Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Slušali (tj ?itali) smo razne pri?e kako se homoseksualci "plaše" biseksualaca i kako im ne veruju jer "mi želimo decu i normalan život" i ostala sranja. Ali ajde sad da malo okrenemo stvari. Kako je nama biseksualcima kad vi imate takvo mišljenje o nama? Kako da vas ubedimo da to nije tako, da ako imamo devojku, volimo je i želimo da budemo sa njom do kraja života?

Ona jednostavno ne prihvata moju biseksualnost. Stalno traži od mene da uporeðujem, da joj kažem sa kim mi je lepše voðenje ljubavi (sa njom ili sa tipom). Ja to ne mogu da odredim. Isto mi je (nemojte sad bukvalno da me shvatite). Ne mogu da se odlu?im koji mi je sam ?in lepši, sa kim je bolji, ja?i i lepši orgazam. Stalno se poredi sa mojim bivšima, traži od mene da to radim! I na svakih mesec dana mora da me napada pitanjem "jel ti fali?" (znate ve? šta). Nervira me to. Smatram to veoma ponižavaju?im pitanjem i uopšte cela ta situacija me vreða. Ne propusti ni da, u nekoj svaði, pomene kako sam ja bi sada, ali kad budem našla de?ka onda ?u biti str8 i svima ?u pri?ati da sam str8 i sl.

Devojka misli da ?u je šutnuti jer samo ?ekam "pravog" de?ka. A kad imam de?ka, on misli da ?ekam "pravu" devojku. Ima li kraja tome? :tornado:

Give me a break... Please... :( :placko: :(
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
problem je sto takvih stvarno ima ali naravno nisu svi.
e sad ona se plasi da si i ti ipak takav tip biseksualaca.
neznam koliko dugo ste zajedno ali verovatno ne dugo.moras nekako da joj pokazes koliko je volis...ali mislim ako ste frisko zajedno smorice se to.
u pocetku je sve uvek komplikovano...bez obzira izmedju koga se desava veza.

good luck
Korisnikov avatar
By marvuk
Ja mislim da se ona samo plaši da te ne izgubi. Ne znam da li si sa njom razgovarala o tome, ali ako nisi razgovaraj.
Ne mogu da kažem da sam imao isti problem pošto sam transgender, ali mogu da razumem svaku tvoju re?, jer sam imao neke sli?ne takve situacije sa devojkom. To vrši jako veliki pritisak na vezu, na tebe. Zar ne može jednostavno da bude opušteno?
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by TheCurseofBlondie
e sad ona se plasi da si i ti ipak takav tip biseksualaca.
neznam koliko dugo ste zajedno ali verovatno ne dugo.moras nekako da joj pokazes koliko je volis...ali mislim ako ste frisko zajedno smorice se to.
u pocetku je sve uvek komplikovano...bez obzira izmedju koga se desava veza.

good luck
Zajedno smo ve? godinu i 10 meseci.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa verovatno si pokusala da joj objasnis isto sto i nama ovde, ako nisi onda joj objasni...

Ako to nije dovoljno onda ne znam.. s vremena na vreme uradi nesto sto ona voli i sto ce je uciniti sigurnom...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hmmm... zvuci kao da devojka ima problema sa samopouzdanjem... zao mi je sto i posle godinu i kusur dana ona jos uvek vrti istu pricu... iskreno, nikada mi nije na pamet palo da pitam pitanja tog tipa, a nije da nisam bio u prilici...
Korisnikov avatar
By vivaldi
nije to nista novo kod partnerki bisex devojaka, mislim da vecina ima taj strah samo je pitanje kako ce ga resiti u sebi. MIslim da je glavni razlog te nesigurnosti sto ipak sve (ili bar vecina) mi negde duboko u sebi nosimo strah da nismo dovoljno dobre za svoje bisex partnerke i da cemo pre ili kasnije izgubiti bitku sa muskim pretendentima na srce voljene zene. Pretpostavljam da se tvoja devojka vise plasi da ces otici sa muskarcem nego sa drugom zenom...

