Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
da, ako mi se neko bas svidi, ali to se nije mnoooogo dugo desilo
Korisnikov avatar
By Dzi
uh, jako retko i jako tesko
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Dante

Mislim da je ono o čemu Orlando govori Bludnica.

Bludnica je ona koja:
gleda seksi
priča seksi
misli seksi.
Uglavnom se lako prepoznaje po tome da i kad ne priča o seksu u njenom glasu se oseća otvoren poziv na seks, dvosmislenost je uglavnom njeno najjače oružje. Ona ne želi seks ona želi da muskarac koji nju gleda želi seks.

Ona šara kažiprstom po vratu, vrti kosu u loknicu. Oči joj se cakle. Momak joj se prestavlja. Ona pita kako je on. Njemu nije dobro, ali kaže da je dobro. Pita je kako se ona zove, jer nije čuo. Ona mu kaže da nije ni rekla.
vrti kosu u loknicu. Oči joj se cakle - ovo me podsetilo na tebe :P
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by mirth

Da, ako nose plavu uniformu a ja imam vise od 2 promila alkohola u krvi..
Da nije tih situacija, ne bih ni znala da posedujem tu vestinu. :shrug:
:lol:
Korisnikov avatar
By m..
da. narocito sa pandurima, obezbedjenjem kluba u 5 ujutro kad vise ne pustaju unutra, sankerima kada je sank zatvoren a ja bih jos jedno pice ili cigarete... jednom recju kada je to neophodno. inace ne, ne a da sam toga svesna, mada desi se a neki muskarac navali na mene... e jebiga.
By Speculum Columbae
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by Dante

Mislim da je ono o čemu Orlando govori Bludnica.

Bludnica je ona koja:
gleda seksi
priča seksi
misli seksi.
Uglavnom se lako prepoznaje po tome da i kad ne priča o seksu u njenom glasu se oseća otvoren poziv na seks, dvosmislenost je uglavnom njeno najjače oružje. Ona ne želi seks ona želi da muskarac koji nju gleda želi seks.

Ona šara kažiprstom po vratu, vrti kosu u loknicu. Oči joj se cakle. Momak joj se prestavlja. Ona pita kako je on. Njemu nije dobro, ali kaže da je dobro. Pita je kako se ona zove, jer nije čuo. Ona mu kaže da nije ni rekla.
vrti kosu u loknicu. Oči joj se cakle - ovo me podsetilo na tebe :P
Post i jeste pisan vrlo subjektivno :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...

Flertujem sa oba roda kad sam slobodna, a kad sam u vezi postajem monoflerteista.
Samo sa ženom flertujem.
Mada, iako kažu da volim da flertujem, i dalje sam pri stavu da mi stidljivi to zapravo i ne umemo.

:merlinka:
TI ne flertujes? TI si kraljica flerta !:carica:
Korisnikov avatar
By bas bleu
ne. zasto bih? ako mi nesto treba, i prefer to pay.
Korisnikov avatar
By Darling
Sa muskarcima retko, ali i to ce se promeniti ove godine :eviltrep:
Mada mnogi misle da flertujem i kada to zapravo ne radim, imam neki karakteristican kez kazu :neznam:
Korisnikov avatar
By Marvin
Sa ženama?
Da. Najčešće nesvesno.
A ovako sa namerom (iz zabave) samo ako su potpuno nepoznate i ako znam da se više nikad nećemo videti.
Korisnikov avatar
By Dina
Ovaj post od Mirth mi je jasan :lol:

I ako je biseksualna zena u pitanju ili strejt zena i to mi je jasno. Ali u ostalim slucajevima mi nije jasno - zasto osoba koja je lezbejka (zeli da) flertuje sa muskarcima? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Dina
SimarrgL,
pa sad meni ni sam koncept flerta nije bas najjasniji :nerd: Imala je Galateja jedan sjajan post koji je ilustrovao besmislenost flerta pa sam ga ja cesto citirala...

