Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Podjednako onda diskriminisem i devojke koje koriste alkohol, drogu, koje praktikuju otvorene/slobodne veze, koje ne ispunjavaju druge navedene kriterijume.

Nije to diskriminacija, mislim moze da bude sa toliko drugih devojaka koje nisu ja, sta sad. I ja sigurno imam osobine koje su nekome na listi "nikada ne bih bila se devojkom koja...", pa nista. Nadjem onu koja trazi bas ovakvu. :)
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by hlaefdige
:bicikl:
:smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
odo' ja da vidim nesto u onoj temi o godistima.....pre nego se os**em....da ne trubim za dzabake....

...btw, ovo je bio primer ejdzizma...
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by anche
Originally posted by Paranoid Androgynoid

jel ovo da bi manje para trosila na placanje pica ili sta?!

ne bre, kako ne kapiras?! 'otje da provode vise vremena u krevetu, opijene ljubavlju :sweet:

:giggle:
..ali da devojka nije pod dejstvom RoH, THC ili ne daj boze opasnijih supstanci inace od ljubavi tu nista nema.. :drama:

to ni moja mama ne misli, a ima priblizno isto godina.
Korisnikov avatar
By anche
@hlaef

dobro me podseti! mora da moze da telefonira bez toga da prvo uspava mamu :neto:

@pa
bre. nije thc nego htc :lol:

a to roh nadam se nije rohipnol, ona date rape droga?! :uplasen:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
To ne znaci da od ljubavi nema nista, to samo znaci da nekome to smeta. Ja imam duplo manje godina od Modesty, pa isto ne bih bila sa devojkom koja koristi alkohol/drogu/kocka se i slicno.
To je osobina, nacin ponasanja koji se nekome dopada, nekome ne.
By J...
Originally posted by Mademoiselle
Ja imam duplo manje godina od Modesty, pa isto ne bih bila sa devojkom koja koristi alkohol/drogu/kocka se i slicno.
Ja bih "bila" sa takvom devojkom ali ne znam koliko dugo bih ostala. :lol:
By Paranoid Androgynoid
To ne znaci da od ljubavi nema nista, to samo znaci da nekome to smeta.
to je gore od vojske i teze za naci od nafte ;)

To je osobina, nacin ponasanja koji se nekome dopada, nekome ne.
pa osobina ili nacin ponasanja, odluci se :sveca:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Sklonost ka upotrebi - osobina, sama upotreba - nacin ponasanja. Na to sam ja mislila kad sam pisala, ne mora da znaci da su termini pravilno upotrebljeni.
Nije toliko tesko naci, mislim, meni je uspelo. Jeste da pusi, ali, ono, niko nije savrsen. A i vecina ljudi sa kojima se inace druzim ne konzumira (ili pak vrlo retko konzumira) alkohol i druge psihoaktivne supstance, tako da je to mozda stvar okruzenja.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
odavno se nisam zabezeknula nekom temom ovako....

...znas ono kad citas pa ne verujes....

odo' da spavam....
Korisnikov avatar
By starsailor
@ anche - aj cuti tamo. znas da ne mislim to bukvalno :D ;)
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by hlaefdige
odavno se nisam zabezeknula nekom temom ovako....

...znas ono kad citas pa ne verujes....
me niether.. :qqlele:
sreca tvoja te bar mozes da spavas sada ja cu jos citati :drama:
Korisnikov avatar
By bas bleu
hmmm, meni su nekako uvek bile najbitnije velike :sise:

e sad, ako bi se desilo da je jos i vaspitana, nacitana, neporocna, sta-smo-ono-bese-jos-imali, kompletna licnost... jebiga, prelazila sam preko toga zarad viseg cilja :smug:
Korisnikov avatar
By starsailor
ma dajte zar ste stvarno ovo shvatili kao diskriminaciju? sada pricam o mom postu. i pricacu o sebi.
znaci ja razumem ono sto je napisala anche da ne bi zelela da bude sa zenom koja ne duva. al se nisam nasla diskriminirana kao str8 edge. jer ja sam ona druga strana koja misli suprotno. i tacno sam je razumela. jednostavno ne moze se uspostaviti TA konekcija izmedju devojke koja duva i koja ne duva.
skoro sve moje ex i sve moje drugarice puse travu. al to ne menja nas odnos. ja sam ja. one su to sto jesu.
ja sam rekla ( kao i J...) da bih volela da budem sa zenom koja ne koristi to. i to je to. nikakva diskriminacija nit nesto slicno. Neke od vas znaju moju pricu, da imam traume od droge i sl. supstanca, tako da moj izbor je da budem str8 edge i da pozelim to i kod svoje partnerke.
sto se bisexualnosti tice, moja najveca ljubav, a i sve moje devojke su bile bisex. opet nema diskriminacije. ovde se radi o tome sta bih zelela ( za promenu)....
a ta ostala sranja iskrena, lepa, dobra, mlada, stara ...nisam u tom filmu.
By J...
Originally posted by starsailor
Neke od vas znaju moju pricu, da imam traume od droge i sl. supstanca, tako da moj izbor je da budem str8 edge i da pozelim to i kod svoje partnerke.
Ja nemam nikakve traume od droge i sl. supstanci, probala, nisam se nesto odusevila, kako kaze Tresh-grl, znam da se "vozim" i bez toga a pri tom ne gubim kontrolu nad svojim mozgom, sto je meni jako bitno.