Ocigledno da ona taj istrah ne resava vec ga nazalost ispoljava na nacin koji optrecuje i razgradjuje vezu. Mozda bismo mogli da cujemo i njeno misljenje obzirom da je i sama veoma aktivna na forumu...

poz i zelim vam sve najbolje

:zastava:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by vivaldi
mi negde duboko u sebi nosimo strah da nismo dovoljno dobre za svoje bisex partnerke i da cemo pre ili kasnije izgubiti bitku sa muskim pretendentima na srce voljene zene. Pretpostavljam da se tvoja devojka vise plasi da ces otici sa muskarcem nego sa drugom zenom...
d, i to je sasvim normalno.
ono, nemojte mi reci da vi nemate taj trip i sta vec... svi imamo taj trip kad smo sa bisexualnim ljudima, jer je to cinjenica... bisexualci ce se najradije okrenuti "normalnom" toku stvari. i pod tim necu da ih uopste vredjam, to mi nije cilj. hocu samo da objasnim par stvari.

mislim da postoje ubedljivi argumenti za to zasto bi joj bolje bilo sa muskarcem i dacu nekoliko primera:

evo, radno mesto. zasto rikizovati svoju karijeru, napredak u poslu samo zato sto si gay, bisex ili sta vec. ono, to je sasvim poznato i normalno, da se homosexualci diskriminisu ako su na nekim vecim pozicijama.
drugo, porodica, normalan zivot. ono, zasto lupati glavu o tome kako ces ili neces jednog dana imati dete, da li ces biti sam, u braku sa istopolnom osobom... to je sve jako tuzno i depresivno sa obzirom na trenutnu situaciju pa je bolje okrenuti se normalnom stanju stvari: naci muza, imati decu i savrseno normalan zivot.

da, to je povezano sa takozvanim faktorom okoline. ona ima trip od okoline.

normalno je da cu da se plasim.

a to sto se uporedjujem je sasvim neka druga prica i ne znam zasto ju je spomenula. ne uporedjujem se zato sto su oni muskarci. to je vec licni problem i nema veze sa biseksualnoscu.
Korisnikov avatar
By marvuk
evo, radno mesto. zasto rikizovati svoju karijeru, napredak u poslu samo zato sto si gay, bisex ili sta vec. ono, to je sasvim poznato i normalno, da se homosexualci diskriminisu ako su na nekim vecim pozicijama.

normalno je da cu da se plasim.

Naravno da se plašiš. To je dokaz da ti je stalo do nje. Ali to za radno mesto - ja radim, veoma ozbiljan posao kojim dolazim u kontakt sa ljudima ali zbog toga ne odustajem da zasnujem i održavam vezu.
Bitno je da ?ovek šta TA?NO ŽELI U ŽIVOTU i onda ?e odgovori na sva pitanja biti laka.

Jel' ti ona uopšte i dala povoda (pri?om, gestovima, bilo ?ime) za takav strah?

Opusti se Reveal, ja sam ubedjen da ona tebe voli a to i ti sama znaš
Korisnikov avatar
By bambola
I ja imam taki problem.Podjednako volim i jedne i druge,ali ako sam sa zenom onda sam s njom(iako to moze da zvuci lazno ili kakogod).I obrnuto.Sto ne znaci da se necu u svakom trenutku okrenuti za lepom ribom ili frajerom.Biti sa zenom ima svoje lepote,pogotovo ako naletite na pravu(za vas,naravno) i ponekad pomislim da nema potrebe da uopste okrecem glavu za muskarcima.A onda se jednostavno desi sa frajerom.Zbrkano je sve to.Kazu mi ljudi-ma tebi je najbolje,imas i jedne i druge,uzivas u svemu sto postoji.
A sta je sa totalnom konfuzijom u glavi.Jos koliko do pre mesec dana sam patila za jednim tipom,sad opet ne mogu da spavam misleci na nju?!:lood:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by marvuk
Jel' ti ona uopšte i dala povoda (pri?om, gestovima, bilo ?ime) za takav strah?
pa, nije. sama sam uzela da sklapam neke kockice u glavi i da pravim veeeliki LEGO zamak od delica.
verovatno bih ubila nekog da ode od mene, da me ostavi zbog muskarca.
Korisnikov avatar
By marvuk
Joj bre Reveal! Ti i kockice

OPUSTI SEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! BRE :grin:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by reveal
mislim da postoje ubedljivi argumenti za to zasto bi joj bolje bilo sa muskarcem i dacu nekoliko primera:

drugo, porodica, normalan zivot. ono, zasto lupati glavu o tome kako ces ili neces jednog dana imati dete, da li ces biti sam, u braku sa istopolnom osobom... to je sve jako tuzno i depresivno sa obzirom na trenutnu situaciju pa je bolje okrenuti se normalnom stanju stvari: naci muza, imati decu i savrseno normalan zivot.

da, to je povezano sa takozvanim faktorom okoline. ona ima trip od okoline.
"Ona" nema trip od okoline (bar ne te vrste).
Kada nekoga volim - volim bez obzira na pol! Ja sam jebeni bisexualac!!!

