Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Aksa
Tema je divna, i zelim da je vratim na vrh.

Zelim kucu, ili stan, ako je kuca, mora biti na sprat, ako je stan, zelim oko 60 kvadrata. U njemu mora da se oseca toplina, dnevna i spavaca soba treba da odisu veseloscu i ozbiljnoscu u isto vreme. Zelim puno ogledala, zelenila. Mozda neka umiljata zivotinja. Kuhinja treba da bude izdvojena tako da obe mozemo biti u njoj. Ako kuvam sama, onda tako da mozemo da se dovikujemo. Mada najvise volim da se mazimo kad perem sudove (ili ona)...
Posto volim tamno plavo i krem, i kombinaciju tih boja, spavaca soba bi bila malo hladnijih boja, znaci plavo, sta god od namestaja moze da bude plavo, bilo bi plavo, ili krem. Isto vazi i za tepih, odnosno htela bih jamboliju, ono cupavo, koje se usisava po pola sata, ali predivno izgleda i kad gazis po njemu osecaj je dobar, a mozes se i valjati po njemu :) )) Svuda mesto za mirisljavi stapic, svece, toplo svetlo.

Kuhinja treba da bude jednostavna, jasnih crta, moze tamno plavo i narandzasto kombinacija, da ima dovoljno ormarica i radni sto.
Kupatilo, hm. Belo mi je jako bez veze, sad imam plavo, pa nije lose, ali imala sam i crno i bilo je super. Ipak, preferiram belo-crnu kombinaciju, samo da je dovoljno prostrano da mozemo da se tusiramo zajedno. Volim tusiranje uz svece, pa bi trebalo da tu bude i ves masina, da mogu izmedju ostalog i svece da stavim...
Trpezarija treba da ima okrugli sto, sa cetiri stolice do 6, mada ipak je 4 prakticnije. Sto mora da se otvara, da ima mesta za 6 :)
Stolice isto treba da budu udobne, da mozemo provoditi sate u caskanju i ispijanju kafice.

Nek ona bira zavese, nemam bas neki ono odredjen stav sto se toga tice, ali opet preferiram recimo kombinacija bele zavese i tamno plave sa strane, da mogu da se zatvore, za noc.

U predsoblju treba da ima mesta za jakne i ormaric za cipele.
U stanu svuda treba da postoji muzika. TV na drzacu, gore, da ga gledamo iz kreveta. U jednoj sobi obavezno komp.
I dosta vremena za obe da se opustimo dok ove druge nema. Ne zato sto je ne volim, nego zato sto volim da sam sama povremeno. Verujem da i njoj to treba :)
Korisnikov avatar
By bambola
Zelim dve kuce u gradu i na crnogorskom primorju.U gradu moze i stan,mada je bolje kucica,sa veeeeelikim dvoristem za moje kerove.Decu ne volim mnogo,skacu mi po nervima,te decja soba nije potrebna.Dakle-
dnevna soba-velika,najveca u kuci,ogromni zidni TV sa liquid plasma ekranom,sofa i par fotelja,ultra udobnih i modernih,malo namestaja,malo detalja,soba izlazi na veliku terasu,sa puno,puno cveca i stocicem za pijenje kafice.
Spavaca soba-krevet dominira,kao i garderober,jedan zid skroz u ogledalu,sve ususkano i toplo,
kuhinja-VELIKA,sa cetvrtastim pultom,kome se moze prici sa cetiri strane,celicni delovi,celicno posudje visi na zidovima,sve vrste zacina poredjane okolo,svi moguci uredjaji i pomagala,kao i sporet na drva(poseban smek za neka jela).
Trpezarija isto velika,za bar 12 ljudi.
Kupatilo odvojeno od WC-a,sa svemirskom tus kabinom i puno mesta,bide i dzakuzi.
Radna soba-ne treba da bude velika,sa mestom za 2 kompa,stolom i par stolica.I eto,to je to.Mozda sam nesto zaboravila,ebiga.
Kucica na moru,samo da izlazi na plazicu,malecna,sa sobicom,kuhinjicom,kupatilcetom i terasom.To mi je i san,da kupim kucicu u Rosama ili Petrovcu.
Korisnikov avatar
By victoria
Grad San Francisco :love:
neka od kucica u marini...gde cemo uzgajamo decicu i druzimo se sa teta Sharon Stone ehhhhhhhhh...
Korisnikov avatar
By marvuk
Obožavam uredjivanje prostora, pa još za nju i mene. To mi je uvek nekako bila preokupacija. Mora da sam promašio profesiju.
No, (ako maštamo) želeo bih da je to ku?a sa ne?im što se ne bih baš zvalo dvorište. Hm, pre bi se moglo nazvati ran?. Ogroman prostor oko ku?e, daleko od raznih o?iju. Ovo me podse?a na ono "da li vam je bitno gde?" :lukavi: Hm, šalim se za ovo poslednje. Da je ku?a okružena sa jedne strane šumom a sa druge travnjakom i da se odatle vidi neki divan pejzaž (planina, more). Ku?a bih želeo da bude u spratovima, najidealnije jednospratna ali u tom slu?aju da potkrovlje bude opremljeno kao i sprat i prizemlje (u tom smislu da ne li?i na potkrovlje), da ima puno polica sa odabranim knjigama.
Jednu kuhinju veliku, gde bi ona qvala (verujem da zna to dobro da radi) a ja bih nau?io od nje.
Oduvek sam želeo jednu specijalnu prostoriju za mene sa tatamijem gde bih vežbao svaki dan - daleko od o?iju, samo za mene da se totalno opustim.
Voleo bih i da imamo jedno ma?e u ku?i.