Sto se tice biseksualki, nemam nista protiv ali uvek od njih ocekujem da me ostave zbog muskarca. Onda se trudim da se ne vezujem previse jer je cinjenica da imamo razlicita vidjenja zivota u glavi i da ona verovatno zeli jednog dana muza i porodicu. Ja to nazivam oprezom i racionalnoscu a ne diskriminacijom.
By J...
I samo da napomenem, pozeljno je i da devojka bude nevina. :srbin:

:lol:

(ovo je naravno shala :D )
Korisnikov avatar
By anche
meni se jos nije desilo da neka /str8biseks ostane to posle mene. :smug:

valjda shvate da muskarci nemaju tako lep... khm... pa mozak :giggle:
By жњ
imam visoke standarde kojima je tesko udovoljiti...

bolje da vise ne plasim cure po forumu :P
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by J...

Sto se tice biseksualki, nemam nista protiv ali uvek od njih ocekujem da me ostave zbog muskarca. Onda se trudim da se ne vezujem previse jer je cinjenica da imamo razlicita vidjenja zivota u glavi i da ona verovatno zeli jednog dana muza i porodicu. Ja to nazivam oprezom i racionalnoscu a ne diskriminacijom.
say it loud sista :D
Korisnikov avatar
By Modesty
šta koji klinac ko ima da komentira šta se drugom sviđa ili ne...koja crna diskriminacija?Ko je to tako vidio,stvarno je malo opterečen tom istom riječi.
Lijepo pitanje glasi:kakvu bi željeli.
Korisnikov avatar
By LittleRed
Originally posted by starsailor
Originally posted by J...

say it loud sista :D
Ne znam šta da vam kažem žene. Meni iskreno malo smetaju ovakve generalizacije.
Ja sam bisex i da, želim porodicu. Ali ne i muža.
A kada sam u vezi, dokle god me ta osoba ispunjava, volim je i emocionalno smo kompatibilne, druge me osobe ne interesuju na taj način, bez obzira na pol. I ne postoji back up plan i ne postoji planovi do onih koje zajedno sa tom osobom pravim.
Korisnikov avatar
By starsailor
ali mi nismo generalizovale. opet isto. nismo rekle sve bisex. ja sam pricala o svojim bisex. curama. valjda je i J... :trep:
Korisnikov avatar
By anche
valjda j i starsejlor ne zele da zive pod pritiskom da neku stalno moraju da ispunjavaju :giggle:
Korisnikov avatar
By starsailor
ahhahaah anche samo ti :tushe:
mozda je i to. bojim se obaveza :P
Korisnikov avatar
By LittleRed
@ starsailor - meni je delovalo drugačije no ok. možda sam u krivu :goran:
By J...
Originally posted by LittleRed

Ja sam bisex i da, želim porodicu. Ali ne i muža.
Ovo je vec druga prica. Sve zavisi sta je u tvojoj glavi i kakav zivot zelis da zivis. Ako vidis sebe u buducnosti kao "srecno udatu" i "strejt" zenu onda su nam pogledi na zivot totalno razliciti i mene bi to odbilo. Kada sam pominjala biseksualke, uglavnom sam mislila na takve. Mada bi se one pre mogle nazvati bi curious i pomalo homofobicne.
Korisnikov avatar
By LittleRed
@ J - Dakle jeste bila u pitanju generalizacija, a to je najlakši način na koji nastaju predrasude.
Jasno je meni šta ste i koga ste vas dve imale na umu, ali mi je zasmetalo pa nisam mogla da prećutim...
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Meni nije jasan ovaj kriterijum u vezi droge... Ako neko dune 3 dzointa godisnje, u kojoj je onda kategoriji - "narkomanskoj" ili ovoj "apstinentskoj"? Postoji kategorija "nesvrstani"? :protest: :)
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by LittleRed
@ J - Dakle jeste bila u pitanju generalizacija, a to je najlakši način na koji nastaju predrasude.
Jasno je meni šta ste i koga ste vas dve imale na umu, ali mi je zasmetalo pa nisam mogla da prećutim...
nije! pa procitaj gore da su sve moje devojke bile bisexualne. govorim o vezama. i moje iskustvo je pokazalo to, da prije ili kasnije su zavrsile sa muskarcima i planiraju brak. a ko sto je rekla Modesty ovde pricamo sa kakvom bih zelela da budem.
ipak sam single i mogu da mastam :peva: sto ne znaci da cu to i dobiti
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!