Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by J...
Originally posted by elektron84

Treba osluskivati ljude sa strane. Ako meni 5 prijatelja kaze da bas i nisam mnogo tolerantna a ja bila ubedjena da jesam, nesto tu ne stima. Onda bi trebalo malo da se zamislim.
Tako i za izgled. Mogu ja da se osecam iznutra kako god, ako me ljudi sa strane vide i dozivljavaju kao butch ili andro, nebitno, onda verovatno emitujem takve vibracije.

I tako ti jednog dana budes okruzena s 5 anoreksicnih prijatelja koji pocnu da te ubedjuju da si debela a ti zivela u uverenju da nisi. I onda ti poslusas svoje "prijatelje" i postanes i sama anoreksicna. Ne treba bas toliko slusati druge ljude. :P
:up: Mislim da covek treba najbolje sebe da upozna, slusam druge, ali cesce poslusam sebe i neki svoj osecaj.
Korisnikov avatar
By Blady
^Manekenka ili ja? :lol:
btw manekenka je :awesome:
Korisnikov avatar
By Galateja
''

'Ja kakva je pusta, tako mi imana, stid je ne bi bio da je kod sultana.' :D
Korisnikov avatar
By Blady
^ :lol: ti ne volis zenske bliznace :ugriz:
:lol:
Korisnikov avatar
By Darling
Ispada da andro mozes da budes samo ako si ravan kao daska....
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Freja je preslatko biće :) pridružujem se ovom neformalnom fan klubu :)
Korisnikov avatar
By Darling
Meni izgleda kao da ne jede i ne spava
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
pa manekenka je, mora imati taj izmučeni anoreksični look :D ali, ako pogledate njene fotke za emporio armani f/w 2008 ( recimo ), videćete i njeno drugo lice :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by di_luna

pa manekenka je, mora imati taj izmučeni anoreksični look :D ali, ako pogledate njene fotke za emporio armani f/w 2008 ( recimo ), videćete i njeno drugo lice :)
Upravo zbog toga sto su sve anoreksicne i sve imaju identicne face, kao kopirane, nisu ni lepe ni zanimljive ni upecatljive.. Jebes ti vrecu kostiju. Kosti su jedino dobre za pasulj sa rebarciama..:meso:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Darling

Meni izgleda kao da ne jede i ne spava
Izgleda kao vanzemaljac na heroinu.. Uzasno!
A mi smo svi kao zemljani na vitaminskoj salati! :eureka:
Za našim dupetima jurca Luvr, naši pazusi se ne znoje, na naše sise masturbira planeta... Ne može nam niko ništa, jači smo od bankomata. :radosnice:

''
Korisnikov avatar
By Darling
Ziveo pasulj sa rebarcima :lol:

Za taj anoreksican look su zasluzni modni kreatori, pederi, jbt, ne videh dobru ribu jos od perioda kada su Sindi, Naomi, Linda i ostale bile na sceni!

Zvezdo, svaka ti je zlatna! :sudija:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Generalizuješ, zwezdice... profesija ne bi trebalo da u tebi rađa predrasude ( kakve tek priče kruže za, npr. pravnice? ). Jasno je da ne može biti pigi da bi se bavila poslom kojim se bavi, ali daleko od toga da pripada uprosečenoj gomili. Ako se budeš zainteresovala, malo više pročitaj o njoj. Ako i posle toga zadržiš isto mišljenje - onda ok, to ću poštovati :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Generalizuješ, zwezdice... profesija ne bi trebalo da u tebi rađa predrasude ( kakve tek priče kruže za, npr. pravnice? ). Jasno je da ne može biti pigi da bi se bavila poslom kojim se bavi, ali daleko od toga da pripada uprosečenoj gomili. Ako se budeš zainteresovala, malo više pročitaj o njoj. Ako i posle toga zadržiš isto mišljenje - onda ok, to ću poštovati :)
Nije generalizacija da sve imaju isti oblik lica, istu kosu, da su sve anoreksicne.. To su cinjenice, pogledaj bilo koju reviju...

Mogu ja da pogledam ili procitam o njoj, ali jednostavno taj manekenski izgled mi nikada nije bilo nesto lepo i privlacno... :peace:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
pročitaj, pogledaj, to sam i mislila, darling, verovatno omaška u izražavanju :)

zwezdice, ok... da ne ponavljamo onu glupavu latinsku izreku o ukusima :)
Korisnikov avatar
By Galateja

ok... da ne ponavljamo onu glupavu latinsku izreku o ukusima :)
Ja sam uvek za diskusiju o ukusima, ali sa uvažavanjem. Mom vrednosnom sistemu nije blisko koristiti pežorativne epitete da bi opisali nešto što nam se ne dopada, a ne dopada mi se mnogo toga.

Dakle, nije stvar u tome ko šta voli, već način na koji se to iskazuje.

Odrasli smo ljudi. :sesir:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
uzaludno je diskutovati o temama koje su u tolikoj meri subjektivne, tako da ova mnogo puta iskorišćena latinska izreka vredi i u ovom slučaju. što se tiče upotrebljenih epiteta... to je već stvar kulture razgovora, valjda.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!