Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Bgd Lezbacha
Lutalice, sada kada vise nismo zajedno, slobodno mi mozes priznati da si ovu temu postavila dok smo jos bile zajedno, ne moras vise da lazes (ni sebe ni mene). :smilegrin: Pritom, i tada sam znala da je ovo tvojih ruku delo, ali, s obzirom na cinjenicu da nam u periodu kada si postavila ovu temu, nije bas islo, znajuci tebe, nisam se zacudila tom tvom potezu, iako me tada to jeste povredilo, jer sam te volela. Pravila sam se da ti verujem da nisi ti postavila ovu temu, jer nije bilo svrhe nastavljati se sa tobom tada, jer svakako nisi imala nameru da kazes istinu. No, nebitno uostalom, to je proslost, kao i nasa veza, prema tome, nema smisla dalje razglabati. Bar si mogla naci site/forum na kome ja ne visim non- stop :smeh:
Korisnikov avatar
By Lutalica
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791241#p2791241]Bgd Lezbacha napisao:[/url]Lutalice, sada kada vise nismo zajedno, slobodno mi mozes priznati da si ovu temu postavila dok smo jos bile zajedno, ne moras vise da lazes (ni sebe ni mene). :smilegrin: Pritom, i tada sam znala da je ovo tvojih ruku delo, ali, s obzirom na cinjenicu da nam u periodu kada si postavila ovu temu, nije bas islo, znajuci tebe, nisam se zacudila tom tvom potezu, iako me tada to jeste povredilo, jer sam te volela. Pravila sam se da ti verujem da nisi ti postavila ovu temu, jer nije bilo svrhe nastavljati se sa tobom tada, jer svakako nisi imala nameru da kazes istinu. No, nebitno uostalom, to je proslost, kao i nasa veza, prema tome, nema smisla dalje razglabati. Bar si mogla naci site/forum na kome ja ne visim non- stop :smeh:
A ti si?
By Bgd Lezbacha
Relax, nisam ljuta, niti te ismevam, niti bilo sta ruzno mislim. Samo sam rekla da znam da si ti postavila ovu temu, i nista vise. Daleko od toga da sada, iz ove perspektive, imam los stav povodom toga, ili da sam povredjena (kao tada). Naprotiv. Sada kada vise nismo zajedno, iskreno ti zelim srecu da nadjes devojku koja ce ti vise odgovarati nego ja, i da jednog dana kada sednemo na pivo kazes- Bezveze bese onaj moj post, pronasla sam onu pravu, sasvim neocekivano-. :) E tada cu znati da si uistinu srecna, i bice mi iskreno drago zbog tebe :) Naravno, bilo bi mi drago da na tom pivu i ja mogu tebi isto reci, al' bice valjda, dace Bog, ako vec nije dao da mi ostanemo zajedno...
By Bgd Lezbacha
Cudni su putevi Gospodnji... Mozda se nama dvema opet putevi ukrste, ko zna?... O tome samo Bog odlucuje, a On zna sta je za svakog od nas najbolje, jer nas je sve stvorio, i svima nam odredio zivotni put. Tako, da, bice kako je sudjeno, samo to mogu reci... :)
Korisnikov avatar
By Lutalica
Sta da ti kazem, pomesala si me sa nekim.
Korisnikov avatar
By Lutalica
Ma vi ste svi prsli jebote.
Kako bolestan i retardiran forum ja ne verujem.
Toliko mrznje, hejta, izmisljotina na mestu gde ocekujes podrsku. I ja ispadnem neki negativac.
Sad jos ispada da sam imala devojku vernicu iz bg ahhahahaha?? Ludilo
By Bgd Lezbacha
Pa i jesi imala. A sto se tice verovanja, i ti si vernica, izmedju ostalog smo se i po tom pitanju nasle, i ne znam sto se sprdas sa stvarima koje nisu za sprdnju, al' ok. Kako god, ni sada ne zelis da kazes istinu, nema veze. Ne ljutim se, to je tvoj izbor. Niti se zbog bilo cega ljutim na tebe, relax :)
Korisnikov avatar
By Lutalica
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791258#p2791258]Bgd Lezbacha napisao:[/url]Pa i jesi imala. A sto se tice verovanja, i ti si vernica, izmedju ostalog smo se i po tom pitanju nasle, i ne znam sto se sprdas sa stvarima koje nisu za sprdnju, al' ok. Kako god, ni sada ne zelis da kazes istinu, nema veze. Ne ljutim se, to je tvoj izbor. Niti se zbog bilo cega ljutim na tebe, relax :)
Ja vernica? ahahahah
Da, definitivno si me pomesala. Okoreli sam ateista, sere mi se od religija. Religija i jeste za sprdnju, to je najveci oblik manipulacije ljudi. Zamisli, ubedis ljude da je neko hodao po vodi, pretvarao vodu u krv i ustao iz groba. I to cak ne smisle ni orginilanu pricu nego kopiju prethodnik 30 religija sa slicnom tematikom. Ajde molim te.
