Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By pthalo
Nisam postala lezbejka zbog lošeg kurca. autovala sam se sa 12 godine da sam lezbejka, i sad imam 24 godine. i nisam postala biseksualna zbog ovog muškarac. on je bilo izuzetak.

ljudi vole da prave teorije o temi kada pojma nemaju. čuje 1-2 stvari i misle "aha! zar ne misliš da si lezbejka zbog ____?", kao da nikad nisam čula o ovoj teoriji. (ne govorim o tebi, nego o ljudima uopšte). Zato sam pisala da nisam lezbejka zbog toga. Ja sam lezbejka zato što volim žene. Možda sam 99% lezbejka i 1% bi, a lakše je misliti da on je bio izuzetak, ili počasna lezbejka.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by pthalo
a lakše je misliti da on je bio izuzetak, ili počasna lezbejka.

:lol:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by pthalo
Nisam postala lezbejka zbog lošeg kurca. autovala sam se sa 12 godine da sam lezbejka, i sad imam 24 godine. i nisam postala biseksualna zbog ovog muškarac. on je bilo izuzetak.

ljudi vole da prave teorije o temi kada pojma nemaju. čuje 1-2 stvari i misle "aha! zar ne misliš da si lezbejka zbog ____?", kao da nikad nisam čula o ovoj teoriji. (ne govorim o tebi, nego o ljudima uopšte). Zato sam pisala da nisam lezbejka zbog toga. Ja sam lezbejka zato što volim žene. Možda sam 99% lezbejka i 1% bi, a lakše je misliti da on je bio izuzetak, ili počasna lezbejka.
E vidish, ta 1% te zaébava u zhivotu! Il´ je to samo do moje teorije da lezbejke ne postoje? :bj:
Korisnikov avatar
By Modesty
Moja orijentacija takođe nema nikakve veze sa nekim lošim iskustvom sa suprotnim polom...jednostavno žene volim od kad znam za sebe i jedni muškarac kojeg sam voljela je moj ex muž,i sad ga volim na neki način i ponekad se,hm,znate šta već ;) ali ne iz preke potrebe za monom stvari,nego eto pri ruci mi je a i najbolji smo prijatelji pa si pomognemo u nevolji ;)
Korisnikov avatar
By Val
:bubblegum: Vidish pthalo kako modesty lepo potvrdi moju teoriju!? :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da, bih. Zapravo, jesam, bas zato sto mi je ,,da, bih" bila potpuno smislena stvar.
Mislim da me to ne cini manje-lezbejkom, ili kako god. A i da me cini, zaista... aj du not giv a fak. :cigareta:
Korisnikov avatar
By Rei
Ne. Kratak, jasan i dosadan odgovor. :)
Korisnikov avatar
By Das Ich
jesam ranije ali vise zato sto "tako treba"... nije mi prijalo i ne verujem da ce ikada, iako ne iskljucujem mogucnost
Korisnikov avatar
By Val
Sve, sve...al´ da mushkarca poljubim...NEVER! :bljak:
Korisnikov avatar
By mmiki
to mi je jedna od neostvarenih zelja (da probam neke stvari sa nekom devojkom) ali ta zelja nikad nije bila toliko itenzivna da bi stvarno nesto uradio po tom pitanju. :P
By J...
Vec jesam. Toliko davno da se jedva secam. :deda: :lol:

Ja sam inace pristalica toga da sve treba probati da bi upoznali sebe, ne treba se zatvarati u definicije.

I ako uporedim sada taj hetero seks sa seksom sa zenom deluje mi nepotpuno i kao da tu nesto nedostaje. (verovatno :dude: ) Mada sam ja uvek nekako prirodno insistirala na reciprocitetu u tom odnosu (ko razume shvatice) i trazila psihofizicku slicnost (uostalom kao sto to radim i sa zenskom osobom). Da nije tako, verovatno nikad ne bi ni bilo nista od toga.