Što si se uopšte smuvala sa mnom, ako misliš sve ono gore navedeno? Što se vi homosexualci uopšte petljate s nama, ako smo toliko loši i neverni i nestalni?

Vreða. Baš vreða.
Korisnikov avatar
By reveal
ne kazem da ste neverni i da ste nestalni. to APSOLUTNO nema veze sa nevernoscu!

ocemo sad da se odvajamo: MI, homosexualci, i VI bisexualci.

jebote, ajde iskuliraj malo.
ne pricam o ljubavi, zato sto tu ne sumnjam. sumnjam na ono sve gore navedeno. da se uplasis od odgovornosti koju nosi to sto si BI, i da pobegnes.
Korisnikov avatar
By reveal
kako ne kontas?

volis me... obozavas me... i ja tebe... i nema stvari koju ne bih dala za tebe... sve sve sve... ali ne mogu da poznajem potpuno tvoju savest i tvoju subsavest da znam da neces pobeci.
niko ne moze. ljudi su puni iznenadjenja
Korisnikov avatar
By marvuk
Moram da dodam ovo, nemojte da se ljutite.

Ipak se Reveal BOJI DA TE NE IZGUBI! Nema tu nikakve re?i o nesporazumu i nemoj ga praviti tamo gde ne postoji.
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Originally posted by bigirl
Slušali (tj ?itali) smo razne pri?e kako se homoseksualci "plaše" biseksualaca i kako im ne veruju jer "mi želimo decu i normalan život" i ostala sranja. Ali ajde sad da malo okrenemo stvari. Kako je nama biseksualcima kad vi imate takvo mišljenje o nama? Kako da vas ubedimo da to nije tako, da ako imamo devojku, volimo je i želimo da budemo sa njom do kraja života?

Ona jednostavno ne prihvata moju biseksualnost. Stalno traži od mene da uporeðujem, da joj kažem sa kim mi je lepše voðenje ljubavi (sa njom ili sa tipom). Ja to ne mogu da odredim. Isto mi je (nemojte sad bukvalno da me shvatite). Ne mogu da se odlu?im koji mi je sam ?in lepši, sa kim je bolji, ja?i i lepši orgazam. Stalno se poredi sa mojim bivšima, traži od mene da to radim! I na svakih mesec dana mora da me napada pitanjem "jel ti fali?" (znate ve? šta). Nervira me to. Smatram to veoma ponižavaju?im pitanjem i uopšte cela ta situacija me vreða. Ne propusti ni da, u nekoj svaði, pomene kako sam ja bi sada, ali kad budem našla de?ka onda ?u biti str8 i svima ?u pri?ati da sam str8 i sl.

Devojka misli da ?u je šutnuti jer samo ?ekam "pravog" de?ka. A kad imam de?ka, on misli da ?ekam "pravu" devojku. Ima li kraja tome? :tornado:

Give me a break... Please... :( :placko: :(
Hmmmmm ovako. Na ova pitanja i ja sam pokusavala da nadjem odgovore i da se potrudim da razumem svoju ex devojku. Vidis po meni tvoja devojka mora da se "bori" sa tim saznanjem da ti volis i tipove a ne samo devojke. Znaci u nasem slucaju oni se bore na dve strane. Prva da neodes sa nekom drugom devojkom i druga da neodes sa nekim tipom (jer zelis "normalan" zivot).

Normalan zivot 1= Nadjes tipa samo zato sto tako okolina nalaze, izrodis mu brdo dece,budes prava domacica, zivis u nekom koliko toliko ok zivotu. Da ponovim samo zato sto je OKOLINA TAKVA <---- Lepo zvuci ali da uradis nesto protiv svoje zelje,osecanja, vredili? Da kroz par godina uhvatis sebe kako se kajes zbog neceg sto si mogla da imas, a da si to sve propustila jer si SLUSALA I ZIVELA PO nekim jebenim pravilima okoline... VREDILI?

