S obzirom da lezbejke i pederi imaju sasvim drugaciji nacin zivljenja, ne smatram nas bracom i sestrama, niti mi se svidja taj izraz. Zbog cega pederi da mi budu braca, drugovi ili sta god, kad ni jedni s drugima ne mogu? Isto tako, zasto da se druzim sa lezbejkama? Druzim se sa LJUDIMA, koji umeju da pokezu svoju covecnost i "str8" karakter, bez obzira na pol i sexualnu orijentaciju.
Mislim da se gay-drustvo vise mrzi medjusobno, nego da se druzi. Posebno, gledajuci na gay-klubove po Nemackoj, gde cisti pederski klubovi ne dozvoljavaju pristup devojkama. Ali ne kontam zasto!? Da slucajno ne vidimo, kako se pederi jebu s kim stignu po dark-rumu? Ili nam mozda padne na pamet, da ipak zelimo decka, pa im maznemo nekog'?
Sta bi se desilo, kad bi poceli da otvaramo klubove samo za plavuse, za bradate, za celave, za visoke, za niske...?
Ma dajte, molim vas. Smuci mi se, kad pocnem da razmisljam o pedersko-lezbejskom "bratstvu" i jedinstvu, da ne kazem sestrinstvu.
U stvari, ne zanima me ta celokupna scena. Zivim svoj zivot i ne zelim da budem deo tog banalizovanog pojma GAY.
Ah da! A za sta da mi peder bude potreban? Nisam skontala to pitanje.
Kao sto rekoh, bez obzira da je muskarac gay ili ne, druzim se sa pojedincima i naravno da su mi potrebni kao prijatelji. Ali, za zivot...?!?!?!?!