Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
no no to bad rakija darling :mazi:
Korisnikov avatar
By Darling
Welcome nazad, medju zive, The1!
Ne znam ima li neki smajli, al' da drzi flasu sa rasolom, da ti dadnem? :D
Korisnikov avatar
By Hys.
jao rasol je keva!
treba toga uvek imati u kuci!

A u cemu je fora, sto tako pomaze :nerd: ?
Korisnikov avatar
By Hys.
Ruska kompanija "SKS-alijansa" plasirala je na rusko tržište novi preparat protiv mamurluka, suvi rasol pod nazivom "Guten morgen".

Kako su saopštili predstavnici kompanije, novi proizvod eliminiše mamurluk, ima otrežnjujući efekat, normalizuje procese razmene materija u organizmu, eliminiše osećaj iznurenosti i razdražljivosti, gasi žeđ...

U usavršavanju rasola "Guten morgen" učestvovali su vodeći ruski naučnici u oblasti borbe protiv bolesti zavisnosti i lekovitog bilja, a mnoge komponente u recepturi "pozajmljene" su iz doba Petra I, kada se rasol široko primenjivao kao sredstvo protiv mamurluka i za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja, prenela je agencija Itar-Tas.

Pored jedinstvenog dejstva na mamurluk i podizanja opšteg zdravlja, suvi rasol guši želju za ponovnim konzumiranjem alkohola i obnavlja razmenu materija u organizmu, kako u stanju mamurnosti, tako i pri velikim fizičkim naporima, tvrde njegovi proizvođači.

Sva ova svojstva preparata potvrđena su ispitivanjima na klinikama za lečenje bolesti zavisnosti. Proizvod je potpuno prirodan i ne sadrži hemijske komponente koje mogu da imaju nus-efekte, negativno delujući na organizam.

Ruska kompanija "SKS-alijans" planira usavršavanje novih proizvoda sa antialkoholnim dejstvom, ali i preparata koji blokiraju želju za pušenjem.

Kompanija "SKS-alijans", osnovana 1997. godine u Moskvi, jedan je od vodećih ruskih proizvođača i trgovaca na tržištu antialkoholnih preparata.

Najpoznatiji proizvodi kompanije su "Antipohmelin", "Antipolicaj", suvi rastvor "Guten morgen", suvi energetski napitak "Buldožer".

Distributerska mreža kompanije obuhvata sve ruske regije i zemlje Zajednice Nezavisnih Država. Najpopularniji preparat na ruskom tržištu je "Antipohmelin" sa godišnjom prodajom od četiri miliona kutija, koja pokriva 47 odsto ruskog tržišta sredstava protiv mamurluka.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Darling
Welcome nazad, medju zive, The1!
Hvala.
No :mucka: :napitak: :hypno: .
Korisnikov avatar
By Delete
Ako smem da "upadnem" medj` zene odusevljene delotvorstvom rasola, dodala bih da se taj cudotvorni balkanski lek ne preporucuje osobama sa visokim krvnim pritiskom i bubreznim bolesnicima, tako da...
Korisnikov avatar
By Hys.
ne'am ni jedno ni drugo:pinknaocari:

-a oni koji imaju te probleme, bolje nikako da piju :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Delete
Ako smem da "upadnem" medj` zene odusevljene delotvorstvom rasola, dodala bih da se taj cudotvorni balkanski lek ne preporucuje osobama sa visokim krvnim pritiskom i bubreznim bolesnicima, tako da...
Ponekad pomislim kako je ova Delete zena za sve. :up:
Korisnikov avatar
By Delete
Moram da editujem post :smiling:

Samo se pravim pametna, kako bih fascinirala Kendi. Otkad je ona dosla, moj vokabular je znatno opskrbljeniji terminima iz savremenog recnika srpsko-crnogorskog recnika. Priznajem, trudim se da skrenem njenu i samo njenu paznju, a pre njenog dolaska sam glupala luposti (nije lapsus calami, samo pisem u skladu sa trendovima) i pokusavam da budem pametna.
Slobodno me kaznite jer sam nesavrsena :lol:
Korisnikov avatar
By Darling
Delete je partibrejker! :roflmao:

:grizenokte: Gotova sam sad, jel' da? :D
Korisnikov avatar
By Delete
Darling, zar ti Kendi vec nije rekla da si matora? Sta sad `oces? :P

Jesam partibrejker, na zurkama sam medju prvima koji mastaju o krevetu :lol:
Korisnikov avatar
By Darling
:rotflmao: E, ta ti je bila dobra!

Candu, who?

:iskolacen: Ej, pa ti si rodjena istog datuma kada i moja mladja sestra! Osim godine...
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by Darling
:iskolacen: Ej, pa ti si rodjena istog datuma kada i moja mladja sestra!
I jos za sebe mislis da si "zdrava i prava"?
Korisnikov avatar
By Darling
Aj du not andrstend vot ar ju toking abaut!
Korisnikov avatar
By Myto
Mislim na to da smo svi mi, kojima je zivot nametnuo skorpijsku torturu pomalo osteceni :smeh:
Korisnikov avatar
By Darling
Inace, sestra mi je dupla skorpija, pa sad ti vidi...
Aaaalllliiiii, tvrd sam ja ora', ne mogu one samnom tako lako.... ;)
Korisnikov avatar
By Myto
Da li je kod mene nesto pokvareno, ili i vama ova tema ima 51 stranu?
By iWanna
ma 34 bre!

ali ni to nije malo
By iWanna
hahaha stavio si pogresnu sliku :smeh:

mozda si dzarao kontrolni panel sta ja znam :P
Korisnikov avatar
By Myto
Pogresnu sliku?
Oh ne, ovo je jedan od onih dana kad vidim drugacije od ostalih.
Korisnikov avatar
By Delete
Svejedno ce uskoro da te banuju, pa ce biti svejedno da li su 34 ili 51 str. :jazzva:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Delete
Svejedno ce uskoro da te banuju, pa ce biti svejedno da li su 34 ili 51 str. :jazzva:
Myto?
Korisnikov avatar
By Myto
Ako me banuju shvaticu to kao da im taurusov kurac nije bio dovoljan za pusenje.
Korisnikov avatar
By Blady
jbt-e dokle je ovo stiglo.... :right:
Korisnikov avatar
By Blady
Ladno.... kakva tema.. ju ju :protest:
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 43
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!