Normalan zivot 2= Zivot sa osobom koju iskreno volis celis svojim telom, bicem. Za nju si ustanju sve da uradis. Da gazis svakog ko vam se nadje na putu.Zelis je uz sebe do kraja zivota, da delis sa njom svaki sekund,minut,sat,dan,nedelju,mesec,godinu. Godine nazalost brzo lete i treba ih dobro iskoristiti. Zivite zajedno.Gradite porodicu,svoje zivote ZAJEDNO. Ona te bolje razume od bilo koga, zna svaku tvoju misao,tu je uvek kada ti zatreba..... VREDILI?

:deda:
Za Bigirl - Voli je,ceni je, pokazi joj jos vise da si tu kraj nje. Da se oseti pozeljnom, da ti niko sem nje nije potreban. Znam da je tesko svaku put objasnjavati neke gluposti ali imaj strpljenja. Uradi nesto za nju sto do sada nisi......iznenadi je....I ono sto je najbitnije pricaj sa njom jos jednom, i opet,i opet i opet, sve dok neshvati koliko joj znacis i koliko je ona samo jedna i jedina u tvom zivotu.

:deda:
Za Reveal - Kao sto i razumem Bigirl tako razumem i tebe. Nije lako boriti se sa necim sto postoji. Ali to postoji samo ako ti to zaista hoces da vidis iako toga nema. Imas nesto sto je lepo, sto traje i sto ce trajati, molimte nemoj to upropascavati raznoraznim pitanjima,brigama. Jedini efekat koji mozes da postignes je da unistis nesto sto je vredno. Kao sto ni ti ne mozes da garantujes njoj da ces ostati do kraja zivota sa njom tako ni ona tebi ne moze to da garantuje. Radite na tome zajedno, gradite sve jacu,cvrscu i bolju vezu. Jos nesto spomenula si probleme tipa posao i porodica.

Posao - Jel nekom od vas dve pise na glavi kojeg ste opredeljenja? Sigurna sam da sada necete otrcati kod svog sefa i ispricati da ste bi ili lez. Za sve postoji resenje ako hocete da ga nadjete. Ti nisi ni svesna koliko ima ljudi koji rade na odgovornim mestima + su poznati a u privatnom zivotu su bi ili lez. TO je samo vasa stvar i vas se tice. NIKOG DRUGOG.

Porodica - Mislis da dve zenske osobe ne mogu imati dete? Ok kod nas je to jako tesko ali molimte vas dve ste jos mlade i nemate pojma sta vas ceka za nekih 10-20 godina. Zasto sad razmisljate o tome. I ti reveal sigurno hoces dete, zar bi i bigirl trebala tebe sad da napadne za to?

:deda: Savet za obe: - Uzivajte u ljubavi, u onome sto imate i neopterecujte se nekim trenutno nebitnim stvarima.

P.S OBE CU VAS UTEPAM :osama: hocete da moje srce stane zbog vas dve? :kiss: za BIGIRL and Reveal
Korisnikov avatar
By reveal
Kako je nama biseksualcima kad vi imate takvo mišljenje o nama? Kako da vas ubedimo da to nije tako, da ako imamo devojku, volimo je i želimo da budemo sa njom do kraja života?
mi, ja, nemam bas TAKVO misljenje o vama biseksualcima. mislim da svi bisexualci jednostavno traze ljubav, nebitno da li je to musko ili zensko. e sad, ono sto je problem, kao sto je TheCourseofBlondie napisala
Originally posted by TheCourseofBlondie
ona se plasi da si i ti ipak takav tip biseksualaca.
je da nikada ne mozes da znas kako ce biti. i da li ti znas kakav si tip bisexualca.
Originally posted by Gothic Faery
ni ti ne mozes da garantujes njoj da ces ostati do kraja zivota sa njom tako ni ona tebi ne moze to da garantuje
ono, realnost je jedno, a masta drugo.

sad ce marvuk da napise... reveal, opusti se. :blush:
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Reveal ti bas bas hoces da upropastis nesto sto je lepo. Ok upropasti, nadji devojku koja je lez i koju neces pitati na svakih mesec dana dal joj treba k.... E a dal ce sa njiom biti lepse nego sa bigirl (MASTAJ)...

