Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Mozete li da zamislite, da sa pojedinim forumasicama idete na letovanje?
Ako da, iz kojih razloga? :)
(I ne mislim samo na forumasice koje poznajete, nego i devojke, cije postove citate, a u zivotu ih niste videle.)

Moj licni izbor:
Na prvom mestu tatjanam!
I pored svoje devojke povela bih InnerSmile, bambolu i kockalonicu. Imala bih ljubav, inteligenciju, duhovitost, smeh i zabavu na najvisem nivou....sve na jednom mestu.
Verujem, da bi to bio nezaboravan odmor. :lol:
:grouphug:
Korisnikov avatar
By zboO
mogu da zamislim....... ali samo sa njih par.....naravno na prvom mest V&B, amnesia, harmonia....i ostatak male nam grupice (vec smo pricali na tu temu, tako da mozda stvarno i odemo negde, u kola i pravac juuuug).....ima josh par osoba sa kojima bih ishla,ali ne u "friendly" varijanti :D :P :D

....a koji su razlozi....pa ebem li ga.....druzimo se, volimo se, delimo tajne, tracharimo, slavimo sve zajedno,tugujemo zajedno....jedemo zajedno,pijemo zajedno.....i ne pravimo grupnjake!!!! Znachi pravo prijateljstvo....mislim da ne treba bolji razlog od ovoga zar ne?! :wink:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by zbunjena

....a koji su razlozi....pa ebem li ga.....druzimo se, volimo se, delimo tajne, tracharimo, slavimo sve zajedno,tugujemo zajedno....jedemo zajedno,pijemo zajedno.....i ne pravimo grupnjake!!!! Znachi pravo prijateljstvo....mislim da ne treba bolji razlog od ovoga zar ne?! :wink:
:klap: Prelepo receno.
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Val
(I ne mislim samo na forumasice koje poznajete, nego i devojke, cije postove citate, a u zivotu ih niste videle.)

Moj licni izbor:
Na prvom mestu tatjanam!
I pored svoje devojke povela bih InnerSmile, bambolu i kockalonicu. Imala bih ljubav, inteligenciju, duhovitost, smeh i zabavu na najvisem nivou....sve na jednom mestu.

Eh kakva cast!!! Cekaj malo,ti+tatjanam,InnerSmile+ms-dynamite,ja SOLO:potapsava: kockalonica,na zalost ne znam ko je(jel to nick ili vas interni izraz?)

I sta,vi se nocu valjate po krevetu a ja sirota da se:closet:
ne moze to tako-daj jos slobodnih zenskih!!! :oklagija:
Pa mozemo i da se smejemo...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
neznam, mislim da su ljudi na netu drugaciji nego uzivo, ipak je ovo anonimno...bar kod onih par koje sam upoznala preko neta je tako bilo(ma ne ovde, negde drugde...)
Korisnikov avatar
By bambola
Ajd onda da zamislimo virtuelno letovanje...Iz sobe zamisljamo da smo na Karibima,lezimo pod palmama,talasici kristalno cistog i svetloplavog mora nam zapljuskuju nozne prstice...a okolo zgodjusne surferke i surferi:surfer:
Pesak nam ulazi u dupeta dok leskarimo ali nama to ne smeta,sunce przi u 2 popodne a mi nismo izgoreli...a?
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by bambola
Ajd onda da zamislimo virtuelno letovanje...Iz sobe zamisljamo da smo na Karibima,lezimo pod palmama,talasici kristalno cistog i svetloplavog mora nam zapljuskuju nozne prstice...a okolo zgodjusne surferke i surferi:surfer:
Pesak nam ulazi u dupeta dok leskarimo ali nama to ne smeta,sunce przi u 2 popodne a mi nismo izgoreli...a?
E ovo ti je dobro!:hail2:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val

Moj licni izbor:
Na prvom mestu tatjanam!

Eh kakva cast!!! Cekaj malo,ti+tatjanam,InnerSmile+ms-dynamite,ja SOLO:potapsava: kockalonica,na zalost ne znam ko je(jel to nick ili vas interni izraz?)

