Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
Dakle ja se pitam vec duze vreme koja je poenta estrogen foldera? Vecina tema koje su ovde mogle bi biti u nekom drugom folderu? Da li kad neko postavi temu ovde ocekuje samo zene da odgovore? Ako da koja je onda svrha premestanja tema negde drugo? Prosvetlite me ... :psiholog:
Korisnikov avatar
By tramp
ako mislis da je duplirana tema spajaj ih :snob: mada meni se cini da se situacija promenila u zadnjih godinu dana pa mi i dalje nije jasno sta je tema za estrogen?
Korisnikov avatar
By EYA
nije duplirana, inace bih vec spojila.
samo mislim da na navedenom linku mozemo pronaci dosta zanimljivih razmisljanja o svrsi i samom uredjenju estrogena, pa nije lose procitati sta smo mislili da bi lakse znali sta sada, pod novim okolnostima, mislimo :cool:
Korisnikov avatar
By reveal
poenta estrogena JE....

:cita: .....

.....
By Bombina
uf nije bas ta poente nije bas duplikirano
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by tramp
:jezik:

:eya:
By Bombina
xe xe ko ce biti sudac na estrogenu :D
Korisnikov avatar
By m..
Poenta Estrogena je nedokuciva. Neke odlike su jasne (retko se ikada pominju Caca i karelusha, slabo se govori o dimezijama polnih organa i lubrikantima). Valjda je smisljen kao azil za neke zenske teme, da ne bi bilo puno offtopica, ali mhm. Nekako deluje kao mesavima Golicljivih Stvari (samo u nekoj inhibiraoj verziji) i Zezanja i OpustencLJe (sa daleko manje humora) i neceg treceg. Javi se tu i dobrih tema, nije da nije, ali vecina bi lepo opstala i na nekom drugom delu foruma. Nekako ako bi forum bio velika zurka, ovo bi bio spajz (ne kuhinja).
Korisnikov avatar
By Skyen
koja je poenta tražiti poenut poentine poente
ja ne vidim poentu ni kada mi je :slika:

evo samo ?u se :procitajpravilnik:
Korisnikov avatar
By IriS
poenta je da nema poente u poenti estrogena!

ali primetila sam da ima nekih ženskih primeraka odje koje sve teme koje postave, nebitno o ?emu su, isklju?ivo ovde postavljaju... misliiiiim ne misliiiim....

:vudu: estrogen sa sve moderatorkom koja nije Goraan :D
By Gost
Originally posted by m..
Nekako ako bi forum bio velika zurka, ovo bi bio spajz (ne kuhinja).
Ja sam se na jednoj žurci odli?no provela u špajzu, me & a bottle of radža. Uopšte ne bi bilo loše da se ovde postigne takv atmosfera. :D
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, slabo se ja stekujem po zurkama, mislim kuhinja je ok opcija ako ne znam vecinu ljudi, inace - mesto mi je u centru dogadjanja. Daklem, odoh citati kafic.
Korisnikov avatar
By EYA
pa sha sad ? da ga ukinemo :puzzle:
Korisnikov avatar
By tramp
:kakodane: pa da ja odjem u istoriju srpske gayografije kao zena koja je zapocela ukidanje extrogena :icequeen:
Korisnikov avatar
By EYA
a ne draga, to cudo cu ipak biti ja :D

:carica:
Korisnikov avatar
By tramp
:alexis: e dobro je a ja cu samo da odricem svoju umesanost u dati dogadjaj - ko mi ne veruje nek pridje blize :jezik:
Korisnikov avatar
By EYA
zar ovde ima nevernica :shok:
By Gost
A što da ga ukinete? Leba ne jede, vode ne pije,a možda nekad opet postane zanimljiv...
Korisnikov avatar
By EYA
sam od sebe nece postati zanimljiv.
ajd vi sto vam je stalo do njega, il se bacite na posao il da raspodelim teme, sto u sabrana dela, sto u DYR ;)

:saksofon:
Korisnikov avatar
By m..
Ok imam ideju. A da sve zajedno prevedemo na hrvatski?:ccn:
Korisnikov avatar
By Kittrie
koka, kaj si tak pesimisticna??

mislim, ljudovi breeeeeeeeee.........
slazem se sa vecinom gorepomenutih stavova i razmisljanja.
al' ja se ovde najvise osecam nekako drugacije. kao sex & city :njanja: znate ono, nas nekoliko devokica, otislo na kafu i brbljamo o svemu i ni o cemu, skacemo sa teme na temu (offtopicarimo), retko kad dodjemo do neceg krucijalnog, i nije danam je best tajm, al to je nas tajm BREEEEEEEE i nista drugo ga ne moze zameniti u potpunosti. :redaljka:

ne vidim neophodnost ukidanja estrogena. ako se bas bas proseremo, i smorimo ok.

it eint ouver til d fet lajdi sings !! :peva:
Korisnikov avatar
By Kittrie
jupi, ouvo goure je mouja celebrativna 700- ta pouruka !!

:cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By tramp
cestitke

cuj kittri ja tebe uopce ne kuzim, kaj se nemres druzit van estrica? za kaj onda imamo kafic ili trach arenu?

:durenje: sa mnom nitko ne pije kavu u estrogenu :(
Korisnikov avatar
By Kittrie
hani, objasnila sam baaaaaaaaaaa

druzim se ja svuda, posebno u kaficu...
ali, ovde su devokice i sex & grad. pogledaj m..- in post, i moj... takvi su moji tripovi neke specificnosti ovog dela fouruma
Korisnikov avatar
By Kittrie
poenta estrogena je estrogenu *tj. jednoj od njegovih manifestacija
:fuck:
Korisnikov avatar
By tramp
joj ba kittrie sta me odma ozbiljno svatas vidis da sam danas poludila totalno i hocu da mi se da kahva i to namah

:sweet:
Korisnikov avatar
By m..
Cuj, stara, kavu mozes dobit, a ratluk ces si dobiti kad bush bila u Bosni.

Nego, moram da se pohvalim, sinoc sam lepo otvorila mish, te ga oprala iznutra, a i tastaturu, dugme po dugme, i vise ne moram da nabadam ko sumanuta, dakle novonastale slovne greske se mogu pripisati samo internoj permutaciji u mojoj glavi. (da ne kazem kako sam u tataturi nasla muda od labuda i kostur mamuta s kraja paleolita), a i skrol radi. :pop:

Druga stvar, kaj znaci onaj TOS smajli sa sve planetom koja revolvira okolo?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!