Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
Slika

pa mene neKo zajebava????

bWAahahahhahahahhahaha

p.s. radila jednom, cu ovaVistiti kaD budem raspolozena za maratonsko menjanje odGOfarajucih oUdgovora.
idem da kuvam
Korisnikov avatar
By anche
uh... apropos tih kvizova... smor su vise bre... :putnik:
Korisnikov avatar
By m..
Ne diraj u kvizove, slomit ces mi srce!
Korisnikov avatar
By Diabolique
Jbt, obozavam Bette:hail2:, a po tom kvizu ispadoh Tina:smeh:!...
Korisnikov avatar
By m..
Jebiga, i ja ispadam Marina, ne znam ni sama kako, kad bi se ponasanje pre moglo svesti pod Shane... Mora da sam trsla.
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa m.. sestrou, da li bi se moUje ponasanje moGLo zavesti pod SHANE kako mi iSSpada??
QQ
Korisnikov avatar
By tinkerbell
I ako ne gledam seriju.. Resila sam test :puzzle:

Slika
Korisnikov avatar
By Oziris
Gled'o neko sestu? Ja tek sad kren'la da skidam. :(
Korisnikov avatar
By m..
Ima sesta, ja sam juce pocela i zavrsila 3. doduse nismo gledale 5. 6. i 7. epizodu jer nisu imale zvuk na mac-u, a kodek, mislim gde da nadje covek kodek za mek ako nema net na istom... (recenica nema zareze jer bi izgledala nakaradno s estetskog gledishta)
Anyway, znacilo bi mi da mi neko kaze da li je Shane opalila babu.

@Kittrie, jok, tvoje ponasanje se ne bi dalo podvesti pod Shane, nikako.
Korisnikov avatar
By m..
Lol, sorry ja tako zovem i moje ljubavnice koje su zasle u tridesete, lol, a uspela sam da otvorim pa znam sve sta se izdesavalo, hocu 4. sezonu.
Korisnikov avatar
By Oziris
Kristanna nije zasla u tridesete... Ima 27 ili 28 godina.
Korisnikov avatar
By krava
o čemu vi pričate? m sa dve tačke je gledala tek treću sezonu! kristanna ili kako se već zove je u četvrtoj...
m sa dve tačke, nema šanse da se setim s kojom babom se šejn muvala u trećoj sezoni! a ta sezona je bila najsmor ikada! ili beše druga? lol
i nema bre još šest sezona, aktuelna je četvrta... to devojke pričaju o šestoj epizodi!
e sad, ako ti je išta jasnije, super... :)
Korisnikov avatar
By Diabolique
Da, "baba" se zove Rozana Arket... A Kristana je mladja i od Shane...
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by m..

@Kittrie, jok, tvoje ponasanje se ne bi dalo podvesti pod Shane, nikako.
joj, sTo vise citam ono o Shane, laKse pronaLAzim sustinske slicnosti, qq meni.
no, ak je Glafni kriterijum jebanje beZ emocija na sVe strane, oNda nikako.
pa molim, ja Se ni sa emocijama ne heBem :pokazuje:
Korisnikov avatar
By m..
To ti kazem. Ti si kumo asex Shane (ma moguce je kad sam ja fem-butchica)...
Hvala na razjasnjennju. Jos samo da mi kaze neko da li je ta gospodja Arquette u srodstvu sa patriciom, i otkud onda tolika razlika u konstituciji, lol.
Korisnikov avatar
By Skyen
jeeeees, u sestrinskom odnosu, a koscate su obe, sta nije jasno, lool
Korisnikov avatar
By m..
Samo ova druga nekako ima vise mesa... Kako sam se ja nalozila na nju kad sam svojevremeno videla onaj spot od Rolling Stonesa, ajme majko. O Lynchu necu ni da govorim.
Korisnikov avatar
By Skyen
cudo jedno, nikada se nisam lozila na Arketinje, a znam sijaset onih koji to i danas cine. mada mi je ona plavlja bila malo vise nego draga u le grand bleu. a ladno je nisam ni prepoznala kada se pojavila u tlw. toliko o zenama i meni.
Korisnikov avatar
By colorado
Ja sam bio zaljubljen u Patrisu kad sam je video u Stravi u ulici Brestova 3 kad sam imao 11 godina.

JAKO mi se gleda 4. sezona!
Korisnikov avatar
By Oziris
Meni se Patricia svidjala u Lost Highway i u Stigmati. :) Njoj nekako super stoje te horor uloge zbog onih njenih vampirskih zuba koji su meni, btw. jaaaako sexy na njoj. :D
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by colorado
Ja sam bio zaljubljen u Patrisu kad sam je video u Stravi u ulici Brestova 3 kad sam imao 11 godina.

JAKO mi se gleda 4. sezona!

Kad? Gde? imam sve do sad... znas to...
Korisnikov avatar
By shishmish
Slika
Dana - You're a people pleaser. You try to be perfect for everyone; be careful that you don't lose yourself while trying to make everyone happy, you deserve to be happy too! Be proud of yourself and fight that insecurity of yours. Trust in you're talents and realize that you have so much love to give (Isn't that right Mr. P?)

Take this quiz!

Quizilla | Join | Make a Quiz | More Quizzes | Grab Code
Korisnikov avatar
By m..
Patricia drool.
Korisnikov avatar
By colorado
m..., ja uradio test preko tvog profila. :D

Slika
Jenny - You're...well...mixed up. Some see you as deep, other's as insane, and some may see you as innocent and pure (poor mislead people). You're currently so busy trying to figure out your feelings that you tend to completely forget everyone elses in the process. Now the good thing is you're creative; the bad thing is you probably could use some medication (and to be tested for STD's...quick!) Good luck.

Take this quiz!

Quizilla | Join | Make a Quiz | More Quizzes | Grab Code
Korisnikov avatar
By Kittrie
e pa ja sam kI jenny, majku mu.
Korisnikov avatar
By Kittrie
jeeeeeeeeeeeeeeej

uraDila sam drugi put teSt, i ODRAdJIVALA ODGOVORE VISU U STILU , OPS SAD CU ISKLJCITI CAPS??? , shit, sorry, LM, pisala sam u zonFa pd pre koju godinu i dob'La JENNY :yay:

znaci savRseno :D

nekaD bejah jennY a sad sam aSeX sHane :lol:
Korisnikov avatar
By Skyen
Alice - You're creative and witty (well, you came up with the whole chart thing didn't you?). You're really there for your friends, and you like to be the mastermind behind the scenes. On the down side, you tend to let people walk all over you sometimes...but it's ok, you just need you're friends to help you know when to say "Step off Bitch".

loooooooool
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Skyen
Alice - You're creative and witty (well, you came up with the whole chart thing didn't you?). You're really there for your friends, and you like to be the mastermind behind the scenes. On the down side, you tend to let people walk all over you sometimes...but it's ok, you just need you're friends to help you know when to say "Step off Bitch".
jesi li se pronašla mala, m? :zavera:

:lol:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!