u savete, a najradije bih tetkinu koleginicu u onu slatku guzu :mljac:
By Bombina
ajoj zaljubila si tetkinu kolegnicu ,pazi mora da je udata
Korisnikov avatar
By m..
A da ti odes s njih dve na kafu, cisto da hvatas beleske, mozda dobijes i marcipan (poznajuci tetke to je obavezna opcija, uz milku i hiljadarku).
Btw, moja tetka na poslu ima preslatku asistentkinju, no meni slicne ideje nisu padale na pamet, pogotovu sto sam tamo najcesce blejala tokom srednje, asistentkinja mi pomagala oko nekog kontrolnog iz matematike (odlucilo dete da uci posle 4 meseca pa ne zna odakle da pocne), e lepo je to bilo, cak sam ponsno prosla s cetvorkom (as usual, nesto sam pogesno sabrala u jednom zadatku).
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by EYA
ma jebem ja sve vas u savete, a najradije bih tetkinu koleginicu u onu slatku guzu :mljac:
jadna tetkina koleginica :djole:

:giggle:
By Paris
Uplatis tetki sest meseci krstarenja Atlantikom. Zatim joj posaljes obavestenje "Congratulations! Vi ste srecni dobitnik...". Kad ona otputuje odes kod njenog sefa i zatrazis da budes na privremenom radu na poziciji nedavno upraznjenog mesta na odredjeno vreme od 6 meseci. Ondak se nadjes u kancelariji sa tetkinom koledzinicom i sledecih 6 meseci su samo vasi;)
Korisnikov avatar
By Galateja
Jos jedna 'ispovest' u Estrogenu. Sve je pocelo tako sto je Daliborka odlucila da nam otvori dusu.
Meksicke serije vise nece postojati, jer nece imati ko da ih gleda. Svi ce navaliti da citaju zivotne drame na GS, a potraznja papirnih maramica ce porasti.

Oh... :drama:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by EYA
Originally posted by bigirl
jesi li ti luda, zeno ?
pa kad ona izlazi sa posla, i moja tetka u isto vreme uvek je tu.
njih dve se cak druze i van posla, setaju, kupuju, po ceo dan su zajedno...

cak sumnjam da izmedju njih dve ima nesto vise :durenje:
Pa, prati ih. Mora?e u nekom trenutku da se razdvoje.
By Swanheart
e,sad mi nesto sinu...dok ti razmisljas sta da uradis,mozda je tetka smuva umesto tebe:D:bubbles:
By Paris
Originally posted by Swanheart
e,sad mi nesto sinu...dok ti razmisljas sta da uradis,mozda je tetka smuva umesto tebe:D :bubbles:
Pa ko zna, mozda su njih dve vec u vezi..mis'im uvek su zajedno, ne odvajaju se i tako to..:lukavi:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by AprisH.
Originally posted by Swanheart
e,sad mi nesto sinu...dok ti razmisljas sta da uradis,mozda je tetka smuva umesto tebe:D :bubbles:
Pa ko zna, mozda su njih dve vec u vezi..mis'im uvek su zajedno, ne odvajaju se i tako to.. :lukavi:
Ispravno si sumnji?ava... to sam i ja pomislila :smug:
Korisnikov avatar
By tramp
sto ako su njih dve u vezi eya moze odma i incest da ukljuci u ovu pricu :fuck:
Korisnikov avatar
By IriS
hmmmmmm, interesantna ideja :trampolina:

moužda joj se i svidi :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by tramp
sto ako su njih dve u vezi eya moze odma i incest da ukljuci u ovu pricu :fuck:

Slika
Korisnikov avatar
By EYA
ma nemam ja nista protiv svoje tetke, u bilo kom obliku, vec moja mama !

najlogicnije resenje je definitivno ono koje je dala apris, samo jos da imam toliko love... :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!