No, (ako ne maštamo) voleo bih da imam makar obi?an jednosoban stan u kojem mi nije bitno kakve su stvari, niti da li ih uopšte ima - samo da je ona u njemu, da me do?eka kada se vratim sa stresnog posla, da me voli i da mi :palacinke:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Inner-Smile
Kako izgleda vasha kuca iz snova?
Dakle, vidi sliku hehehe :smeh:
By Çâðê_DUP
Kuca iz snova je na moru, sva
od kamena, sa zelenim skurama i pogledom
na uvalu gde se kupamo.
Ispred nje se nalaze dve prastare smokve;
ispod jedne je drveni sto sa klupicama, a
na grani druge smokve je okacena ljuljaska za
nase male bestije.
Iza kuce je teniski teren, a sa obe bocne strane
se nalazi vinograd (koji nam unistavaju nasi kucici.)
U prizemlju su kuhinja, trpezarija, radna soba
sa bibliotekom, soba za prijeme i kupatilo.
Kuhinja je ogromna, svetla, sa velikim pultom
na sredini, iznad koga vise svi oblici
posudja. Celom duzinom zida se pruza radni
sto, sa svim mogucim kuhinjskim aparatima; a
pored prozora se nalaze saksijice sa zacinskim
biljcicama.
Trpezarija ima veliki sto, u kombinaciji
staklo-drvo, i bele mekane stolice (onu jednu
isflekanu sosom od paradajza vesto krijemo
od gostiju.) Na zidovima se nalaze crno- bele
fotografije nasih klinaca.
Radna soba je ispunjena knjigama iz svih
oblasti, (polovina moje strucne literature
je isarana flomasterima); naravno, tu je i
kamin. Kad krene bura, uvek pucketa vatra;
vikendima kuca mirise na peceni kesten. Ovde
provodimo gotovo svako vece; balavurdiji citamo
price, al' nikada ne dodjemo do kraja, redovno
se uspavaju... i onda ih prvo samo gledamo
kako pajke, ne usudjujemo se da se pomerimo da
ih ne probudimo.
U sobi za prijeme je u jednom uglu klavir,
na sredini je mekana garnitura, a u drugom
uglu je neko cudo tehnike. (Zaboravih da napisem
da se u celoj kuci svuda nalaze zvucnici i
da nam stalno svira muzika.)
Na spratu su spavace sobe sa kupatilima (jedna za
nas- velike ljude i dve za male ljude) i soba
za igru, ispunjena igrackama koje ja donosim
sa svih krajeva sveta. Tu svakodnevno maltretiramo
decu izlivima ljubavi, (sem u situacijama kada me
iznerviraju, pa im serviram cuveni
"govance-jedno-ja-sam-se-mucila-pri-porodjaju-
od-deset-sati-da-bih-te-rodila-u-bolovima" govor.)
Sta jos?
U podrumu se nalazi teretana i neki vinski
podrum u pokusaju- ako se desetak flasa vina
moze tako nazvati.
I jos svasta nesto ima u toj kuci...
By жњ
gledano sa obale

