Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by baby_girl
hihi uradis ovaj test: http://queeria.com/gayometer/
Meni je ispao 100% tacan. kaze: " Vi se zanimate se za osobe oba pola, retko javno pokazujete svoju homoseksualnu stranu, a ponasate se hetero! "
Originally posted by DarkAngelNikako tamo.Glupo mesto,na losem glasu. ako zaista hoces da odes negde i da upoznas tj vidis ok ljude Lotus je moj advice...
bila sam i rekli su mi fifty - fifty mada im ne verujem, ali dobro....
Jeste da mogu da budem sa oba pola, ali devojke su tako zanimljivije, privlacnije,zesca kombinacije vatrene neznosti i pripitomljene strasti...I do sada sam stekla utisak da imaju mocnije poljupce i .....svasta jos. Trenutno imam kao nekog decka, ali mislim da cu tu vezu ubrzo da prekinem na lep nacin i da se vise posvetim devojkama
Planiram sledeci vikend da odem u Floyd, sta imate da mi kazete za to mesto, posto sam nova u tome?
Originally posted by DarkAngelNaci ces u Sceni. Inace, Lotus je bio raniji naziv, sada je Alliance. Srecno!
....nisam cula za to mesto, ali hvala na korisnom savetu. Gde se nalazi uopste i kojim danima i od koliko radi? Bolje zbog muzike ili su devojke normalnije, ako mozemo tako da kazemo(naravno bez uvrede)
Originally posted by KissQueenE da ja zaboravila da je promenio ime....Hvala na ispravci....Originally posted by DarkAngelNaci ces u Sceni. Inace, Lotus je bio raniji naziv, sada je Alliance. Srecno!
....nisam cula za to mesto, ali hvala na korisnom savetu. Gde se nalazi uopste i kojim danima i od koliko radi? Bolje zbog muzike ili su devojke normalnije, ako mozemo tako da kazemo(naravno bez uvrede)
Originally posted by Cool_Girl17
...ali mi se desilo da se par puta bas zaljubim u cure...pf...E sad mislim da nikad ne bih mogla da spavam sa nekom,i pored toga koliko mi se svidja,to mi je odbojno,bas bljak...
Originally posted by жњ
Sve je to individualno. Ja ti preporucujem da se ne opterecujes kvalifikacijama hetero/bi/lez, nego da se opustis i uzivas, pa dokle stignes... samo bez forsiranja. srecno
Originally posted by жњMislim da nista vise nije potrebno reci... Totalno te kapiram Cool_Girl17 samo sto ja nisam imala iskustva sa tipovima u tvojim godinama (tj sa 15godina) pa me je tadasnja drugarica buduca devojcica ladno startovala i eto ja se samo opustila i prepustila. A isto sam vikala bljak,fuj ma nema sanse sa devojkom itd itd itd.... Iskreno sad se NIKAD ali NIKAD ne bih menjala sa ovim sto imam i osecam prema sadasnjoj curici....Originally posted by Cool_Girl17
...ali mi se desilo da se par puta bas zaljubim u cure...pf...E sad mislim da nikad ne bih mogla da spavam sa nekom,i pored toga koliko mi se svidja,to mi je odbojno,bas bljak...
to se kaze:
"Oces da se jebes al` da ti ne udje"
Da me izvines
Salim se ja. Nego ovako, treba da ti prodje taj pubertetski period pa ces manje biti zbunjena. Priroda to uredjuje sama. Vecina devojaka oseti tu privlacnost prema osobama istog pola u tom periodu, pa se ipak na kraju ispostavi da su strejt. A sto se tice tvoje dileme - ni ja nisam mogla da spavam ni sa kim dok sam bila "mala", prosto imala sam taj neki neiskvareni osecaj prema zaljubljenosti. Pateticno sam glorifikovala ljubav iznad svih zemaljskih zadovoljstava. Seks mi je delovao prljav sam po sebi i trebalo je dosta vremena da se dozovem pameti i shvatim da je istina potpuno obrnuta
Sve je to individualno. Ja ti preporucujem da se ne opterecujes kvalifikacijama hetero/bi/lez, nego da se opustis i uzivas, pa dokle stignes... samo bez forsiranja. srecno
Originally posted by жњ
A sto se tice tvoje dileme - ni ja nisam mogla da spavam ni sa kim dok sam bila "mala", prosto imala sam taj neki neiskvareni osecaj prema zaljubljenosti. Pateticno sam glorifikovala ljubav iznad svih zemaljskih zadovoljstava. Seks mi je delovao prljav sam po sebi ...
Originally posted by Cool_Girl17
Pozzz svima!
Evo jedno pitanje za vas,posto sam totalno zbunjena i nemam pojma jesam li BI ili sta li vec...Dakle,o sebi mogu reci da volim decke,privlacni su mi,ali dosad mi se nije desilo da se istinski zaljubim u nekog.Sa druge strane cure me generalno gledano ne pale,tj. kad vidim zgodnu curu totalno sam ravnodusna,ali mi se desilo da se par puta bas zaljubim u cure...pf...E sad mislim da nikad ne bih mogla da spavam sa nekom,i pored toga koliko mi se svidja,to mi je odbojno,bas bljak,bez uvrede(da,da,znam da sam cudna),a ostalo je sve sto zaljubljenost donosi.Sa momcima je suprotno.Imala sam decka,medjutim nije trajalo dugo i nije bila prava zaljubljenost,vise simpa.Dakle sta vi mislite?
P.S.Nadam se da vas nisam smorila...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!