U ovom trenutku mogu reci da je hetero seks kod mene moguc samo u teoriji. Prakticno - nikad. :lol:
By iWanna
Originally posted by Dušan Maljković
Toliko mi je muka od svega -- i od ljudskog roda posebice -- da se ne bih jebao ni sa svojim, ni sa suprotnim polom! Dabogda crklo čovečanstvo! :alexis:
slazem se
Korisnikov avatar
By Oziris
Jesam, i bih. Bilo je i extra i 'nako, kao i sa zenama, uostalom...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ~anAMORphOsé~
mislim da bih pre imao sex sa lepom ribom
nego ruznim tipom
I ja, i ja :wink2:
Korisnikov avatar
By Triton
bih, ali samo sa nekom koja ima masnih naslaga kao i standardan muskarac. Ne privlace me krofnasta bica, a i bitan je raspored tog masnog tkiva...rekao bih da je kultura delom upropastila i muski i zenski izgled. :cowboy:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
da! imala sam i imacu odnose i sa jednim i sa drugim polom.... kako meni odgovara, tako menjam :mljac: :giggle:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ne, ne žlim da guram svoj penis u... TU STVAR.

Good god.
Korisnikov avatar
By Dzi
:fuck:= :venchanje: :roflmao:

jebala se! :bljak:
hahaha moram da se nasmejem zbog korisnika koji je postavio temu i :kiss:
ich liebe dich dear!!!!! :jumpfuck: :smeh:

edit: pardon korisnice :D
Korisnikov avatar
By MaryJane
I ja sam isto bila sa muskarcima! Sad sam sa curicama! :sise: Tj s mojom ljubavi sam godinu dana! I eeeextra mi je! I radicu uvek kako mislim da mi u tom trenutno odgovara! :transprst:
Korisnikov avatar
By Myto
Dozvolio bih Blond Bratu da me jebe :lol:
Korisnikov avatar
By walt333
imao sam, bilo mi lepo, i ko zna mozda se i desi. Sa muskarcima nisam spavao, jos. Mada znam da sam gej jer imam takav senzibilitet. A i iskreno seksualno me ne privlaci posebno ni jedan ni drugi pol, ali ajde mora covek da se isprazni...
By Speculum Columbae
Originally posted by walt333
imao sam, bilo mi lepo, i ko zna mozda se i desi. Sa muskarcima nisam spavao, jos. Mada znam da sam gej jer imam takav senzibilitet. A i iskreno seksualno me ne privlaci posebno ni jedan ni drugi pol, ali ajde mora covek da se isprazni...
???
Mislim da biti gej ne podrazumeva senzibilitet.To podrazumeva emocionalnu i seksualnu privlačnost prema muškom polu...
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
mene takodje ne privlache preterano ni mushkarci ni zhene. od nechijeg zadaha mi se ponekad povraca. lm, spavao bih sa nekom androginom devojkom fer sure! :cheer:
Korisnikov avatar
By Dina
Jeeee kako ja volim da procitam ovakve postove kao od Walt333 i Suicidal pony... :klap: osecam se manje usamljeno :grouphug:

Ma uglavnom me niko ziv ne privlaci, kog god da je pola/roda... tu i tamo se desi ali treba da se ispuni nekih 356 stvari i okolnosti...

:drama:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Jelena Tihi Ubica
Originally posted by walt333
???
Mislim da biti gej ne podrazumeva senzibilitet.To podrazumeva emocionalnu i seksualnu privlačnost prema muškom polu...

e pa u tome je i problem svi svode sve stvari na seks. A to za neke uopste nije bitno. Ja jesam gej meni se svidjaju muskarci ali ne postoji to nesto seksualno sto me privlaci ni kod jednog pola ni kod drugog. Svidjaju mi se ali na taj estetski nacin, recimo moze da mi se svidi estetika na nekoj osobi ili neka licnost i na to mogu recimo da masturbiram ali nikada ne razmisljam o snosaju sa tim osobama. zbog toga nisam mozda ni sposoban ni u koga da se zaljubim. I kod mene nikada nije bilo outovanja samom sebi jer sa uvek bio takav od kada znam za sebe, gej.

Mnogo je sve to komplikovanije ne umem da se izrazim.:roll:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Dina
Jeeee kako ja volim da procitam ovakve postove kao od Walt333 i Suicidal pony... :klap: osecam se manje usamljeno :grouphug:

Ma uglavnom me niko ziv ne privlaci, kog god da je pola/roda... tu i tamo se desi ali treba da se ispuni nekih 356 stvari i okolnosti...

:drama:
o znam na sta mislis. ali dobro je nisam sam. Imam jednu drugaricu koja je verovatno najlepsa osoba zenskog pola koju sam video uzivo. Ista je kao i ja. Nesposobnma je da joj se iko svidi.

I upravo zbog tog pritiska koja okolina vrsi, cesto moramo da izmilsjamo da smo zaljubljeni.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!