Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by elektron84Ona sa sekirčetom, što je razvalila cepanice (2:00-2:10), dobi čistu desetku.
Ne znam da li je neko vec kacio ovo a bas je zabavno
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XIyASIN2 ... 1&index=16[/youtube]
Originally posted by MariškaVideo je extra
Originally posted by elektron84Ona sa sekirčetom, što je razvalila cepanice (2:00-2:10), dobi čistu desetku.
Koju li bi ocenu dobila ona sa super čeličnim grudima?
Originally posted by elektron84Kacila ja jedno 558 puta, a postavljala i tekst pesme jos odavna
Originally posted by Galateja
Mene interesuju 2 pitanja u vezi sa datom tematikom:
1) Zašto je buč-fem dinamika tako čest obrazac žensko-ženskih odnosa?
Originally posted by Galatejato pitanje moze da se postavi i stone fem devojkama a ne samo butch ili ftm identitetima
2) Zašto su pojedine buč devojke izrazito zainteresovane da delaju a ne daju partnerki da ona dela? Pitanje se odnosi na rigidnu aktivnost koju ja ne shvatam.
Eto, molim dobre duše upućene u tematiku da mi razjasne nedoumice i znatiželju?
Originally posted by acid drop
bučice koje vole femice smatraju da ima više femica koje vole femice a femice koje vole bučice smatraju da ima više bučica koje vole bučice a femice koje vole femice smatraju da ima više femica koje vole bučice a bučice koje vole bučice smatraju da ima više bučica koje vole bučice i bučice i femice i femice i bučice i bučice i bučicebučicebučicebučicebučice *zvukpločenapogrešnojbrzini*
Originally posted by Momoumem, umem
@ a i ove femice koje vole bucice vala znaju da gnjave sa tim
Originally posted by Hys.a ne no ne!:)
Originally posted by Galateja
Mene interesuju 2 pitanja u vezi sa datom tematikom:
1) Zašto je buč-fem dinamika tako čest obrazac žensko-ženskih odnosa?
2) Zašto su pojedine buč devojke izrazito zainteresovane da delaju a ne daju partnerki da ona dela? Pitanje se odnosi na rigidnu, tj. isključivu aktivnost koju ja ne shvatam.
Eto, molim dobre duše upućene u tematiku da mi razjasne nedoumice i znatiželju?
Originally posted by ultravioletsad baš gledam, pogrešila sam jebi ga
Originally posted by acid drop
bučice koje vole femice smatraju da ima više femica koje vole femice a femice koje vole bučice smatraju da ima više bučica koje vole bučice a femice koje vole femice smatraju da ima više femica koje vole bučice a bučice koje vole bučice smatraju da ima više bučica koje vole bučice i bučice i femice i femice i bučice i bučice i bučicebučicebučicebučicebučice *zvukpločenapogrešnojbrzini*
hahahahahahahhahahahaha
Originally posted by Hys.eo ti malo materijala:
Originally posted by Hys.bas zbog toga.
i sve butchice koje znam imaju zivuljke
Originally posted by Hys.
A i sve butchice koje znam imaju zivuljke, tako da mi je skroz normalno da ih vidim ovako uprepodobljene.
Originally posted by bas bleuto sto imaju zivuljke samo po sebi ti je disturbing?
Originally posted by Hys.bas zbog toga.
i sve butchice koje znam imaju zivuljke
Originally posted by bas bleua, pa tako reci....sad je jasno.
has to do with my attraction to butches and dislike of animals.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!