Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Michael_PG
Originally posted by Daliborka

Cao.
Evo, ja sam voljna da ti izadjem u susret.
Ako ti odgovaram, javi, pa da se pakujem.
Imam 36 godina.
Uf...Samo da nije ovolika razlika u godinama...Al sta znam...Jel dolazis u HN ovog ljeta?
Nista se ti ne brini, ta razlika u godinama moze samo da ti koristi, ispasces faca, jer ce ljudi misliti da si zigolo starijoj zeni.
Dolazim, pa cemo da se brckamo, a i sire.
:B :roni:
Korisnikov avatar
By Tot
Cao.Imam 21 godinu i imam isti problem kao neki ovdje.Bas prije neki dan odbio sam extra curu jer sam gay.Pravdao sam se kod drustva kao "ma ona je @rva!" necu da budem sa njom.
Ako ima neka cura koja je raspolozena za druzenje sa jednim cool momkom iz HN-PG neka mi se javi.Takodje ako neka cura dolazi u HN na ljetovanje i zeli da pomogne jednom momku tako sto ce tu i tamo popiti neko picence i ludo se provesti neka mi se javi...
Cao.
Imam 36 godina.
Mogu samo reći da je ovaj Michael_PG srećković. Ne propuštaj ovu priliku! Od Daliborke ćeš dobiti mnogo više od puke zabave: beskrajnu toleranciju, razumevanje za sve tvoje prohteve, odgovor na najteža pitanja koja te muče, mudar savet kako da pronađeš, zadržiš ili se rešiš dečka, usvako doba utehu i pomoć. Kada se malo svikneš na Daliborku, više nećeš moći bez nje. Veruj mi! Samo mali savet: nemoj prema njoj biti suviše posesivan jer joj to smeta.
Korisnikov avatar
By Dirrty
ja sam gay tako da ja to radim samo zbog sebe :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Tot

Mogu samo reći da je ovaj Michael_PG srećković. Ne propuštaj ovu priliku! Od Daliborke ćeš dobiti mnogo više od puke zabave: beskrajnu toleranciju, razumevanje za sve tvoje prohteve, odgovor na najteža pitanja koja te muče, mudar savet kako da pronađeš, zadržiš ili se rešiš dečka, usvako doba utehu i pomoć. Kada se malo svikneš na Daliborku, više nećeš moći bez nje. Veruj mi! Samo mali savet: nemoj prema njoj biti suviše posesivan jer joj to smeta.
Tot, ako budem na leto hitala u Herceg Novi kod Michael_PG - a u goste, poslacu ti razglednicu, a nije iskljuceno da cu za tebe specijalno izroniti neku morsku zvezdu, ili makar skoljku iz mora. :roni:
Jer, ovakve preporuke od tebe ne dobija bas svako.
:blush: :kiss:
By Michael_PG

Nista se ti ne brini, ta razlika u godinama moze samo da ti koristi, ispasces faca, jer ce ljudi misliti da si zigolo starijoj zeni.
Obavezno se javi ako budes dolazila.Imam neki osjecaj da ce ovo da bude straasno dobro ljeto :trep:
Korisnikov avatar
By Escobarova_mama
daliborka, pa ti u najmanju ruku zaluzujes nekog ko ce te voditi na Ibizu, Karibe, Siciliju, a ne...HN...bre, zenska glavo, tamo nemaju ni aerodrom...:protest:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Escobarova_mama
daliborka, pa ti u najmanju ruku zaluzujes nekog ko ce te voditi na Ibizu, Karibe, Siciliju, a ne...HN...bre, zenska glavo, tamo nemaju ni aerodrom... :protest:
Zadovoljna sam i sa malim. Ne bih da planiram kule i gradove, Karibe i Siciliju, pa da posle spadnem, recimo, na Zitiste Donje.
Idem ja lepo u Crnu Goru, u Herceg Novi, pa ce izvesno biti:
"Jao, da me vidi moja mila majka, jao sto je leeeepooo..."

