Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Swanheart
ja sam ipak za to da napravimo kao u l wordu tabelu :lol:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
bilo je na Mtv-u ono mtv dismissed pa je rib a lado imala mapu svih riba sa kojim aje bila..sve lez/bi ribe koje poznaje..i crticama podvlacila i stavljala strelice koja je s kojom bila.. :sluske: :redaljka:
By Swanheart
evo anche ti mozes poceti prva, ako imas sta da stavis na chart :lizalica:
Korisnikov avatar
By anche
pa za pocetak postici konsenzus oko toga koja ce ici u centar chart-a. a mi ostale da se pronalazimo u vezama koje poticu od nje.

znaci u potrazi smo za srBskom shane. any ideas swan? :kafa:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
srpska shane??!!!
ocu ja srpsku shane!!!Ocuuu!!!!! :jumpfuck: :jumpfuck: :jumpfuck: :jumpfuck:
Korisnikov avatar
By anche
cek bre prvo da je identifikujemo. polako. there's plenty to go around :peca:
Korisnikov avatar
By anche
e pa da. dok se ti smislis kandidatkinja ce najverovatnije i biti kandidat :bouncy:
By Swanheart
ne sme sama da se prijavi, kaze plasi se tebe
Korisnikov avatar
By anche
e mucenica :lol:

a opet si nesto zbrljnula - nije rec o visinskom dometu, nego o tome koliko igracica pokriva teren ;)
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Angelina777
svest to je moj odgovor na sva pitanja u vezi lez "problematike" (necu da pricam o gay-evima na ovoj temi)
odnosno odsustvo iste. srbi smo. primitivci. nismo spremni ni da svoju orijentaciju iznesemo na zdrav nacin, jer smo seljaci. sve lose iz patrijarhata prenele smo na lez odnose. (ja ovde nemam sta da trazim. a verujem i da tako misle i "cice koje se kriju"). tamo gde je bezosecajnost vrlina, gde seks konotira mesto ljubavi, tamo gde se alkoholom i drogom razblazuju osecanja, a gde figurira cist, nicim razblazen bes, nema izlaska iz 9-og kruga. covek mora da bude dovoljno cvrst da uspe da ostane sam, a da ne zaboravi da pruzi ruku kad je nekom pomoc potrebna, pre svega da bude covek. i tad (kad svest dodje na taj nivo), kad dodjemo do proste istine da je nase dupe jako malo u odnosu na covekovu dusu koja je i nase ogledalo, bicemo mnogo srecnije, manje frustrirane i lakse cemo prihvatiti sebe. tada necemo nikoga mrzeti, a krug pakla ce se polako siriti. medjutim, ja ovde ne vidim nikakav pomak, mislim da ga jako dugo nece biti.
:up:
By Çâðê_DUP
Originally posted by anche
pa ne znam. valjda sada ima vise igracica na terenu :neznam:
ako se neko pali na fudbalerke, onda ima :pivce:
Korisnikov avatar
By anche
joj pa ja znam zasigurno da se gomila zena bas pali na taj sport :gol:

ja sam vise za odbojaksice, kosarkasice, rukometasice... imaju duze prste, znas :lukavi:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
tenis je zakon.Ana Ivanovic..kaj za rec??
ili Ana I Marija Sarapova u trojci:eevil:
:smokin:
By Çâðê_DUP
sportom sam prestala da se bavim u 14toj, sem odbojke do 17te, ali kao serverka odbojkaske reprezentacije prve kragujebacke govnazije. tada sam se oslobodila fizickog.

od tad ga vise ne pratim.

bila sam prvak osnovne skole u skoku u vis i u dalj.

golman rukometne reprezentacije osnovne.

najbolji trojkas. (i u srednjoj)

i neodbranjiv server za odbojku. (i u srednjoj)

sada hejtujem sportove, sve, sem gyma. :teg:
By Çâðê_DUP

ja sam vise za odbojaksice, kosarkasice, rukometasice... imaju duze prste, znas :lukavi:
jel imate pri labrisu seminare za fizicko? sorcevi i tako to, pikanje fudbala :golman:
Korisnikov avatar
By anche
sportom sam prestala da se bavim u 14toj, sem odbojke do 17te, ali kao serverka odbojkaske reprezentacije prve kragujebacke govnazije. tada sam se oslobodila fizickog.

golman rukometne reprezentacije osnovne.

najbolji trojkas. (i u srednjoj)

i neodbranjiv server za odbojku. (i u srednjoj)
serverka, golmanka i trojkasica... pa kako ti se ne izduzise ti prsti andzo? :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By anche

jel imate pri labrisu seminare za fizicko? sorcevi i tako to, pikanje fudbala :golman:
sigurno. ali stare smo mi andzo za to, to ti je za omladinke :pionir:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
Lol, hvala bogu, moje bivse (ljubavnice) se u principu ne znaju medjusobno, a i u slucaju da se znaju, ne znaju da mi je ona druga takodje bila bivsa.
Sreca sreca radost, sreca uzivancija...

Oh those were the days.
Jednom sam iz zezancije sa nekom ekipom pokusala da nacrtam chart, jbt koja su slozena geometrijaksa tela krenula da izviru iz papira. Povezani smo ko oni nesrecnici iz Lost-a. A opet sam nekako uspela da izbegenem razne neke ekipe. Totalno je sumanuto.
Anyways, ako je, da bi se doslo do random osobe na svetu, u proseku potrebno 6 ljudi koji su medjusobni poznanici, onako lancano, u GLBT Beogradu je dovoljno 1-2 dvoje da su se jebali, dakle da si u krajnjem slucaju spavao sa nekim ko je spavao sa nekim, ili spavao sa nekim ko je spavao sa nekim ko je spavao sa nekim. I onda tako dobijas zarubljene piramide, tetrapake, ikosaedre, kocke sa sve dijagonalama i ostalo. I to kad crtas chart. Za poznanstvo je potrebno i manje, ili ih znas, ili ih zna neko koga znas. Jebiga, selendra. Ja vec godinama tvrdim kako zivimo u soliteru i slusamo se kroz zidove.
Korisnikov avatar
By m..
pa za pocetak postici konsenzus oko toga koja ce ici u centar chart-a. a mi ostale da se pronalazimo u vezama koje poticu od nje.

znaci u potrazi smo za srBskom shane. any ideas swan? :kafa:
naravno, racuna se samo onaj s kim si omao sex (kvalitet nebitan), za random navatavanja, pipanja, ljubljenja i neuspele dejtove ne bih mogla da nacrtam chart sve da mi das godine.
By mikimiki4
Originally posted by the1whowished
ono sto me je porazilo bila je recenica:
"Bivsa tvoje bivse je sadasnja tvoje druge bivse."

ono sto ce me tek sustici je
"moja (nadam se :love: ) buduca je bivsa moje bivse."

racunam da sam tu negde, izmedju 7. i 8. kruga pakla.

Koordinatni sistem konfuzije je cudo!
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
S obzirom da se u mojim krugovima NIKO ne poznaje (jer ja nisam imala ex niti imam buducu...) ja sam full-safe!!! :lol: :lezkiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!