Slika

ps- i jahta je moja

gledano sa unutrasnje strane

Slika

eto macke, konkurs za zene otvoren uvek... :dude:
Korisnikov avatar
By Val
Moj "san" je bez promena. :D

:setnja:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Trenutno bih jednu sobu, kod jedne lez gazdarice u kuci sa belim tepisima i lepom bashtom, gde bus stanica a i prodavnica nije daleko. (tamo je moja ljubav). Ne bira mi se kako shta, samo da delimo isti jastuk ili makar vremensku zonu kmeeee
Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by Inner-Smile
Kuca u sumi,kraj jezera,kombinacija staklo drvo,kamen,na dva nivoa tako da se iskoristi prirodni pad,trem sav u drvetu,umesto garniture za sedenje sto od punog drveta i panjevi nekog starovremenskog drveta za stolice,velika dvevna soba,ne pretrpana,bez mnogo staklarije(hocu da mi se deca igraju svuda) ,KAMIN,kuhinja sasvim obicna sa velikim stolom za reckanje ,seckanje,kuvanje,muvanje,je**nje...mislila sam jedenje
trpezarija,mala sa okruglim stolom,decja soba prostorna,sa krevetima na sprat za blizance i malim kreveticem za najmladju devojcicu...spavaca soba,u potkrovlju ,ima ogroman krovni prozor,osnova kreveta naprabvljena od oblica,obradjenih i prelakiranih,ali nedovoljno ,jer i dalje izgledsa sirovo...i moja radna soba,cosak u kome je laptop,sa prozorom koji gleda na jezero.nedaleko od kuce poljana ogradjena za trening konja,i kucica naseg zlatnog retrivera...i tu negde po polju macak juri skakavce...

:wow: Znaci tacan opis kucice gde zamisljam (zajednicki) zivot...(razlike: bez dece, poljana je tu ali konja nema, pas HUSKY)
Korisnikov avatar
By Val
Cuj bez dece...ehhhhh... Ja ocem jedno malo...:minibounce:, a mozda i dva...:beba:
Korisnikov avatar
By tramp
da sam odgovorila kad je tema postavljena kako bih svasta imala da kazem ... sad ne zelim ni kucu, ni kuchice, ni bebe, ni trbushnjake, ni ruchak a ni nas dve zajedno ... ups cekaj opet se sebi obracam u mnozini

nekad sam imala viziju sebe u kuci/stanu sa radnom sobom i bibliotekom i mackom, pa mi je vizija posrnula te se umesto macke na stolu valjala ljubav a sad vise nemam ni viziju sa mackom

stan sa velikim staklenim prozorom sa pogledom na manhattan mozda ili neka hotelska soba, druga svakih malo ...

kako je lako izgubiti vizije :sigh:
By Acorn Girl
Jao, rekla mi da je alergicna na prirodu, a ja bas htela da sagradimo neku 'kucicu u cvecu' negde daleko od gradskog jezgra. I ne samo to, rekla mi da je alergicna i na prasinu, te da moram svaki dan da usisavam i brisem prasinu ako hocu da me voli. Kuku!
:kopa: :tepih: :mete:
Evo sad cu i vestacku jelku morati da okitim jer ona ne voli prirUdu :jelka:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ja bih neki penthaus sa obaveznim 'mini' muzickim studiom, i meditation rumom nedje, velikim dnevnim borafkom, i spafacom sobicom...

al ja bih da zivim tu sama... bar for a while, veryyyyy long while :D
By Bombina
ja bih volela da zivim nekom apartmanu i da imamo lepe stvari i svasta ce imati onoliko koju ja zelim

nazalost,nevolim prasine i alergicna sam na prasinu
Korisnikov avatar
By Kittrie
penthaus, sa obaveznim mini muz. studiom i meditation rumom, prostranim dnevnim boravkom, kosi krovovi, i prijatna spavaca soba...

samo za mene , doduse... :D
By Bombina
ma nemoj sta ti fali ...bogatisica si ti.nisi jedina
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Acorn Girl
Jao, rekla mi da je alergicna na prirodu, a ja bas htela da sagradimo neku 'kucicu u cvecu' negde daleko od gradskog jezgra. I ne samo to, rekla mi da je alergicna i na prasinu, te da moram svaki dan da usisavam i brisem prasinu ako hocu da me voli. Kuku!
moj tip zene :D

