Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
od toga se ne moze pobeci. ako se ignorise ili negira onda ispliva ili se nametne samo od sebe.onda ako ne racunas deo populacije koji nas smatra nenormalnim odnosno njihove reakcije koje najvise bole od strane porodice i prijatelja spoznao si pravu srecu u zivotu. u pocetku vecina malo luta, poneki misle da su bi, pitaju se sta nije u redu sa njima, a kad se pomiris, prihvatis i pocnes da zivis sa tim shvatis koliko je rec gay na mestu. ne zovu nas dzabe tako.:zastava:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Ma ja bwe volim ŽENE i volim što sam lez....jedno vreme nisam mogla to da prihvatim....sad sebe još više volim.....

Brate šiznem kad vidim lepu devojku,....eto tako znam da sam lez.... :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Galadriel
hihi uradis ovaj test: http://queeria.com/gayometer/

Meni je ispao 100% tacan. kaze: " Vi se zanimate se za osobe oba pola, retko javno pokazujete svoju homoseksualnu stranu, a ponasate se hetero! "
Korisnikov avatar
By albatros
ja upravo uradila test
50-50:(
inace,znam da jesam:)
ali,nekad,ne prihvatam tako lako
uhhh,generalno,tesko pitanje a ovo je bio najkraci odgovor koji sam mogla da napisem:blenta:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Sta_reci!
Brate šiznem kad vidim lepu devojku,....eto tako znam da sam lez.... :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga:
Transparentno, ali u osnovi pouzdano objašnjenje. :kafa:
P.S. - Izumimam primere ženskica koje šiznu zbog tuđe lepote iz čiste zavisti.
Korisnikov avatar
By mezimce
jednostavno znam:) volim devojke i super mi je s njima
By skorpija
Originally posted by baby_girl
hihi uradis ovaj test: http://queeria.com/gayometer/

Meni je ispao 100% tacan. kaze: " Vi se zanimate se za osobe oba pola, retko javno pokazujete svoju homoseksualnu stranu, a ponasate se hetero! "

ja uradila test i kao 56%...ne verujem...osecam se kao 100% lez...
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam 100% lez pa mi ispalo 50%, nema veze, nisam butch.
Korisnikov avatar
By M M and I
easy to know...if you won´t eat pussy then you´re no lesbian...
(meaning if you eat pussy the you´re one of the following:
- a lesbian
- a bisexual
- a str8 guy...

I suppose you´re not str8 guy?
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Samo da se zna...kad ja kažem ŠIZNEM KAD VIDIM LEPU DEVOJKU, ne mislim da šizim od zavisti, nego od ljubavi, ja čim vidim lepu cicu ja se odmah zaljubim u nju....dok tipa jedva i pogledam, mada umem da zabalavim i za muškarcima ;) ;) ...ma ja sam vam čudo.... ;)