:carica:
kao sto vidite ja sam decko iz hr gay sklonosti i imam zelju upoznati curu koja ima lezbijskih sklonosti da zajedno napravimo nesto u zivotu.mislim da bi takva veza mogla funkcionirati.zajedno bi se pokrivali pred okolinom roditeljima i sta je najvaznije mislim da bi vise postigli.provao sam to pitanje u hr pa su me odmah napali.zanima me dali u srbiji postoji djevojka koja razmislja ko i ja i koja bi htjela nesto pokusati.mislim da bi takva veza mogla uspijeti jer bi bila osnovana na iskrenosti i prijateljstvu.ako neka hoce moze se i javiti preko poruke.moze i samo za prijateljstvo.ja zivim na moru pa mogla bi i za pocetak doci na ljetovanje.pa i ako ostane na prijateljstvu barem mozemo otvoreno razgovarati o svemu.
Korisnikov avatar
By Adenim
U Hrvatskoj nema lezbejki?

off: pravopis ti je skandalozan.
Korisnikov avatar
By ::fy::
I o čemu sam ja ono beše govorio u nekoj drugoj temi....?
By alexsan
ima i u hrvatskoj ali nikad se nezna mozda i ovdije nadem curu koja razmislja isto.u hrvatskoj sam nasao cure koje razmisljaju isto i kada dode do upoznavanja jednostavno odustanu.mislim da jos nisam nasao neku koja razmislja ko i ja.mozda budem imao vise srece ovdije.:rida:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Nema sanse...out sam,moji znaju da sam lezbejka,a za okolinu me zabole guza,ali skrooooz :alien:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by alexsan
ja sam gay decko iz hr i interesirame dali je moguce stvoriti vezu sa djevojkom lesbijskih sklonosti....
Jebi ga, ja se vec obecala Michaelu_Pg iz Herceg Novog.
Inace, da se nisam drugom vec obecala, bila bih itekako zainteresirana za tvoju ponudu....
Korisnikov avatar
By Scorpycg
Off topic, pa prije 20 dana sam ja pokrenuo (o5) ovu temu, a i prije toga ih je bilo...
By draganfly
Iz mog iskustva, bilo koja laz ima svojstvo korova. Ako se ne iscupa na vreme, potpuno te preplavi. Ako je jos zalivas (a ko bi pametan zalivao korov, osim pesticidima) moze da izraste u biljku mesozderku. U, jebote, zvucim kao bastovan.

Brale moj, bavi se ti sopsvenim identitetom i pozicioniranjem u drustvu 'onakav kakav jesi'. Polako, bez nepotrebnih povreda ljudi oko sebe. U pravo vreme i na pravom mestu. Ovdasnje okruzenje nas tretira kao nenormalne zbog toga sto se sami tako tretiramo. Ako shvatis iz srca da je sa tobom sve u redu sto si gay, shvatice to i ljudi oko tebe.

Nasu buducnost ne oblikuju nase zelje, nego nasi strahovi. Oslobodi ih se!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Resih da po ovom pitanju budem iskrena.
Planirala sam. Ali najozbiljnije. Cisto da izvrgnem ruglu glupu tradiciju vencavanja u smokingu i beloj haljini (koju bih dodatno 'nafatirala' da izgledam napumpano) jos glupljih fraza i pruzim sansu svojoj blizoj i daljoj rodbini da se jos jednom, nakon sto su to uradili nakon sahrana babe i dede, dobro ozderu i napiju na tudj racun. Ma sve sam vec videla, i kakva bi trebala da bude 'aljinica (boje lila :lol: ) i veo i shminka, i kako bih pred oltarom malo nagazila svog pedera, cisto da se zna ciji se testosteron poshtuje, i kako bi mi zvanice cestitale sa ustima punim polu-sazvakane punjene paprike (ili sarme, ukoliko vencanje padne u zimu) i kako bih od muzike trazila da mi svira 'moja mama mali djavo bila, mali bila, velikog rodila....' i slicne stvari. Uslovi su odvojene sobe, tolerisanje jedne crne mace i nemanje dece. Sve ostalo je podlozno kompromisu.
Onda sam porasla i prestala da se zamlacujem brakovima. Fiktivnim posebno.
Korisnikov avatar
By Blady

