Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Imam izuzetnu cast da objavim da je posle dugog i plodotvornog rada, pre samo nekoliko casova, u miru i tisini i bez mnogo pompe, umrla jos jedna godina veze izmedju Inner-smile i Ms-Dynamite. U isto vreme , a sve u stilu pesme "Okrece se kolo srece", rodila se nova. Ovoj novoj zelimo isto sto i staroj, da nas izdrzi ovakve kakve smo ( a znamo da nismo lake, ni mentalno, a ni fizicki!).
Na godisnjem virtuelnom sastanku objavicemo rezultate iz prosle godine, cisto d a se ne bi ponovile iste greske a i da bi ostale strukture lezbejske zajednice mogle da uce na nasem primeru!(citaj greskama,ali najsladjim...hm no necemo o tome) U isto vreme objavicemo i strategijske ciljeve za novorodjenu godinu i akcione planove da i ste ostvarimo.
Ovde prilazem agendu za iducu godinu:

1. MsDynamite da iskoristi parlamentarne izbore u Engleskoj da baci svetlost na pitanje zaposlenja njene ljubavi u Engleskoj.
2.Ako obocni smrtnici ne o dgovore MsDYnamite da se poveze sa kraljevskom porodicom,ako i to ne ide sa teroristima i da kroz pregovore uspostavi saradnju sa NHS u Engleskoj.
3.Innersmile da spakuje kofere i da dovuce dupe u Englesku cim joj posalju pismo..i da ponese zavidnu dozu sljivovice za slavlje jer nista drugo nece biti dovoljno jako za komsiluk kad krenemo da nadoknadjujemo izgubljeno vreme!
4.....

Za vise informacija prisustvujte nasem godisnjem virtuelnom sastanku ili idite na sajt

JATEVOLIMBEBONAJVISENASVETU@JEBEMTIENGLESKUADMINISTRACIJU.comEWITHME

Poklone primamo na vec poznate adrese!Naslovite sta je za koju da se ne bi pobile,kad se vidimo!
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ja samo da kaaaazem da tuche nece biti nego cesh ti ljubavi konachno dobiti po pch... :) Volim te
By SUNNY B
samo na brzaka da pozelim kumi i kuminoj supruzi da doguraju zajedno do starackog doma....eto, valjda je to dovoljno od mene.....

ajd kume, ljubim vas.... :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By Val
A bre vas dve! Kad ce vise to vencanje???

Ja cekam tu :beba: , a vi se jos ni vencale niste... c c c
Na kraju cu i ja da vas preduhitrim. :D
Korisnikov avatar
By Skyen
Ako treba, stize pojacanje u vidu mene, a sve u smislu neizdrzivog pritiska na kraljevsko-bleristicku administraciju. Ajde bre, stvarno vise, 'ocu da se suncam u vesem dvoristu ovog leta, dok ne istekne viza.
I... Srecna vam....

Kissss
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pokloni? AAAAAAAAAAAAAAA, onaj nas obicaj...
Pa vazi, i ja cu da dovucem rakiju, a i Cigane sa zurlama.
A kad dodje beba, ima da prikoljem jedno jagnje, moze?
Salu na stranu (za jagnje se ne salim! :lol: ), SRECNO ,SRECNO, SRECNO i dalje!

Ljubim vas obe, pa se gledamo!
(sa jednom posle raspusta, sa drugom na zimskim praznicima, nadam se)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
A bre vas dve! Kad ce vise to vencanje???

Ja cekam tu :beba: , a vi se jos ni vencale niste... c c c
Na kraju cu i ja da vas preduhitrim. :D

:zacepi: To ja vodim monologe!
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

E sto ja umem da sanjarim, to niko drugi ne ume.

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:
Korisnikov avatar
By Val
Ma ljubimo i "mi" vas... :kiss:
Korisnikov avatar
By Val
Puno i jos vise... :D Al' cek dok se "mi" izljubimo.... :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!