- 11 Dec 2013, 19:48
Kada lik prica gomilu predhodnih situacija iz veza i poznanstava da bi ustvari zakljucak bio kako je dobar, cool itd i kako eto postupio je tako i tako, a mogao je da bude bezobrazan itd.
Tako sam jednom slusao sat vremena o svemu i svacemu i onda rekao izvini ali nisam ovde dosao da mi pricas o tvojim bivsim momcima, poznanicima i razno raznim situacijama. Pri tome lik se hvalio kako poznaje sve, hvalio se kako o svakom zna sve, kako tracari i kako bi sve to sto zna mogao da zloupotrebi i da napravi tim ljudima haos na poslu, u porodici itd...ali eto on je dobar i to ne radi (a mogao bi).
Kao on se upozna sa likom i kazu mu :"ti radis tu i tu, keva ti se zove tako radi tu i tu, brat.... bla bla bla... druzis se sa tim i tim ....bla bla bla... bio si sa tim i tim"
DECKO SAV PONOSAN TO PRICA!!!! I onda kao taj lik pocne da ga moli nemoj molim te da me otkrijes, platicu koliko treba, reci sta trazis samo nemoj.... a on kaze "ne brini ja sam cool nikome nista necu da kazem".
Zamislite......
Doslo mi je da ga nabodem u glavu iz sve snage koliko sam bio zgorzen time da disem isti vazduh sa tom spodobom. Kakvi degenerici postoje, jezivo.