Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Swanheart
to se odnosilo na one sto jure piletinu :trep:

ajde oprostiću ti ovaj put:nokti:
najmlađa djevojka sa kojom sam ja bila je imala 2 godine manje od mene......mada koliko me spopada ta kako ti kažeš piletina,možda jednom i probam da vidim šta je to....žao mi umrijet a da nešto propustim hahahahahahha
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Swanheart
:mirnatetko:

nemoj ti meni :mirnatetko:

nisam ti ja tvoj drugar B....

:rei:
By Çâðê_DUP
meni ne smetaju mladje devojke od mene, stavise, odgovara mi jer izgledam mladje od vecine tih sa mladjahnom krstenicom, ali mi je jako bitno da ne bude 'klinka u glavi'. znaci, nisy tu godine bitne, neko moze imati 18, neko 28, 10 godina npr nije velika razlika, ali problem je usaglasiti psihicku zrelost devojke sa 28 i nezrele devojke sa 18.
Korisnikov avatar
By Modesty
izgledam i ja mlađe ali što ću kad preferiram zrelije od mene,emocionalno zrele i stabilne žene
By Çâðê_DUP
Originally posted by allexa37
izgledam i ja mlađe ali što ću kad preferiram zrelije od mene,emocionalno zrele i stabilne žene
ali to cesto nema mnogo veze sa godinama :lol:

anyway, AJ ceka blizance :beba:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Angelina777
ali to cesto nema mnogo veze sa godinama :lol:

anyway, AJ ceka blizance :beba:
pusti me da volim šta hoćuuuuuuuuuuu.......:durenje:
Korisnikov avatar
By BaukSLOBODE
Muška seksualnost je neobuzdana i takva i treba da bude.

Nije to što mene brine, nego iskvarene ličnosti, koji ne umeju seksualnost da spoje sa normalnim životom i kakvim-takvim ljudskim saobraćanjem.:shtap:
Korisnikov avatar
By Daliborka
koliko moje iskustvo govori,one koje odmah traže sliku i sl su uglavnom mlade cure...nestrpljive i neuzimam im za zlo ali me i neinteresuju...starije(ako nisu neke total lujke) vide drugačiju konverzaciju,osjetim to uvijek mada sam znala naletiti i na par jako bistrih a mlađahnih frajerice pa mi bi krivo, u P.M..što je tako mlada
a cekaj..zasto bih ja vodila kilometarsku konverzaciju sa nekom smezuranom bakicom. na primer. retko kad mi se desi da je razgovor toliko zanimljiv da mi i nije do slike. a onda pozelim da vidim tu osobu, tako da..ne mogu se sloziti s tobom. ja skoro odmah trazim sliku. /a nisam "mlada cura", vec gospodja u godinama :smug:
I ja odmah i trazim i nudim sliku. Nisam baba, ali sam u godinama, 49-ta mi je, ne mogu da lazem da sam tinejdzerka.
A sta i da lazem ?
Ako ugovorimo susret, kad se pojavim ovako bucmasta i zrela, kako da objasnim pupici koja se pojavilila da me doceka gde je ona 22 godisnja atleticarka sa malom glavom, prodornim ocima i velikim nosom, kakvom sam se, recimo, lazno predstavila na netu ?
Zato ja volim sebe da predstavim ovakvom kakva jesam, jos dodam i koju kilicu i godinicu vise u prepisci.
Bolje mi je da mi kazu da odlicno izgledam za svojih 58 godina i 100 kila.
( Ustvari imam 49 godina i 82 kile ).
By Çâðê_DUP
uhm, ali tek imaju problem da me zainteresuju necim drugim, ako vec ne daju sliku..? nego treba opet biti inteligentan da shvatis da si glup, pa da igras na lepotu, a ne na pamet, ali samim tim vise nisi glup, nego jako inteligentan covek ako si svoje gluposti svestan. :brada:
..
najsmornije su mi chatushe koje se jave, postave dva debilna pitanja (odakle si? i sl). potom zacute. onda ih ti pitas (ono kao: hajde!)/ a odakle si ti? :blenta:
..
potom mrtva tisina. :slinavko:

