Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Buch ili fem?

bucice
14
25%
fem
41
75%
Korisnikov avatar
By mortisha
Hmmm..
Slazem se sa M.

Ako ima lepo lice.. i jos je i pametna..Moze da da bude i niska i visoka..i crna i plava... ma moze da bude kakva hoce i se ponasa kako hoce

Ima i onih koje se ponasaju kao smekeri da bi ostavile neki utisak..a kad smo nasamo ..skapiras da su male mace...
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmmm... Pa nesto mi se u poslednje vreme ruse svi ti kriterijumi ko je butch a ko je femme... Meni se fizicki ne dopadaju one bas bas butch devojke, a onda sam upoznala Sunny koja je jedna miskica, pa sam pomislila da bih apsolutno mogla da budem sa nekim ko izgleda slicno kao Sunny; Apsolutno femme devojke me (kao) takodje ne privlace, a opet, moja prva devojka je totally femme pa sam bila luda za njom... Sada sam vec 3 godine u vezi sa femme-andro devojkom, pa je ludo volim... Verujem da, kod mene bar, mnogo zavisi od toga kako se doticna osoba ponasa! Recimo, apsolutno ne bih mogla da budem sa osobom koja se ponasa kao da duboko zali sto nije muskarac i koja samo sto ne pocne da o sebi govori u muskom rodu! E da, i bitno mi je da osoba ne odudara previse od mene. Dakle, ne bih mogla da budem sa osobom koja je mnogo mrsavija od mene, ili koja je 20-ak cm visa ili niza od mene i koja ima mnogo drugaciji stil od mene...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by mortisha
Hmmm..
Slazem se sa M.

Ako ima lepo lice.. i jos je i pametna..Moze da da bude i niska i visoka..i crna i plava... ma moze da bude kakva hoce i se ponasa kako hoce

Ima i onih koje se ponasaju kao smekeri da bi ostavile neki utisak..a kad smo nasamo ..skapiras da su male mace...
sooooooooooooooooooooooo true!!!!

mada je meni super malo fola...ali onako, poluprovidnog.... to mi je kao kad se neko nasminka...samo eto pandan tome u ponasanju... i iznenadila sam sebe kada sam shvatila da se tako nalozim na neke devojcice koje u stvari izgledaju kao lepi decaci...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Diabolique
Ako zene vole ZENE, onda mi nije bas sasvim jasno kako mogu da im se svide osobe koje lice na muskarce i tako se ponasaju. Sve sto je butch meni je zestoko bljak!
Definitivno FEMME...
Mislim da se slažem...

Nije da su mi baš bljak... Ali butch devojka me definitivno ne bi privukla. Što ženstvenije, to bolje, barem u mom slu?aju. (Ne mislim sad na neke fenserke, ali bre, da se zna da je žensko i kad stoji i kad sedi i kad hoda i kad se smeje...)
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by bigirl
Ako zene vole ZENE, onda mi nije bas sasvim jasno kako mogu da im se svide osobe koje lice na muskarce i tako se ponasaju. Sve sto je butch meni je zestoko bljak!
Definitivno FEMME...
Mislim da se slažem...

Nije da su mi baš bljak... Ali butch devojka me definitivno ne bi privukla. Što ženstvenije, to bolje, barem u mom slu?aju. (Ne mislim sad na neke fenserke, ali bre, da se zna da je žensko i kad stoji i kad sedi i kad hoda i kad se smeje...)

ja vec odgovorih na temu.. ali moram da quote-ujem jer se potpuno slazem :up:
Korisnikov avatar
By Laika
U mom slucaju je fizicki izgled vrlo vazan... :D U praksi to znaci da mora MENI da bude JAAAko simpaticna, a to naravno ne znaci da treba da ima dugu nefarbanu kosu i elit model luk proporcije, to ne znaci da ce nju smatrati simpaticnom bilo ko osim mene...
A ko je meni fizicki simpatican? :) Najkrace receno, radi se o osobama koje imaju harmonican odnos duha i tela, koje se u svom telu mnogo lepo osecaju, koje su opustene, koje se nicega ne odricu, ne izgladnjuju, koje vise vole da one uzivaju u svom telu nego da drugi uzivaju u gledanju njihovih tela... Vise se radi o VIDEO nego o FOTO dozivljaju neke osobe...
Naravno, mora da postoji nesto vrlo specijalno i zanimljivo na njenom licu, pre svega u njenom osmehu, nesto sto ce me privuci... Dakle, i butch i femme dolaze u obzir, ALI pod jednim uslovom: da me ponasanjem, intelektualno i svakojako drugacije ekstra zaintrigiraju... Idealno bi bilo da voli rekreativno da se bavi nekim sportom/fitnesom/teretanom, to bi ofkors bio samo jedan plus... ;)

