Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Dantevrti kosu u loknicu. Oči joj se cakle - ovo me podsetilo na tebe
Mislim da je ono o čemu Orlando govori Bludnica.
Bludnica je ona koja:
gleda seksi
priča seksi
misli seksi.
Uglavnom se lako prepoznaje po tome da i kad ne priča o seksu u njenom glasu se oseća otvoren poziv na seks, dvosmislenost je uglavnom njeno najjače oružje. Ona ne želi seks ona želi da muskarac koji nju gleda želi seks.
Ona šara kažiprstom po vratu, vrti kosu u loknicu. Oči joj se cakle. Momak joj se prestavlja. Ona pita kako je on. Njemu nije dobro, ali kaže da je dobro. Pita je kako se ona zove, jer nije čuo. Ona mu kaže da nije ni rekla.
Originally posted by mirth
Da, ako nose plavu uniformu a ja imam vise od 2 promila alkohola u krvi..
Da nije tih situacija, ne bih ni znala da posedujem tu vestinu.
Originally posted by haemoglobin87Post i jeste pisan vrlo subjektivno
Originally posted by Dantevrti kosu u loknicu. Oči joj se cakle - ovo me podsetilo na tebe
Mislim da je ono o čemu Orlando govori Bludnica.
Bludnica je ona koja:
gleda seksi
priča seksi
misli seksi.
Uglavnom se lako prepoznaje po tome da i kad ne priča o seksu u njenom glasu se oseća otvoren poziv na seks, dvosmislenost je uglavnom njeno najjače oružje. Ona ne želi seks ona želi da muskarac koji nju gleda želi seks.
Ona šara kažiprstom po vratu, vrti kosu u loknicu. Oči joj se cakle. Momak joj se prestavlja. Ona pita kako je on. Njemu nije dobro, ali kaže da je dobro. Pita je kako se ona zove, jer nije čuo. Ona mu kaže da nije ni rekla.
Originally posted by ...Sitnicava...TI ne flertujes? TI si kraljica flerta !:carica:
Flertujem sa oba roda kad sam slobodna, a kad sam u vezi postajem monoflerteista.
Samo sa ženom flertujem.
Mada, iako kažu da volim da flertujem, i dalje sam pri stavu da mi stidljivi to zapravo i ne umemo.
Originally posted by ZwezdicaZveki, svaka ti dala, neka si joj rekla.
Originally posted by ...Sitnicava...TI ne flertujes? TI si kraljica flerta !
Flertujem sa oba roda kad sam slobodna, a kad sam u vezi postajem monoflerteista.
Samo sa ženom flertujem.
Mada, iako kažu da volim da flertujem, i dalje sam pri stavu da mi stidljivi to zapravo i ne umemo.
Originally posted by constantine
Originally posted by simarrgL*cu te naucim:P
ja bih, al n'umem
Originally posted by Dinazabave radi?
Ali u ostalim slucajevima mi nije jasno - zasto osoba koja je lezbejka (zeli da) flertuje sa muskarcima?
Originally posted by NullMisliš svakA ponaosob?
precizno definišite flert, svako ponaosob, pa da vidimo šta imamo.
Originally posted by Galateja
Originally posted by baby_girlZamislila sam situaciju gde Nina (nek se zove Nina da je ne oslovljavam sa Osoba A) suptilno izaziva Martinu (bolje Martina, nego Osoba B) i neobično je fina prema njoj, te se Martina obraduje i sl. da bi joj Nina rekla: 'Htela sam samo da nam podignem raspoloženje, ti jesi cool, ali to ništa ne znači, ne kontaj me pogrešno, nisam ja površna...' I na kraju se Nina i Martina gledaju bez reči takmičeći se koja će zadnja skrenuti pogled.
kad neko flertuje sa tobom to bas ume da podigne raspolozenje
zato se i zove flert zato sto nista ne mora da znaci
kad se kaze da je povrsno onda malo dobije negativnu konotaciju
u principu flert nije nista drugo do suptilno izazivanje
ili prosto ste neobicno fini jedni prema drugom
najvise volim flert bez reci, volim da vidim koliko dugo neko moze da me gleda u oci da ne skrene pogled.
Originally posted by Orlando the Ladyuvek
Da li flertujete sa muskarcima?
Originally posted by Orlando the Ladycesto
Originally posted by Orlando the Ladyponekad
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!