..
ono kao.. kad trazis sliku, makar se nesto desava, vazduh u glavi im se pokrene, zatalasa, akcija neka, ludilo, preispitivanja cemu to, sliku slati ili ne slati, pa dobijes i citav chat log! :smug: sad cu ja tebi sliku, sad ti meni..i tako, zabava :trep:
...
cesto su mi bile toliko dosadne da sam zapadala u monologe sama sa sobom. samo jednom mi se desilo da sam na chatu imala vrcavu sagovornicu koja me je toliko zasmejavala cinicnim, vanserijskim replikama da mi je apsolutno bilo svejedno kako izgleda. :opacupa:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Daliborka
koliko moje iskustvo govori,one koje odmah traže sliku i sl su uglavnom mlade cure...nestrpljive i neuzimam im za zlo ali me i neinteresuju...starije(ako nisu neke total lujke) vide drugačiju konverzaciju,osjetim to uvijek mada sam znala naletiti i na par jako bistrih a mlađahnih frajerice pa mi bi krivo, u P.M..što je tako mlada
a cekaj..zasto bih ja vodila kilometarsku konverzaciju sa nekom smezuranom bakicom. na primer. retko kad mi se desi da je razgovor toliko zanimljiv da mi i nije do slike. a onda pozelim da vidim tu osobu, tako da..ne mogu se sloziti s tobom. ja skoro odmah trazim sliku. /a nisam "mlada cura", vec gospodja u godinama :smug:
I ja odmah i trazim i nudim sliku. Nisam baba, ali sam u godinama, 49-ta mi je, ne mogu da lazem da sam tinejdzerka.
A sta i da lazem ?
Ako ugovorimo susret, kad se pojavim ovako bucmasta i zrela, kako da objasnim pupici koja se pojavilila da me doceka gde je ona 22 godisnja atleticarka sa malom glavom, prodornim ocima i velikim nosom, kakvom sam se, recimo, lazno predstavila na netu ?
Zato ja volim sebe da predstavim ovakvom kakva jesam, jos dodam i koju kilicu i godinicu vise u prepisci.
Bolje mi je da mi kazu da odlicno izgledam za svojih 58 godina i 100 kila.
( Ustvari imam 49 godina i 82 kile ).

bravo za tebe Daliborka...ja nikako ne mislim da ne treba doći do razmjene slika ali šaljem ih tek onda i tražim ako me persona kroz razgovor koji nemora biti kilometražni,zainteresira
Korisnikov avatar
By Hys.

cesto su mi bile toliko dosadne da sam zapadala u monologe sama sa sobom. samo jednom mi se desilo da sam na chatu imala vrcavu sagovornicu koja me je toliko zasmejavala cinicnim, vanserijskim replikama da mi je apsolutno bilo svejedno kako izgleda. :opacupa:

Sasvim sam iznenadjena i uvredjena :iskolacen:

Zar nismo mi lepo pricale uvek, pod kojim god nickom da si bila :smirk: ?

Mislim, stvarno :kosa:

Inace, sto se tice slika-to ne radim. Ako mi je devojka STVARNO zanimljiva, znaci pricamo lepo satima, super sve, dam joj yahoo mesindzer i brate vidi me na kameri :hvala:
To mi je nekako najspontanije i najiskrenije.

E sada, da nisam vec zauzeta, moguce je da bih se pitala kako izgleda ne posle 3 sata zanimljive spike, vec posle sat :D
By Çâðê_DUP
Originally posted by Nanny Ogg
Zar nismo mi lepo pricale uvek, pod kojim god nickom da si bila :smirk: ?

Mislim, stvarno :kosa:
nanny, ti i ja smo samo jednom pricale na chatu :kiss:
Korisnikov avatar
By Hys.
Nismo Angelina, vise puta smo :)

Venus in Furs ti je jednom bio nick, drugi put si bila rasismo, a pre toga smo vise puta pricale pod tvojim nickom :beba:

Inace ja sinoc bila na chatu, niko ne prica na javnom :sigh:

-sad se setih kad sam ponovo pocela bila da dolazim na chat, pre 3-4 godine, tad smo prvi put spikale :wow:

-mada Venus je bila skorije :gitara:
By Çâðê_DUP

Venus in Furs ti je jednom bio nick, drugi put si bila rasismo, a pre toga smo vise puta pricale pod tvojim nickom :beba:
gresis dear.

rasismo- to sigurno nisam bila ja. /ovo potpisujem/

..
a ako smo pricale pod mojim nickom, onda si ti dear bila u ilegali, tj nisi se predstavila kao nanny ogg/devokica, tacnije, nisam koncipirala da si to ti.

..
Korisnikov avatar
By Hys.
E da...
moram da napomenem ovde, da devojke znaju da ima nade kad ima srece :D :

Ja sam muza upoznala na chatu, i zajedno smo 8 godina :)

Mada me nije uopste zanimao na taj nacin dok smo se kuckali /vise od godinu dana na kanalu/ ali sam odlepila kad sam ga uzivo upoznala. Bio mi je zanimljiv da ga upoznam uzivo, i desilo se i da mi se svidi. Ma kakvi svidi, dva minuta od upoznavanja sam vec bila pogubljena.

A zenu sam upoznala na forumu :smirk:

Izgleda ide meni ovaj net :zvezda:
:giggle:
Korisnikov avatar
By Hys.

gresis dear.

rasismo- to sigurno nisam bila ja. /ovo potpisujem/

..
a ako smo pricale pod mojim nickom, onda si ti dear bila u ilegali, tj nisi se predstavila kao nanny ogg/devokica, tacnije, nisam koncipirala da si to ti.