I sta,vi se nocu valjate po krevetu a ja sirota da se:closet:
ne moze to tako-daj jos slobodnih zenskih!!! :oklagija:
Pa mozemo i da se smejemo...
Ma valjaj se s nama. :lol: Onako prijateljski. Bice ogroman krevet u hotelu L kategorije...najmanje 4X4!
Mada ja necu da idem s plaze do 4 ujutro. Nocno kupanje, bez kupacih, opusteno i bezbrizno.
Kockalonica je devojka sa foruma i ako je lepo zamolis, ici ce i ona s tobom u :closet: .Od hotela L kategorije ocekujem, da su ormari podmazani i da ne skripe, dok se po njemu budete ganjale :smeh:
Mislim, predivna je, tako da ti s njom nece biti nimalo dosadno.
A moj letnji odmor necu provoditi samim vodjenjem ljubavi. Setacemo plazom, pricati viceve, price iz mladjih dana i ko zna sta jos... :)

Jel idemo? :P
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by TheCurseofBlondie
neznam, mislim da su ljudi na netu drugaciji nego uzivo, ipak je ovo anonimno...bar kod onih par koje sam upoznala preko neta je tako bilo(ma ne ovde, negde drugde...)
Eh sto ja volim ovu hladnocu, koja zraci iz zapadnjackog sharma. :lol:

Umes li ti bre da sanjaris ili sve moje postove shvatas ovako ozbiljno? Ovde nije rec o razocarenjima, nego o letovanju sa osobama, za koje mislite da su nesto posebno. :rool:

A ako u tvom zivotu nema takvih, postujem. Samo mi ne miniraj temu. :evil:
Korisnikov avatar
By Val
:sunce:
Ma ko primeti pesak bwe? Ima celi dan da vas teram, da idete sa mnom u vodu, jer mi je vruce! :P
Evo, ponecu i lopticu, koju ces moci onako sasvim slucajno da promasis, kad ti je dobacim, kako bi odletela do nekog surfera. A ti lepo plivaj za njom. :D
A ona koja bude zanovetala, dobice nasu kcerkicu na cuvanje, pa garantujem, da ce drugi put da pazi sta ce da kaze. :lol:
Jos samo da se dogovorimo gde cemo. :hekla:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja bih samo ParisH. povela na letovanje. Šta ?e mi drugi, bre?!
Korisnikov avatar
By bambola
Pa sto nas je vise to bolje zezanje...Ja bi volela mozda na neko ostvo u Tihom okeanu npr.Da obavezno bude vise domorodaca nego turista,a od turista da budu samo kul face,bez onih paprikara ili pak nemackih penzosa,u sandaletama+carapicama...I da budemo na plazi sto duze,ako je moguce da poranimo,negde oko 7h-8h ujutru,kad je onako mirno,tiho i sveze a da zaglavimo bar do nocnih sati...I odmah posle toga zezanje,da,tu na plazi-pa kome volja moze i nocno kupanje! jeeeeeeeeeiiiiiiii........Pa malo djuskamo,malo se brckamo...Val ti pomenu neko dete?Malo?Cerku?Koliko godina? Od `velicine` zavisi jel ce s nama i u provod ili na spavanjac.
Korisnikov avatar
By Veverica
Sa Katarinom i Sanjalicom i na kraj sveta.
Pa: ivanica, eXtreme, sweet angel, DORAMAR :) , skorpijica, SHMIIIIIIIII...
Korisnikov avatar
By Val
Val ti pomenu neko dete?Malo?Cerku?Koliko godina? Od `velicine` zavisi jel ce s nama i u provod ili na spavanjac.
U provod ce danju, a nocu ce da pajki. Mala je jos (16 meseci). :)
A ona koja bude zanovetala, cuvace je, dok mi idemo u provod. :lol:
Sto se tice "boravka" na plazi do nocnih sati, slazem se. :D
By katarina
Originally posted by TDN
Sa Katarinom i Sanjalicom i na kraj sveta.
Pa: ivanica, eXtreme, sweet angel, DORAMAR :) , skorpijica, SHMIIIIIIIII...
E pa pre cemo na kraj sveta nego sto idemo na more. ;)

Samo draga seko, pa znas ti da ja nigde ne idem bez mog malog federalnog istraznog biroa.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Veverica
Malog federalnog istraznog biroa??????
By katarina
Pa ti TDN nista nisi u toku... ;) .

