Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by EYAOdmah da ti kazem da se spremis na skorodolazecu menopauzu Tako i moja zena prvih godinu dana kao ti, a ciklus poceo da sara - te preskoci mesec dana, te dodje na mesec i po, te par meseci uredovi, pa onda opet...
ja mislim da lagano ulazim u klimaks, jer ove promene raspolozenja koje dozivljavam tokom pms-a nisu ranije postojale
Originally posted by Ozirisma nek dodje odmah, samo da me ne cima vise
Originally posted by EYAOdmah da ti kazem da se spremis na skorodolazecu menopauzu Tako i moja zena prvih godinu dana kao ti, a ciklus poceo da sara - te preskoci mesec dana, te dodje na mesec i po, te par meseci uredovi, pa onda opet...
ja mislim da lagano ulazim u klimaks, jer ove promene raspolozenja koje dozivljavam tokom pms-a nisu ranije postojale
* Napomena: Moja zena je SAMO godinu dana starija od tebe.
Originally posted by J...imaju neke fore, ali nista sto bih ja uradila za sada....objasnili su mi da ce mi se ciklus stabilizovati posle prvog porodjaja (hehe) i nudili su mi kontracepcijske pilule kao regulator, takodje....
Originally posted by hlaefdigeDobro ako je tako evo onda cu da priznam.
e ako ne priznajes onda nista
nije ubedjivanje jel'te, bastebriga, basmebriga....nisam ni ja verovala da zenama to moze da traje po 15 dana...nisam verovala da mogu da imaju razmake u menstruacijama po samo 10 dana...nisam verovala da mogu da igraju citave turnire i da im ne smeta...nisam verovala da ne mogu da igraju turnire a da im ne smeta...
ali to ne menja cinjenicu da je to tako kako je...nije da sam sama izmislila, i nije da nisam potvrdila sa lekarom...tako da.....eto
Nego mene sad zanima, ako je cinjenica da toliko zena oseca razne tegobe tokom pms-a zar ne postoji neki nacin da se to leci tj. ublazi? Neki lekovi, hormoni itd. zanima me sta kazu lekari na to ako je neko upucen? Jer ovako mi izgleda bas jadno da lekar konstatuje da su neke tegobe "zbog pms-a" i da to tako treba da bude jer "zene imaju pms" a da ne nudi neko resenje za to koje bi moralo da postoji. Koliko razumem tu je rec o nekom poremecaju hormona u tom periodu, to bi trebalo da se regulise.
Cula sam da neki lekari "savetuju" devojkama s bolnim menstruacijama da sto pre rode dete jer ce im to pomoci, sto je naravno nevidjeno glup savet i nacin lecenja. A cula sam i da kontraceptivne pilule mogu da pomognu nekako u slucaju tih hormonskih promena pa me zanima ako neko ima iskustva s tim da podeli znanje ovde.
Originally posted by hlaefdigee, a zasto ne sme da se pita? to sam cula od vise osoba koje imaju problem sa pms-om. bolje da pita nego da najebe jer ne zna da si u pms-u. sto je to strasno pitanje?
e da...pored svega toga navedenog....NE DAJ BOZE NIKOME...da me u pms-u pita SLUCAJNO da li ja to mozda pizdim zbog pms-a......
...smestam metak u celo bez imalo grize savesti i ostavljam pored puta....
Originally posted by scout_finche, ne znam!!!!! majkemi...nije mi strasno pitanje da li sam u pms...aj kao...ok
Originally posted by hlaefdigee, a zasto ne sme da se pita? to sam cula od vise osoba koje imaju problem sa pms-om. bolje da pita nego da najebe jer ne zna da si u pms-u. sto je to strasno pitanje?
e da...pored svega toga navedenog....NE DAJ BOZE NIKOME...da me u pms-u pita SLUCAJNO da li ja to mozda pizdim zbog pms-a......
...smestam metak u celo bez imalo grize savesti i ostavljam pored puta....
ont: neam problema sa pms-om.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!