(PS to zato sto sam i ja alergicna na prirodu)
Korisnikov avatar
By IriS
planina, šuma... od glavnog puta vodi jedan mali, sporedni... toliko širok da se ne mogu mimoići dva automobila... nije asfaltiran... ali posut kamenjem srednje veličine, nije ni krupno, a nije ni šljunak... naravno, uredno sredjeno...sa obe strane puta drveće, zimzeleno...

stiže se do kuće... ona je u kombinaciji drvo i kamen, to se vidi sa prednje strane... nije velika, ima dva sprata, regularno... ali ima i donji sprat(podsprat), jer se ipak nalazi na maloj nizbrdici... tak da sa zadnje strane izgleda kao da ima tri sprata... unutra ima veliki kamin (obavezno)... dnevni boravak i kuhinja su otvoreni i spojeni... sve deluje prostrano, a kuća iznutra sadrži puno drveta... sa leve strane kuće (unutra) su stepenice za prvi sprat (od onog podsprata vode) a sa desne za drugi sprat... na prvom su dve dečje sobe i dva kupatila (eb ga, volim kupatila, to su mi omiljene prostorije) a na drugom spratu je naša soba i muzička soba-biblioteka... koje su naš kutak... drugi sprat je naše carstvo ( plus, narafski, kupatilo sa kadom za dvoje :D )! U spavaćoj sobi ima svega, mali milion rekvizita, zajednički odabranih :lukavi: a u muzičkoj sobi- biblioteci... dve kožne fotelje, savršeno udobne, gomila literature i muzički uredjaj koji je u trenutku sredjivanja kuće najmoćniji na tržištu... impozantna kolekcija muzike i naravno slušalice...

zadnja strana kuće ima zid koji je ceo od stakla... pogled je naravno na zapad, da zalazak sunca svaki dan bude savršeno romantičan... i naravno... pogled puca na jezero, planinsko, malo, ali savršeno...

:drama:

(ja ne smem više, toliko sam se ubacila u trip da ću sutra ceo dan biti skenjana ako ne prestanem sa ovom maštarijom...aaaaaaaaaah)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by kiss addict
planina, šuma... od glavnog puta vodi jedan mali, sporedni... toliko širok da se ne mogu mimoići dva automobila... nije asfaltiran... ali posut kamenjem srednje veličine, nije ni krupno, a nije ni šljunak... naravno, uredno sredjeno...sa obe strane puta drveće, zimzeleno...
Paz' samo da ne bude neka nizbrdica. :smeh: :smeh: :smeh:

Slika
:kopaonik:
By Acorn Girl
Originally posted by tramp

Originally posted by bombica
ja bih volela da zivim nekom apartmanu i da imamo lepe stvari i svasta ce imati onoliko koju ja zelim

Ma da, sve ste mi vi 'bolesno uredne' i 'alergicne' dok drugi radi za vas. A kad dodje trenutak da vi uzmete metlu u ruke, onda odjednom postanete imune na sve! :boxer: :rotflmao:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Skyen
u principu, ova moja gajba je blizu ostvarenja sna. samo da otkupim stan pored, izbacim komsije na ulicu (sta ce njima toliko stan) probijem zidove, pa ih onda tapaciram, ubacim svu tehniku tamo, konacnooooo kupim bubnjeve, Rolandov emulator za el gitaru, dva veeeelika zvucnika i jedan video bim preko celog zida; u njihovu spavacu bih ubacila Gladijatora, jedno nordijsko skijanje i to je dosta. od kuhinje bih napravila konacno svoj mali, ali slatki radni prostor, sa veeelikim stolom, opet tapaciranim na krajevima, xexe i jednom pravom udobnom koznom foteljom.
onda bi ovaj moj stan mogao da manje vise ostane isti, s tim sto bi tu gde mi je sada komp, ceo zid bi bio polica za knjige.
iz moje spavace bi se prolazilo u taj drugi stan, ono pritiskom na dugme bi se zid zarotirao, kao u filmovima samo sto bi sa spavace strane bile knjige, a sa one druge bogati veliki bar (mini bar je tako out)

dal sam nesto zaboravila :puzzle:
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by tramp

