Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By sellout
Sinoc mi je jedna lezbejka rekla da je moja prijateljica lezbejka. Rece mi da je to osjetila pomocu svog "radara", i da sigurno zna kada je neko gej, maltene, kao da mu pise na celu "ja sam gej". (ne baratam terminima gej, lezbo, pa mi ne zamjerite).
Kako mogu saznati da li je moja prijateljica zaista lezbejka? Kao zadnju opciju bih ostavio otvoren razgovor s njom, posto je ovo jako konzervativna sredina, djevojka ce se uplasiti da se to ne proshiri i sl... (Long live Bosnia...)

Da li je taj vas "radarcic" uvjek pouzdan, da li bi mi pomoglo da pitam jos neku lezbejku da je "skenira"?
Korisnikov avatar
By m..
Ma zar je bitno... Ako jeste, podrzi je, hebiga nemam nista pametno da kazem...
By sellout
pa zar ti ne mozes "na prvu" skontati da li je neka djevojka lazbejka ili ne? De pomozite me, bas mi je frka!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by sellout
pa zar ti ne mozes "na prvu" skontati da li je neka djevojka lazbejka ili ne? De pomozite me, bas mi je frka!
a ti kao možeš?! ma daj, samo ?eš natripovati devojku ako je budu druge cure ?ekirale. popri?aj s njome, ako ste bliski to ne može biti problem. naravno, pitanje je da li se tebe uopšte ti?e njena seksualna orjentacija.
Korisnikov avatar
By s0k0j
Zašto ja nemam takve drugarice koje bi mi govorile koje su devoj?ice lece :sniff:
Daj kaži toj svojoj drugarici da navrati malo do Soobotizze, barem na nedelju dana, da mi kaže jesul devojkice koje se meni sviðaju lezibej?ice :yes:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Stvarno ne kapiram ko ume na "prvu" da skonta to.
Meni bar nikad nije polazilo za rukom.

Mozda neko moze, ja ne :novinar:
Korisnikov avatar
By s0k0j
Paaaaaa ono....imaju neki streotipi kojih možeš da se držiš...ali de bre, ne mogu baš uvek da provalim a i smara me to...a i razmišlja a šta ako pogrešim...a šta ako se razo?aram...a šta ovo... a šta ono...
Valjda sam preparanoi?na?

Slika
By sellout
bitno je... jer sam emocionalno snazno vezan za tu "potencijalnu lezbejku" ... Zato vas molim da mi pomognete, i kazete da li poznajete homoseksualno orjentisane osobe, koje takodje posjeduju tu sposobnost prepoznavanja ostalih homoseksualaca. Vec sam prije cuo za te price, ali zelim da mi ih zivi ljudi potvrde.
Korisnikov avatar
By reveal
neces mi verovati, ali ja poznajem i heterosexualne osobe koje imalu sposobnost da prepoznaju ono lezbejsko u lezbejki. :D
ozbiljno ti kazem. puno puta mi je rekla i puno puta nije pogresila...
ali! to na stranu.

naravno da postoji gay/lezbo radar. to je nesto sto malo nas stvarno poseduje, ali u svakom slucaju uvek neko moze pogresiti. ne postoji univerzalna formula za prepoznavanje pedera ili lezbejke. poznajem svega jednu osobu koja kada kaze da je neko gay, onda stvarno jeste!
ja licno i nisam najbolja u prepoznavanju, kontam da se taj radar meri po nekom iskustvu koje si imao sa gay ljudima tj. da kazem to jednostavnije, sa koliko gay-eva si imao priliku da stupis u kontakt.
ako provodis puno vremena medju homosexualcima, i ako ih je svakakvih, kontam da bi kroz neki odredjen period i sam ti poceo da prepoznajes i, da kazem, etiketiras, neke odredjene karakterne i fizicke "crte" po kojima bi mogao da "prepoznas" nekoga...