Pitaj Ivanicu sta je procitala u zabavniku pre jedno godinu dana, pa ce ti sve biti jasno. :D
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by katarina

Pitaj Ivanicu sta je procitala u zabavniku pre jedno godinu dana, pa ce ti sve biti jasno. :D
:offtopic:
Korisnikov avatar
By bambola
Dakle ovako,posto me je Val vec odabrala,onda i ja biram nju,imamo isti nacin razmisljanja,zatim Inner-Smile,koju sam upoznala i koja je super,onda mi se svidjaju Eya i Tea,kapiram da bi se uz njih dve odlicno zezale nocu,onda...Sunny Girl i Draco(al da porastu malkice,mozda za koju godinu),onda... dopisacu kad se setim.:trampolina:
Korisnikov avatar
By Val
Dakle ovako,posto me je Val vec odabrala,onda i ja biram nju. :trampolina:

c c c

:spank:

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Veverica
Originally posted by Val
Originally posted by katarina

:offtopic:
:lol:
Sad se nesto prisecam starih dobrih vremena i Petrinih offtopic-a :lol:

Kaca,
u subotu ce sve lepo da mi ispricate, inaceeee :machevi:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by TDN

:lol:
Sad se nesto prisecam starih dobrih vremena i Petrinih offtopic-a :lol:

Kaca,
u subotu ce sve lepo da mi ispricate, inaceeee :machevi:
Deco, deco... :no:
By Swanheart
A ja cu lepo posto ne poznajem nikog sa foruma da idem sama na letovanje:P
Korisnikov avatar
By Veverica
Pa hajde da se upoznamo?
Ali u nekoj drugoj temi jer ce Val za glavu da nas skrati :smilegrin:

:pionir:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Val
Dakle ovako,posto me je Val vec odabrala,onda i ja biram nju. :trampolina:

c c c

:spank:

:smeh: :smeh: :smeh:

:odrasti: osecam s ko ovo malecno,koji sad prica agabaga...agabaga..ccabarakandi! :ves: Tako mi treba,sad nek bridi bulja!
Korisnikov avatar
By Moa
Sa dve bih isla i to ne daleko,na Mackov sprud :jutro:
By Swanheart
Originally posted by TDN
Pa hajde da se upoznamo?
Ali u nekoj drugoj temi jer ce Val za glavu da nas skrati :smilegrin:

:pionir:
:up:
By SUNNY B
Sunny Girl i Draco(al da porastu malkice,mozda za koju godinu)

ovaj, moze, ali samo ako bude prisutan neki zuckasti (ako se dobro secam) sank, crna piksla, moje suze, moja bivsa koja se vata sa mojom bivsom , pola 3 ujutro i kuma koja vristi od muke.....sve to, naravno, za jedno par godina kada ostavimo cucle i podignute noseve u ormaru za staru obucu.....

DRACO
heh... moram da se kvotujem, mrzi me da se logujem na svoj nik...

Prvo, ja necem NIKADA da porastem! :smilegrin: :cool2:

Sad, sve ostalo je podlozno promenama i dogovoru... Ja bih pre da bude MALCE drugacija raspodela, ali dobro... kad bivsa supruga kaze svoje, ja se tu nista ne pitam vise... <yeah, right... :rool:>
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Swanheart
A ja cu lepo posto ne poznajem nikog sa foruma da idem sama na letovanje:P
Ma cek da pitam ostale, da li se slazu da ides s nama. :P
U stvari, ako se bambola slaze...? Posto s nama ide samo zato, jer sam ja nju birala...A i single je, paaaaaaa.... :D

A ti bambola, ako volis da bridi guza, onda cu ipak samo da te golicam! :P :P :P
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by SUNNY GIRL
Sunny Girl i Draco(al da porastu malkice,mozda za koju godinu)

ovaj, moze, ali samo ako bude prisutan neki zuckasti (ako se dobro secam) sank, crna piksla, moje suze, moja bivsa koja se vata sa mojom bivsom , pola 3 ujutro i kuma koja vristi od muke.....sve to, naravno, za jedno par godina kada ostavimo cucle i podignute noseve u ormaru za staru obucu.....

DRACO
heh... moram da se kvotujem, mrzi me da se logujem na svoj nik...

Prvo, ja necem NIKADA da porastem! :smilegrin: :cool2:

Sad, sve ostalo je podlozno promenama i dogovoru... Ja bih pre da bude MALCE drugacija raspodela, ali dobro... kad bivsa supruga kaze svoje, ja se tu nista ne pitam vise... <yeah, right... :rool:>

Eh vidim da si(ste) me razumele...Kad bolje razmislim-i ne treba odrastati,velika je prednost umeti ostati dete.Medjutim koliko videh da,nije tako,ne bi ni patila...prema tome-malo ozbiljnije shvataj vezu(ovo za Draco) a za Sunny-ti se ne nerviraj oko stvari koje su ionako samo prolazne.Verujem da ce za nedelju dana biti sve po starom.Pa neces znati kojoj bivsoj da se priklonis!Me entiendes?:zen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!