Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Sandra Bulok?!?!? :shok:

:neto:

Ona je meni toliko bezlicna, toliko bezbojna, toliko nije sexy, da ja nemam reci.......... :bljak:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
E....znaci...sad si toliko poena zigubila kod mene:nope: jjujuju....

Ja ne znam..meni je ona TAAAAAAKO POZITIVNA i slatka i fina iiiiii :love:
Korisnikov avatar
By Zoe
C,c,c.........ma ne znam ja da li je ona pozitivna ili nije, dobro - glumi uloge ok osoba, ali meni je ona stvarno bezbojna, beskarakterna, bezizrazajna.......jednom recju bzvz. Zao mi je, ali ne ostavlja utisak na mene. :neznam:
By Tresh-grl
Originally posted by Eleanor
@ Tresh-grl:
Dobra je riba! Ja je znam samo iz Van Helsinga.. Ona je neki model, jel tako? I jesi li je upoznala? Kakva je uživo?
jesam,tad je vec bila pred udajom s nekim likom...znam to iz price,mislim da je bila i trudna koliko se secam tako su mi rekli mada nisam sigurna...ne videh stomak na tom savrsenstvu.....ima petoro brace inace i kao sto rekoh s jednim sam bila "kao" u nekoj vezi
da jeste,glumila je u Van Helsingu,tu sam je i videla prvi put.....
Jao kako bih zelela da je posedujem u onom kostimu,nju i one njene 2 vampir drugarice!!!
AAAAAAAAAAAA uzmete meeeeeeeeeee!!!!
By pčelica
A šta fali ljubomori?
:puzzle:

Ja sam ljubomorna drama queen, kad
imam zbog čega da budem...
I nisam posesivna...

...izuzev onih nekol'ko retkih situacija kada
jesam.
:sweet:
No to je kad vrlo strastveno izgubim glavu
zbog neke žene; te stoga ne radi se o meni no
o njima.
:sweet:
Korisnikov avatar
By m..
Ljubomori fali, mhm, jedan ferari da pobegnes jos brze :D

Ko o cemu, ja o ljubomori, ajme.

Mene ljubomora vredja.

Ako neka misli da cu da bacam svoje vreme na osobu do koje mi nije dovoljno stalo da joj budem verna u onoj kolicini kolika joj je potrebna, onda ni nema sta da trazi samnom.

Ne treba mi sigurnost u tom smislu da cu da budem s ribom samo da ne budem sama, i da cu da budem u losoj vezi dok ne nadjem nekog boljeg, cenim svoje vreme vise od toga, mnogo vise. Radije cu biti sama i slobodna i eventualno imati one night standove ili ljubavnicu, ukoliko to obema stranama odgovara, i ukoliko okolnosti to omoguce.

Ni ne pokusavam da udjem u veze sa zenama dok nisam 100% sigurna da sam se zaljubila do usiju. I onda mi je uzasno odvratno kada me neko optuzuje za neko imaginartno svrljanje. Jer da imam potrebu da svrljam, cica bi mi ili bila ljubavnica ili mi ne bi bila nista.

S druge strane, potrebna mi je sloboda da razgovaram sa drugim zenama bez straha da ce ova moja dobijati nervne slomove ili me gnjaviti zbog toga, i potrebna mi je odredjena kolicina slobode i nezavisnosti, i potrebno mi je da osoba s kojom sam ima bar za pocetak neko elementarno poverenje u mene. Jer ako ga nema, onda nikada ni necemo moci da izgradimo odnos koji mi odgovara.

A sto se kres sema, ljubavnica i tako toga tice, pa ionako nemam nikavu obavezu, mogu da radim sa strane sta hocu, ukoliko se ukaze prilika. Medjutim te stvari moraju da budu veoma jasne. Nikada nisam zavlacila ribu u smislu da predstavljam stvari u laznom svetlu i drzim je u ubedjenju da mi se svidja vise nego sto je stvarno tako i da zavlacim nekog. To ostavljam ljubomornima da rade jedni drugima.

Uostalom, ljubomora je najveci moguci zamislivi turn-off barem sto se mene tice.
By pčelica
Mhm.
Ja se onda (opet) razlikujem od druge
dece.
Kada ne osetim ljubomoru u vezi (a samo u vezi
mogu da je i osetim, jer u šemama nema emocija),
to je onda opasan pokazatelj
da mi je svejedno, da me prošla inicijalna zaljubljenost
(kod mene ponajviše uzrokovana fizičkom
komponentom) a da nije došlo do razvijanja nikakvih
dubljih osećanja. Kod mene ljubomora jeste jedan
od vidova pokazivanja emocije, s' tom razlikom što
ja ne pravim scene, dramu, histeriju (to je meni btw
najveći turn off i ono što mene otera!), moja
ljubomora podrazumeva priču o tome.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by devokICA
m.. :hail: :hail: :hail:

e to...
By Eleanor
Originally posted by Tresh-grl
jesam,tad je vec bila pred udajom s nekim likom...znam to iz price,mislim da je bila i trudna koliko se secam tako su mi rekli mada nisam sigurna...ne videh stomak na tom savrsenstvu.....ima petoro brace inace i kao sto rekoh s jednim sam bila "kao" u nekoj vezi
da jeste,glumila je u Van Helsingu,tu sam je i videla prvi put.....
Jao kako bih zelela da je posedujem u onom kostimu,nju i one njene 2 vampir drugarice!!!
AAAAAAAAAAAA uzmete meeeeeeeeeee!!!!
Šteta što se udala..
Znam da mi je bilo krivo što se u filmu od one tri najkraće pojavljuje, pošto je prva "poginula"... Ali dobra mi je i ona glavna vampirica, Elena Anaya, pogotovo u spotu SexyBack Justina Timberlakea. Tu je extra!

A vi iznad, otvorite novu temu: "Ljubomora", pa onda navalite do mile volje.. :) Zezam se, samo vi..
Što se tiče odgovora na ovu temu, slažem se sa m.. u potpunosti.
By жњ
Originally posted by Lunaticchild
I naravno, fenomenalna ...

jos fenomenalnija

Slika

:njanja:
Korisnikov avatar
By Oziris
Savrsena zena? Ona koja ume da zavodi, da se igra, da nije obicna i da ne pocne da smara sa emocijama zato sto smo se jednom-dvaput kresnule!!!! Dakle, savrsena zena je ona koja NE ZELI VEZU!!!!!
Korisnikov avatar
By TheTree
Meni..sto se tice izgleda..stava..pokreta..energije i harizme..je ovo lepo lice na mom avataru (sta cu kada ne umem da postavim sliku)..
Korisnikov avatar
By Zefir12
Savrshena zena. Malo da podsetja na Alanis Morrisete. Da ima svoj karakter. Da je fer i poshtena. Da je jaka.
Da ne podleze sablonima , da veruje sebi.
Da je otvorenih shvatanja.
Korisnikov avatar
By Zefir12
Ako je po slikama...ona mi je savrshena...
Slika
i ona naravno
SlikaSlika
By ItIzAj
:love: jaooo alanis... i meni je ona mmm.... :leviathan:
Korisnikov avatar
By Zoe
Britney na ovoj Zonchetovoj premrsava, samo joj glava velika.....

Inace, ono sto je gore m... rekla se meni podrazumeva.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Andjeo sa greskom
Honey marry me.
I'm a slave 4 u.
Slika
Korisnikov avatar
By Andjeo sa greskom
Noooooooooooooooooou sta se desilo, zasto su moje slicice nestale?
Tooooooo Zonche.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!