Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Swanheart
da se citiram
Originally posted by Swanheart
:swan: hoce vise :opacupa: a manje cmizdrenja

ah da... :drama: :carica: Bet me sve vise nervira
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by anche
a mi pricamo? :lol:

ne bih da zvucim grozno, ali kao i u slucaju super modela, izgled ovih glumica aposlutno ne odgovara realnosti.
:smirk:
hmmm, da.. pricamo, as long as you dont flirt! :evil: :trep: kiddin'..

sa ovim drugim se slazem.. izgled glumica ne odgovara realnosti, ali to nikako ne znaci da nema lezbejki koje mogu biti supermodeli i izgledaju mozda cak i bolje od glumica iz serije. licno ih znam 2 koje bi izazvale balavljenje vecih razmera n'o sto je Shane to uradila. ne treba generalizovati.. ali da su preterali - jesu, da.
mada.. sve je to logicno, jer gledamo seriju koju je pravio "showtime" a ne reality show sa tv palme, te je stoga logicno da treba staviti glumice koje ce svojim "luk"-om privuci paznju kako lezbejki iz celog sveta tako i strejtera, bisexa i svih onih ostalih koji se nekako drugacije izjasnjavaju. pa ja prva ne bih gledala seriju da nije ovakvih likova nego stereotipa nekakvih.. cemu to.. treba razbiti predrasude i stereotipe. (nemam nista protiv stereotipno izgledajucih "lez girls", da se razumemo.. ali ne bih gledala seriju o tenkicima nikako) :)
tv je to.. ne treba ga dovoditi u vezu sa realnoscu makar sto se izgleda tice, a da s druge strane ima puno dodirnih tacaka sa L svetom (cak i nasom "scenom", ma koliko mrzela tu rec) - ima! pogledaj chart, i pogledaj odnose medju (vecinom) devojaka sa "scene".. pa bar trouglova mozes povuci koliko ti dusa hoce, a i slozeniji geometrijski oblici nece sigurno manjkati.
setimo se kad je dzenifer bils bila trudna u, trecoj sezoni?, i ovaj njen luk sa sve kostima koje se jasno vide jeste ogromna razlika.
po meni, dzenifer nikada bolje nije izgledala do u ovoj sezoni :shok:
ma kako je nisam volela i ma kako je nisam ni primecivala u pocetku, a i dalje me nervira kao lik.. mislim da je u "top luk" hihi formi.. :giggle: ali stvarno.. zato sam i navela primer "shanehead+bettebody"..
o ukusima dakako ne vredi raspavljati, ali cinjenice o mrsavosti stoje (narocito ono oko kamere i 5 kg).
opet - ukusi, ne vredi tu razglabati.
licno ne smatram da je mrsavost zastupljena u seriji.. osim Shane, vecinu bih svrstala u kategoriju prosecnog, osim Tine i Jenny koje su malo "socnije" :smeh: .. (strasno, ne znam sta mi je.. :lood: ) i Jodie koja mi je izuzetno tupavo gradjena. de gustibus.. de gustibus.. non est disputandum. :)
znaci ako dzodi tj. matlin bese?, izgleda popunjenije od bils (posto se obicno nadju u istom kadru pa se moze lepo uporediti :giggle: ) to samo znaci da je u mnogo boljem zdravstvenom stanju.
kako to znas? ako je neko mrsav (sto Beals meni ni malo nije) nuzno znaci i da nije zdrav?! nonsens.. mozda Jodie ima Hipotiroidizam pa joj je metabolizam usporen te ne razlaze masnoce na adekvatan nacin, m?! :smeh: daklem.. ne lupaj, mrsavost i zdravlje nemaju uvek veze jedno sa drugim, razlike u funkcionisanju metabolizma su onolike kolike su i razlike medju ljudima
mislim da je heroin luk iz 90-ih veoma passe, i nadam se da ce savremeni trendovi pomoci zenama da izadju iz te opsesije kilazom.
passe.. :smirk:
pa.. kako kome. ali se i ja nadam da ce deca prestati da gledaju pokretne kosture na ftvu i slicnim masonerskim tv stanicama jer to vodi samo u bolest i nigde drugde. mislim da su i doneli nove propise sto se tice tih "manekenki" sirom sveta, da vise i ne smeju (ne da ne treba vec ne smeju) biti toliko mrsave upravo iz tih razloga sto se mnogi identifikuju sa setacicama kostiju na pistama te unistavaju sebe, sto je najgore, deca stradaju i navlace bolestine metabolizma koje se vise ne mogu ukloniti (ili bar tesko) naknadno.
L Word po meni, bar po pitanju tezine (jbte, ko o svinjama da pricamo) nije problematican ni malo.
POENTA:
'vakim glumicama se salje losa poruka lezbejskom zivlju, te zbog toga i moj komentar o izgledu.
Koja poenta: "jeb'te se manje da ne izgledate kao Shane?!" :smeh:
ne hvala.. :njanja:
Korisnikov avatar
By m..
Jebote, pa nisu one zene premrshave... Mislim, da, Shane i helena nekako jesu, ali, ostele nisu.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by untouchable
Koja poenta: "jeb'te se manje da ne izgledate kao Shane?!" :smeh:
ne hvala.. :njanja:
helou!? sejn se ne jebe, ona jebe. el neka jos videla nju - nisam sigurna za period sa karmen - da ima orgazam?

