Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By DfromOz
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Tema o bitnim bivsim devojkama. Koliko ih je bilo? Koliko ste se volele? Zasto ste raskinule? Koja je na kraju ispala krava i zasto?

Bilo ih je dovoljno. I generalno sam u kontaktu sa svima. Nekako uopste nemam nekih ruznih uspomena vezano za bivse, smatram da je svaki izbor bio dobar, u tom odredjenom momentu kada se dogodio, a trajali onoliko dugo koliko nam je obema odgovaralo.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ko im..hahhahaha...nemam bas nikakav kontakt sa bivsim devojkama,sta je bilo bilo je....:)
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Mademoiselle

Tema o bitnim bivsim devojkama. Koliko ih je bilo? Koliko ste se volele? Zasto ste raskinule? Koja je na kraju ispala krava i zasto?

Zaljenje za bivsima dozvoljeno do granice patetike, pljuvanje po istim takodje dozvoljeno (dokle god je u skladu sa pravilnikom GS) :)

Jedna veza od 4 godine i 8 meseci. Volela, veoma. Raskinula ona, jer to je bilo jedino rešenje.

Nije kriva nijedna i krive smo obe. U dugim vezama pitanje krivice je kompleksnije.

Niti žalim, niti imam želju da pljujem.

Sa tom vezom sam dobila životno iskustvo, a izgubila veru u vezu kao pojam, kao i u ljubav kao u trajnu kategoriju. :shrug:
By Bombina
zao mi je Galeteja,sad sam citala,budite sa njom u kontaktu,i ona ce i to je edino resenje ima pomoci,nema veze vas dvE ste bili nekada,ste bile u vezi,nije strasno,ljudi se plase zbog promene,ostaje slabosti
Medjutim,imali ste iskustvo,vrlo bilo zabavno,uspomena,prisecanja kako ste volele
By LeDeNa_
ma briga me...sa nekim sam ostala u kontaktu, sa nekima ne...kako god....svejedno...

:)
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Galateja

Zaljenje za bivsima dozvoljeno do granice patetike, pljuvanje po istim takodje dozvoljeno (dokle god je u skladu sa pravilnikom GS) :)

Jedna veza od 4 godine i 8 meseci. Volela, veoma. Raskinula ona, jer to je bilo jedino rešenje.

Nije kriva nijedna i krive smo obe. U dugim vezama pitanje krivice je kompleksnije.

Niti žalim, niti imam želju da pljujem.

Sa tom vezom sam dobila životno iskustvo, a izgubila veru u vezu kao pojam, kao i u ljubav kao u trajnu kategoriju. :shrug:

i moj komentar bi bio nesto slican ovome
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Black Lady

Sve bivse su mi super.. i dan danas sam ok sa njima, ne znam jel se racunaju crne rupe.... sa nekima jesam ok, sa nekima nisam, i bas zato su rupe... :smeh:
Ali svaka devojka (partner)sa kojom sam bila, nemam lose misljenje...
Ima i u vezama crnih rupa :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.

E, a jel vam se nekad desilo da se deojka zove isto kao i vi?
Ne, ali su mi osobe zenskog pola sa pocetnim slovom imena jednim nesto ko usud.

OT:

Nema nijedne/nijednog (neke su bile neki iako su estrogene, ako cemo da budemo biologozni) koja/i mi je ostala/o u losem secanju.

Mozda je to zato sto nisam imala puno devojaka, mozda jer imam srece u izboru.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin

koja tema :krezavi:

prva ozbiljna je trajala 9 meseci.. raskinula sam zato sto me je previse gusila i imala sam osecaj da ona sama nije ok sa tim sto je gay... ona je ispala krava zato sto sam uskoro posle raskida saznala da me par dana pre raskida prevarila, i ona sam ubila boga u njoj..
(napomena: posle toga sam isla na seminar za kontrolu besa i vise ne napadam osobe fizicki)

druga ozbiljna je trajala, gle cuda, mesec dana :lol: ali ja sam se tako bolesno bila zaljubila u tu curu, da je to bilo strasno, a pre toga smo se super druzile i zato je to prijateljstvo vrlo brzo kod mene preraslo u ljubav.. ona je ispala krava zato sto je pala na pricu bivse da ova i dalje gaji neka osecanja prema njoj, i ja sam tu raskinula, posto mi je dosla sa izjavom "ja ne znam sta da radim, zbunjena sam"
(napomena: ovog puta nije bilo nasilja, pogledati napomenu iznad)

treca ozbiljna je trajala skoro dve godine, mada ne mogu tako da to gledam, posto je bila veza na daljinu i videle smo se samo par puta, ali sa svakodnevnim porukama msn-om.. bla, bla, bla... ona je ispala krava ( :lol: ) zato sto je mene optuzivala da je nju varam na svakom koraku, a ja picke nisam videla 3 meseca zbog nje.. plus postalo je problem videti se, a ja hocu da kad sam u vezi, osoba i bude pored mene, tako da sam raskinula...

ni sa jednom od njih vise ne komuniciram, zbog nekih stvari se kajem, ali ne kajem se ni zbog jedne veze, u svakoj sam pomalo sazrela i shvatila sta ustvari znaci pojam VEZA.. sta ocekujem od osobe sa kojom sam zajedno, a sta mogu da pruzim.

