Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Xtreme
Potpuno isti clanak sam procitala u vezi grupe Tatoo, i prikaza romanticne veze one dve ribe. (Doduse neko mi je, cini mi se, rekao da je u tom slucaju to i bila farsa radi popularnosti).
Izgleda da prepisuju isti strani clanak, samo menjaju imena riba po potrebi!!!!
Uostalom, zasto bi zenska osoba koja i inace (osim u emancipovanom New York-u) nema sopstveni identitet, odjednom postala samosvesna. Jedini odgovor na ovu misteriju je da je "samosvesni momenat" perfektno izreziran od strane nekog ko smatra da je to uspesan medijski potez.
Ali blago nama kad imamo novinare ciji je IQ daleko iznad normale, te oni sve manipulacije uspevaju da raskrinkaju i predoce javnosti kroz cinicne opaske.
Korisnikov avatar
By reveal
Porse de Rosi je lez? :blenta: :wow:

mediji. najvece zlo ikada.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by reveal
Porse de Rosi je lez? :blenta: :wow:

mediji. najvece zlo ikada.
ma za nju se bar sigurno zna....videla sam gomilu njenih slika sa devokicom.....ima ovde na forumu chak i link za neki sajt, gde su ih prikazali.....ako nadjem napisacu! Porse de Rosi vise i nije neka vest, tako da je slabije spominju u poslednje vreme
Originally posted by Xtreme
Potpuno isti clanak sam procitala u vezi grupe Tatoo, i prikaza romanticne veze one dve ribe. (Doduse neko mi je, cini mi se, rekao da je u tom slucaju to i bila farsa radi popularnosti).

hej, pa skoro je bila vest da se ona malecka (sa crnom kosom) udala.....ali mozda je i to samo jedna velika FORA!
By Xtreme
Ej zboony,
znala sam ja da ti neces izdrzati da se ne prikljucis tracarenju!!!!
:bouncy:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Xtreme
Ej zboony,
znala sam ja da ti neces izdrzati da se ne prikljucis tracarenju!!!!
:bouncy:
pa ne mogu da verujem da ponovo piskarash po forumu, pa je i meni sada zanimljivije!
Korisnikov avatar
By HappyHours
Redovno citam takve clanke, i ima ih svuda.
Za Tatoo, iskreno, ne verujem da nije postojala veza izmedju njih dve jer je to i bila glavna prica.... a o pesmama i da ne pricamo.
Vecina nas govori o detetu koje zelimo da imamo sa svojim devojkama, pa i ako je dobila dete-to je upravo to, jer one nastavljaju da snimaju.... a i napunile su svoje racune pa mogu i tuce klinaca da izdrzavaju pored njih samih.
Primetih slicno, da nema ovakvih textova za 'momcine' nase, ali mislim da je to upravo zato sto propaganda LGBT-a je prikaz gay-momaka a ne lez-devojaka.
:D :D :D :D
A tu je opet i onaj crni humor, koliko se str8-eri primaju na pricu o dve devojke koliko god da su one zaista lez, i naravno da im prija 'mastovitost' ovakvih textova.
:D :D :D :D

:snesko:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
za portia de rossi nije trac, ona je bila zajdeno sa cerkom od ringo star(beatles) ali su nedavno raskinule i sad se suska da je ona sa ellen u vezi/aferi-ne zna se, jer ellen je raskinula sa njenom devojkom aleksandrom...
By Çâðê_DUP
Originally posted by Cat Claw
Primetila sam da se cesto, kad se pise o filmskim ili glumackimzvezdama
Htedoh reci muzickim, al' eto, vrane mi mozak popile, a slabo iscitavam svoje pisanije pre no sto pritisnem the red button :zid:

P.S. Eh, Porsa, jedina na koju mi je gaydar proradio jos dok se u javnosti ni slutilo nije kako stvari stoje :proudsmiley: Ili su to prosto bile zelje puste? Tesko je reci... :D
Korisnikov avatar
By Moa
One dve Ruskinje iz Tatoo-a su prosle godine kad se raspala grupa javno rekle da nisu u vezi,da je to smislio njihov menadzer radi popularnosti i one se pridrzavale zvake koju su prodavale.Obe su veoma dugo u str8 vezama i jako su srecne kako one kazu,jedna se cak skoro sada i porodila.Meni kad neko kaze lez i celebs u istoj recenici ja odmah pomislim na sportsku zvezdu Mauresmo.Ona se autovala jos pre par godina i devojka je svuda prati na turnire medjutim nisu je nikad prikazali u publici :(
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Dusica4
....pomislim na sportsku zvezdu Mauresmo.Ona se autovala jos pre par godina i devojka je svuda prati na turnire medjutim nisu je nikad prikazali u publici :(
prikazali su je vishe puta....nisu u skorije vreme, ali bila je na TV-u, secam se da je komentator na eurosportu (Sajmon) napomenuo:" ovo je partnerka Ameli Morezmo" i onda se prebacio na neku drugu temicu!
By Çâðê_DUP
Pa da, sportistkinjama je dozvoljeno da budu lezbejke, posto su one i inace, je li, "muskarace", a glamurozne zenske mogu da budu lezbejke samo rekreativno, tek toliko da jos vise napale musku publiku, kao sto je to primetila Happy Hours.
Korisnikov avatar
By vivaldi
Originally posted by zbunjena
Originally posted by Dusica4
....pomislim na sportsku zvezdu Mauresmo.Ona se autovala jos pre par godina i devojka je svuda prati na turnire medjutim nisu je nikad prikazali u publici :(
prikazali su je vishe puta....nisu u skorije vreme, ali bila je na TV-u, secam se da je komentator na eurosportu (Sajmon) napomenuo:" ovo je partnerka Ameli Morezmo" i onda se prebacio na neku drugu temicu!
i ja sam primetila da u poslednje vreme ne prikazuju Amelie-inu devojku iako sam sigurna da je i dalje prati na turnirima kad ona stalno kad pobedi nekome iz publike salje poljupce.

Ali zato je neki vajni novinar Blica napisao pred mec Morezmo-Ana Ivanovic ove godine na Australian Openu da je Morezmo javno priznala svoju naklonost istom polu, i namerno potencira izjavu cuvene homofobicarke Martine Hingis :kletva: da Morezmo ne udara kao zena nego kao muskarac(a). :dropdead:

:tenis:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by vivaldi
cuvene homofobicarke Martine Hingis :kletva: da Morezmo ne udara kao zena nego kao muskarac(a). :dropdead:
ja u zivotu nisam videla ruzniju teniserku od te Martine Hingis....a da je jadna, JADNA je....i ko je 'ebe....zadesila je zla sudbina, povredila je oba stopala, tako da vise ne mora da brine kojom jachinom udara Morezmo :boxer: :D

ps. takve izjave su imale i sestre Vilijams, i njihov otac, pa su se kasnije kao fora izvinjavale! Piiiih
Korisnikov avatar
By vivaldi
Izgleda da je M. Hingis (cuvena homofobicarka :kletva: ) uspela da izleci povrede pa se vraca profi tenisu... To ce znaciti jos ko zna koliko homofobicnih izjava, jer poznato je da u zenskom tenisu ima jos devojaka koje vole devojke... Mozda mi i ne znamo ko je sve u fazonu, ali one izmedju sebe to odlicno znaju... A novinama trebaju takve "senzacionalisticke" izjave ko s kim, sta i kako, a to ko kako igra i kave rezultate postize je izgleda nevazno

:tenis: :tenis: :tenis: :tenis:
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
celeb lezbejke su COOOOL!

neke celeb koje su imale lez iskustva:
kim cattrall
angelina jolie
paris hilton (tone i tone)
sharliz teron
mama MADONNA itd. itd.

predpostavljam da su lezbe cool ali samo onda kada su zenstvene!
da sam zensko i sam bi bio BI
Korisnikov avatar
By bambola
Wow Art De CoCK kako ti je gotivan avatar.Uzecu ga za moj albumcic.
Korisnikov avatar
By bambola
I ne samo kucku...al` da je dobar-dobar je!
Korisnikov avatar
By vivaldi
gledam danas Amelie kako opet :tenis: pobedjuje :cheer: na turniru (ovog puta u Rimu) i setih se da je izjavila da zeli da zastiti devojku sa kojom je u vezi od medija i da joj je dosta jedno izletanje u zivotu po tom pitanju....

Sigurna sam da je devojka prati na svim (ili skoro svim) mecevima ali jednostavno je prinudjena da bude inkognito. Nikada ne sedi u delu za porodicu i trenere. Uzas jedan!!!

Ako ONA koja je medju najomiljenijim teniserkama od strane drugih teniserki (tako sam cula) a uz to i jedna od najboljih ima problema sa javnoscu zbog toga sto joj je druga polovina zena a ne muskarac, sta je ostalo nama ostalim smrtnicama :rida:

Da se jos vise zavucemo u mrak i izolaciju? :closet:
Korisnikov avatar
By tramp
ma ne zavlaci se ... bas gledam slikicu cynthie nixon sa njenom devojkom .... i bas su mi slatke :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by vivaldi
Da se jos vise zavucemo u mrak i izolaciju? :closet:

Pa dok se budete zavlacile, nikad vas niko i nece prihvatiti u drustvu. Pratim vasu borbu za ravnopravnost i smejem se. K'o mala decica. Ustines pa pobegnes. :zastita:
Korisnikov avatar
By tramp
huh?
to sad odjednom nema veze s tobom ?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp
huh?
NE! Ja se u zivotu nisam zavlacila. Mislim da sam jedna od retkih koja seta Knez Mihajlovom ljubeci javno svoju devojku i drzeci je za ruku. I zamisli, niti su nas kamenovali, niti pljuvali po nama. Cak nisam primetila, da nas je uopste neko i gledao.
A kad sve to budu svakodnevno gledali na ulici, nece im biti zanimljivo. Navici ce bre narod, kao sto je celi Balkan navikao na rokere, pankere i ostale...