..
i na kraju je i rekla da si to ti meni i Zoe...da smo te provalile :) i bio je sasvim tvoj stil recenica. Zajebavala si se bila :D O juznoj Americi, Kastru, prokletom zapadu :smeh:
Nema veze.

A Venus :smirk: ? :D

Ja imam obicaj da se zovem sodoma_bre i uvek mislim da svi znaju da sam to ja :)

Izgleda ne znaju :kesa:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jaoooo
Ja sve vreme razmisljam da mi je nesto poznato:

Tackice koje stavljas me podsecaju na svejedno :)
Korisnikov avatar
By m..
pa onih 5-6 puta sto sam bila, ili sam pricala sa forumasicama koje poznajem, ili me je zok467628767 pitao sta radim sa stidnim dlakama.
Korisnikov avatar
By Natalie13
E da
MRZIM kad me neko startuje sa
ASL pitanjima :tuc:
ona rece upravo to - ASL
ja rekoh - jok, ADSL.
By J...
Originally posted by BaukSLOBODE
A zensku seksualnost treba obuzdati???
Korisnikov avatar
By Khons
meni je cesto umelo da smeta to trazenje slike, jer sam na chat mahom dolazila da se zezam ili ispricam dobro s nekim, a ne da bih trazila potencijalne devojke/kres kombinacije itd.

samim tim stvarno nikada od nekog nisam trazila da mi posalje sliku jer mi ne treba nizasta.
a izbegavam one koji traze sliku, jer sta ce joj moja slika da bismo caskale to vece. dakle ona trazi nesto vise od toga, a to mi nije ciljna grupa.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by m..
pa onih 5-6 puta sto sam bila, ili sam pricala sa forumasicama koje poznajem, ili me je zok467628767 pitao sta radim sa stidnim dlakama.
joj, zoks je tako divno zabavan... depilatori, carapice i slicno, nepresusne teme :sunce:

chat je super, troje su se tako smuvali :grouphug:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Khons
meni je cesto umelo da smeta to trazenje slike, jer sam na chat mahom dolazila da se zezam ili ispricam dobro s nekim, a ne da bih trazila potencijalne devojke/kres kombinacije itd.

samim tim stvarno nikada od nekog nisam trazila da mi posalje sliku jer mi ne treba nizasta.
a izbegavam one koji traze sliku, jer sta ce joj moja slika da bismo caskale to vece. dakle ona trazi nesto vise od toga, a to mi nije ciljna grupa.
:up:

stvarno ne kontam sta ce mi necija slika da bi se kuckali, malo popricali, zezali se, filozofirali, pa cak i flertovali. :puzzle:

ne dajem sliku, niti je trazim. sa mojom voljenom zenom sam chatovala bar mesec dana, i vec sam i zasigurno znala da sam se zaljubila, a nisam imala pojma kako izgleda :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by EYA
Originally posted by Khons

:up:

stvarno ne kontam sta ce mi necija slika da bi se kuckali, malo popricali, zezali se, filozofirali, pa cak i flertovali. :puzzle:

ne dajem sliku, niti je trazim. sa mojom voljenom zenom sam chatovala bar mesec dana, i vec sam i zasigurno znala da sam se zaljubila, a nisam imala pojma kako izgleda :love:
Taj trip.

Zaista kada razmislim, ne secam se da sam ikada ikome ja trazila sliku. Uvek sam cekala da se osoba sama ponudi, ukoliko me je bas zainteresovala /a to znaci PUNO i CESTO pricanje/.
Moji su razlozi dolaska na chat prevashodno bili ovi sto Khnos kaze. Inace sam takve prirode da ne verujem u plansko lovljenje ljubavi, pa cak ni /kvalitetnih/ kres shema.

Ja sam sa muzem pricala mesecima pre slike /a i kad je poslo, bila je neka sa svadbe de je bio pijan :smeh: / i uopste mi se nije dopao fizicki, dok ga nisam upoznala :drama:

Sa zenom je ipak drugcije jer sam videla njene slike u postovima kao i ona moje. Moram da priznam da je tu prvo proradila virtuelno fizicka privlacnost :smeh:

Sve ostalo...pa mislim da znaju chaterke koliko ja kenjam na javnom, nijedna osoba koja me ne poznaje a zdravog mozga me ne bi startovala na prajvat :smeh:
Bilo par hrabrih, al opet se ispostavi da znaju moj lik i delo ovde :namig2:

Inace, macka se upravo mazi uz moju stolicu kao da ce sebi glavu otkinuti :wtf:

edit:
i upravo sam imala dejavu :wtf:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by J...
Originally posted by BaukSLOBODE
A zensku seksualnost treba obuzdati???
Apsolutno!
Lisicama, kanapima, kaisevima ....:eya:
Korisnikov avatar
By Blady
Imala sam svakakve izlive....
Vec mi muka od chata... ne zna se ni ko pije ni ko placa...
on: Ti si neka nadrkana.... to je bila neka izjava koja mi je bzvze bila..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!