VOLIM VOLIM VOLIM VOLIM ŽENE!!!!!!!!!!! :love:
By skorpija
da....ali ja balavim samo na zene hahahaha
By Snow_Crystal
Ako ne pre onda posle puberteta se jednostavno oseti i zna...Mada sam do sada naletela na par devojaka koje se plase same sebi da priznaju da su gay pa se stalno deklarisu kao bi ..Ja sam to odavno prelomila u sebi,jesam bila uplasena i mislila sam da sam sama na celoj planeti,da sam bolesna,da je to samo u mojoj glavi...Ali ta "bolest" traje vec 26 godina i trajace do kraja zivota...Volim to sto jesam i ne krijem...
Korisnikov avatar
By DarkAngel
DEVOJKE KAKVE LEPE RECI O SVEMU TOME STO OSECATE.....stvarno smo carice. Ja sam isto u tim vodama pocela da plivam, ali evo krecem i da ronim polako....Sad cu i ja kao novajlija da idem na ono testiranje da vidim sta mi kazu (mada sam ja bi, ali vise otkidam na ribe....uf ....najezim se )
Korisnikov avatar
By DarkAngel
bila sam i rekli su mi fifty - fifty mada im ne verujem, ali dobro....
Jeste da mogu da budem sa oba pola, ali devojke su tako zanimljivije, privlacnije,zesca kombinacije vatrene neznosti i pripitomljene strasti...I do sada sam stekla utisak da imaju mocnije poljupce i .....svasta jos. Trenutno imam kao nekog decka, ali mislim da cu tu vezu ubrzo da prekinem na lep nacin i da se vise posvetim devojkama
Planiram sledeci vikend da odem u Floyd, sta imate da mi kazete za to mesto, posto sam nova u tome?:wink:
By Snow_Crystal
Originally posted by DarkAngel
bila sam i rekli su mi fifty - fifty mada im ne verujem, ali dobro....
Jeste da mogu da budem sa oba pola, ali devojke su tako zanimljivije, privlacnije,zesca kombinacije vatrene neznosti i pripitomljene strasti...I do sada sam stekla utisak da imaju mocnije poljupce i .....svasta jos. Trenutno imam kao nekog decka, ali mislim da cu tu vezu ubrzo da prekinem na lep nacin i da se vise posvetim devojkama
Planiram sledeci vikend da odem u Floyd, sta imate da mi kazete za to mesto, posto sam nova u tome? :wink:
Nikako tamo.Glupo mesto,na losem glasu. ako zaista hoces da odes negde i da upoznas tj vidis ok ljude Lotus je moj advice...:kasalj:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
....nisam cula za to mesto, ali hvala na korisnom savetu. Gde se nalazi uopste i kojim danima i od koliko radi? Bolje zbog muzike ili su devojke normalnije, ako mozemo tako da kazemo(naravno bez uvrede);)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
....nisam cula za to mesto, ali hvala na korisnom savetu. Gde se nalazi uopste i kojim danima i od koliko radi? Bolje zbog muzike ili su devojke normalnije, ako mozemo tako da kazemo(naravno bez uvrede) ;)
Naci ces u Sceni. Inace, Lotus je bio raniji naziv, sada je Alliance. Srecno! :pivce:
By Snow_Crystal
Originally posted by KissQueen
....nisam cula za to mesto, ali hvala na korisnom savetu. Gde se nalazi uopste i kojim danima i od koliko radi? Bolje zbog muzike ili su devojke normalnije, ako mozemo tako da kazemo(naravno bez uvrede) ;)
Naci ces u Sceni. Inace, Lotus je bio raniji naziv, sada je Alliance. Srecno! :pivce:
E da ja zaboravila da je promenio ime....Hvala na ispravci....:zvezda:
By Cool_Girl17
Pozzz svima!
Evo jedno pitanje za vas,posto sam totalno zbunjena i nemam pojma jesam li BI ili sta li vec...Dakle,o sebi mogu reci da volim decke,privlacni su mi,ali dosad mi se nije desilo da se istinski zaljubim u nekog.Sa druge strane cure me generalno gledano ne pale,tj. kad vidim zgodnu curu totalno sam ravnodusna,ali mi se desilo da se par puta bas zaljubim u cure...pf...E sad mislim da nikad ne bih mogla da spavam sa nekom,i pored toga koliko mi se svidja,to mi je odbojno,bas bljak,bez uvrede(da,da,znam da sam cudna),a ostalo je sve sto zaljubljenost donosi.Sa momcima je suprotno.Imala sam decka,medjutim nije trajalo dugo i nije bila prava zaljubljenost,vise simpa.Dakle sta vi mislite?
P.S.Nadam se da vas nisam smorila... :spin:
By жњ
Originally posted by Cool_Girl17
...ali mi se desilo da se par puta bas zaljubim u cure...pf...E sad mislim da nikad ne bih mogla da spavam sa nekom,i pored toga koliko mi se svidja,to mi je odbojno,bas bljak...

to se kaze:

"Oces da se jebes al` da ti ne udje"

Da me izvines :giggle:

Salim se ja. Nego ovako, treba da ti prodje taj pubertetski period pa ces manje biti zbunjena. Priroda to uredjuje sama. Vecina devojaka oseti tu privlacnost prema osobama istog pola u tom periodu, pa se ipak na kraju ispostavi da su strejt. A sto se tice tvoje dileme - ni ja nisam mogla da spavam ni sa kim dok sam bila "mala", prosto imala sam taj neki neiskvareni osecaj prema zaljubljenosti. Pateticno sam glorifikovala ljubav iznad svih zemaljskih zadovoljstava. Seks mi je delovao prljav sam po sebi i trebalo je dosta vremena da se dozovem pameti i shvatim da je istina potpuno obrnuta :giggle:

