Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Drago mi je da ti se dopada Lorna :kiss:

Ali ja stvarno mislim da je moglo i tako da bude a i inace da bi ti dogadjaji iz proslosti bili malo drugaciji da su mogle da ih zapisu zene...

To se vidi i iz recimo danasnjih knjiga tamo gde zene nemaju dovoljno prava, nisam citala ali sam cula da postoji nekoliko knjiga koje su pisale zene iz Saudijske Arabije, cini mi se da je ta zemlja. U svakom slucaju je neka zemlja gde zene idu pokrivene i gde im drugi odlucuju sudbine, a one pokusavaju da one budu te koje odlucuju, samo sto to ne mogu da cine direktno nego nekim indirektnim putevima. Jedna knjiga govori o tome kako one nastoje da privuku bas muzeve koji njima odgovaraju ali to je citav niz taktika i spletki da bi se do toga doslo... A druga je knjiga koju je pisala lezbejka, citala sam kritike da je ta knjiga narocito potresna. Velika se prasina digla oko tih knjiga, ali one ipak postoje kao svedocanstva dok ona iz proslosti nemamo...
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Dina
Ja sam sklonija da verujem da je kod moje pretkinje bilo tako nesto nego da je bila neka mucenica. Ne sad sto ja hocu da verujem, nego zato sto dokle god secanje i price dopiru o mojim babama, prababama i cukunbabama sve su same bile neke jake zene vise spremne na sve samo sto u polozaju u kome su zene tad bile nisu bas mogle mnogo da ucine, ali koliko su mogle verujem da jesu....
Jao, ja baš pišem jednu priču o životu moje baba-tetke. Objaviću je tamo u onom tvom forumu o religiji, pošto je ta moja priča samo ilustracija na temu Smisao života...
Korisnikov avatar
By Dina
E pa super, jedva cekam :klap:

I ja sam u nekim postovima pisala o mojim babama ili cak o zivotima baba i tetki nekih drugih ljudi (bilo je povezano sa nasim forumom).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!