Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Klitoris

Ne znam zašto ali pade mi ta rije?ca na pamet... Možda ovo i nije tema za estrogen fix a možda opet i jest... No eto, meni samo pade na pamet, a na vama je da zapravo razvijete temu drage dame. Ta ipak sa ja jedan notorni peder od ugleda... Slika Nisam, jelte, siguran glede ingerencija i ovlasti... :blush:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by 2kune
Klitoris

Ne znam zašto ali pade mi ta rije?ca na pamet... Možda ovo i nije tema za estrogen fix a možda opet i jest... No eto, meni samo pade na pamet, a na vama je da zapravo razvijete temu drage dame. Ta ipak sa ja jedan notorni peder od ugleda... Slika Nisam, jelte, siguran glede ingerencija i ovlasti... :blush:
Svako da drugom na razmatranje ono sto ne voli :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Frizerka
Svako da drugom na razmatranje ono sto ne voli :lol:
Pa ne baš... Prije ?e biti da pitam autoritete o onome što ne poznam. :P
Korisnikov avatar
By tramp
eh da sam ja stavila temu bila bi klitoris :hail:

ima ih velikih ima ih malih ima ih prikrivenih ima ih otkrivenih ima ih probusenih ima it netaknutih kad se uzbude malo porastu i promene boju super su za lizanje i mene teraju u veselje eto... za pocetak o klitorisu :jezik:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by tramp
eh da sam ja stavila temu bila bi klitoris :hail:

ima ih velikih ima ih malih ima ih prikrivenih ima ih otkrivenih ima ih probusenih ima it netaknutih kad se uzbude malo porastu i promene boju super su za lizanje i mene teraju u veselje eto... za pocetak o klitorisu :jezik:
Ma daj zeno na ovoj vrucini se od klitorisa neces rashladiti.Cuvaj ga za zimske dane a sada bolje lizni neki sladoled :)
Korisnikov avatar
By tramp
ehe zato lizes malo sladoled malo klitoris pa se obadve rashladite... nije valjda da ti lizes samo zimi? kako to podnosi tvoja devojka? ili te zene bas i ne zanimaju? u svakom slucaju ja drzim klimu ukljucenu u spavacoj sobi tako da bar tu nije pretoplo :okret:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by tramp
ehe zato lizes malo sladoled malo klitoris pa se obadve rashladite... nije valjda da ti lizes samo zimi? kako to podnosi tvoja devojka? ili te zene bas i ne zanimaju? u svakom slucaju ja drzim klimu ukljucenu u spavacoj sobi tako da bar tu nije pretoplo :okret:
Vidim ja de ces mi se sva ukociti od te klime a mix klito-led bas i nije hit ovog leta :)
By Paris
na temu i kompletan razgovor:piski:
Korisnikov avatar
By Ivory_E
Cisto da se unese u zapisnik.. Ne volim da lizem sladoled.. Lepsi mi je u porciji.. :D A za nesto drugo.. Mislim da je svaki komentar suvisan.. :love: E da.. Na ovu vrucinu i nije preporucljivo lizati nesto hladno.. Zanese se covek pa se prehladi.. :jezik:
Korisnikov avatar
By tramp
pa zato ja preporucujem mesavinu toplo hladno :jezik:

Frizerka - nazalost ne pratim bas modu po tom pitanju, vise pratim zahteve vlasnice klitorisa :okret:
Korisnikov avatar
By reveal
kLiToRiS....

hm.... prvo sto mi pada na pamet sta ova rec znaci ustvari, pa ako neko mozda zna, neka javi....

KlItOrIs

to je kada lezis u kadi i pijes martini a mama ti sece nokte na nogama....

kLiToRiS....

to je kada otvaras pore na licu tako sto stojish tri sata iznad prokuvale vode..... i onda cedis bubuljice...

KlItOrIs

to je kada opatica uzme usisivac i usisa crkvu....

:lol: :lood:

prsla... rece moja mama...
Korisnikov avatar
By sAja
Svidja mi se tema!I odgovori!Pa ja volim sladoled -tokom cele godine- u kornetu sa dve kugle i karamel prelivom, i volim kad lizem i uzimam usnama.Volim klitoris i volim sladoled da otopim...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!