Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
ne znam, meni su neke stvari i neke key words toliki turn off
da mogu biti apoloni , a ja napaljen ko mali majmun
pa da mi ipak na pomen istih kita upadne u tronedeljnu komu
a mozdane vijuge mi se nakostrese

i o je pocelo da se desava vec oko 20te
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Da, to pražnjenje creva tokom seksa, u narodu poznato pod imenom kaking, je zbilja neprihvatljivo.
A priče k'o priče, zabole me, na jedno uho uđu, na drugo izađu, mada je poželjno da me tip nasmeje i zabavi svojim pripovijestima, ako je ikako moguće.
Korisnikov avatar
By Oziris
Iskreno, sve vise sam uverena da, u slucaju da iz nekog suludog kosmickog poretka, ova moja sadasnja veza ne uspe, cu mozda i doveka biti single... Ja naprosto vise nemam zivaca za prve sastanke, za nova prilagodjavanja i strpljenja. A pogotovo mi se kosa digne na glavi kad namirisem fake self confidence u cilju zavodjenja i muvanja.
Korisnikov avatar
By Macan86
-da krene da mi se obraća u ženskom rodu ili počne da mi priča o tome da bi mnogo bilo lepše da se oblačim "onakako kako mi dolikuje".
-da počne da mi priča o tome kako nikad nije sreo tako "neobičnu devojku" i da ga zanim kako bi to izgledalo sa mnom u krevetu!Taj nema šta da se čudi ako mu se više nikad ne javim u životu.
-da krene da piča o tome kako misli da meni ustvari samo treba neko da posveti pažnju i ja ću se siguno pretvoriti u pravu "cicu".ni taj nema šta da se nada da ću mu se nekad javiti.
-da se ponudi da on mene časti pićem.
-da krene priču o tome koliko zarađuje i šta je sve sebi kupijo ili gde je išao na letovane/zimovanje.
-da krene da mi prepričava neke svoje dogodovštine sa bivšima.
-da slučajno izleti iz njega da je oženjen!
-da voli nardnjake,sapunicice bilo koje vrste i/ili još gore Karleušu
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647477#p2647477]Macan86 napisao:[/url]
-da se ponudi da on mene časti pićem.
...
-da voli nardnjake,sapunicice bilo koje vrste i/ili još gore Karleušu
Pa nema ništa loše u tome da se ponudi :) Bonton mi je fuj zbog tih rodnih uloga, između ostalog jer su i neprimenljive na istopolne parove, ali ono, ako se ponudi - možeš npr. da pristaneš pod uslovom da ti častiš sledeći put. :)

I stop kultur-fašizmu! To što neko sluša narodnjake i/ili Karleušu ne mora da znači da je glup/neprosvećen/nekulturan/površan/šta-god*. Znam jako pametne i kulturne ljude koji slušaju narodnjake, kao i teške 'sirovine' koje slušaju rok i džez.

*to su obično osobine koje ljudi povezuju sa osobama koje slušaju narodnjake, sad ne znam da li si i ti na to mislio.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Ugrabi besplatno piće kad je prilika! Životna filozifija.
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647504#p2647504]ZlatnaPtica napisao:[/url]
I stop kultur-fašizmu! To što neko sluša narodnjake i/ili Karleušu ne mora da znači da je glup/neprosvećen/nekulturan/površan/šta-god*. Znam jako pametne i kulturne ljude koji slušaju narodnjake, kao i teške 'sirovine' koje slušaju rok i džez.
Nemislim ja ništa loše o ljudima koji tako nešto vole da sliušaju ili gledaju,to je sve stvar nečijeg ukusa i naravno da ne govori ništa o nečijem karakteru...ali jednostano znam da ne bih imao nešto preterano mnogo zajedničkih tema sa nekim ko tako nešto voli...Dobro,ne mogu da kežem da bi me to načisto odbilo,jer možda se nađemo u nekim drugim stvarima...ali za tako nešto ipak nisam baš oduševljen jer to su neke stvari u koje se ja lično nerazumem.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Poklonu se u zube ne gleda. :) Naravno da je fer da jednom častiš ti, jednom on i tako u krug. Ili pola-pola. Ali ako baš insistira...
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
-da ne vidi sebe u buducnosti sa momkom, kratkorocna zabava i slicno..
-basically bilo sta sto bi me rastuzilo
volim da cujem da mu se svidjam i to moze ,nazalost ili na srecu, dosta da popravi utisak
Korisnikov avatar
By Blady
Ej mala bas si vrag, neces da me pogledas.
Korisnikov avatar
By Madonna
samo jedno očekujem od dejtova a to je da se zabavim. da li je to na par sati u trajanju tog sedenja/šetanja ili kasnije tim poznanstvom koje može da ostane na tome, ili se pretvori u seks ili nešto više - potpuno mi je nebitno
Korisnikov avatar
By Trilian
Nema sta ne bih volela da cujem... bolje da cujem na 1.sastanku nego na 10om... da odmah znam a ne da gubim vreme
Da je pravoslavac, kuknjavu bilo koje vrste, olajavanje bilo koga, stav - ja sam jadnik i zivot mi je tezak, zapitkivanje/propitivanje, da zivi s roditeljima, ali su vazni i neverbalni pokazatelji.

