Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by anche..ali da devojka nije pod dejstvom RoH, THC ili ne daj boze opasnijih supstanci inace od ljubavi tu nista nema..Originally posted by Paranoid Androgynoid
jel ovo da bi manje para trosila na placanje pica ili sta?!![]()
ne bre, kako ne kapiras?! 'otje da provode vise vremena u krevetu, opijene ljubavlju![]()
![]()
Originally posted by Mademoiselleto je gore od vojske i teze za naci od nafte
To ne znaci da od ljubavi nema nista, to samo znaci da nekome to smeta.
Originally posted by Mademoisellepa osobina ili nacin ponasanja, odluci se
To je osobina, nacin ponasanja koji se nekome dopada, nekome ne.
Originally posted by hlaefdigeme niether..
odavno se nisam zabezeknula nekom temom ovako....
...znas ono kad citas pa ne verujes....
Originally posted by starsailorJa nemam nikakve traume od droge i sl. supstanci, probala, nisam se nesto odusevila, kako kaze Tresh-grl, znam da se "vozim" i bez toga a pri tom ne gubim kontrolu nad svojim mozgom, sto je meni jako bitno.
Neke od vas znaju moju pricu, da imam traume od droge i sl. supstanca, tako da moj izbor je da budem str8 edge i da pozelim to i kod svoje partnerke.
Originally posted by J...say it loud sista
Sto se tice biseksualki, nemam nista protiv ali uvek od njih ocekujem da me ostave zbog muskarca. Onda se trudim da se ne vezujem previse jer je cinjenica da imamo razlicita vidjenja zivota u glavi i da ona verovatno zeli jednog dana muza i porodicu. Ja to nazivam oprezom i racionalnoscu a ne diskriminacijom.
Originally posted by starsailorNe znam šta da vam kažem žene. Meni iskreno malo smetaju ovakve generalizacije.Originally posted by J...say it loud sista
Sto se tice biseksualki, nemam nista protiv ali uvek od njih ocekujem da me ostave zbog muskarca. Onda se trudim da se ne vezujem previse jer je cinjenica da imamo razlicita vidjenja zivota u glavi i da ona verovatno zeli jednog dana muza i porodicu. Ja to nazivam oprezom i racionalnoscu a ne diskriminacijom.![]()
Originally posted by LittleRedOvo je vec druga prica. Sve zavisi sta je u tvojoj glavi i kakav zivot zelis da zivis. Ako vidis sebe u buducnosti kao "srecno udatu" i "strejt" zenu onda su nam pogledi na zivot totalno razliciti i mene bi to odbilo. Kada sam pominjala biseksualke, uglavnom sam mislila na takve. Mada bi se one pre mogle nazvati bi curious i pomalo homofobicne.
Ja sam bisex i da, želim porodicu. Ali ne i muža.
Originally posted by LittleRednije! pa procitaj gore da su sve moje devojke bile bisexualne. govorim o vezama. i moje iskustvo je pokazalo to, da prije ili kasnije su zavrsile sa muskarcima i planiraju brak. a ko sto je rekla Modesty ovde pricamo sa kakvom bih zelela da budem.
@ J - Dakle jeste bila u pitanju generalizacija, a to je najlakši način na koji nastaju predrasude.
Jasno je meni šta ste i koga ste vas dve imale na umu, ali mi je zasmetalo pa nisam mogla da prećutim...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!