Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Pre par dana odgledah nekakvu reportazu o takmicenju u trbusnom plesu, i odusevim se skroz. Ono, nije da ga ranije nisam videla, ali tek mi sad sinulo koliko je hot'n'sexy, tako da koristim ovu priliku da objavim potraznju, pa ako neko ima ponudu... ;) khm, ovaj, ne, htedoh da pitam - do ya like it?
Korisnikov avatar
By Moa
Svidja mi se trbusni ples ali nikada nisam pomislila da je to nesto seksi vise ga gledam iz nekih drugih razloga kao sto su npr da devojke koje se bave time vise su nego nadarene za igranje i kako to predstavlja svojevrsni kulturoloski fenomen u Srbiji poslednjih godinu dana da ne kazem pravi BUM.
Korisnikov avatar
By Aksa
Who doesn't?
:)
Ima u NS jedna grupa devojaka, predvodi ga da li evropska ili balkanska prvakinja u toj nazovimo je disciplini.

Postoje tecajevi trbusnog plesa, mozda da se prijavimo?

Posebno volim kako to rade Brazilke, koje nisu mrsave, naprotiv, ali taj rad ne moze da ostane neprimecen...

Izuzetno volim te igre i bila bih odusevljena kad bi moja devojka naucila ili samoinicijativno odigrala tako nesto... Ko zna... Jednog dana...
By Bombina
je li to trbusne ples koja se igra brazilke :D
Korisnikov avatar
By HappyHours
:tornado: e tako gledam na ovaj ples, ali iskljucivo kao umetnost ne hot'n'sexy.
:D :D
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Cat Claw
khm, ovaj, ne, htedoh da pitam - do ya like it?
mmmm.....ME LIKE IT!!..... :mljac:
Korisnikov avatar
By Kittrie
meni belly dancing i nije nesto...valjda zavisi od devojke :cheer:
ali zato lap dancing...mmmmmmmmmmmmmmmmmm
By SUNNY B
pa gledala uzivo samo jednom i to onda kada i vecina nase omladine , tacnije u grckoj na exkurziji. i , ovaj, ono cega se secam (etanol je kao i uvek zarso celu stvar), je bilo vise mamljenje pijane maturantske mase nego bilo kakav ples. no, cak nii ja kao okorela drkava lezbejstura nisam uspela da razaberem ni trunku necega "hot" , doduse, jeste da sam u stvari sve vreme smekala onu flasu vina sa razredninog stola jer se nasa do poslednje kapi razgrabila i pre nego sto je kelner uspeo i da je spusti na sto.
By Bombina
eh mala Kittrie nevaljaluso jedna
ti si ta bas zavodljiva trbusnica sexpilna plesacica
hi hi
:P
svi mi volimo zauvek trbusni ples koju mi volimo :hvala:
By Bombina
Cat Claw,znas ti Kittrie ce ubaciti na pokret:lukavi:
By Çâðê_DUP
Ih Girl, znam ja Kittrie ko staru paru... Bludno je to i nemoralno, svidjaju joj se samo plesovi koji daju vece sanse za privatavanje :eevil: ;)
Enivej, k'o sto rekoh, ni meni pre nije izgledao hot, ali sad me bas nesto odradio. Moze biti da to ima veze sa mojim teskim, teskim stanjem... :zagorelismajli:
Sto'no rece Joan Cusac u "In & Out" -
It's a medical condition! :meduza: :uplasen: :meduza: :uplasen: :meduza: :uplasen: :meduza: :uplasen:

Inace, nacula sam nesto o tome da su trbusni ples igrale zene u haremima jedna za drugu, ne za muskarce. Zna neko nesto o tome?
Korisnikov avatar
By victoria
me.......like.........it!!!
obozavam fine, mekane zenske stomacice :mljac:
By Bombina
je li Katarina bila na plesu iii:shocked:
sad cu da procujem gde je ona sada !!!
:lukavi: sad cu da cujem kako njoj svidja