*ebes praznu pricu i skrivanje emocija. :hand:
Korisnikov avatar
By vivaldi
Originally posted by Val
Originally posted by tramp
huh?
NE! Ja se u zivotu nisam zavlacila. Mislim da sam jedna od retkih koja seta Knez Mihajlovom ljubeci javno svoju devojku i drzeci je za ruku.
Druga je situacija kad zivis ovde i strepis da li ce te videti neko poznat jer nisi out a to ti nikako ne bi odgovaralo zbog porodice i posla kojim se bavis.
:kesa:

BTW, danas (15.5) u 17.10 na Eurosportu je finale Rima Mauresmo-Schnyder.
Korisnikov avatar
By tramp
to sto tebe niko nije kamenovao to je tvoja sretna okolnost i mislim da nemas prava da osudjujes one koji se boje batina

ja stvarno podrzavam autovanje i ja se ne zelim zavlaciti ni ovde u ny ni kad sam na balkanu ali isto tako mi je jasno da svi zivimo u raznim situacijama i da neki ljudi ne mogu da javno istupe ili ne mogu u datom trenutku na datom mestu

i nisu svi rodjeni da izigravaju heroje ... to sto je neko gay ne znaci da se odmah rodio/la spreman/na za borbu sa drustvom ...

a moj kometar je bio na tvoje "vasu borbu za ravnopravnost" kao da ta borba za ravnopravnost nema ama bas nikakve veze sa tobom ... i sad smo odjednom mi i vi pri cemu si ti sa jedne strane a ostali sa druge ili kako to vec ide? a mozda i nema, mozda su te bitke za tebe izborene od strane drugih koji su dosli pre tebe kao sto ja recimo ne moram neke velike bitke da bijem po ny, jer ima stvari koje se mogu popraviti ali bar znam 100% da me nece otpustiti sa posla zato sto sam lezbejka (itd itd)
lako se izrugivati tudjoj borbi i gledati je iz prikrajka
Korisnikov avatar
By Val
A ta borba se sastoji u skrivanju? Ne razumem, sta mi zelis reci.

Da ne spominjem CSD (Christopher Street Day)...nasi "pretci" se nisu plasili batina! Cak su nam omogucili sve ovo sto danas kao gay populacija mozemo i imamo, dobijajuci batine iz dana u dan, ali ipak ne posustajuci. Tako da zaista ne vidim nista lose u posmatranju iz prikrajka, jer svakako niko nista produktivno ne cini na Balkanu. :no:
Korisnikov avatar
By tramp
ne kazem ja da svi treba da se pokrijemo i cutimo samo kazem da nismo svi spremni za batine a evo nadjemo se ja i ti u bgd i setamo ulicama drzeci se za ruke ako mislis da ce to pomoci (ne ovo nije nikakav nemoralan predlog - stvarno mislim drzanje za ruke)
Korisnikov avatar
By m..
Daj, to drzanje za ruke, na to su odavno oguglali, bar u smislu da ne salju vise u urgentni, vec se zavrsava na ponekom verbalnom deliktu ili masnom dobacivanju. Juce sam setala prijateljicu za ruku, a imale smo i macku koja viri iz torbe, cula se 2 masnjaka i na tome se zavrsilo. (Btw, nas dve su poslali u urgentni posle poduzeg poljupca na Akademiji pre 2-3 godine, jos imam oziljak)...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Morezmo je gej?
Toliko o tome koliko sam ja obavestena... Volim je, bre. Ima dobre paralele.
Bila sam prinudjena sam da je gledam posto je moj brat tennis-freak, a onda sam i ja pocela da uzivam u tom sportu.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by m..
Daj, to drzanje za ruke, na to su odavno oguglali, bar u smislu da ne salju vise u urgentni, vec se zavrsava na ponekom verbalnom deliktu ili masnom dobacivanju. Juce sam setala prijateljicu za ruku, a imale smo i macku koja viri iz torbe, cula se 2 masnjaka i na tome se zavrsilo. (Btw, nas dve su poslali u urgentni posle poduzeg poljupca na Akademiji pre 2-3 godine, jos imam oziljak)...
pa dobro ne mogu da vodim Val na Akademiju da je ljubim kad je zauzeta
inace oziljci su sexi ;) :mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!