Sve je to individualno. Ja ti preporucujem da se ne opterecujes kvalifikacijama hetero/bi/lez, nego da se opustis i uzivas, pa dokle stignes... samo bez forsiranja. srecno :)
By Swanheart
dete ( :lol: ) mani se tih podela i jednostavno budi sa osobom koja ti se svidja.
By Snow_Crystal
Originally posted by жњ
...ali mi se desilo da se par puta bas zaljubim u cure...pf...E sad mislim da nikad ne bih mogla da spavam sa nekom,i pored toga koliko mi se svidja,to mi je odbojno,bas bljak...

to se kaze:

"Oces da se jebes al` da ti ne udje"

Da me izvines :giggle:

Salim se ja. Nego ovako, treba da ti prodje taj pubertetski period pa ces manje biti zbunjena. Priroda to uredjuje sama. Vecina devojaka oseti tu privlacnost prema osobama istog pola u tom periodu, pa se ipak na kraju ispostavi da su strejt. A sto se tice tvoje dileme - ni ja nisam mogla da spavam ni sa kim dok sam bila "mala", prosto imala sam taj neki neiskvareni osecaj prema zaljubljenosti. Pateticno sam glorifikovala ljubav iznad svih zemaljskih zadovoljstava. Seks mi je delovao prljav sam po sebi i trebalo je dosta vremena da se dozovem pameti i shvatim da je istina potpuno obrnuta :giggle:

Sve je to individualno. Ja ti preporucujem da se ne opterecujes kvalifikacijama hetero/bi/lez, nego da se opustis i uzivas, pa dokle stignes... samo bez forsiranja. srecno :)
Mislim da nista vise nije potrebno reci... Totalno te kapiram Cool_Girl17 samo sto ja nisam imala iskustva sa tipovima u tvojim godinama (tj sa 15godina) pa me je tadasnja drugarica buduca devojcica ladno startovala i eto ja se samo opustila i prepustila. A isto sam vikala bljak,fuj ma nema sanse sa devojkom itd itd itd.... Iskreno sad se NIKAD ali NIKAD ne bih menjala sa ovim sto imam i osecam prema sadasnjoj curici....:yes:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by жњ
A sto se tice tvoje dileme - ni ja nisam mogla da spavam ni sa kim dok sam bila "mala", prosto imala sam taj neki neiskvareni osecaj prema zaljubljenosti. Pateticno sam glorifikovala ljubav iznad svih zemaljskih zadovoljstava. Seks mi je delovao prljav sam po sebi ...

:potapsava: :potapsava: ista ja...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pozzz svima!
Evo jedno pitanje za vas,posto sam totalno zbunjena i nemam pojma jesam li BI ili sta li vec...Dakle,o sebi mogu reci da volim decke,privlacni su mi,ali dosad mi se nije desilo da se istinski zaljubim u nekog.Sa druge strane cure me generalno gledano ne pale,tj. kad vidim zgodnu curu totalno sam ravnodusna,ali mi se desilo da se par puta bas zaljubim u cure...pf...E sad mislim da nikad ne bih mogla da spavam sa nekom,i pored toga koliko mi se svidja,to mi je odbojno,bas bljak,bez uvrede(da,da,znam da sam cudna),a ostalo je sve sto zaljubljenost donosi.Sa momcima je suprotno.Imala sam decka,medjutim nije trajalo dugo i nije bila prava zaljubljenost,vise simpa.Dakle sta vi mislite?
P.S.Nadam se da vas nisam smorila... :spin:

Vau...sta reci...
A jesi ti sigurna da je to sa devojkama bila zaljubljenost? Mozda je bila neka simpatija i sl...Posto meni ne ide u glavu da se zaljubis u devojku, a da te devojke ne privlace:zid:
By Cool_Girl17
ajoooj,negde procitah"ja se palim na cure kad vidim zgodnu curu totalno poludim..."ili tako nesto,pa kazem to uopste nije slucaj samnom,znaci po tom pitanju sam skroz "nezaintresovana",ali sam isto tako i sigurna da sam se nekoliko puta zaljubila upravo u devojku.e sad,nije ni meni nista jasno...:neznam:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!