OPUSTI SE :hail:

:spank:
Korisnikov avatar
By EYA
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=8903

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=7675

zamislite situaciju gde ste u vezi sa muskarcem i potpuno ste hetero orijentisani.
volite tog muskarca.
ali upoznate drugog muskarca koji vam moze omoguciti lagodnost materijalne obezbedjenosti... on ima uspesnu karijeru, priznat je u drustvu, ima jake veze, zaposlice vas i konacno cete imati priliku da unovcite svoju dipolmu i znanje, pravite svoju karijeru... on vozi dobra kola, ima prelepu kucu, par vikendica, vodi vas cesto na divna putovanja po svetu... nahranice i iskolovati vasu zajednicku decu ako ih budete imali...
i ne samo sto moze to da vam obezbedi, vec i zeli !
zeli svim srcem... bez obzira sto vi ne delite iste emocije sa njim... jer, vi volite svog partnera.

na jednoj strani ljubav, sa druge radno mesto, karijera, ,sredjen brak, deca, porodicna putovanja... normalan zivot!(?)

sta cete izabrati !?
Korisnikov avatar
By Moa
reveal :up: i ja imam potpuno isto razmisljanje kao ti,samo sto je meni moja jednom prilikom kad je bila pijana rekla da joj nedostaje k.....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Dusica4
reveal :up: i ja imam potpuno isto razmisljanje kao ti,samo sto je meni moja jednom prilikom kad je bila pijana rekla da joj nedostaje k.....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
trebala si kupiti vibrator, dildo... ako ni to ne bi pomoglo, znaci da te nije ni volela !
:evil:
Korisnikov avatar
By Moa
Jos smo zajedno,i ona se kune da se ne seca toga i da nikad ne bi pomislila tako nesto ali to je ta bojaznost koju mi homoseksualci imamo od biseksualaca da ce reci nesto u nekom trenutku a ako pomisli ko nam garantuje da nece nekad i uraditi.
Korisnikov avatar
By mirth
Ja sam imala takve tripove sa tipovima. Uvek su se panicno plasili da cu na kraju odleprsati sa nekom devojcicom.

Ruku na srce, to se i jeste svaki put desilo... :saint:

Ali dobro, moje sklonosti i moj denial nisu ovde u pitanju.

Ja znam da ja sa tim pritiskom ne bih mogla da zivim. Ona ne prihvata moju seksualnu orijentaciju = ona ne prihvata mene.
Nepremostive razlike, sto se kaze.
Raditi na tome, ili odustati? Pa, ako se dovoljno radilo na tome, i ako se rezultati postigli nisu, sta da vam kazem... Odleprsah ja ponovo...

:auto:
Korisnikov avatar
By bigirl
E ako je problem u k..., mogu ja to i onom kutijom od mirišljavih štapi?a da postignem! :smilegrin:

Problem je što se ona naljuti kad se ja naljutim ( :wow: ) kad god me napada tako. Jebote, zajedno smo 22 meseca, a i dalje se tripuje oko istih stvari. Zar to vreme koje smo provele zajedno ne govori ništa? Ako mi nije falio "str8 život" do sada, ne vidim zašto bi mi falio sada. Volela bih da prestane da mi govori kako ja pri?am da sam BI jer još uvek ne smem da priznam sebi da sam lez, a onda mi opet prebacuje kako ?u posle nje na?i de?ka i postati str8. Ono, imala sam ja mnogo de?kova, pa opet nisam str8.

I tako, mnogo sitnih stvari... Drago mi je što vidim da nisam jedina koja sluša prebacivanja takve vrste, ali kako ih okon?ati? Ja njoj pružam SVE, ali opet ne vredi. Jednog trenutka je sve savršeno ok, a ve? slede?eg "?ekam da mi na vrata pokuca neki dobar frajer (Brad Pitt ili David Beckham) i kaže udaj se za mene i ja naravno ostavljam nju i vra?am se normalnom životu".
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
E ako je problem u k..., mogu ja to i onom kutijom od mirišljavih štapi?a da postignem! :smilegrin:

Problem je što se ona naljuti kad se ja naljutim ( :wow: ) kad god me napada tako. Jebote, zajedno smo 22 meseca, a i dalje se tripuje oko istih stvari. Zar to vreme koje smo provele zajedno ne govori ništa? Ako mi nije falio "str8 život" do sada, ne vidim zašto bi mi falio sada. Volela bih da prestane da mi govori kako ja pri?am da sam BI jer još uvek ne smem da priznam sebi da sam lez, a onda mi opet prebacuje kako ?u posle nje na?i de?ka i postati str8. Ono, imala sam ja mnogo de?kova, pa opet nisam str8.

