- 18 Jul 2009, 21:32
Nadam se da ce ukinuti one oglase na sajtu pa da cesce otvaraju ovakve teme :zla:
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by dvojkatrefDa nam imponuje?
greska u koracima, priznajemo. mada, to nije isto sto i faul.
stvar je jednostavna. pozvale smo na komunikaciju zene 30+ bez zelje da ikoga uvredimo.
nikoga nismo primorale, ko se ne uklapa u nas zeljeni profil da se ukljuci u razgovor, ali, eto! Srbija!
zapravo, jedina stvar koja nas je ovde razocarala je cinjenica da moderatorka devalvira vrednost ovog sajta i foruma
kojima smo se prikljucile po dobroj preporuci. dakle, sudeci po tvojim recima draga, ovde pomoc traze samo izbedacene.
nama je receno da je ovaj forum super. da su ljudi ok. cemu ubacivanje koscica?
trebalo bi da nekome ovde imponuje sto smo podelile razmisljanje sa vama, kao sto mi prihvatamo svaki vas komentar kao dobronameran i deo zena koje su to sto jesu.
Originally posted by dvojkatref
Dakle, steta sto nije moguce izolovati forum od nepodobnih i nerazumnih, i omoguciti devojkama, zenama, koje imaju inteligenciju i zrelost da razmenjuju misljenja bez maltretiranja od strane onih koji ne mogu da nadju sebe, ljubav, generalno zivotni kompas.
Nase prvo gostovanje na ovom forumu nije ispunilo nasu misiju, ali ce ove reci mozda podstaci tebe, bilo koga da razmisli svaki put kada se uloguje zbog cega je ovde i sa kakvim raspolozenjem ulazi u komunikaciju.
Originally posted by dvojkatrefsnishodljivosti,
Ona ima sopstvenu firmu, jako uspenu. Ja sam ostvarila sve profesionalne snove i sada radim na strucnom usavrsavanju na drugom polju.
*
Taj smisao je ispunjen na strucnim forumima koje jedino i posecujemo moja devojka i ja, i gde zaista moze mnogo toga dobrog da se vidi, procita i nauci.
Originally posted by dvojkatrefholier-than-thou stava,
Biti moderatorka ovakvog foruma je ozbiljan, tezak, kompleksan i ponekad ni malo zahvalan posao.
Originally posted by dvojkatrefi passing judgement,
Nemamo bolesne vijuge. Ne mislimo da je tesko biti gay u Srbiji. Problem prave likovi koji svojim ponasanjem kompromituju gay populaciju. Tu pre svega mislimo na alkose i narkose i slicne njima koji nisu imali petlju da se na drugi nacin bore sa svojim zeljama i mogucnostima
*
Pitanje za sve vas, koliko vas ima hrabrosti da stane pred ogledalo i kaze sebi u lice sve sto misli, a onda ucini sve da poboljsa stanje stvari?
*
...trebalo bi da nekome ovde imponuje sto smo podelile razmisljanje sa vama...
Originally posted by dvojkatrefproba sa humorom.
Takodje, primetila sam da postoji nekoliko psiholoskih profila, iskreni-cije prisustvo opravdava smisao foruma, palikuce-koji imaju los trip prema svima i svakome i raspiruju frku bez smisla u svakoj temi i prilici, posmatraci-koji cuknu tu i tamo po nesto, ali se uglavnom drze po strani i nasladjuju glupostima koje proizilaze iz konflikta dobrih i zlih, i konacno, padobranci-ljudi kojima nikako nije mesto na ovom forumu (ima i muskih i zenskih likova, otkrivenih ili umotanih u lazni identitet) koji se verovatno ponasaju kao kreteni i u privatnom zivotu, a ovde posebno.
Originally posted by dvojkatrefoh right, i see your problem.
Dakle, nismo zelele da iskljucimo bilo koju od vas iz price na ovu temu, ali kafu pijemo samo sa onima za koje smo sigurne da im od kofeina nece izrasti rep.
kakva tarapana zbog jedne kafe!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!