1-Iskljucivo za zestoki seks,totalno neobavezno.
2-Devojka sa kojom bih imala pettyng,mazile bi smo se i to je sve,cista romantika!
3-Iskoriscavala bih njene usne za ljubljenje,kada god bih pozelela da se ljubim sa nekim,bilo gde bilo kad to bi bila ona!
4-Devojka sa kojom bih spremala kucu,kuvala rucak i obavljala sve slicne kucne poslove uz njenu pomoc cini mi se da bi mi sve to bilo interesantnije:
5-Hmmm,ova malena i to veooooma iskusna bi bila pozvana na jedno dooobro oralno zadovoljavanje:
6-Ah!Najbolja drugarica,izlazila bih sa njom svuda zezale bi smo se,setale,isle u shopping i tako te klasicne stvarcice koje devojke rade as ussual:
7-Da mi pruza erotsku masazu i da me opusti pre nego sto se nadjem na nekom ludacko perverznoj gajbi sa br.1.
:
8-Devojka koju bih vrlo rado "setala" i dicila se sa njom po gradu,malena venerica koja bi mi dosla kao izvrstan "detalj" i osoba sa kojom bih provodila fancy time je :
9-Hej Amy! "Nije mi dobro danas,aj bani na kafu,moramo da pricamo,jedino ti mozes da mi pomognes!!":
10-I FINALE,Devojka sa kojom bih usvojila bebu jer imam utisak da je izvrsna majka,i sa kojom bih "stvorila" jednog odraslog coveka,koji ce biti uspesan na svih 10 navedenih gore, je :
Eto top 10 riba i svaka ima neku svoju "svrhu".Pomalo hedonisticki,ali to je tema,zar ne?
Dakle trazili ste gledajte.