I tako, mnogo sitnih stvari... Drago mi je što vidim da nisam jedina koja sluša prebacivanja takve vrste, ali kako ih okon?ati? Ja njoj pružam SVE, ali opet ne vredi. Jednog trenutka je sve savršeno ok, a ve? slede?eg "?ekam da mi na vrata pokuca neki dobar frajer (Brad Pitt ili David Beckham) i kaže udaj se za mene i ja naravno ostavljam nju i vra?am se normalnom životu".
MIrisljavi stapici bas imaju raznovrsnu ulogu.... :namig2:

Ponovicu ono sto je mirth rekla: "Ako ne prihvata tvoju opredeljenost - ne prihvata tebe".... Neki ljudi tek kad izgube ono sto imaju shvate neke stvari ali onda bude kasno. Skoro dve godine nije mala stvar i da si htela do sada si mogla 100 puta da odes od nje za tipom. Jedino sto ti ostaje da pricas opet i opet sa njom, a ako neukapira onda je ocigledno da je the end....Btw mislim da su i papagaji vec shvatili koliko je volis.... :trep:
Korisnikov avatar
By reveal
Reveal ti bas bas hoces da upropastis nesto sto je lepo. Ok upropasti, nadji devojku koja je lez i koju neces pitati na svakih mesec dana dal joj treba k.... E a dal ce sa njiom biti lepse nego sa bigirl (MASTAJ)...

@ GF, izvini, ali ne mogu a da ne primetim koliko te zanima sve ovo.
mislim da stvarno ne bi trebao da bude tvoj problem i tvoja muka sta se desava izmedju nas dve. ramisli o tome sta si rekla, pre nego sto jump to conclusion.
i nemoj da me vredjas.
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by mirth
Ja sam imala takve tripove sa tipovima. Uvek su se panicno plasili da cu na kraju odleprsati sa nekom devojcicom.

Ruku na srce, to se i jeste svaki put desilo... :saint:

Ali dobro, moje sklonosti i moj denial nisu ovde u pitanju.

Ja znam da ja sa tim pritiskom ne bih mogla da zivim. Ona ne prihvata moju seksualnu orijentaciju = ona ne prihvata mene.
Nepremostive razlike, sto se kaze.
Raditi na tome, ili odustati? Pa, ako se dovoljno radilo na tome, i ako se rezultati postigli nisu, sta da vam kazem... Odleprsah ja ponovo...

:auto:
pritisak?
da, pritisak, ako svaki dan skaces nekome po glavi da je Bi i da ce otici sa muskarcem i da je BI i da je ostalo, sto verujem da ne radim, jer bi i ja sama sebi dosadila da je tako. a i ona bi bila glupa da ostane samnom toliko dugo da je sve to tako preterano. ako cemo iskreno.
ja imam svoj problem, koji smo vec ustanovili, i ponavljam, nemojte da mi govorite da svi nemaju taj problem jer nije istina. jedni samo malo vise razmisljaju, a neki malo manje. sve zavisi od toga koliko vam je stalo do tog nekoga.
meni je nenormalno stalo do bigirl i ne mislim da je pustim tako lako, i DA, bojim se da ne ostanem bez nje, jer mi znaci vise od svega.
i recite mi, da li vi uvek ulazite u situacije bez razmisljanja? ja ne.
Korisnikov avatar
By EYA

mislim da stvarno ne bi trebao da bude tvoj problem i tvoja muka sta se desava izmedju nas dve. ramisli o tome sta si rekla, pre nego sto jump to conclusion.
i nemoj da me vredjas.
pa sto onda piskarate po forumu ako ne zelite da cujete sta ljudi misle ?

ajde lepo resite to izmedju sebe !
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by EYA

i nemoj da me vredjas.
pa sto onda piskarate po forumu ako ne zelite da cujete sta ljudi misle ?

ajde lepo resite to izmedju sebe !
ma ok je sve to, samo ne zelim da me vredja zbog glupih stvari u koje nije upucena.

sitnica...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!