u svakom slucaju... nema boljeg i sigurnijeg nacina od: Ej, izvini, a da ti nisi mozda lezbejka?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
To je jedan redak dar blagoslovenih, taj radar...
Eh...
Ne mogu reci da ga imam, ali mogu reci da pazljivo biram nazovi str8 devojke kojima prilazim sa :) ...namerama, jer, posle toga...- one to nisu. :)
Ali ciste lezbejke...ne,ne umem da prepoznam tek tako.
Korisnikov avatar
By vivaldi
ne rece nam koliko drugarica ima godina...
neko je napisao da nema univerzalnog pravila za prepoznavanje gay ljudi i sa tim se slazem, ali sto vise gay sveta upoznajes pocinjes da primecujes neke zajednicke crte. Opet, to ne znaci da ces moci od nekog momenta nepogresivo da prepoznajes gay ljude i ne mora nista da znaci u nekom konkretnom slucaju.
Ako vec ne mozes otvoreno da razgovaras sa drugaricom, mozda mozes da u nekim zgodnim momentima pokrenes neku gay temu, pa da vidis njene reakcije. Najvaznije je da joj sasvim nedvosmisleno stavis do znanja da si ti gay-friendly (ako vec i sam nisi gay, jer nam ni to ne rece...). I ako zelis da saznas punu istinu, nekad ce morati da dodje i do otvorenog razgovora
Korisnikov avatar
By tramp
Sinoc mi je jedna lezbejka rekla da je moja prijateljica lezbejka. Rece mi da je to osjetila pomocu svog "radara", i da sigurno zna kada je neko gej, maltene, kao da mu pise na celu "ja sam gej". (ne baratam terminima gej, lezbo, pa mi ne zamjerite).
Kako mogu saznati da li je moja prijateljica zaista lezbejka? Kao zadnju opciju bih ostavio otvoren razgovor s njom, posto je ovo jako konzervativna sredina, djevojka ce se uplasiti da se to ne proshiri i sl... (Long live Bosnia...)

Da li je taj vas "radarcic" uvjek pouzdan, da li bi mi pomoglo da pitam jos neku lezbejku da je "skenira"?
Eto mene i za Bosnu ovih dana pa mi je posalji na kontrolu hehehe....

Inace nema drugog nacina osim direktnog pitanja jer ce biti gore ako sazna da se ti okolo raspitujes a jos je mozes uvaliti u dodatne probleme jer ako se budes mnogo raspitivao i ostatak konzervativne sredine ce poceti da razglaba o tome

ako ti je stvarno prijateljica onda je pitaj ali sa jako puno podrske ono OK je ako je to to ja necu ici okolo i razglasiti to na gay srbiji :lol:

moguce je da je ona i sama zbunjena (a ako si u manjem mestu onda mozda nema ni preterane mogucnosti da se upozna sa ostalim gay osobama)

Inace ne znam da li znas ali postoji i bosanski queer sajt i grupa (www.queer.ba)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
ma nemoze se nikada biti 100% siguran dali je neko gej ili nije(osim kod pojedinih osoba, gde se to "vidi",ali inace ne).
Mozda tek kas si sa njom, kad je poznajes a ona to ne taji ali ako taji onda tesko...
Korisnikov avatar
By reveal
nema boljeg i sigurnijeg nacina od: Ej, izvini, a da ti nisi mozda lezbejka?
By sellout
ma... nezgodno!... posto bih ja inace da muvam tu djevojku :bouncy:
Korisnikov avatar
By vivaldi
a to li je :eureka:

ako ti se svidja onda je muvaj, pa ces videti sta ce se desiti...
By sellout
ma koplikuje stvar sto sam vec bio s njom u vezi, i totalno se cini str8, sem nekih sitnica... pa ne znam da li ona to krije... 18 god ima, sumnjam da je stigla da skonta kojoj strani pripada :)
Korisnikov avatar
By vivaldi
u pravu si, moze se desiti da jos nije sama sa sobom nacisto... Te godine 17-18 su "opasne" :wink:

Nemoj da te sumnja u to da li je ona u fazonu ili ne sputa da joj pokazes svoje emocije... U svakom slucaju, ne mozes nista da izgubis a mozes mnogo da dobijes
Korisnikov avatar
By tramp
a opet ja imam prijatelja koji je proveo 2 godine zaljubljen i muvajuci devojku koja je lezbejka ali mu nije rekla jer nije htela da se autira i ja sam mu na kraju rekla jer mi je prijatelj (i to je jedini put u zivotu da sam nekog "autirala") i jer sam znala da ce on to zadrzati za sebe ali da ce mu biti lakse jer je samo godinama povredjivan njenim ponasanjem koje mu nikako nije bilo jasno ...