No, kako ja povezujem flert je ipak povezan sa privlacnoscu. Te ako je i iz zabave onda je to valjda sa osobom koja je toj osobi privlacna. Ako lezbejku ne privlaci muskarac zasto bi i iz zabave flertovala sa njim?
Korisnikov avatar
By Madonna
pa ovde smo imali prilike da vidimo da je osmeh nekad shvaćen kao flert (nevidljive letelice)
precizno definišite flert, svako ponaosob, pa da vidimo šta imamo.
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Null

precizno definišite flert, svako ponaosob, pa da vidimo šta imamo.
Misliš svakA ponaosob?

Btw, može li se flert uopšte precizno definisati?
Korisnikov avatar
By Madonna
pa ne mora svakA može i nekI
naravno da ne može.
derfor dina flert svata nako ja vako... ti tako... moždase lezbejkama dopadne muško? :hamlet: ko će ga znati. možda znaju one. a možda ne znaju. :xfiles:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam za moju ilustraciju flerta pronasla Galatejin post sa teme "flert" iz ljubavnog... to je meni jedan od najboljih i najsmesnijih postova ikad napisanih ovde, a pogotovo na ovu temu... Tako da ga opet citiram, mozda ga je neko propustio... :D

Originally posted by Galateja
Originally posted by baby_girl
kad neko flertuje sa tobom to bas ume da podigne raspolozenje

zato se i zove flert zato sto nista ne mora da znaci

kad se kaze da je povrsno onda malo dobije negativnu konotaciju

u principu flert nije nista drugo do suptilno izazivanje
ili prosto ste neobicno fini jedni prema drugom

najvise volim flert bez reci, volim da vidim koliko dugo neko moze da me gleda u oci da ne skrene pogled.
Zamislila sam situaciju gde Nina (nek se zove Nina da je ne oslovljavam sa Osoba A) suptilno izaziva Martinu (bolje Martina, nego Osoba B) i neobično je fina prema njoj, te se Martina obraduje i sl. da bi joj Nina rekla: 'Htela sam samo da nam podignem raspoloženje, ti jesi cool, ali to ništa ne znači, ne kontaj me pogrešno, nisam ja površna...' I na kraju se Nina i Martina gledaju bez reči takmičeći se koja će zadnja skrenuti pogled.

:odbij:
:pucaodsmeha:

E da, sad ovde u ovo sto Nina govori treba dodati "i ja sam lezbejka", a npr Martin je umesto Martine. I onda je to vezano za ovo moje pitanje... a verovatno ni Martinu ne bi nista bilo jasno...
Korisnikov avatar
By Kittrie
flertujem, vatam, ljubim, mazim, jebem
(doduse to full jebanje nisam oko 2-3 god, a i tad mi je bilo dosadno).
Korisnikov avatar
By Neve
Jedan peder mi reče da to redovno radim.. ali ja to zaista ne primjećujem.
Po tome slijedi da kao i flertujem s dečkima (?!) ali ne i sa curama. :lol:
Vazda sam bila krivo nasađena. :lol:
By loreenche
YES! YES! FUCKING YES!... :fuckbed:

a cek... ovo je tema za devojke :shrug:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao sto ja volim da flertujem pa to nije zdravo :drama:
Korisnikov avatar
By Hys.
Muskarci su smesni u odnosu na femme zene kada je flert u pitanju.
Jedina konkurencija muskarcima na tom polju su butchice.
Mozda ih cak i siju.
By therealrocknrolla
Ne. Mada vecina muskaraca svaku komunikaciju sa minimumom pristojnosti shvata kao poziv na sex. Ako se distanciras onda si negativna i nafurana, a ako ga jasno odjebes onda si raspala drolja i glumis ludilo. Zato nista od flerta. Kad mi opadne samopouzdanje, pustim GTA, odem u stanicu milicije i bacim bombu, a onda ukradem maricu i zbrisem a oni me jure. Nekad ih zajebem na posteno, nekad moram da citujem i tako.
Korisnikov avatar
By pochi
sa muškarčinama flertujem opasno a sa pićkicama nikako. bož oprosti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!