Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Angelina777
svest to je moj odgovor na sva pitanja u vezi lez "problematike" (necu da pricam o gay-evima na ovoj temi)
odnosno odsustvo iste. srbi smo. primitivci. nismo spremni ni da svoju orijentaciju iznesemo na zdrav nacin, jer smo seljaci. sve lose iz patrijarhata prenele smo na lez odnose. (ja ovde nemam sta da trazim. a verujem i da tako misle i "cice koje se kriju"). tamo gde je bezosecajnost vrlina, gde seks konotira mesto ljubavi, tamo gde se alkoholom i drogom razblazuju osecanja, a gde figurira cist, nicim razblazen bes, nema izlaska iz 9-og kruga. covek mora da bude dovoljno cvrst da uspe da ostane sam, a da ne zaboravi da pruzi ruku kad je nekom pomoc potrebna, pre svega da bude covek. i tad (kad svest dodje na taj nivo), kad dodjemo do proste istine da je nase dupe jako malo u odnosu na covekovu dusu koja je i nase ogledalo, bicemo mnogo srecnije, manje frustrirane i lakse cemo prihvatiti sebe. tada necemo nikoga mrzeti, a krug pakla ce se polako siriti. medjutim, ja ovde ne vidim nikakav pomak, mislim da ga jako dugo nece biti.
Originally posted by ancheako se neko pali na fudbalerke, onda ima
pa ne znam. valjda sada ima vise igracica na terenu
Originally posted by anchejel imate pri labrisu seminare za fizicko? sorcevi i tako to, pikanje fudbala :golman:
joj pa ja znam zasigurno da se gomila zena bas pali na taj sport
ja sam vise za odbojaksice, kosarkasice, rukometasice... imaju duze prste, znas
Originally posted by Angelina777serverka, golmanka i trojkasica... pa kako ti se ne izduzise ti prsti andzo?
sportom sam prestala da se bavim u 14toj, sem odbojke do 17te, ali kao serverka odbojkaske reprezentacije prve kragujebacke govnazije. tada sam se oslobodila fizickog.
golman rukometne reprezentacije osnovne.
najbolji trojkas. (i u srednjoj)
i neodbranjiv server za odbojku. (i u srednjoj)
Originally posted by Angelina777sigurno. ali stare smo mi andzo za to, to ti je za omladinkeOriginally posted by anchejel imate pri labrisu seminare za fizicko? sorcevi i tako to, pikanje fudbala :golman:
joj pa ja znam zasigurno da se gomila zena bas pali na taj sport
ja sam vise za odbojaksice, kosarkasice, rukometasice... imaju duze prste, znas
Originally posted by m..
Lol, hvala bogu, moje bivse (ljubavnice) se u principu ne znaju medjusobno, a i u slucaju da se znaju, ne znaju da mi je ona druga takodje bila bivsa.
Sreca sreca radost, sreca uzivancija...
Originally posted by anchenaravno, racuna se samo onaj s kim si omao sex (kvalitet nebitan), za random navatavanja, pipanja, ljubljenja i neuspele dejtove ne bih mogla da nacrtam chart sve da mi das godine.
pa za pocetak postici konsenzus oko toga koja ce ici u centar chart-a. a mi ostale da se pronalazimo u vezama koje poticu od nje.
znaci u potrazi smo za srBskom shane. any ideas swan?
Originally posted by the1whowished
ono sto me je porazilo bila je recenica:
"Bivsa tvoje bivse je sadasnja tvoje druge bivse."
ono sto ce me tek sustici je
"moja (nadam se ) buduca je bivsa moje bivse."
racunam da sam tu negde, izmedju 7. i 8. kruga pakla.
Koordinatni sistem konfuzije je cudo!
Originally posted by SwanheartDevojke, koja bi to na srbijanskom chartu bila Shane, je li?
ja sam ipak za to da napravimo kao u l wordu tabelu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!