edit

i da, cito ono.. skroz, skroz prva devojka mi je forumasica, koju ovom prilikom pozdravljam :pivce: jedino sam sa njom ostala u ok kontaktu :D
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
bilo ih je nekoliko. krava više nije nijedna, a bile su svojevremeno, u fazi rehabilitacije :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Da, definitivno sam imala srece.
Vise nego pameti, svakako.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Evo i ja da odgvorim :)

moja prva je trajala svega nekoliko nedelja. Ja nevin, mlad i neiskusan (sa curama), a ona drolja par ekselans! Nije da je blatim, ali stvarno je u to vrijeme pokaralo pola medicinske skole prije nego je mene upoznala. Mislim i da mi je nabila korpu upravo zato sto sam bio suvise gentleman. citaj - klinac.

Onda je dosla moja prva prava cura, kasnije vjerenica. Raskinuli smo jer se sve izgubilo negdje u zadnjim mjesecima. Uvijek cu je pamtiti po super momentima, ali i po bas neslavnom kraju.

Onda jedna cica sa kojom sam bio nedelju dana. Raskinuli smo jer prosto nije bilo skoro nista zajednickog. Ispalo je uzasno, jer je izgledalo kao da sam je otkacio posto smo se kresnuli. A nije bilo tako, svega mi:P

Tu je i Dj Nemo, okorela lezbejka koja mi je naprecac slomila srce. O njoj - sve najgore! :D

I jos par, manje bitnih veza i vezica...
Korisnikov avatar
By Galateja
Ne postoji nešto voljenije od sadašnje i omraženije od bivše - sudeći prema odgovorima.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Koliko ih je bilo? -malo
Koliko ste se volele? -malo
Zasto ste raskinule? -jer sam dosadna.
Koja je na kraju ispala krava i zasto? -nema krava.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Koliko ih je bilo? jedna

Koliko ste se volele?nismo
Zasto ste raskinule? smorila me
Koja je na kraju ispala krava i zasto? ona, nije mi dala picke, a ja jer sam je ostavio
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Koliko ih je bilo? nula
Koliko ste se volele? ko jeca i ceca
Zasto ste raskinule? iz vise razloga ali glavni je to sto mi se MOZE.
Koja je na kraju ispala krava i zasto? ona, zato sto ja nikad nisam krava :alexis:
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Uffffffffffffff kakva pitanja, ovo zahteva nadzor psihologa...

Bilo je dva komada bivsih koje su mi bile i dalje jesu bitne i koje sam volela mnoooogo i sa kojima sam imala nadasve kvalitetnu i prelepu vezu.

HM, prva veza se prekinula zbog precestih svadja koje su bile uzrokovane mojom ljubomorom i posesivnoscu (sada sam izlecena od istih, hvala Alahu).
Druga veza, ufffffff, ne znam jos uvek to da argumentujem do kraja, recimo prezasicenje, prevara...

U prvoj vezi sam tada kada se zavrsavala mislila da je doticna ta domaca zivotinja, medjutim kada sam se ohladila i postavila stvari na mesto, jasno mi je bilo da nije niko od nas dve ispao krava, jednostavno je tako bilo najbolje, kao sto se kasnije i ispostavilo i sada smo predivne prijateljice i mnoooooogo je volim. :love:

U drugoj vezi, uffffff, sam ja ispala ne krava, nego kravetina nad kravetinama, Miss Univerzuma Kravetina, e to.. I zao mi je i kajem se, nije to zasluzila, vratice mi se, znam, ali ja sam to vec zasluzila. Nadam se da cu uspostaviti lep odnos sa njom kroz neko vreme, jer je predobra i kvalitetna osoba koju zelim u svom zivotu.

Etooooo.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
vraćam film, ni sa jednom jedinom osobom s kojom sam se petljala nisam ostala u dobrim odnosima. :neznam:
tačnije, ne čujemo/vidimo se uopće. to je normalno, ne?
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ma nema tu ni krava ni volova :lol: jednostavno nema ničega, pa ni kontakta.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^pa to ti je i najpametnije, podrzavam ( ultrina bivsa : "kravo nesposobna :shamar: )

meni je to i cudno.. do juce smo jedna drugoj tepale "cic, mici, jubafi, sta bi ja bez tebe?!" , a sada kao ludnica, druzimo se, izlazimo, pijemo, blejimo.. :sveca:

pokusala sam da ostanem u kontaktu sa bivsima sa kojima nije doslo do tog stadijuma :love: ali sam uvidela da nema smisla.. :neznam:

realno, imam drustvo sa kojim mogu da blejim i izlazim i da im se poveravam i obratim u teskim trenutcima..

bivsa kod mene uvek ima pecat bivse.. kada se sretnemo mozemo da se pozdravimo i popricamo, odemo na pice, ali da ja nju svrstam u kategoriju drugarica... zasad bar mi se to nije desilo..

a i.. aman, znam kako ta osoba izgleda nacked! kako mogu da se druzim sa osobom za koju znam kako izgleda nacked?!!! :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!