kod devokice po strucan termin za te tipove lezbejki :kada: :kada:
By Paranoid Androgynoid
upravo.. vise se kalorija trosi u toj ulozi tako da je sve tu i vise nego logicno. nije ni showtime glup.. :giggle:

da li je imala orgazam moraces nju da pitas, ili Ilene.. one to bolje znaju, ali da je bila bottom - bila je. vrati se unazad malo pa ces videti, malo pred stupanja karmen na scenu..
..ali je svakako statisticki beznacajan njen kolicnik bottom/top sto se i vidi, mada nije da nam je to bila glavna tema debate ali dobro.
By Snow_Crystal
:maji: ova serija vise nije za malu decu :evilgiggle:

Zasto uvek nesto sto je dobro moraju da pokvare? :transprst:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Snow_Crystal
Zasto uvek nesto sto je dobro moraju da pokvare? :transprst:
odgovor na ovo pitanje je obicno - pa da bi bilo zanimljivije :D

no worries, sve ce doci na svoje mesto :wink:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ladno na netu vidim pre par nedelja da je Paris Hilton uhvacena u drazesnim pozama:boxer: tj slikama sa Kate Moenning iliti SHANE:misli: Kao drzale se za ruke bla ..op nekim ocevicima i............... :blenta: na fotkama se vidi btw da je Paris odvaljena ki majka:mljac: a sad citam i zvanicnu potvrdu od dotcne budale da ce imati manju ulogu u seriji..u upcoming epizodama..a ko zna mozda postane i regular..jer po izjavi..its a good show:eureka:.
Pa ko voli nek izvoli.
Ko zna,maybe ce upoznavati Shane better u cucecem polozaju:alexis:
Korisnikov avatar
By Minie
na l word sajtu su nam jasno predocili ili Paris u sestoj sezoni ili nema seste sezone....
ne znam sta je gore! :killmyself:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by sleepingsun
ladno na netu vidim pre par nedelja da je Paris Hilton uhvacena u drazesnim pozama:boxer: tj slikama sa Kate Moenning iliti SHANE:misli: Kao drzale se za ruke bla ..op nekim ocevicima i............... :blenta: na fotkama se vidi btw da je Paris odvaljena ki majka:mljac: a sad citam i zvanicnu potvrdu od dotcne budale da ce imati manju ulogu u seriji..u upcoming epizodama..a ko zna mozda postane i regular..jer po izjavi..its a good show:eureka:.
Pa ko voli nek izvoli.
Ko zna,maybe ce upoznavati Shane better u cucecem polozaju:alexis:

:lol: u cucecem polozaju :smeh: :pokazuje:

Sto ne uvedu AngelinuJolie mamu im njihovu, mislim da bih tada diskove tih epizoda URAMILA U SVOJOJ SOBI...JAo hoce li neko da uslisi moje molitve :molise:

Samo ne sa Shane, o ne ne, hm...sa kim da je uparim :misli: ?
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ja hocu sa Shane
sa Shane sa Shane
ili kad bolje razmislim hocu Shane za sebe:rotflmao: :rotflmao:
pa cu da cucim koliko treba:setnja::sweet:
Korisnikov avatar
By m..
Jbt na kraju ispade da ako si top po defaultu nemas orgazam, lol.
Korisnikov avatar
By anche
apsolutno se ne slazem da je tako ispalo, bez obzira koliko ti loloces. ja ne pamtim da sam videla da sejn ima orgazam - samo to htedoh reci :snob:
Korisnikov avatar
By Galateja
Gore ste od dece! :lol:

X: Ma slušaj ti, bre, nije Lezbosita sa Huliom zato što je pozvala devicu od Gvadalupe kada je naišla Lusijana.
Y: Ma nije, bre, Lusijana joj keva.
Q: Joj što je Lezbosita slatka!
X: Ma ajde! Zar nije Dona Glorija?! Zove je madre?!
Q: Baš je seksi Lezbosita.
Y: Ona joj je kvazi madrina zato što ju je rodila Lusijana pa se polezbejštila. Pa se Lusijana zacopala u Huliju, pa u Lezbositu, pa saznala da joj je madre i pokajala se. Pa iskopala sebi oči. Pa, pa, pa, pa...
X: Otkud ti sve to?
Y: Slala sam poruku na :broj:, znaš ona slovca u uglu 'Saznajte šta će se desiti u naredne tri epizode'. Pukla kredit i saznala.
Q: Jebi me Lezbosita!
X: Meni rođak živi u Venecueli i to se kod njih puštalo još prošle godine.
Y: I šta će na kraju biti? Daj mi mob da šaljem poruku. Ima telefonski kviz 'čija vagina čeka Lezbositu u starosti'.
Q: Lezbosita, ognju mojih prepona!
Y: Ćuti! Ćuti! Evo počinje 1678. epizoda serije Lezbosita.
Korisnikov avatar
By m..
apsolutno se ne slazem da je tako ispalo, bez obzira koliko ti loloces. ja ne pamtim da sam videla da sejn ima orgazam - samo to htedoh reci :snob:
jashta, a ono kad je dana umirala?
Korisnikov avatar
By anche
pa to je period sa kramen, el da? valjda zato i 'tela da je zeni :giggle:

to sam se jos na prethodnoj strani ogradila, da se ne secam.
Korisnikov avatar
By anche
a sto moras da javljas? osoba/e kojima si poslala nece videti da imaju u2u?! :lol:

elem... 6-a ep pogledana i mogu samo da reknem da ima previse dzeni i da je adel totalno luda - ne u pozitivnom smislu :nono:

idemo dalje :kokice:
By Paranoid Androgynoid
sto ti je komentar.. dzeni i adel :novine:
ja njih i ne zapazim skoro uopste ma koliko se koprcale po ekranu, gde se bas za njih uhvati..
Korisnikov avatar
By anche
pa toliko ih ima da ces ih zapaziti :lol:

mislim da kit sluti kakav svaleraj se desava :blenta:
By Paranoid Androgynoid
svaleraj, m? :trep: :yay:

jos 20% pa cu skontati valjda vec jednom o cemu pricas.. prokleta mininova, ne znam sto se usporila 'vako a ja ustala u 9 jutros. (ne, ne zbog serije slucajno se zadesilo, jeste da sam znala da je ponedeljak ali .. dobro.. :adiktusha: )
By Paranoid Androgynoid
booooooooooooriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing :zeva:
hoce li se desiti nesto zanimljivo ovde ili sta?!
bar je stigla molly kroll.. valjda od sledece krene shane u akciju :trep:
to je za 7 dana.. ova epizoda nije bila dovoljno puna zanimljivosti i :fuckbed: ni da odrzi paznju do sutra.. :zeva:
Korisnikov avatar
By m..
jenny mi je najzabavniji lik ove sezone, toliko se smejem..lik.
Korisnikov avatar
By starky
imam torrent za 7 epizodu,od sinoc...
ako nekom treba moze na u2u
Korisnikov avatar
By m..
treba meni, ovaj sto skidam kaze dva dana 8 sati. drug nije ni hteo da radi, a treci ima nesto tipa milion leachera pa nisam htela ni da probam, a swanke jos nema.
Korisnikov avatar
By m..
jbt faj koji skidam imam gigabajt koma 7, u pm.
Korisnikov avatar
By m..
Inace, meni ne treba davati torent u ruke, s05e03 sam skinula sa francuskim titlom, koji sam naravno citala (ili bolje reci sricala) naglas kod ortakinje. Jenny bi zvucala odlicno na francuskom. Jenny uvek zvuci dobro, mozete da je mrzite koliko hocete, ali ona mene beskrajno zabavlja. NJeni tripovi i reakcije su neprocenjivi.
Korisnikov avatar
By m..
10h 26 min, napredak!
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!