Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Lezbejke sa i bez HIMENA

Imam himen, netaknut
21
34%
Razdevicena sam
41
66%
Korisnikov avatar
By Vampiria
Umm, ne znam da li se možda udaljam od teme, ali da li je moguće da lezbejke jedna drugoj probiju himen, a da ne koriste nikakve sprave?
Konkretno kako to uraidti prstima~?

I da ne bude baš spam, još uvek sam netaknuta(ali ne zadugo ako dobijem odgovore koje tražim ovde XD)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Vampiria
Umm, ne znam da li se možda udaljam od teme, ali da li je moguće da lezbejke jedna drugoj probiju himen, a da ne koriste nikakve sprave?
Da, sasvim je moguce
Ne, to ne treba niko da ti pojasnjava, jednom kada tvoja sacica opipa vulvu i ostalo, a ovde poglavito mislim na njenu unutrasnjost, ne bi trebalo da bude nikakvih problema. :)
I da ne bude baš spam, još uvek sam netaknuta (ali ne zadugo ako dobijem odgovore koje tražim ovdeXD)
:lol:
Korisnikov avatar
By Vampiria
Originally posted by Orlando the Lady
Da, sasvim je moguce
Ne, to ne treba niko da ti pojasnjava, jednom kada tvoja sacica opipa vulvu i ostalo, a ovde poglavito mislim na njenu unutrasnjost, ne bi trebalo da bude nikakvih problema. :)
I da ne bude baš spam, još uvek sam netaknuta (ali ne zadugo ako dobijem odgovore koje tražim ovdeXD)
:lol:
E onda mi poželite sve najbolje za kraj Avgusta~
Korisnikov avatar
By zozefin st
pitam se dal je isto pusiti kurac nevinom muskarcu i seksualno aktivnom muskarcu,
dal ima razlike u osecaju
oh my oh :drama:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Dina
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

is it because we are gay or what ? :lol:
Moguce :lol:

Ali obicno sam sretala zene ili tada devojke kojima je to bilo nesto vazno, pa ne znam sta znaci... ja sam bila cudakinja sto sam gledala drugacije i sto mi to prvo iskustvo niti je bilo vezano za neku ljubav, niti ne znam kakvu pricu, mozda samo za dobar izgled i seks... Kad ovde to ni malo cudno ;)
da li je cudno ili ne, ne znam, ali isto tako i ja :D

sama sam skinula sebi himen :D manje-vise slucajno, ali nekako mi je bilo drago zbog toga, jer nisam morala nikome to da "poklanjam" (ili da krvarim po krevetu nakon prvog seksa :p )

bezveze mi je citava ta ideja o poklanjanju devicanstva :bljak:
By Sashka!
^^ Haha, bas tako za poklanjanje :D

Izvini ali... Kako slucajno? :drkanje:
:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!