Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Uz svo duzno postovanje prema gospodji Karleusi, meni ona izgleda plasticno, jeftino i mucno. Ja zaista ne verujem da bi uporedjivanje njenih slika od pre 20 godina i onih koje datiraju od skoro rezultovalo uocavanjem nekih bitnijih slicnosti. Stoga, pripisujem joj i neprirodnost.

Dok glumica sa druge dve slike, vec deluje dosta rasterecenije...Kao i negovano i uredno, ali i dalje rastereceno. Jer ovo gore meni zaista ne odaje utisak negovane osobe.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by m..
Originally posted by jovanabeograd
Da, kako ne uvidjas poentu? :odbij:

Moras obuci majicu sa zlatnim "Dior" natpisom preko sisa (mada ajde moze i D&G da prodje), 12-ice pod obavezno, i pismo-torbicu sa sljokicama kao neizbezni aksesoar. I onda si u trendu.

I to je ono sto neki ljudi nazivaju modom i olicjem zenstvenosti :doh:
jel moras da imas i ceca facu i opeglanu dugu braon kosu?
Ju, kakav propust, zaboravila sam da napomenem requirements sto se tice kose. :doh:

Braon kosa moze doci u obzir, iako je plava (citaj: bela spaljena, a fluorescentna pod neonskim svetlom prestonickog kluba "Toksik") izblajhana najpozeljnija. Ravno secene siske se podrazumevaju, to znas vec, jel da?

Puder, onaj narandzasti je isto must.

To bi negde bilo to. Ako imas dodatnih pitanja, ne ustrucavaj se. A ukoliko nisam na vezi u datom momentu, prebaci na "Pink" kako bi dobila instanteducation.

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By m..
A i rakunski korektor? To sam videla jednom davno davno, u prostorijama gde se sada nalazi toxik. lol.

A ima i onih momenata kada imas duge nokte pa jos po njima iscrtane neke apstraktne share.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by jovanabeograd
Uz svo duzno postovanje prema gospodji Karleusi, meni ona izgleda plasticno, jeftino i mucno.
me agreez, ali jbg, ljudi ovde (u srbistanu) ocigledno misle da je prijatnog izgleda.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!