Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

...i upozorava ih da joj na undernet chatu ne pricaju nista o svojoj intimi. Neka "kokoska" misli da ce izvuci detalje od ljudi koji veruju sanjalici, a svi znamo da sanjalica nece postavljati ni glupa ni intimna pitanja, te stoga doticnoj glupaci ne treba odgovarati na takva pitanja.

Ko zeli da prica sa njom ima njen mejl i broj... pa je kontaktirajte...

Sta se desava... neki lik koristio Sanjalicin nick i pricao sa mnom opusteno kao da smo prijatelji... a ja prosto provaljujem kad nesto smrdi samo zbog fonta reci koje koristi itd... I kontam da taj lik i te kako neka od "nasih" sa chata jer je dosta upucena u neke stvari... Toliko. Cuvajte se... Pozdrav.
Korisnikov avatar
By Daliborka
sanjalica pozdravlja sve koje voli
Pozdrav za sanjalicu od Daliborke.

:bye:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Uh uh.
:smeh: :smeh: :smeh: Bash vala uh, uh...dushebriznici koji imaju licne sekretarice. Font reci, a? :smeh:
By жњ
pa gde bas na sanjalicu?! ona je pravi saint! :saint:

a zabludnih je uvek bilo i bice...
Korisnikov avatar
By Kittrie
da bih izbegla ovakve situacije, ja svima sve pricam :hvala:
svetaca nema.
Korisnikov avatar
By EYA
tacno tako, sve sto sam uradila, rekla ili pomislila ikada, moze svako da zna, samo ne kontam sta ce mu to znanje, i ja se smorim sa svojim mozgom, a ne neko drugi sa full info iz istog :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA
tacno tako, sve sto sam uradila, rekla ili pomislila ikada, moze svako da zna, samo ne kontam sta ce mu to znanje, i ja se smorim sa svojim mozgom, a ne neko drugi sa full info iz istog :smeh:
:psiholog: :lol:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ajde nemojte da ste toliko naivne, pa ima skotova koji nemaju shta da rade pa trachare i kopaju po tudjim zivotima. Sanjalica je ok osoba i ima puno prijatelja koji nisu iz Bga pa je normalno da se uz sajber kaficu pretresu neke stvari.
Ta "kokoshka" je pametna, lepo se dosetila kako da se obavesti.
Kiss za Sanjalicu. :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by sanjalica

Da li ti je ikad palo na pamet koliko ovo govori o tebi?
A trebalo bi da me zanima koliko to tebi govori o meni? :hekla:Jbg, nadji pismenu sekretaricu. Shta drugo da ti kazem...? :zeva:
A sad nastavite da pravite reklamu. Evo ja se povlacim s teme. ;)

:jerry:
Korisnikov avatar
By m..
Uh, vec dva dana se logujem 5 minuta po budjenju (evo mi je sad zvonio prvi snooze na telefonu), juce uopse nisam videla nista cudno u fontu. joj. Ma nebitno. Dzizs juce sam napisala nemoze (da spojno sam na pisala) i onda sam videla, i zaista mi nije palo na pamet da editujem.
Korisnikov avatar
By m..
evo, progutala e. Jao uzas.
Korisnikov avatar
By EYA
kako neko moze da me uvredi na osnovu istine o meni :puzzle:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Uh, vec dva dana se logujem 5 minuta po budjenju (evo mi je sad zvonio prvi snooze na telefonu), juce uopse nisam videla nista cudno u fontu. joj. Ma nebitno. Dzizs juce sam napisala nemoze (da spojno sam na pisala) i onda sam videla, i zaista mi nije palo na pamet da editujem.
Ma zenooo...nema nishta cudno tu, nego mi smeshno. Kao shto Klintonu njegova zena pishe govor...pa i ovde temu pishe jedna, dok joj druga "recituje",a o trecoj se radi...

I sve to za neplacenu reklamu. Kao da ovde nekoga stvarno zanima, ko je kakav, ko se s kim jebe, ko s kim o cemu prica itd its. Zasu!