Btw, u skorije vreme sam rekla da ''ne volim previse feminizirane zene'' :) To nije znacilo da mi se ne svidjaju femme devojke (NAPROTIV!), vec da mi idu na zivce previse tetkaste, mlake, infantilne (kao moj nick na primer :D ), inferiorne, pasivne zenetine sa slabom lichnoscu i koje se ''stalno nesto ustrucavaju''... Ne znam dal znate na sta misssim...
Ah da, ja sam inace skroz u femme kategoriji, tako... :D
Korisnikov avatar
By Myself
Ja nikad u zivotu nisam bila sa butch devojkom. Uvek samo sa femicama. Izgled je vrlo vazan, jer cuvena 'hemija' nece proraditi.

Ja spadam u kategoriju izmedju. Ni butch, ni fem.
By SUNNY B
Sve sto je butch meni je zestoko bljak!
onda ces se definitivno ispovracati cim me ugledas.....te mi se najavi izdaleka cisto da spremim kesu...
By SUNNY B
Originally posted by lthr_yu
Brrrrr. Jedina gora stvar od feminiziranog muskarca je butch riba:eevil:
da li ti je mozda palo na pamet da si me nekako uvredio?

ti najverovatnije izgledas kao bred pit. ako ne i kao sam dzordz kluni.
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by SUNNY GIRL
onda ces se definitivno ispovracati cim me ugledas.....te mi se najavi izdaleka cisto da spremim kesu...

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :kiss: :kiss: :kiss:
By SUNNY B
Originally posted by Oziris
Recimo, apsolutno ne bih mogla da budem sa osobom koja se ponasa kao da duboko zali sto nije muskarac i koja samo sto ne pocne da o sebi govori u muskom rodu!
pre par godina mi je ovo bilo potpuno strano.
onda sam porasla pa sam shvatila da me boli dupe u kom rodu treba da mu/joj se obracam. obracacu joj/mu se kako on/a to zeli.

onda sam upoznala dve cure koje su rodjene kao cure ali se osecaju kao decaci, oblace se tako, predstavljaju se muskim imenom i zahtevaju da im se okolina obraca u muskom rodu. naravno da sam ih ispostovala. i sto je najgore od svega to mi je postalo extremno slatko. ( moram da napomenem da sam ja butch i da najvise volim butch, tj. to je moj tip savrsene zene) tako da mi citava ta halabuka ne predstavlja problem, cak sebi dozvolim i da zaurlavam po beogradu na ljude koji tu pojavu karakterisu kao bolesnu.

e sad. tu ima jedan drugi problem. stvar je u tome sto njih uglavnom provale pa im se mahom na ulici obracaju u z.r-u a meni koja se ne tripujem na te rodove i to uglavnom obracaju u muskom. svakodnevno me neko nazove u prevozu ili na ulici "decko", "bato", "momak", komotno se sa devojkom ljubim na sred ulice jer svi misle da smo str8 par i tako dalje...i bas prekjuce sam sedela sa kolegama u nekoj kafani, u jednom momentu sam posla u wc, krenula u zenski i baba sera mi je na moje opste zaprepascenje rekla "to je zenski, muski je ovamo!". mirno sam, bez komentara, rekla "izvinite" i usla u muski.