I nema boga, mi smo ga ubili, a sudbina je bedan ljudski pokusaj da prepisu visoj sili svoje licne neuspehe i nezadovoljstva u zivotu.
By Bgd Lezbacha
Necu bezveze da se nastavljamo, jer na sve nacine pokusavas da dokazes da nisi devojka o kojoj pisem, i vidim da ne vredi dalje pokusavati isterati mak na konac, sto bi se reklo. Kako god, nije mi cilj bio ni da se raspravljam, niti da te vredjam, ali posto vidim da nema svrhe pokusavati razgovor na temu o kojoj ne zelis da pricas, opusteno. Zelim ti prijatan dan, izvini na smetnji, i relax :)
Korisnikov avatar
By Lutalica
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791262#p2791262]Bgd Lezbacha napisao:[/url]Necu bezveze da se nastavljamo, jer na sve nacine pokusavas da dokazes da nisi devojka o kojoj pisem, i vidim da ne vredi dalje pokusavati isterati mak na konac, sto bi se reklo. Kako god, nije mi cilj bio ni da se raspravljam, niti da te vredjam, ali posto vidim da nema svrhe pokusavati razgovor na temu o kojoj ne zelis da pricas, opusteno. Zelim ti prijatan dan, izvini na smetnji, i relax :)
Ne pokusavam nista da dokazem, ozbiljno ti kazem da si me pomesala, a ti kako hoces.
Korisnikov avatar
By Lutalica
Ne, vi pravite ludnicu od foruma a ne ja.
Ovo se neko ozbiljno zajebava samnom. Dokle vise?
Zar sam tako losa osoba? Ne razumem? Sta vam fali?
Dodjem otvorim normalnu temu, pitam obicno pitanje koje su se pitale mnogo pre mene, zna se gde zivimo i da je ovo zaostali Balkan I onda me napadnete kao da sam najgora na svetu, kao da sam vas sve redom ispljuvala ili uradila ne znam ni ja sta.
I onda ispadnem ovakva onakva.
Da, zbog ovog foruma sam zamrzla lgbt zajednicu, i jadni ste svi.
A ocito je da ova likusa (ili lik) namerno provocira i zeli da me iznervira i to na najjadniji i najdetinjastiji moguci nacin.
I to vidim po tome sto ne moze da mi odgovori na pp poruku, jer zna da sma u pravu i jer sve radi iz ciste pakosti.
I jesi li srecna/srecan zbog ovoga? Hm? Da li se sada osecas zaista srecnije?
Korisnikov avatar
By Lutalica
Da, ja sam najgora na svetu, najvece djubre, stoka......
Jel ste srecni?
Hajde, pucajte jos, izmislite jos nesto, ocrnite me jos malo
Pospite jos pepela po meni.
Da, ja sam najgora, ne zasluzujem da zivim.
Hajde.
Hajde jos malo pljuvanja.
Sad cutite kao picke a?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Niko ne govori da si najgora na svetu, niti sve te stvari koje si sad rekla... Tvoj mozak i misli tebe siluju i muče i tište i vidiš samo najgore u stvarima...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nemoj objavljivati privatne poruke, pls...
Znaćeš da je pročitana ako nije više u fascikli za slanje, levo..
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
I na ovu temu mogu samo da napišem † † † GOSPODY BOŽY † † †
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791282#p2791282]DarkPrincess94 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791281#p2791281]ZlatnaPtica napisao:[/url]I na ovu temu mogu samo da napišem † † † GOSPODY BOŽY † † †
:pop: :smeh:
Da se ne uvredi osoba koja je pokrenula temu, verujem da ZlatnaPtica nije mislio da je sama tema "GOSPODY BOŽY", vec, kako clanovi foruma vole da kazu, off topickarenje. To je, zapravo, u celoj temi najzanimljiviji momenat. :smug:
to, to :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!