[Izmenjeno 24-12-2004 Girl*]
Korisnikov avatar
By Ra
PA sa vremena na vreme oslobodim Lunju sa lanca pa se trandzuje....i tako mi vileni po kuci......a onda krene Belly dance samo za mene :icequeen: :icequeen: :icequeen: :tetka: :tetka: :tetka: :merlinka: :merlinka: :merlinka: :sise: :sise: :sise:

:drama: :kosach: :drama:
By Bombina
aha u redu je Sanjalice ma nije bitno..moram na nju nasalim:nesiguran:
:D
nece Katarina ljutiti nama
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by sanjalica
A ja veceras pricam katarini kako su mi drugarice pricale da je super, ono vec postoji tema ovde :lol:
Sanjalice,

Nije valjda da si u Turskoj propustila trbusni ples? :wink: Ili samo ovaj ovdasnji...

Inace, ja sam ga gledala tamo i bila sam odusevljena - delovalo mi je i lepo, i eroticno, i profesionalno, i atmosfera je neka posebna... Medjutim, nasa verzija koju sam videla na TVu mi se ne dopada. Mozda sam ja videla neku losu... ali uglavnom - bili su neki devojcurci koji skakucu i vrte se, nista posebno...
Korisnikov avatar
By Kittrie
ja sam devica Marija, i zeno ti to znas (cat claw,ili smo se razvele a da nisam obavestena o tome????? lol)
By Bombina
Kitrie ma daj zar nisi ti ta devica marija je vec Cat Claw
Korisnikov avatar
By olgic
Ajde ljudi dajte neku tu skolu u ns da krenem :)
By Bombina
kakvu skolu bre! :ninja:
mi neidemo u skolu.mi nismo skolarci:rool:

[Izmenjeno 27-12-2004 Girl*]
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by Girl*
kakvu skolu bre! :ninja:
mi neidemo u skolu.mi nismo skolarci:rool:

[Izmenjeno 27-12-2004 Girl*]
Ma daj bre girl,ne skolu kao skolu,nego skolu plesa..sad jasnije?
By katarina
Wooooooooooooooooooow Doramar, pa napokon su ti izdali licnu kartu!

;)
Korisnikov avatar
By Doramar
Originally posted by katarina
Wooooooooooooooooooow Doramar, pa napokon su ti izdali licnu kartu!

;)
ti da se pokrijesh po glavi shto nisi donela uniformu on my request... jedva sam se snashla sa nekom starom zavesom i chepovima za ushi... :tuc:

:kiss: :kiss: :kiss:
By katarina
Da znas da sam se zalila sanjalici kako si mi to trazila i da nisam donela, ali iz prilozenog se vidi da je dovoljno da spojis nekoliko kora za gibanicu i time se obmotas, ostale kore pojedes da bi dobila potrebno slace sa igranje i eto ti ga belly dance original.

Nego nemo' da oftopikujes vise da se ne rasprica :evilwait:
By Bombina
hm Katarina nema da se spojis ni offtokomplikovati ..
psst ona voli pitu za makom:zvizdi: :zvizdi: :wink:

[Izmenjeno 28-12-2004 Girl*]
By Çâðê_DUP
Originally posted by olgic
Ajde ljudi dajte neku tu skolu u ns da krenem :)
O'sh stvarno? Mislim da znam jednu, mogu da se raspitam za adresu, telefon i slicno, ako si interested.
Korisnikov avatar
By Aksa
Ko ce meni da igra belly dance? I da me poduci istom? Ja sam jako zainteresovana za isti...
Korisnikov avatar
By Galateja
Trbusni ples mi se ne svidja ni umetnicki ni erotski.
Ne shvatam sta vas tu toliko fascinira.

Meni je u oba smisla primamljivo umetnicko klizanje!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by galateja
Trbusni ples mi se ne svidja ni umetnicki ni erotski.
Ne shvatam sta vas tu toliko fascinira.

Meni je u oba smisla primamljivo umetnicko klizanje!
:up: Holliday on ice...:mljac:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!