Ma da, sve ste mi vi 'bolesno uredne' i 'alergicne' dok drugi radi za vas. A kad dodje trenutak da vi uzmete metlu u ruke, onda odjednom postanete imune na sve! :boxer: :rotflmao:
:smeh:
Ove ovak'e, obicno se 'pretgose' od posla! :sweet:
By Bombina
oladi val,ja nisam imun i to je normalno kad ja volim da cisitim i perem i pegla,volim da perem sudove i da bude ciste i to je navika
vrednija sam i nege vi ostale
Korisnikov avatar
By gagakg
[quote]Originally posted by olgic
Meni nije vazno gde i kako samo da e sa NJOM! :love:

Slazem se.To je najbitnije u celoj prici!.:kissing:
Korisnikov avatar
By zboO
@ Kiss ....extra........svaka ti chast.....najjacha kombinacija....drvo i kamen...a jedna strana u staklu, ja to obozavam....na dva nivoa.....sprat, i potkrovlje....s tim sto bi sve bilo spojeno....kuhinja, trpezarija,dnevni boravak...ali bi se odvajalo vizuelno i jednim stepenikom (soba na nizem nivou za taj jedan stepenik)....ogromna terasa...i da pogled na jezero!!!! :love: :love:

ne moram nishta da dodam...ah da...tema je kuca za nas dve....ne ne ovo bi bilo MOJE!!! ;)

@ grmi zeka :up: :up: (sto je mnogo, mnogo je) :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
ja samo da dodam da slusalice moraju biti bezicne, ostalo je savrseno, kuca na jezeru, a svaka rec na mestu :love:

btw, objavljujem da cu godisnje odmore provoditi na tapaciranom stolu :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
oladi val,ja nisam imun i to je normalno kad ja volim da cisitim i perem i pegla,volim da perem sudove i da bude ciste i to je navika
vrednija sam i nege vi ostale

:wtf: Shta me bre prozivash? Ko tebe spomenuo uopshte???
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by Aksa
Tema je divna, i zelim da je vratim na vrh.

Zelim kucu, ili stan, ako je kuca, mora biti na sprat, ako je stan, zelim oko 60 kvadrata. U njemu mora da se oseca toplina, dnevna i spavaca soba treba da odisu veseloscu i ozbiljnoscu u isto vreme. Zelim puno ogledala, zelenila. Mozda neka umiljata zivotinja. Kuhinja treba da bude izdvojena tako da obe mozemo biti u njoj. Ako kuvam sama, onda tako da mozemo da se dovikujemo. Mada najvise volim da se mazimo kad perem sudove (ili ona)...
Posto volim tamno plavo i krem, i kombinaciju tih boja, spavaca soba bi bila malo hladnijih boja, znaci plavo, sta god od namestaja moze da bude plavo, bilo bi plavo, ili krem. Isto vazi i za tepih, odnosno htela bih jamboliju, ono cupavo, koje se usisava po pola sata, ali predivno izgleda i kad gazis po njemu osecaj je dobar, a mozes se i valjati po njemu :) )) Svuda mesto za mirisljavi stapic, svece, toplo svetlo.

Kuhinja treba da bude jednostavna, jasnih crta, moze tamno plavo i narandzasto kombinacija, da ima dovoljno ormarica i radni sto.
Kupatilo, hm. Belo mi je jako bez veze, sad imam plavo, pa nije lose, ali imala sam i crno i bilo je super. Ipak, preferiram belo-crnu kombinaciju, samo da je dovoljno prostrano da mozemo da se tusiramo zajedno. Volim tusiranje uz svece, pa bi trebalo da tu bude i ves masina, da mogu izmedju ostalog i svece da stavim...
Trpezarija treba da ima okrugli sto, sa cetiri stolice do 6, mada ipak je 4 prakticnije. Sto mora da se otvara, da ima mesta za 6 :)
Stolice isto treba da budu udobne, da mozemo provoditi sate u caskanju i ispijanju kafice.

Nek ona bira zavese, nemam bas neki ono odredjen stav sto se toga tice, ali opet preferiram recimo kombinacija bele zavese i tamno plave sa strane, da mogu da se zatvore, za noc.

U predsoblju treba da ima mesta za jakne i ormaric za cipele.
U stanu svuda treba da postoji muzika. TV na drzacu, gore, da ga gledamo iz kreveta. U jednoj sobi obavezno komp.
I dosta vremena za obe da se opustimo dok ove druge nema. Ne zato sto je ne volim, nego zato sto volim da sam sama povremeno. Verujem da i njoj to treba :)

:skorpija: opisala si moju gajbu :) )))))

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!