Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Shmi
Devokica da ne kaci tako nesto gde ima gomila butchica?! :odbij: :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Neka, nikad njega dovoljno ponavljati :)
Korisnikov avatar
By Hys.
gospode kakva uzasna recenica.
ko da sam samu sebe prevodila, i to nogama.
Korisnikov avatar
By Galateja
Mene interesuju 2 pitanja u vezi sa datom tematikom:
1) Zašto je buč-fem dinamika tako čest obrazac žensko-ženskih odnosa?
2) Zašto su pojedine buč devojke izrazito zainteresovane da delaju a ne daju partnerki da ona dela? Pitanje se odnosi na rigidnu, tj. isključivu aktivnost koju ja ne shvatam.

Eto, molim dobre duše upućene u tematiku da mi razjasne nedoumice i znatiželju?
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ne tako davno, pre svega 5-6 godina, jedini termini koji su se mogli cuti u lezbejskim zajednicama bili su butch-femme ( ili sam ja bila neobavestena ). iskreno, ne pridajem mnogo znacaja svrstavanjima, i jasno je da nije sve crno ili belo, butch ili femme... ali ipak... upoznajuci sebe kroz razvitak zajednice, otkrivali smo i neke druge pojmove. onda, butch-femme deluju kao nekakva preteca ostalim terminima.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Galateja

takve veze su vidljivije i zbog toga se ljudima cini da ih ima vise tj da su jako cest obrazac

ja na primer poznajem samo dve butch-fem veze a znam bar 15 fem-fem veza

meni je interesantno to sto redovno fem devojke koje vole druge fem devojke smatraju da ima vise butchica i/ili femica koje vole butchice

2) Zašto su pojedine buč devojke izrazito zainteresovane da delaju a ne daju partnerki da ona dela? Pitanje se odnosi na rigidnu aktivnost koju ja ne shvatam.

to pitanje moze da se postavi i stone fem devojkama a ne samo butch ili ftm identitetima

sa moje tacke gledista (nebitno je to sto sam ftm jer delim iste afinitete kao mnoge butchice) to je stvar uzivanja u necemu ili neuzivanja
neke fem devojke ne dozvoljavaju da im se stiskaju grudi a neke druge to obozavaju, posto nekima prija a nekima ne,ili su mozda jos bolji primer aktivni i pasivni gay muskarci, sve je stvar ukusa :)

da se grublje izrazim: ako je neko zena ne mora da znaci da treba da voli penetraciju

ja sam se recimo iznenadio kada sam upoznao fem-fem par koji tokom seksa nikada ne upraznjava penetraciju... a onda sam stao pa razmislio i dosao do zakljucka da tu nista nije cudno, zasto bi favorizovali neke seksualne prakse a neke smatrali manje vaznim
Korisnikov avatar
By acid drop
bučice koje vole femice smatraju da ima više femica koje vole femice a femice koje vole bučice smatraju da ima više bučica koje vole bučice a femice koje vole femice smatraju da ima više femica koje vole bučice a bučice koje vole bučice smatraju da ima više bučica koje vole bučice i bučice i femice i femice i bučice i bučice i bučicebučicebučicebučicebučice *zvukpločenapogrešnojbrzini*
Korisnikov avatar
By Galateja
Moje pitanje se nije odnosilo na podrivanje sukoba kojih ima manje ili više, samo sam znatiželjna te postavih 2 pitanja.

Hvala Momo na konkretnim odgovorima.
Korisnikov avatar
By Momo
@ acid drop
:lol: u pravu si , sve kukaju a kad odu na zurku stoje ubibljene ko mlade na vidjenju, ili mudruju ili nece da izlaze nego misle da ce butchica/femica da im dodje pod prozor
nego ja retko cujem da butchice kukaju u vezi toga... mene ove femice koje vole femice udavise a i ove femice koje vole bucice vala znaju da gnjave sa tim
Korisnikov avatar
By Momo
@Galateja
nema na cemu :)

ja sam citave teorije oko toga razvijao ali prosto najjednostavniji odgovor mi je onaj koji sam dao

medju ftm osobama cesto se smatra da nisi "musko" ako primas, sto je potpuna glupost, recimo kod nas su ftm osobe uglavnom strejt dok sam recimo primetio da su u inostranstvu ceste ftm-ftm veze ili ftm-butch veze sa sve penetracijom na obe strane
imam utisak da nasa zajednica dosta opnasa heteroseksulani obrazac kad je sex u pitanju
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by acid drop

bučice koje vole femice smatraju da ima više femica koje vole femice a femice koje vole bučice smatraju da ima više bučica koje vole bučice a femice koje vole femice smatraju da ima više femica koje vole bučice a bučice koje vole bučice smatraju da ima više bučica koje vole bučice i bučice i femice i femice i bučice i bučice i bučicebučicebučicebučicebučice *zvukpločenapogrešnojbrzini*

hahahahahahahhahahahaha
Korisnikov avatar
By Hys.
ade ade a vama sve smeta :P
Korisnikov avatar
By aIRbORNE

2) Zašto su pojedine buč devojke izrazito zainteresovane da delaju a ne daju partnerki da ona dela? Pitanje se odnosi na rigidnu, tj. isključivu aktivnost koju ja ne shvatam.

1) u praksi toga bas i nema nekako mi se cini, tj. nije bas tako cest obrazac...mislim da je to vise teorija o kojoj se trubi kod nas, nego sto zaista postoji

2)a za ovo drugo nemam pojma....kapiram da ima veze sa tim kako dozivljavas svoje telo kroz svoju seksualnost-sta volis ili ne da ti se radi. na nivou toga da li neko voli penetraciju ili ne.
ne znam, ja nekako to ne dozivljavam kao rigidnost, pre kao razliku u uzivanju

ukusi su razliciti! rece djavo, skide gace i sede u koprive

:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by ultraviolet
Originally posted by acid drop

hahahahahahahhahahahaha
sad baš gledam, pogrešila sam jebi ga
al' tako zvuči još retardiranije
Korisnikov avatar
By Hys.
jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj :radosnice:

:love:
Korisnikov avatar
By bas bleu
i'm finding it mildly disturbing, truth be told.
Korisnikov avatar
By Hys.
sho?

Meni je kjut skroz naskroz :)
A i sve butchice koje znam imaju zivuljke, tako da mi je skroz normalno da ih vidim ovako uprepodobljene.
Korisnikov avatar
By bas bleu
key words being "sve" i "mildly".
has to do with my attraction to butches and dislike of animals.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 34
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!