Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Neodoljiva
Dakle i muski i zenski pol su mi privlacni u seksualnom smislu.......ali muskarca nemogu da zavolim....pogotovo posle sex-a. Posle odnosa sa muskarcom......osecam odbojnost prema njemu.......tako mi je odvratan da jednostavno nepostoji sansa da se zaljubim........ali tokom sex-a su mi strasno izazovni i privlacni......posle mogu da razgovaram sa njim i sve to.......ali nezelim da me ljubi i mazi itd.....cak ni tokom sex-a nezelim da je nezan ili da pokazuje bilo kakve osecaje prema meni.......to mi se gadi........

Sto se tice devojaka.......u njih se lako zaljubljujem......ali da bi mi devojka bila izazovna sexualno.....moram biti zaljubljena u nju........ali i pored devojke mi je uvek bio potreban muskarac.....i pored muskarca mi je potrebna devojka.........a sad se ja pitam sta to samnom nije u redu.........i dali mozda jos neko ovako oseca

Dakle sa devojkom hocu ljubav i sve sto pripada uz to.....a sa muskarcom........samo sex i to sto grublje i bolesnije to bolje........

I sta sam ja na kraju.......bisexual ali homoemotional, stvarno nerazumem koji mi je vrag ili kakav psiholoski poremecaj se nalazi u mojoj glavi........
Korisnikov avatar
By bigirl
Koliko godina imaš?
Koliko ti se ve? sviðaju devojke?
Da li si bila sa devojkom u ozbiljnoj vezi?
Korisnikov avatar
By mary
A jesi probala strap-on dildo(naravno sa devojkom) ?
Ako nisi, probaj, mozda to resi tvoj "problem" :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Neodoljiva
Sto se tice devojaka.......u njih se lako zaljubljujem......ali da bi mi devojka bila izazovna sexualno.....moram biti zaljubljena u nju........
Thm?
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
pa imam 23 godine, mislim da sam se prvi put zaljubila u devojku kada mi je bilo 6 godina......bila sam a jednom devojkom 2 godine........ali pored nje sam imala i druge vezice......strap on dildo nisam probala.....to mi absolutno nije privlacno........trenutno zivim sa deckom jednim.......imam devojku.....on nezna za nju.......s'vremena na vreme varam i njega i nju.....a ludo volim svoju naj drugaricu.....i stvarno imam osecaj da ovo sve ce uskoro da pukne na sve strane....jer me tera ka ludilu
Korisnikov avatar
By Myself
Ovo k'o meksicka sapunica...

Timovi strucnjaka da se pozabave, izludeli bi. :smeh:

Tebi bas lepo, kad neces nista da menjas. Trazis savet po netu, a u biti nista... ni makac. Detektovala si problem jos odavno.... Jel' ti treba neka potvrda ovde, ili zeleno svetlo, pa da opravdas neku svoju "buducu" odluku?:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
no netreba mi potvrda nit zeleno svetlo.......treba mi resenje........nije da ja necu nista da menjam.......vec svaki put kad promenim nesto......promeni se na gore.....
Korisnikov avatar
By Myself
Kako na gore i sta si do sad menjala? :nokti:

Neka neko drugi pokusa.:predaja:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
pa menjala sam i decke i devojke, i ponasanje, ma sve al no to nije bitno.....jer na kraju uvek razumem da to nije to.........a osobu koju volim sa svojim ponasanjem samo odbijam od sebe......i zbog toga kazem da sve ide na gore....
Korisnikov avatar
By Myself
Definitivna i bezuslovna :predaja:
Korisnikov avatar
By EYA
pa menjala sam i decke i devojke, i ponasanje, ma sve al no to nije bitno.....jer na kraju uvek razumem da to nije to.........a osobu koju volim sa svojim ponasanjem samo odbijam od sebe......i zbog toga kazem da sve ide na gore....
dzaba ih menjas... problem je ocigledno u tebi.
pokusaj da budes neko vreme sama, da usmeris svoju energiju na sebe... kada se dozivis, samostalno, onda ces moci resiti i problem, a zatim ces poceti upoznavati nove ljude, slicnije tebi, sa kojima ces imati mnogo vise zajednickog. ipak, prvo moras znati ko si !
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
eya, slazem se sa tobom 100%, samo ja neumem biti sama
Korisnikov avatar
By pogubljena
Mozda bi samo trebalo da se opustis, da budes sama za pocetak...
Razmisli dva puta pre nego sto se upustis u nesto, jer promene, koliko god velike bile mogu biti pogresne.
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
dakle odlucila sam da mi je najbolje da odem na neko pusto ostvro na mesec dana........sa sobom cu samo da ponesem 4 steke cigareta, kilo koke :) ........angelinu jolie i paris hilton.....oce jos neko da nam se pridruzi ?
By SUNNY B
hmmm, a sto se ti uopste uzbudjujes oko toga sto volis zene ali ti je potreban sex sa muskarcem?pa tako zivi polovina ovog sveta, i bogami, dobro im ide. pa sto ne bi prihvatila i to kao neizostavan deo sebe? svi imamo neke kontradiktorne i neobjasnjive momente koji deluju potpuno nelogicno. to sto se tebi desava nije bas uobicajeno ali nije ni nenormalno, pa zasto onda ne prihvatiti to i ziveti sa tim kao necim sto ti je prirodno podareno, nego citav zivot da se sputavamo i zivimo against the grain zato sto "drugi nisu takvi" , zato sto "papa nije odobrio", zato sto je "patrijarh to najstroze osudio", zato sto "je carsija rekla da je to nenormalno" , itd.....opusti se bre, uzivaj, uzmi sve sto mozes i sve sto ti je potrebno, ako te to cini srecnom (doduse, nemoj bas gaziti preko mrtvih). nije te priroda za dzabe takvu stvorila.