Glede samog seksa dostatno je da je upadljivo zgodan, blistavog osmijeha i idealno, nijem sa IQ-om srazmjernom broju cipela.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2683558#p2683558]Trilian napisao:[/url]Nema sta ne bih volela da cujem... bolje da cujem na 1.sastanku nego na 10om... da odmah znam a ne da gubim vreme
Upravo to.

To me sjetilo na jednu situaciju kad je neka cura na prvom dejtu rekla bratu da voli veliki kurac.

Pita naša majka u maniri bečke škole: Pa kakva je to cura koja se na prvom sastanku tako izražava?

Iskrena, rekoh. :D
- 'Ne volim da citam.' <- Desavalo se, verovali ili ne.
- 'Moja bivsa ovo, moja bivsa ono..' <- Nedostatak osnovne kulture. Naravno, ako je manje vise ocigledno da smo vise od prijatelja.
- 'Udata sam.'
- 'Vegetarijanstvo i veganstvo mi je glupo.' <- Ogroman turn off. Za mene znak nedostatka empatije. Pogotovu ako kaze na ovako grub nacin.
- 'Rokeri su krestavci i cudaci.' <- Nedostatak kultivisanosti.
- Kad na tom prvom dejtu cujem njene planove za nas u narednih par meseci.. Nekima je to kompliment, meni ne bas..
- Kada spomenem neki klasican bend, a ona me tupavo, bledo gleda. Svesna sam da su ukusi razliciti, but COME ON, nesto se jednostavno MORA znati! Ne zivis ispod kamena!
- Kada pocne da se pravi kako je veliki znalac umetnosti, i pocne pricati o modernoj, prvoj koja joj je pala na pamet (koju takodje ne razume, u 95% slucajeva).
'Sta, napravio dva poteza cetkom i to je kao vredno, jaoj, strasno..'

Eto, to je za sad to, cega sam se setila.. Mada,kao sto vise vas rece, bolje cuti sto vise stvari odmah..
U sustini, ne volim folirante, vec opustene devojke koje imaju bar neku osnovnu kulturu...
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647534#p2647534]Macan86 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647504#p2647504]ZlatnaPtica napisao:[/url]
Nemislim ja ništa loše o ljudima koji tako nešto vole da sliušaju ili gledaju,to je sve stvar nečijeg ukusa i naravno da ne govori ništa o nečijem karakteru...ali jednostano znam da ne bih imao nešto preterano mnogo zajedničkih tema sa nekim ko tako nešto voli...Dobro,ne mogu da kežem da bi me to načisto odbilo,jer možda se nađemo u nekim drugim stvarima...ali za tako nešto ipak nisam baš oduševljen jer to su neke stvari u koje se ja lično nerazumem.
Kako je ovo fino oblikovan odgovor, ja bi bio ipak malo direktniji i ostriji... :sixto:

Bio je ovde divan post koji je okacila Blejdi (cini mi se da je ona)... "ne bi mogla da podnesem njeno turbofolkerisanje"...

