Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by anche
a mi pricamo?
ne bih da zvucim grozno, ali kao i u slucaju super modela, izgled ovih glumica aposlutno ne odgovara realnosti.
Originally posted by anchepo meni, dzenifer nikada bolje nije izgledala do u ovoj sezoni
setimo se kad je dzenifer bils bila trudna u, trecoj sezoni?, i ovaj njen luk sa sve kostima koje se jasno vide jeste ogromna razlika.
Originally posted by ancheopet - ukusi, ne vredi tu razglabati.
o ukusima dakako ne vredi raspavljati, ali cinjenice o mrsavosti stoje (narocito ono oko kamere i 5 kg).
Originally posted by anchekako to znas? ako je neko mrsav (sto Beals meni ni malo nije) nuzno znaci i da nije zdrav?! nonsens.. mozda Jodie ima Hipotiroidizam pa joj je metabolizam usporen te ne razlaze masnoce na adekvatan nacin, m?! daklem.. ne lupaj, mrsavost i zdravlje nemaju uvek veze jedno sa drugim, razlike u funkcionisanju metabolizma su onolike kolike su i razlike medju ljudima
znaci ako dzodi tj. matlin bese?, izgleda popunjenije od bils (posto se obicno nadju u istom kadru pa se moze lepo uporediti ) to samo znaci da je u mnogo boljem zdravstvenom stanju.
Originally posted by anchepasse..
mislim da je heroin luk iz 90-ih veoma passe, i nadam se da ce savremeni trendovi pomoci zenama da izadju iz te opsesije kilazom.
Originally posted by ancheKoja poenta: "jeb'te se manje da ne izgledate kao Shane?!"
POENTA:
'vakim glumicama se salje losa poruka lezbejskom zivlju, te zbog toga i moj komentar o izgledu.
Originally posted by untouchablehelou!? sejn se ne jebe, ona jebe. el neka jos videla nju - nisam sigurna za period sa karmen - da ima orgazam?
Koja poenta: "jeb'te se manje da ne izgledate kao Shane?!"
ne hvala..
Originally posted by sleepingsun
ladno na netu vidim pre par nedelja da je Paris Hilton uhvacena u drazesnim pozama:boxer: tj slikama sa Kate Moenning iliti SHANE:misli: Kao drzale se za ruke bla ..op nekim ocevicima i............... na fotkama se vidi btw da je Paris odvaljena ki majka:mljac: a sad citam i zvanicnu potvrdu od dotcne budale da ce imati manju ulogu u seriji..u upcoming epizodama..a ko zna mozda postane i regular..jer po izjavi..its a good show:eureka:.
Pa ko voli nek izvoli.
Ko zna,maybe ce upoznavati Shane better u cucecem polozaju:alexis:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!