:bye: :sunce:

ajd, pa javi sta si uradila...
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
ma mogu ja to da prihvatim.......vec ljudi koji su samnom u vezi nemogu......ali meni nije ni zbog njih vec zbog moje ljubavi......koja to nikad nebi prihvatila
Korisnikov avatar
By love2love
Normalno da nebih prihvatila. Ona te voli i treba da prihvati to da svake noci ti odlazis kuci kod njega i spavas sa njim u krevetu . ja sam imala takvu situaciju sa jednom zenom koja je imala muza . Posle 3meseca sam poizdela bas iz tih razloga i otisla jer nisam mogala da podnesem da je delim sa nekim ( a puno sam je volela).
By APACH
pronadjes osobu prema kojoj ces biti 100 posto iskrena i koja ce te razumeti bas takvu kakva jesi.
i ne obecavaj drugima ono sto ne mozes da ispunis.
Korisnikov avatar
By bigirl
pa imam 23 godine, mislim da sam se prvi put zaljubila u devojku kada mi je bilo 6 godina......bila sam a jednom devojkom 2 godine........ali pored nje sam imala i druge vezice......strap on dildo nisam probala.....to mi absolutno nije privlacno........trenutno zivim sa deckom jednim.......imam devojku.....on nezna za nju.......s'vremena na vreme varam i njega i nju.....a ludo volim svoju naj drugaricu.....i stvarno imam osecaj da ovo sve ce uskoro da pukne na sve strane....jer me tera ka ludilu
Izvini, ali... koga ti zajebavaš?! Pišeš tamo na sve strane kako voliš tu neku drugaricu, a ovamo imaš devojku neku tre?u (de?ka sam još i mogla da progutam).

A da ti odlu?iš koga bi od svih njih, stick to that, a ostale odjebeš??? Što se samo?e ti?e... Popuniš, brate, slobodno vreme i ne primetiš samo?u. Uostalom, samo prve dve nedelje su teške... Mesec dana maximalno.
By APACH
bigirl, nista ti ne razumes. Ne pokusavaj da razumes prorodu koju sustinski ne prihvatas......
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
ma ne zajebavam ja nikog........ja hocu i decka i devojku......i zenu....i ljubavnicu i ljubavnika..........i jos vise.........ali sto vise ljudi postaje komplikovanije........ali i mnogo uzbudljivo.........takodje me izludi jer svako od njih ima neka duboka ocekivanja ..........
Korisnikov avatar
By bigirl
Zna?i... ti ustvari ne?eš vezu ve? samo sex... Imaš li ti "duboka o?ekivanja" prema toj koju "voliš"? Ili je i to samo prosta želja da je imaš? Da li bi, u slu?aju da "dobiješ nju" otka?ila drugu ribu i tipa?
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by APACH
bigirl, nista ti ne razumes. Ne pokusavaj da razumes prorodu koju sustinski ne prihvatas......
Definitivno nisam za ovaj svet ...

Nego... odgovorila sam na ovu temu zato što sam nekada davno bila u vezi mesec dana i sa tipom i sa ribom. Znali su jedno za drugo i brate... Užasno je bilo.

Kada sediš na dve stolice... UVEK se obe izmaknu (i to nekako u istom trenutku).
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
no vidis ja hocu vezu sa njom.........i dala bi joj zivot ovog trenutka......jer iz dana u dan je sve vise volim.......a sa ovim drugima ocu samo zajebanciju.......sex....droga......party.......i verovatno da bi otkacila i devojku i tipa i sve druga da je dobijem......ali nebi mi dugo trebalo da nadjem nekog drugog...........ja obozavam muvanje.......flert......i svaki prvi put sa drugom osobom.......i upravu si imam ja duboka ocekivanja od te koju volim.......jer ja sam u stanju da je zadovoljim u svakom smislu.........ali isto tako ona je drugaciji tip osobe nego sto sam ja.......svi mi imamo razlicita zahtevanja......
Korisnikov avatar
By EYA
zivi svoj zivot i pusti druge da zive :cvetduga:
Korisnikov avatar
By spliff
dakle odlucila sam da mi je najbolje da odem na neko pusto ostvro na mesec dana........sa sobom cu samo da ponesem 4 steke cigareta, kilo koke :) ........angelinu jolie i paris hilton.....oce jos neko da nam se pridruzi ?
evo ja ccu... hilton i jolly prepushtam tebi, a ja ccu da vodim rachuna o kokti. mozze?
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
hahaha a sto nebi moglo :) samo nemoj da se zaneses pa da zaboravis da nas ima jos :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!