a meni nikako nije bilo jasno zasto mu ona nije rekla i na kraju je ispalo da je on njoj samo pokrice za njene strahove
Korisnikov avatar
By Dina
Mislim da je malo neodgovorno od te tvoje drugarice da tako komentarise, ona ne moze da zna, ona moze da pretpostavlja, da ima osecaj, da joj se cini... Neke osobe bolje ocenjuju ljude, neke losije ali ne verujem da je neko zato sto je gay istovremeno i citac misli, zelja i sklonosti :gatara: Takodje mislim da je ta devojka mlada, ljudi su u to vreme u nekim svojim trazenjima (obicno). Mozda neko i u to i u druga vremena ima odgovore na sva pitanja o sebi, ali pitanje je da li je ona medju njima. Ono sto ja mislim je da postoje dve vrste ljubavi - jedna je prema osobi kao partneru, a druga je prema osobi kao coveku. Bar ja, to sto me neko ne voli kao partnerku lako prastam, to se ne moze naruciti, ali ako me ne voli kao coveka - to tesko, ili uopste ne prastam. Pod ljubavlju prema coveku podrazumevam otprilike ovo sto je Tramp rekla - ako ja ulazem u neku vezu, bivam povredjivana, pa krivim sebe itd itd a on ne nalazi za shodno da mi objasni da je gay... Dakle, mislim da ti njoj ne ukazujes poverenje time sto se okolo raspitujes. Sve odgovore treba a i jedino mozes da dobijes od nje, a ako ti nemas poverenja u nju zasto bi ona imala u tebe - to je uzajamna relacija... Ukoliko je ona nefer, osetices to i bez ikakvog skeniranja i magije ;) pa ces pretpostavljam otici od nje.
By sellout
Originally posted by tramp
a opet ja imam prijatelja koji je proveo 2 godine zaljubljen i muvajuci devojku koja je lezbejka ali mu nije rekla jer nije htela da se autira i ja sam mu na kraju rekla jer mi je prijatelj (i to je jedini put u zivotu da sam nekog "autirala") i jer sam znala da ce on to zadrzati za sebe ali da ce mu biti lakse jer je samo godinama povredjivan njenim ponasanjem koje mu nikako nije bilo jasno ...

a meni nikako nije bilo jasno zasto mu ona nije rekla i na kraju je ispalo da je on njoj samo pokrice za njene strahove
ma shit happens... kao da nije dovoljno tesko naci osobu koja te fizicki privlaci, ima slicna uvjerenja tvojima, i kada je napokon nadjes - ona ima suprotne seksualne tendencije.... bas je ovaj zivot nekada sra*e...
Korisnikov avatar
By zboO
da....nazalost...
ma shit happens... kao da nije dovoljno tesko naci osobu koja te fizicki privlaci, ima slicna uvjerenja tvojima, i kada je napokon nadjes - ona ima suprotne seksualne tendencije.... bas je ovaj zivot nekada sra*e...
....ali je tako.....
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
ma koplikuje stvar sto sam vec bio s njom u vezi, i totalno se cini str8, sem nekih sitnica... pa ne znam da li ona to krije... 18 god ima, sumnjam da je stigla da skonta kojoj strani pripada :)
to ne znaci da nezna:ja sam skontala sa 13 godina!
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie

to je relativno.
cak i da je ona str8 to ne znaci da bas tebe hoce, ili?
By Gost
Ma mani se ti gaydara, to ti je precizno otprilike kao gledanje u šolju, nekad neko možda nešto pogodi, a može bit' i ne bidne... Ja sam se nekoliko puta onoliko smejala slušaju?i kako ponosni "vlasnici/e gaydara" omašuju za kilometar, osim ako se te njihove opservacije ne potvrde u budu?em vremenu, al' sumnjam. Ispitaj lepo sam dal' te cura ho?e, batali te špijunske varijante. Tako ja to nekako cenim...
:bye:
By Bombina
sram te bilo cat claw vracaris gledanje na solju ,joj svi kazu da imati ces baksuz
By Çâðê_DUP
Naravno ... muskobanjaste zene, s pirsinzima, ljutitog pogleda, osisane ili na kratko ili bez definisane frizure, ne sminkaju se jer su "prirodno lepe", "njihova unutrasnja lepota ne zahteva nikakvo posebno doterivanje jer obicno imaju prelep osmeh i dobar, ok stav", martinke, obicno niskog rasta, lelujavog hoda, .... glas pomalo grub, deluju "hladno" i "opasno" ...(stereotip za lezbejke u SCG)

a "femme" isto tako, ali imaju dugu kosu.

Mozda sam ja "ogranicena", ali do sad se nikada nisam prevarila :(
Korisnikov avatar
By Myself
Zaboravila si i neizbeznu pivsku flasu u rukama, stav - parkirala sam konja ili kamion dole niz ulicu, nedepilirane, gde im dlake vire ispod pazuha, a pivski stomak iz pantalona, a sve 'zalivene' jeftinim muskim dezodoransima.

Ne mozes da se prevaris sve i da 'oces.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!