razlika izmedju "trans" devojaka i mene je jedino u tome sto ja sebe jos uvek ne predstavljam drugima kao decaka. inace kompletno tako izgledam.
kome smeta neka se javi.
Korisnikov avatar
By Stripi
Iju, ona moja frizura od zimus...bio ja na pijaci da nešto kupim, prilazi mi prodava? sa leða i govori izvolite gospoðo :blush: :smeh:
Bilo mu je malo neugodno kada me je vidio sprijeda :lol:
Enihau, ne zamaram se time, kako ?u se i kome i kad obra?at...pa tako je svejedno, ako mi neko i kaže mila, nije mi odrezao onu stvar?icu ozdol, zar ne?
Ali ovo je rasprava koja nikada ne?e završiti i uvijek ?e se lomit koplja oko toga :yes:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Moze da bude i vanzemaljac samo neka je zenskog roda :bubbles: a opet ne mogu bash da podnesem napirlitane femice :oklagija: kad mi andro zaigra fudbal u podvrnutim farmerkama i topicu-brusicu ne mogu da ne padnem u nesvest od srece :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Diabolique

Nadam se da tebe nikad necu ugledati.
Korisnikov avatar
By bigirl
Brate... Oladite... (Eto, prvi put i ja da to kažem...)
Korisnikov avatar
By tinkerbell

Verovatno ne smes ni na ulicu da izadjes...pa se ne brini, neces je ugledati ;)
Korisnikov avatar
By Val
Recimo, apsolutno ne bih mogla da budem sa osobom koja se ponasa kao da duboko zali sto nije muskarac i koja samo sto ne pocne da o sebi govori u muskom rodu!
onda sam porasla pa sam shvatila da me boli dupe u kom rodu treba da mu/joj se obracam. obracacu joj/mu se kako on/a to zeli.

onda sam upoznala dve cure koje su rodjene kao cure ali se osecaju kao decaci, oblace se tako, predstavljaju se muskim imenom i zahtevaju da im se okolina obraca u muskom rodu. naravno da sam ih ispostovala. i sto je najgore od svega to mi je postalo extremno slatko. ( moram da napomenem da sam ja butch i da najvise volim butch, tj. to je moj tip savrsene zene) tako da mi citava ta halabuka ne predstavlja problem, cak sebi dozvolim i da zaurlavam po beogradu na ljude koji tu pojavu karakterisu kao bolesnu.

e sad. tu ima jedan drugi problem. stvar je u tome sto njih uglavnom provale pa im se mahom na ulici obracaju u z.r-u a meni koja se ne tripujem na te rodove i to uglavnom obracaju u muskom. svakodnevno me neko nazove u prevozu ili na ulici "decko", "bato", "momak", komotno se sa devojkom ljubim na sred ulice jer svi misle da smo str8 par i tako dalje...i bas prekjuce sam sedela sa kolegama u nekoj kafani, u jednom momentu sam posla u wc, krenula u zenski i baba sera mi je na moje opste zaprepascenje rekla "to je zenski, muski je ovamo!". mirno sam, bez komentara, rekla "izvinite" i usla u muski.

razlika izmedju "trans" devojaka i mene je jedino u tome sto ja sebe jos uvek ne predstavljam drugima kao decaka. inace kompletno tako izgledam.
kome smeta neka se javi.
Dobro bre, a shto ti meni ne rece da si devojka da te lepo smuvam? :lol: Jbt, ova tema je toliko bzvz, da ne verujem shta citam.

:cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga:

I VI ZELITE DA VAS PRIHVATE U DRUSHTVU? A ne mozete bez podela i odvajanja? Stalno neke klasifikacije, stalno se neko BLJAKa na butchice...UZAS! Sledeci se smeju nashminkanim, pa onda devojkama s dugom, pa s kratkom kosom. Alo bre ljudi...valjda se zaljubljujete u osobu a ne u njene farmerke??? I ako je tako, koga je onda briga, da li devojka redovno moli frizera da je shisha na nulu ili gaji kosu do ispod dupeta?!?!?!
Vi koji pljujete po osobama odredjenog izgleda, da li vi ikada ukljucite mozak? :bljak:

:cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Laika
Mala ispravka: Upravo sam saznala sta je ''andro''... Znaci ako imam kosu do dupeta i sminkam se a pri tom mi nije problem (vec gusht) da igram fudbal, i pritom me suknja uvuce u sebe dva puta godisnje, ja sam andro? Okejjjj... sad bar znam.

