Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mademoiselle
It's all about cock in your world, isn't it?

(moram da prestanem da gledam QaF, definitivno)
Korisnikov avatar
By ns.happy
do koje si ep, stigla? ja odgledao 1.serijal i batalio dalje...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by KissQueen
Jel' ovo drugacije forumilisano pitanje - sa kim bi voleli da imate orgije? :skorpija:

A zashto nekim ljudima na pomen grupe iskljuchivo sex padne na pamet? :drama:
Korisnikov avatar
By m..
Meni ova jedna dovoljna.
A u harem bih inace stavljala samo ono sto mogu realno da ulovim.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by Black Lady
A i ti si tamo?
Jbt-e Nanny, kakav dvostruki zivot ti imas.... alal vera
Pa ja u UK jos od maja meseca, nish ti ne pratis moje postove, ccc :smeh: Vracam se 3 septembra :colorado:
Hvala za to alal vera :kiss:
Kazem ja valjda, dvostruki zivot.... :kiss:
By J...
Originally posted by Val

A zashto nekim ljudima na pomen grupe iskljuchivo sex padne na pamet?
Ne mora samo seks, sa zenama iz harema bih sprovodila i mnoge druge zanimljive aktivnosti... ;)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Upravo! Neke od njih bi mi bilo dovoljno samo da gledam:)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Zaljubljena
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx

1) Moja devojka kao prva dama harema (e komp, nece da se postavi, ako

Machkodlak, ti onda pravi dva harema, ja sa tvojom drugom zenom necu u isti harem :durenje:
Ko tebe sta pita? :evilgiggle:
Pa boze zeno kao da ti do sada nisi dovodila koga si htela u harem? Kada sam ti branio? :qqlele:
Red je valjda i ja dovucem koju/koga :durenje:
Nas harem ce bit veliki i lep i svako ce moci da radi sta pozeli :carica:
Ali svi moraju da budu slozni, inace :shamar:
Korisnikov avatar
By starky
Odbojkasica...Franceska Piccinini...

Slika

Vaterpoliskinja...Rita Dravucz

Slika

Atleticarka...Isinbajeva...

Slika

i seka...ona samo za moje "posebne" prohteve... :roflmao:

Slika

dosta od mene...mrzi me da prebacujem slike...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by starky

i seka...ona samo za moje "posebne" prohteve... :roflmao:

Slika

dosta od mene...mrzi me da prebacujem slike...
Da seka :bale: i ona upada u nas harem! :eya:
Korisnikov avatar
By Val
U zavisnosti od raspolozhenja i iz kojeg ugla gledam na taj harem:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Dosta za pochetak...

Kol´ko mi josh fali? :nerd:
Korisnikov avatar
By Modesty
hahahahahahah pokrila si sve aktivnosti i kućanske posliće
Korisnikov avatar
By Val
Dakle, upotpunila sam? E pih, malo je to! :jazzva:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Lepi su vam haremi, nema shta :) moglabih da vam budemporodichni fotograf o slavama i tako to :) da se nagledam lepote :)
Moj harem bi bio sachinjen iskljuchvo od proverenih lezbejki i to ne poznatih faca. Jebesh ti zenu koja lepo izgleda i lepo se slika a ne znam kako zvuchi kad se smeje ili kad mi jebe mater jer je nervozna :)
Nemem ideju kako bi te zene izgledale ali znam da bi 2 bile tu jer zele da radjaju bebe, druge dve bi upale u ekipu jer voleda se igraju sa decom (i raznim igrachkama za odrasle :D ) moja zena bi im tu bila da ih dovede u red :) A ja muka shta bi mi ostaje nego da radim, kupujem lubrikante, spermu i pelene :tornado: a kad se mrtvosana skljokam uveche ispred televizora, mozda ga neka i iskljuchi i onda gledam njih kako se odvaljuju od sexa :zastava:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Inner-Smile
Lepi su vam haremi, nema shta :) moglabih da vam budemporodichni fotograf o slavama i tako to :) da se nagledam lepote :)
Moj harem bi bio sachinjen iskljuchvo od proverenih lezbejki i to ne poznatih faca. Jebesh ti zenu koja lepo izgleda i lepo se slika a ne znam kako zvuchi kad se smeje ili kad mi jebe mater jer je nervozna :)
Nemem ideju kako bi te zene izgledale ali znam da bi 2 bile tu jer zele da radjaju bebe, druge dve bi upale u ekipu jer voleda se igraju sa decom (i raznim igrachkama za odrasle :D ) moja zena bi im tu bila da ih dovede u red :) A ja muka shta bi mi ostaje nego da radim, kupujem lubrikante, spermu i pelene :tornado: a kad se mrtvosana skljokam uveche ispred televizora, mozda ga neka i iskljuchi i onda gledam njih kako se odvaljuju od sexa :zastava:
u r my idol :hail: :rock:
Korisnikov avatar
By Val
a kad se mrtvosana skljokam uveche ispred televizora, mozda ga neka i iskljuchi i onda gledam njih kako se odvaljuju od sexa :zastava:

Cju ti pozajmim svoju poslednju (sa slike). Ona hocje, garant! :bic: Sam´ ne znam da l´biK je dobila naTRAG!? :misli:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Bih garant :) jes da je crna i jes da je poslushna (po onoj ogrlici bih rekla) ali meni treba neko da me iznervira nekad i da me ne slusha ich :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Evo sada malo muskaraca iz mog harema :giggle:
Najvoljeniji- :love:
Slika
Najmocniji- :mag:
Slika
Najjebozovniji- :bale:
Slika
Najcakaniji- :sweet:
Slika
NajdrazI- :hug:
Slika
Najsarmantniji- (Vampir Lestat) :love:
Slika
Najintrigantniji- :wow:
Slika
Korisnikov avatar
By Val
Bih garant :) jes da je crna i jes da je poslushna (po onoj ogrlici bih rekla) ali meni treba neko da me iznervira nekad i da me ne slusha ich :)
Uuuu...pa ta bi umela da ti izvuche svaki zhivac! Zato i rekoh da nisam sigurna da li bih je dobila nazad! A ne samo da izvlachi svaki zhivac, no ispunjava i sve ostale zhelje! Sam´ se ti srce zavali u tu svoju fotelju i gledaj... :alexis:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
1-Iskljucivo za zestoki seks,totalno neobavezno.Slika

2-Devojka sa kojom bih imala pettyng,mazile bi smo se i to je sve,cista romantika!Slika

3-Iskoriscavala bih njene usne za ljubljenje,kada god bih pozelela da se ljubim sa nekim,bilo gde bilo kad to bi bila ona!Slika

4-Devojka sa kojom bih spremala kucu,kuvala rucak i obavljala sve slicne kucne poslove uz njenu pomoc cini mi se da bi mi sve to bilo interesantnije:Slika

5-Hmmm,ova malena i to veooooma iskusna bi bila pozvana na jedno dooobro oralno zadovoljavanje:Slika

6-Ah!Najbolja drugarica,izlazila bih sa njom svuda zezale bi smo se,setale,isle u shopping i tako te klasicne stvarcice koje devojke rade as ussual:Slika

7-Da mi pruza erotsku masazu i da me opusti pre nego sto se nadjem na nekom ludacko perverznoj gajbi sa br.1. :) :Slika

8-Devojka koju bih vrlo rado "setala" i dicila se sa njom po gradu,malena venerica koja bi mi dosla kao izvrstan "detalj" i osoba sa kojom bih provodila fancy time je :Slika

9-Hej Amy! "Nije mi dobro danas,aj bani na kafu,moramo da pricamo,jedino ti mozes da mi pomognes!!":Slika

10-I FINALE,Devojka sa kojom bih usvojila bebu jer imam utisak da je izvrsna majka,i sa kojom bih "stvorila" jednog odraslog coveka,koji ce biti uspesan na svih 10 navedenih gore, je :Slika

Eto top 10 riba i svaka ima neku svoju "svrhu".Pomalo hedonisticki,ali to je tema,zar ne?
Dakle trazili ste gledajte.:smug:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
:nope: SANDRA JE MOJA :spank:

ccc, dalje ruke :sudija:
:smeh:
Neko ti capi sandricu :njanjanja:
I onaj prvi sa moje liste je otisao iz harema :sigh:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
:shamar:
Nece meni niko da capi SANDRU,...SANDRA JE SAMO MOJA!!!!!!!!!!! (i Dzesijeva :sigh: )
Korisnikov avatar
By Machkodlak
(i Dzesijeva :sigh: )
:pucaodsmeha:

Tako je mam kazi joj :shamar:
:lol:
:piggy: ---> od ovoga se pravi salama :blenta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!