:kakodane:

Odoh ja sad, pa nek' dame nastave sa prozivanjem. Bash se lepo nasmejah jutros. U zdravlje... :sesir:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by sanjalica
E da, shmi je ovo napisala u vreme kad ja nisam mogla da se logujem (hvala zbun za ideju o firefoxu :) )

Ja stvarno nemam pojma ko je to, ali kapiram da je neko ko zaista ima problema u glavi. Neke meni bliske ljude nije sprecio/la da postavljaju intimna pitanja o meni. I bilo me bas briga sta o meni zna sve dok nije poceo/la da ispituje neke druge a onda ih vredja na osnovu tih informacija. Zato sam mislila da je bitno da shmi napravi temu, da znate da "mi" ne pricate nista bitno na chatu.

:kiss: nekolicini ovde
Ocem i ja Kiss ;)
Korisnikov avatar
By m..
Ma whatever, reklama, nije reklama, koga boli uvo. Uopste e ne bi cudilo da ima debila koji se bave takvim pretresanjem tudjih zivota. Na svasta covek naleti za svog kratkog veka.
Korisnikov avatar
By EYA
ma ok je to sto ti imas potrebu da upozoris... ja nisam nista rekla na to, cak taj potez smatram skroz fer.
ali u mom mozgu ne nailazi na razumevanje to sirenje poverljivih informacija, a jos manje manipulisanje njima, tj ucenjivanje ili podjebavanje.
mislim, mesam ja ? i ?, dž i dj, pa se nekad sapletem i sta da mu radim, umrem od smeha... a najmanje pazim pred kim to gresim... ko god da je, ili ce se smejati sa mnom ili ce pokazati svoje pravo lice podsmevajuci se, ali u tom slucaju se nepodsmeva meni vec svojoj tupavoj zluradosti te to nece mene ni doticati.

u nekom drugom slucaju koji ja mogu da zamislim kao ilustraciju, recimo da sam ja rekla nesto o nekome nekom trecem u poverenju i onda taj to prosiri dalje pa to stigne i do te osobe o kojoj sam ja sudila svojim misljenjem... i sta onda ?
da mi je do te osobe stalo, ne bih sigurno pricala nekom trecem o tome, vec toj istoj osobi licno. tako da moze slobodno i da se ljuti, ja to mislim pa kako god okrenes!

a u slucaju da sam ja nesto uradila, jebala se sa nekim ili ko zna sta vec.... pa onda to nekom poverila, i taj prosirio dalje do osobe koja ce me zbog toga zezati, ili ta ista osoba kojoj sam rekla pocne da me zeza, bice mi jasno da osoba koja me podjebava nije osoba do cijeg mi je misljenja stalo i onda opet :zvizdi:

ja, zapravo, ne mogu da osmislim nijednu situaciju u kojoj bi se price o meni ticale mene same, a da ih ne izgovara osoba do koje mi je stalo i da ta ista osoba ne govori na nacin koji razumem i postujem.

jel sa mnom nesto nije u redu :puzzle:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by sanjalicaEvo ociglednog primera na ovoj temi. Imas osobu koja ima ostecenje sluha ne zato sto je los ili glup covek vec zato sto joj se desila bolest kojoj smo podlozni svi. I onda imas osobu koja joj se podsmeva zbog mesanja slova D i T. Kako bi ti to nazvala?
Ma daj bre, zar sad svi treba da padamo na kolena pred osobom koja ima oshtecenje sluha, a pri tome non-stop postavlja neke "zashtitnicke" i intrigantne teme, koje su toliko negativne i nadasve smeshne? Zar nije dovoljno sazaljevanja? Ona je upravo ta koja zeli da bude ravnopravna i da je tretiramo kao osobu bez mana. I zashto se ti sad hvatash za njenu "bolest", koju cak ni ja ne vidim kao takvu. Ima malu manu ...(a ko ih nema?).
Pri tome, bilo ko da postavlja teme koje baziraju na cistim tracevima, dobila bi isti odgovor od mene! :sesir:
E da, shta je sa bombicom, kojoj se svi smeju? Njeni postovi nisu ni najmanje glupi, ako uzmemo samo malo vremena i hocemo da znamo shta je htela da kaze. Ali ne, najlakshe je nasmejati se i ici dalje. Jbt, gde vam je smisao za REALNO?!
Korisnikov avatar
By EYA
a gde vam je smisao za humor :cigareta:

btw, slazem se sa val da svako ima poneku manu i ne pravim razlike izmedju ljudi na osnovu toga, sve dok oni sami ne naglasavju svoje mane i ocekuju na osnovu toga neki drugaciji tretman.

sto se tiche shmi, ja nikad nisam osetila da se ona postavlja kao manje vredna, pa je i ne tretiram tako... a mislim da nema potrebe ni da je bilo ko drugi tretira tako, a jos manje sazaljeva ili brani od drugih iz sazaljenja.
ja sazaljenje smatram uvredom!
ko ne ume da se brani sam - ne treba ni da zivi :kosa:
(izuzimajuci malu decu!)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Znachi svi sa telohraniteljima treba da umru? :usamljen:

So much wasted muscles.... :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By EYA
sto se mene tice, DA :nokti:
Korisnikov avatar
By unic0rn
E jebiga, nije ovo svet macha i shtita nego snajpera i pancira...

Kad imash tonu onih koji bi profitirali da ti smaknu glavu morash da se chuvash...
Korisnikov avatar
By spliff
jooooooj

e, a o chemu se ovde radi? :puzzle: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By EYA
nije nego moras da zivis tako da niko ne moze da profitira ako ti skine glavu, a jos manje da to pozeli!

gradimo civilizaciju na pogresnim vrednostima... priroda ionako sve obavi sama, de popi malo pa da pocnemo :pare:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by spliff
jooooooj

e, a o chemu se ovde radi? :puzzle: :happysmoke:
Egoizam cisti. Duvash sam, a? Aj' bre shibni nam malo...
Korisnikov avatar
By spliff
mogli bi vi neshto da shibnete..... :tea:

:love: adresu znate.....
Korisnikov avatar
By Val
A da to poshaljemo na DCC? :lol:

ALARM, stize robaaaa...(cisto da ne pravimo off) :smeh:
By Ljudmila
Pa boga mi napasose se, ops, napostovase se osobe koje bas nemaju sta reci na ovu temu.... A nekako ne mogu da ne primetim i one zgranute koje se nekako, slucajno znam posto sama bejah predmet prepiske, mnogo puta petljase u tudje zivote, sve sa punim pravom iznosivsi ili prenosivsi ovo ili ono, a da cak nisu bile ni na sto kilometara od mesta "zlocina"..no.." Ja se medjutim nicemu nisam zacudila.. Odavno sam uvidela da je svet pun cuda koja se ne mogu objasniti. Oko toga se ne vredi truditi. Oni koji to ipak pokusavaju, na kraju samo ispadnu nesrecni. A zasto bi covek bio nesrecan kad ne mora ? Neobicne stvari naprosto treba prihvatiti kao takve, bez objasnjenja. Tako je najlakse..
Svaka cast zdravom razumu, ali na njega se ne mozete uvek osloniti.
Ponekad je znatno uputnije i korisnije prihvatiti cuda. Tako mozete cak i glavu da sacuvate.. I ne samo to.. I dusevni mir.."

Draga Sanjalice, bezbroj poljubaca za tebe i svaka podrska, no bojim se, da na ovakve stvari uticati ne mozes. Desavale su se, desavaju se i uvek ce se desavati.. Na zalost, nepromenjljive su.. Fakat je da ce uvek biti onih koji ce iz sopstvenog ocaja, nezadovljstva, licne frustracije, neispunjenosti traziti nacin da zakrpe, popune sopstvene rupe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!