Nije to osecaj da je neko iznad nekog, vec jednostavno praktikuje nesto na sta se meni dize pritisak. Obicno su takvi ljudi ne puki "slusaci muzike" vec posveceni fanovi koji kad se zapale ne prestaju pa se sve zavrsi sa objasnjavanjem kako ti/okolina/svet ne razumeju njenu genijalnost, unikatnost, poruku...
Na kraju krajeva s druge strane sutra postoji mogucnost da mi taj neko praktikuje tu svoju preferenciju u mom prisustvu. To bi rezultovalo na par nacina. Ili bi ja izasao iz prostorije, ili on... ili bi mu bio formatiran telefon/laptop/stavec...
Statusi, fotke, wallpaperi... hvala, kic konzumiram ali ne prejedam se njime u tolikoj meri.

Zovite to kultur snobizmom, kako god vam volja, ali nekom je to "cao, zurim, odlazim" momenat i tako je...
Korisnikov avatar
By gossip
"imam devojku/zenu"
"imam decka"
Korisnikov avatar
By Alyssa
Zapravo sam poprilično tolerantna, ali posle "mrzim knjige, ne vidim koja je poenta čitati ih" ili dvoiposatne priče o kremicama i kojekakvoj kozmetici, kao da sam u zemlju propala. Prosto nestajem.

E, sad, naravno da ne bih volela da slušam priče kako ju je neka bivša skoro sjebala pošto je u tom slučaju očigledno da nije emotivno očišćenja. Međutim, tad sam otvorena za komunikaciju, ali se sama friendzone-ujem, u slučaju da je vredna toga, naravno.
Kurčenje, tipa bila sam sa ovom, sa onom ili još gore, "dosta njih" mi je automatski turn-off. Ok je biti sa dosta njih, ali kod mene ti to ne diže cenu, a hvalisanje ti je i te kako spušta.
Na glupe komentare skoro uvek poklopim, u zavisnosti od raspoloženja, nekad samo prevrnem očima.
I da... one koje ne znaju da razlikuju prijateljstvo od bilo koje vrste odnosa gde se "povremeno povataju".... pa neka hvala.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Da smo na prvom sastanku.
Mislim, ne želim da sa nekom osobom budem u isto vrijeme na istom mjestu i da se to označava kao 'prvi sastanak'. Ne mogu ja to :drama:
Korisnikov avatar
By Alyssa
^
Slažem se, u potpunosti, ali mi je već muka da stalno vodim raspravu oko toga. :hmm: :roll:
Za mene je obično uspjeh ako do ikakvog sastanka uopće dođe. :kesa: :D

Ali dobro, kad je već o sastanku riječ, više me odbijaju manire negoli same riječi: ono kada me pita da li pušim (a ne pušim, što jasno i kažem) i onda samo mrtvo-hladno izvadi cigaretu i počne mi puhati dim u lice. I još kamo sreće da bi to ostalo na jednoj cigareti, nego djeva bajna obično zareda još deset cigareta nakon toga.

Ili kada par dana nakon sastančenja glumi nedostupnost, ili na neki drugi način ne skriva da mi uručuje odjeb, ali nema dovoljno karaktera da to jasno i glasno kaže.

I općenito se ohladnim na razna psihologiziranja i preseravanja.

Do sada imam negativna iskustva sa tim sastancima. :sleep:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ svakako nije ok da ti neko duva dim u lice. Ali ako nikako ti ne odgovara da izadjes sa pusacem onda nije dovoljno reci da TI ne pusis, nego kazes da nisi zainteresovana da se nalazis sa nekim ko pusi.
Korisnikov avatar
By elizevin
upravo
ja vise nisam pusac, ali sam bila dugo vremena, i iskreno bi me iritiralo da neko ocekuje od mene da ne pusim na mestima gde je to dozvoljeno
Korisnikov avatar
By emo_haos_
interesantno, samo mi pada na pamet šta bih sve volela da čujem na prvom dejtu.
- Da ima preko 25 god., zaradjuje pristojno i dalje zivi sa mamom i tatom - APSOLUTNO NEPRIHVATLJIVO.
- Da mi sve vreme govori o bivšim vezama, o bivšima, o raskidima, o tome kako je ona bila super, a ova druga je skot i bla bla bla.
- O manjku ikakve oziljnosti i ambicioznosti kada je u pitanju njen lični život, npr. nema posao, po ceo dan bleji, ne studira, valja neku robu itd.
- Nesigurnost, depresivnost, kilavost, nikakva inicijativa.
- Da nije autovana, to mi je broj jedan, zaboravila sam. Ne bih mogla podneti drame, traume i ormare više u životu, koliko god da mi se neka svidi.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!