Sto se buchica tice,... Stvarno ne mogu da verujem da i ovde postoji takvo dekadentno diskriminisanje.
Btw, iako to nema veze, najzenstvenija osoba s kojom sam ja imala posla je bila buch. Iako je imala mnogo toga ''buch'' i u izgledu i u glasu i u ponasanju, iako me je par ljudi koji su je videli na blic ili se s njom samo rukovali pitalo da li je ona musko ili zensko, iz nje kulja tako razoruzavajuca zenstvenost i to se primeti posle bukvalno minut razgovora... S druge strane, moja izblajhana prsata prijateljica koja i na -20 seta u minicu i na stiklama nikako nije nista zenstvenija od onih buchica koje ja poznajem.
Korisnikov avatar
By Skyen
slazem se (sa postom iznad), u poslednje vreme vidjam toliko stancovanih "manekenki" u provokativnoj odori iz kojih zraci samo kontaminiranost prolaznim stilom, but she's got a look
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam izfeminizirano musko u telu zene sa potrebom neidentifikacije sa rodom .. pa se ljudi zbune povremeno i ne znaju u kom rodu da mi se obrati sto mene jako zabavlja... inace se povremeno furam da sam butch pa se stilski predefinisem mada mi je receno da nema sanse da me ijedna butch devojka vidi kao takvu jer mnogo trepcem i zavrcem :plavuso: a da ali zato mi se konstantno lepe femice pa sam zakljucila da namirisu skrivenu buchicu u meni :smeh: ehem ... inace ... e da mnogo volim ljude koji su izmesanih rodova

:giggle:
Korisnikov avatar
By Hys.

SUNNY, kao i uvek, moja istomisljenice:klap:
By Pending-For-A-Bending

To je moje misljenje. Da ne moram da se uvlacim i da pisem sta bi drugi hteli. Kad sam postavio jednu skakljivu temu, svi su me ispljuvali, ali ako pogledas ja nikome nisam uzvratio pljuvanjem ili sam se izrazio da sam uvredjen i povredjen- to su misljenja.

A da... I ne izgledam kao Bred Pit ili Dzordz Kluni (i stvarno ne znam kakve veze oni imaju sa ovom temom), vec kao Vin Diesel:)))

Slika

Jel da da licim?
Korisnikov avatar
By Myself
kome smeta neka se javi.
Ko izgleda kao decak?! :doh: Kako vrckas i treses uz narodnjake, ti nisi ni b od butch-ice. :shok2: :D

P.S. Ovo ti je za Dzeja. :evilkiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by tramp
... e da mnogo volim ljude koji su izmesanih rodova
I ja :)
By Dj-Girl
Fem Definitley...

butches scare me :( :( :(
By SUNNY B

bolje bi ti bilo da me i ne ugledas.... najverovatnije se neces bas najsjajnije provesti.... ponekad, osim sto izgledam kao musko, umem tako i da se ponasam....

:govnar:
By SUNNY B

To je moje misljenje. Da ne moram da se uvlacim i da pisem sta bi drugi hteli. Kad sam postavio jednu skakljivu temu, svi su me ispljuvali, ali ako pogledas ja nikome nisam uzvratio pljuvanjem ili sam se izrazio da sam uvredjen i povredjen- to su misljenja.

recenica "jedina gora stvar od feminiziranog muskarca je butch riba" nije misljenje nego cista osuda. pozitiv od komparativa "gore" je "lose". a ti ni u kom slucaju nisi produzena bozja ruka te nisi pozvan da sudis o tome sta je dobro a sta lose....
By SUNNY B
Originally posted by Myself
kome smeta neka se javi.
Ko izgleda kao decak?! :doh: Kako vrckas i treses uz narodnjake, ti nisi ni b od butch-ice. :shok2: :D

P.S. Ovo ti je za Dzeja. :evilkiss:
pu seronjo jedan mali!!! :smeh:

opet me brukas pred ljudima.
a sto se dzeja tice, niko te nije terao da podvriskujes.... :evilkiss:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ej sunny, opusteno bre...nemo' se nerviras :D :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!