Cao.
Imam 36 godina.
Uf...Samo da nije ovolika razlika u godinama...Al sta znam...Jel dolazis u HN ovog ljeta?
HAHHAHAHAHAHAHAHAH
Korisnikov avatar
By Blady
Ja vec nasla nesto, samo se nadam da ce uspeti :) :cowboy:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by MinaHarker
Resih da po ovom pitanju budem iskrena.
Planirala sam. Ali najozbiljnije. Cisto da izvrgnem ruglu glupu tradiciju vencavanja u smokingu i beloj haljini (koju bih dodatno 'nafatirala' da izgledam napumpano) jos glupljih fraza i pruzim sansu svojoj blizoj i daljoj rodbini da se jos jednom, nakon sto su to uradili nakon sahrana babe i dede, dobro ozderu i napiju na tudj racun. Ma sve sam vec videla, i kakva bi trebala da bude 'aljinica (boje lila :lol: ) i veo i shminka, i kako bih pred oltarom malo nagazila svog pedera, cisto da se zna ciji se testosteron poshtuje, i kako bi mi zvanice cestitale sa ustima punim polu-sazvakane punjene paprike (ili sarme, ukoliko vencanje padne u zimu) i kako bih od muzike trazila da mi svira 'moja mama mali djavo bila, mali bila, velikog rodila....' i slicne stvari. Uslovi su odvojene sobe, tolerisanje jedne crne mace i nemanje dece. Sve ostalo je podlozno kompromisu.
Onda sam porasla i prestala da se zamlacujem brakovima. Fiktivnim posebno.
:love:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hehehehehheheh...

mina, ja sam ocekivao kraj ovakav: "a onda, u trenutku kada treba reci sudbonosno DA, ponosno uzvikujem - MAMA, JA SAM LEZBACHA!"

hahahahahhahahaa.

:smeh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mr Dee
hehehehehheheh...

mina, ja sam ocekivao kraj ovakav: "a onda, u trenutku kada treba reci sudbonosno DA, ponosno uzvikujem - MAMA, JA SAM LEZBACHA!"

hahahahahhahahaa.

:smeh:
Uh, heavy... mislim, ja volim svoju mamu i ne bih da joj prerano oslabi srcani misic zbog mojih apetita. Jadna zena ionako ne razlikuje fine str8 momke i gejeve, pa ti vidi... :mama:
Ustvari, to bi joj se verovatno i samo ukazalo kada bi videla kako se tetke guraju da uhvate bidermajer i brisu suze nakon sto srecni mladenci izadju od maticara, sve u strahu da ce im se maskara razmazati...
Eh... :venchanje: :zastava:
Korisnikov avatar
By XX001
Ne, nikada ne bih pristala na tako nesto!

:avion: :angel: :bicikl: :chilling: :andjelak: :auto:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja odoh na leto u Crnu Goru da osuncham dupe, a vi gledajte shta cete i kako cete sa tim vasim filozofiranjem !
:roni: :sunce:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Angelina777
Ja bih (privremeno) jer volim da lozim radoznale..naucila sam da radoznale treba nagraditi lazima....

Upravo. Moj otac se u jednom trenutku istripovao da ce mu hephaestion biti zet. Posle mi je bilo beda da (ponovo) lazem. :dvaprsta: Mame mi je nekako stvarno zao, tako da sam joj poslednji put u zivotu samo rekla: "Da se ne lazemo..."
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja vec udata :biskvit: ali bih izigravala paravan devojcicu nekom decku koji je gay. Zasto da ne? :cigareta:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by MinaHarker
i pruzim sansu svojoj blizoj i daljoj rodbini da se jos jednom, nakon sto su to uradili nakon sahrana babe i dede, dobro ozderu i napiju na tudj racun.
Nemoj tako. Oni jedu i piju kako bi podelili s tobom svoju srecu i preko tih simbola (napunjen stomak-napunjeno srce) iskazuju cast tebi i radost zbog najsrecnijeg dana tvog zivota dele tako uzivajuci u plodovima necijih ruku (hleb)
i grejuci svoju dusu jos vise rakijicom. Sve su to simboli intime s tobom i tvojim muzem. :klavir:
kako bih od muzike trazila da mi svira 'moja mama mali djavo bila, mali bila, velikog rodila....' i slicne stvari
sto je tebi cudno da se cuje vesela muzika sa lepim recima na dan tvog vencanja? sta hoces da ti sviraju? Kyrie Eleison? :odbij:
Korisnikov avatar
By Neve
Imam "decka" vec skoro 4 godine.
Lollobrigida, "Moj decko je gay" http://youtube.com/watch?v=hGWttVjaFjk

Elem.. jedno drugom smo maskica kad nam zatreba.. sto i nije tako cesto obzirom da vecina njegovog i mog drustva zna da smo "jedni od onih".. uostalom ujedno smo si i najbolji prijatelji.. ili najblize tomu sto ja mogu biti.
:)
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ako nekom treba maska ---> u2u :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Moj peder mi glumi decka, kad god mi zatreba...i ja njemu takodje...cak me je upoznao sa tatom...znaci imam decka za okolinu....:elf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!